metuljcek321
|
rebeca, a res se ti zdita na hitro podobni najini princeski? Could be In res bi rada vidla Tariqa, k posilja poljubcke. To mora bit zabavno! dzanika, ja, res torej poje precej, izloca pa veliko (kot sem ze rekla), a v glavnem je to lulanje. Kaka le 1 x dnevno. Sicer pa je vceraj suma sumarum pustila za en obrok mleka cez cel dan. In danes bo - glede na pojedena 2 obroka zaenkrat & puscen mlekec - prav tako. Zdaj spi. Jo zelo matrajo dlesni, je vrescala kot jesihar prejle & sva se mogli posteno pocrkljat, da je bilo boljse. frutka, 100-kilski stric v/na trip trapu. Si kar predstavljam raztur populis, za Larin spanec. Pa upam, da se v cet. res vidimo. Mene tudi nekaj grlo praska - upam, da MINE! Anja se malce kaslja, a je bolje. Ti? levinja, za lepo papanje tvoje malcice! Umpa, kje je ze tale Metro? A mas mogoce kaksen link? In Luka za plazenje (ze neki casa, saj vem) - dober je, kapo dol! Nasa zaenkrat na puzzlih na tleh dviguje rito (mirjam, tko kt tvoja), skusa se odgnat, a ne gre in ne gre. Se ne steka, da bisi lahko pomagala z rokami 3jemi, sem se nasmejala pripombi, da nas medo rabi le se lonec medu & veliko leseno zlico. Dobra fora, res netki, kako boste torej speljali tole s hiso? Any ideas? gr, pridna, da si sla na pilates. A v cet. prides v CP? Bos kar pripilatesala morda? In kako se je drzala Ana na nastopu? Alles OK? Majuska, evo, kolk lepo raste Aleksander - je ze prerasel 68-ko. Mene pa prav zanima, kako velika je ze nasa. Jutri bo vse znano. Tinky & ostale, k imate in uporabljate kamin - je res fajn, a ne? Krusna pec je pa sploh zakon (pigama bo ze vedla, k jo ima) - nasa dva jo imata v spodnjem stuku, zakurita 1x dnevno in je to to. Prekrasna toplota, ki se razlega po celem stanovanju, le v kopalnici tu in tam prizgeta radiator. Komot sto na uro. Midva imava kamin/stedilnik Nordica Sovrana v barvi kapucina KLIK in sva zelo zadovoljna. Kuriva z bukovimi drvmi. Almera, za Bora in hitri spanec! Le tako naprej! Je bila potem tudi noc mirna? Blacky, za se en lep seznamcek dietaric! Dobr ti to stimas! Zdaj pa upam, da bos lahko hitro pisala minus kilce. Mogoce kateri ze v ponedeljek, 12. 1. nebolgasnica, a pa ta keramiflex boste pustili al se da kako popravit? Bos dala tepih cez? lex, ma, dobra si, s tremi otrocki. Vse to spedenat ni kar tako. Pa hvala vsem za pohvale za nasega malega medota