Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 31.12.2008 15:41:37
|
|
|
|
lana38
|
Tudi jaz želim vsem skupaj lepo praznovanje. Pri nas je pa bolj tako... Tim ima vodene koze, jih je pobral od Blaža. Pa vse polno jih je in kar naprej rastejo nove že 3. dan. Pa visoka vročina..., tako da imamo pestro. Me je namreč zelo strah, da ne bi dobil vročinskih krčev spet. LP
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 31.12.2008 21:30:41
|
|
|
|
tinkamiška
|
Vsem lepim željam se pridružujem tudi sama...mislim na vas! Srečno! Tinka
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 1.1.2009 20:00:00
|
|
|
|
GoYa
|
Želim vam uspešno 2009 na vseh področjih.
|
|
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 2.1.2009 1:18:57
|
|
|
|
anadejka
|
Jah no, čeprav malo z zamudo, pa vseeno iz vsem srečno in zdravo leto 2009. Moje želje pa so, da bi to leto pokalo od in , ter zdrave otroke, mamice spočite in vesele atite!!! p.s.: skor sem že pozabla, kako se post napiše shame on me
|
|
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 2.1.2009 13:07:53
|
|
|
|
lana38
|
Srečno 2009! Mi smo se imeli za pestro. na silvestrovo je Timu začela naglo naraščati TT in sem dala Voltaren. Mir je bil do 20 min čez polnoč in mu je TT tako naraščala, da je cel drgetal. Spet sem dala Voltaren, paracetamol mu sploh nič ni pomagala. Z mojim sva se zmenila, da bova izmenično dežurala, ker je brez veze, da sva oba budna ves čas. Prva sem bila jaz. Ko bi se naj zamenjala ob 5h, pa še sploh nisem zaspala, je že spet TT rasla. Spet sem dala Voltaren in tako smo ga dajali že na 6 ur, moralo pa bi miniti vsaj 8 ur od ene do drzge svečke. Ker več niva vedela, kaj naj sva šla k dežurnemu in dala nam je napotnico za infekcijsko kliniko v MB. Na Ptuju namreč ne sprejmejo otroka z nalezljivo boleznijo, ker ga nimajo kam dati, da bi ga izolirali od ostalih. ker ni bilo nič bolje, smo torej šli. Tam pa ga niso sprejeli v bolnico, ker je bil živahen in v redu. Rekli pa so nama, da naj redno dajeva Paracetamol na 6 ur, če ima vročino ali ne. Voltaren lahko dama na 8 ur, vmes pa kopat. Včeraj zvečer smo se 3 x kopali in zdražli 7 ur, potem pa ni več nič pomagalo kopanje. Ob 23.30 sem spet dala Voltaren in TT je ponoči končno padla. Spotil se je in zdaj stoji na 37,5. Upam, da ne bo več tako skokovito naraščala. V 10 minutaj je iz 36,8 na 38,5. Telo mu celo drhti, roke in noge so mrzle. Grozno. Budna sem bila 39 ur skupaj. Ne moreš verjeti, če ne doživiš. VK pa vse polno. Blaž jih je imel dosti, Tim jih ima pa ogromno, celo po obrazu in lasišču koza pri kozi. Pa pravijo, da majni lažje prebolijo. Upam, da bo zdaj končno mir z vročino. LP
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 2.1.2009 17:30:32
|
|
|
|
koala
|
Ojoj lan kaj to berem bogi Tim, močno mislim na vaju in stiskam pesti da se počuti bolje, da vročina ne bo več naraščala, tebi pa da se končno naspiš. Pozdravi se Tim!!!!!!!!! Vsem borkam pa v letu 2009 želim da ugledajo magični plusek, vsem nosečkam da po 40 tednih k sebi stisnejo zdarvo dišečo štručko, vsem skupaj pa da vo leto 2009 prineslo samo dobre stvari8.
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 3.1.2009 9:57:12
|
|
|
|
lana38
|
Tim je že bolje. TT ne narašča več tako skokovito, samo srbi ga. To bo pa minilo čez par dni. LP
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 3.1.2009 22:28:15
|
|
|
|
Anitka
|
Najprej vsem srečno, zdravo, ljubezni polno in seveda s obdano leto 2009! Ojej Lana , upam, da se bo leto 2009 za vas vse nadaljevalo brez bolezni. Jaz sem bila tudi bolna v prejšnjih dneh - mi je bilo kar naprej slabo, nič nisem mogla jesti, piti in posledično so šle moje kile še bolj navzdol .Danes je malo že bolje in sem celo že nekaj pojedla. Pa seveda naš Gal je še kar pokašljeval in smo šli včeraj z njim k dežurnemu in smo takoj dobili tam inhalacijo in za domov pumpico Berodual, ker se je prehlad razširil tudi na pljučka. No danes pa se je v Galovih ustecih tudi nekaj zasvetlikalo in sicer spodnja leva enkica .
