|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del
6.1.2009 11:10:29   
lex
moj tud nič ne reče staršemuser posted image  samo da jim jaz tak lepo naokoli povem pa si včasih prideta gor. jaz moji mami vse povem se ne skregam ampak ji lepo povem in je ok. naših se je edinih takoj prijelo da lepo govorijo z otroki (no moj ati včasih še uporabi dojenčkast govor, ampak le za kakšno besedo) medtem ko pa se njih nič ne primeuser posted image

blacky ne grem na taščino vagouser posted image , kaj veš kaj mi podstaviuser posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 2901
6.1.2009 11:11:53   
nanka
Lex čez nekaj časa boš pozabila na vse težavice, še sreča, da vse prerastejo.

Zimska, no zdaj je pa Lan prehitel še Zojo. Pridna mami.

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 2902
6.1.2009 11:12:31   
Netta
jutro...no bolj že danuser posted image

naša ana je postala tako zahtevna, da nimam časa niti sekundo zase, moram biti stalno ob njej in se z njo meniti sicer že cmiha....to je posledica novoletnega praznovanja, ko je bilam stalno v središču pozornosti...ah jo bom že navadila nazaj, da se sama zamoti;

tak da na hitro dokler še spi:
populis bravo za laro in čimprej se pozdraviuser posted image user posted image

kaminuser posted image user posted image mi ga nimamo, pa bi ga imeli

zimska: bravo za tvojega malega, no velikega fanta; res je korenjakuser posted image user posted image

nočno zbujanje: mi smo danes obujali spoine na obdobje novorojenčka: jedli na 2 - 3 ure...zadnji čas je bil da sem pričela uvajat se mi zdi...ji moje zize niso več dosti; a kaj ko gre to uvajanje tak počasi...se mi zdi da bo pri 6m šele 1 obrok cel pojedlauser posted image

kričanje:
ana zadnje tri dni kriči in cvili; to se ji blazno fajn zdi...pa čez dan je še simpatično, ponoči je pa kot bi zbor mišk poslušaluser posted image user posted image   a vaši tudi??

blacky - moja začetna teža: 70kg

tašče: ne bom zgubljala beseduser posted image user posted image user posted image user posted image in en objem za vse tiste, ki vam parajo živceuser posted image

spanje na zizi:
tudi ana zadnje čase ne zaspi drugače kot pri meni...je pred časom že lepo zaspala z dudo in niniko, sedaj pa takoj ko ji dam dudo v usta jo vzame ven in se začne z njo igrati...potem ji pade na tla in v jokuser posted image   ne vem kak naj jo to odvadim??

lazenje: tudi meni se ana smili, tak se matra in premetava tisto rito sem in tja, no predvsem gor in dol kot črviček, pa ne gre in ne gre...a jih ve takoj obrnete ko se začnejo pritoževati ali jih pustite, da se še malo "matrajo"??

srečanje na trojanah: sem spregledala - ali ste se že kaj konkretnega zmenile??

no zdaj pa šibam k moji razvajenkiuser posted image user posted image

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 2903
6.1.2009 11:13:24   
lex
nanka samo res, mogoče pridem za tabouser posted image

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 2904
6.1.2009 11:18:51   
nanka
Lex že dolgo nisi nič o hiški napisala.

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 2905
6.1.2009 11:22:06   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

No, tudi jaz sem ena izmed tistih, ki skoči v trgovino medtem ko otrok spi. VEDNO pa prej pokličem moža, ki dela cca. 10-15 minut z avtom stran, da odhajam in če ga čez 15 minut NE pokličem, ma da prileti domov, ker se je kaj zgodilo. Sem to delala pri vseh treh, ker sredi zime pa res ne mislim za 10 minut malega budit, ga oblačit, dajat v leden avto.... skratka, pri nas se je zaenkrat obneslo. Že trkam. Včasih so otroke pustili po par ur same, pa nam nič ni bilo. Mene je mami navadila na določeno uro spat in sem tako dve leti SAMA spala v veliki hiši dve uri in pol, dokler sestra ni prišla iz šole. Žal ni šlo drugače. Saj vem, da bi sedaj že kdo na CSD klical..

jp, žal se naši starši niso mogli tako z nami ukvarjat, kot se lahko mi s svojimi. jaz se včasih (predvsem ponoči) držim maminega pravila: sit si, previt si, torej ti nič ne manjka. tako je nas tri popedenala moja mama, dala v posteljo in šla delat naprej. ker ni mogla crkljat nas, pa zdaj crklja svoje vnuke. mularija ima pri njej več igrač (pa še svoj voziček si je kupila), kot pa doma user posted image .  vidim pa, da se tudi tavelike dve vnukinji - najstnici velikokrat k njej zatečeta po kakšen nasvet in pogovor. no, pa tudi mi ta veliki se nimamo kaj za pritoževat. predvsem zeta in snaha ne, ker njih bolj brani kot pa nas, svoje otroke. pravi, da nas vse tri dobro pozna, in smo si glede na svoje karakterje našli primerne partnere, in da nimamo kaj jambrat. moja mama je res user posted image .

pa še o tašči... taščo vidim enkrat na mesec ali dva. ponavadi gremo mi k njej, takrat ko se mojemu user posted image  zljubi. je pa kar v redu, čeprav ji včasih vedenje vseka na tv-limonade user posted image . žal je ena tistih upokojencev, ki komaj zgurajo mesec. sprašuje kaj naj kupi za tamalega, pa ji midva ne pustiva. še zase nima. svojemu sinu je dala stanovanje in naju pusti pri miru. konec koncev nama je že veliko dala. tudi ona je user posted image .

in kot pravi moj user posted image : Lovro, rad imej svojo mamo. Mama je samo ena.

sem spet zabluzila, a ne? pardon. user posted image

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2906
6.1.2009 11:24:56   
pigama
lex te mika četrti?

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 2907
6.1.2009 11:25:41   
lex
nanka trenutno zbirava ponudbe za okna, je pokrita s streho in zdaj malo mirujemo. Not itak ne moremo kaj delat, ker ni oken in ker je blizu reke ful piha, tako da ko bodo okna izbrana in zmontirana delamo dalje noter. Zunaj pa tud nič ne morema ko je zemlja zmržena. narediti morava luknjo in vanjo postavit čistilno napravo, potem je treba narediti "škarpo" - ograjo, ker imava nasip in okoli hiše samo cesto razen na 1 strani, pa izolirat je treba, tako da spomladi štartamo. Malo si mora tudi ata lex oddahnit, da mi ne rikneuser posted image  in da ga otroci ne začnejo klicat stricuser posted image .

samo kak so okna dragauser posted image  - rebeca kje sta vidva vzela okna?

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 2908
6.1.2009 11:27:36   
anikabd
Dobro jutro,... dan

IZVIRNO SPOROČILO: mirjam80

jutro...no bolj že danuser posted image

naša ana je postala tako zahtevna, da nimam časa niti sekundo zase, moram biti stalno ob njej in se z njo meniti sicer že cmiha....to je posledica novoletnega praznovanja, ko je bilam stalno v središču pozornosti...ah jo bom že navadila nazaj, da se sama zamoti;
Tudi pri nas je tako. Le da naš hoče biti tui skoz na rokah. Prosim sporoči kako ti je uspelo.

nočno zbujanje: mi smo danes obujali spoine na obdobje novorojenčka: jedli na 2 - 3 ure...zadnji čas je bil da sem pričela uvajat se mi zdi...ji moje zize niso več dosti; a kaj ko gre to uvajanje tak počasi...se mi zdi da bo pri 6m šele 1 obrok cel pojedlauser posted image

Pri nas nimamo  mirnega spanca že lep čas ne. Še vedno se doji.

kričanje:
ana zadnje tri dni kriči in cvili; to se ji blazno fajn zdi...pa čez dan je še simpatično, ponoči je pa kot bi zbor mišk poslušaluser posted image user posted image   a vaši tudi??
Naš je imel to obdobje pre 14 dnevi. Cvilil je za vsako stvar oz. kričal. Zdaj pa že par dni čebla. Saj bo minilo.

spanje na zizi: tudi ana zadnje čase ne zaspi drugače kot pri meni...je pred časom že lepo zaspala z dudo in niniko, sedaj pa takoj ko ji dam dudo v usta jo vzame ven in se začne z njo igrati...potem ji pade na tla in v jokuser posted image   ne vem kak naj jo to odvadim??
Mene tudi to zanima????????

no zdaj pa šibam k moji razvajenkiuser posted image user posted image se popišem

[/quot

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 2909
6.1.2009 11:28:32   
lex
IZVIRNO SPOROČILO: pigama

lex te mika četrti?

po Alini sem rekla dost je, pa me poglej zdajuser posted image user posted image user posted image , tako da nikoli ne reci nikoli. samo da se bomo o njem pogovarjali ko bo bajta konc

(odgovor članu pigama)
Neposredna povezava do sporočila: 2910
6.1.2009 11:29:28   
pigama
Punce, mi pa nimamo kamina ampak pravo krušno peč. super je!
Spet debata o taščah. Jaz živim z njo, no ona pod manouser posted image . Pa kar nekako guramo, otroci jo pa tak obožujejo! Včasih te prime, da bi vse skup nekam poslal, pol se pa vse uredi. Jaz previm HB, da jo imam.

(odgovor članu pigama)
Neposredna povezava do sporočila: 2911
6.1.2009 11:32:36   
lex
tudi jaz prosim za recept kako jih odvadit da ne smejo metat dol stvari. Alina to še zdaj najraje počne. To jim je igra, ki pa je samo njim zanimivauser posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 2912
   [Brisano sporočilo]
6.1.2009 11:33:24   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu pigama)
  Neposredna povezava do sporočila: 2913
6.1.2009 11:34:44   
pigama
lex za katera okna se bosta odločila? Mislim plastična ali lesena?
Midva sva vzela plastična pri AJM za zgornji štuk, spodnjega smo renovirali kasneje in smo vzeli okna  in dvoje vhodnih vrat pri Termoglasu.

(odgovor članu pigama)
Neposredna povezava do sporočila: 2914
6.1.2009 11:52:08   
lex
pigama za plastična (zaradi čiščenja in sedaj sva tudi zadovoljna z njimi - jih imava sedaj tudi) samo sva dobila od AJM ponudbo za 7500€, zdaj sem pa dobila že 2 novi ponudbi, ki pa sta pod 6000€. Morem še kam poslat povpraševanje.

(odgovor članu pigama)
Neposredna povezava do sporočila: 2915
6.1.2009 11:52:10   
nanka
Lex nisem mislila dela v zvezi s hišo, ampak poročila pod mojo streho. Nazadnje si pisala septembra. Mi imamo plastična okna in sva zadovoljna zelo. Samo podstrešna imava lesena in jih bo potrebno v kratkem zamenjat.

(odgovor članu pigama)
Neposredna povezava do sporočila: 2916
   [Brisano sporočilo]
6.1.2009 11:54:00   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 2917
6.1.2009 11:55:52   
lex
nanka a mi verjamš da morem it slikat hiš s strehouser posted image  bom v kratkemuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 2918
6.1.2009 12:04:38   
netki
punce...jst sem lačnaaaaaaaaaaaaaaa user posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 2919
   [Brisano sporočilo]
6.1.2009 12:06:37   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 2920
6.1.2009 12:06:40   
nanka
Netki jaz tudiiiiiiiii...

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 2921
6.1.2009 12:07:58   
netki
majuska....a mi lahko še enkrat napišeš kaj pomeni ime tilen??? prosim.....sem založila listek kamor sem si napisala user posted image a zraven kej piše srečna številka, kamen, ascendent, kitajski horoskop......

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 2922
6.1.2009 12:08:15   
nanka
Umpa jaz kuham cel kos s kožo, ko je kuhano vzamem kožo dol in na drobno mesek narežem.

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 2923
6.1.2009 12:09:38   
pigama
lumpa me je že nanka prehitelauser posted image , no naredim isto

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 2924
   [Brisano sporočilo]
6.1.2009 12:10:13   
Brisani uporabnik

(odgovor članu nanka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?