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 5.1.2009 9:16:08
|
|
|
|
koala
|
Gal pozdravi se!!!! Pa za zobek, upam da ni preveč nagajal.
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 5.1.2009 19:05:07
|
|
|
|
Anitka
|
Koala hvala za lepe želje. Sva bila danes spet na inhalaciji in jutri spet, pa v sredo in bomo potem videli kako naprej. Zobek pa ni nič kaj posebej nagajal.
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 5.1.2009 19:59:04
|
|
|
|
lana38
|
Anitka! za Gala, da bo čimprej bolje in ne bo več rabil inhalacij. LP
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 5.1.2009 20:27:21
|
|
|
|
koala
|
Moj Alex pa ima sedmi zobek
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 5.1.2009 21:34:14
|
|
|
|
Anonimen
|
za vse bolane in da boste hitro spet zdravi! Mi smo tudi imeli pester december, Ana je imela bronhitis in bila kar cel mesec doma. 2x antibiotik, inhalacije... Danes je šla zopet v vrtec. Zdaj pa ji že spet po malem iz nosa teče. Drugače smo ok, govori že kot navita, pa tudi po nizozemsko že tu in tam kaj pove, ponavlja vse kot luštna mala papiga. Bravo vsem za dosežke in lubčka vsem! Pa srečno 2009!
|
|
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 6.1.2009 12:56:43
|
|
|
|
GoYa
|
Gal, za prvi rižek. Tudi Alexu za že 7. Mi jih imamo pa 5: Taj 3 (4. tudi že kuka) in Alja 2. Vsem bolanim otročkom pa želim čimprejšnje okrevanje.
|
|
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 6.1.2009 13:31:55
|
|
|
|
GoYa
|
IZVIRNO SPOROČILO: GoYa (4. tudi že kuka) Je že zunaj
|
|
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 6.1.2009 14:09:55
|
|
|
|
Sulfinija
|
Vriskaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam jeeeeeeeeeee punce bije,veliki smo 2cm hi,hi.Jutri se naročim na nuhalno,kontrolo pri gin. pa imam 10.2. po nuhalni.Spasmex dalje,utrogestan porabim do konca potem pa nič več.Punce jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee najina pikica raste hi,hi. LP Mojca 8t5dni,slikica celega plodeka bo v albumu.
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 6.1.2009 14:42:12
|
|
|
|
tia
|
Sulfinija ČESTITAM ,naj bo to zate srečno leto .Kdaj imaš rok? Vriskaj ,skači bodi srečna. Hej punce jaz sem tukaj,nekako mi ne uspeva pisati berem še kaj,ali pisanje uh,ne gre. Drugače jaz sem bolj tako tako,zato pa je Maj priden ( TRKAM NA LES ),res si ne orem želeti boj pridnega,pravim če bi Leni bila tako pridna bi imela takoj še oz. . Drugače Maj ima že dva zobeka mi smo pa hitri ,glih danes je rekla P. da prehiteva po celi črti.Mere 6150 g in 64,5 cm velik.Prvi zobek smo pa dobili točno ko smo bili steri 3 mesece in teden. Grem sedaj po Leni v vrtec se še kaj oglasim. LP Tia
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 6.1.2009 14:46:48
|
|
|
|
Sulfinija
|
Tia,rok imam 13.08.2009 LP Mojca
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 6.1.2009 15:07:04
|
|
|
|
dodi
|
JUHEJ.....SAMO DA JE VSE VREDU....prav špolepšala si mi dan.....jessssssssssssss
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 6.1.2009 15:12:51
|
|
|
|
lana38
|
Sulfinija! , vriskaj in se veseli. LP
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 6.1.2009 15:30:18
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala Moj Alex pa ima sedmi zobek
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 6.1.2009 15:32:32
|
|
|
|
tia
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sulfinija Tia,rok imam 13.08.2009 LP Mojca Na isti dan imaš rok kot sem ga jaz imela leta 2005.
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 6.1.2009 15:34:29
|
|
|
|
Anitka
|
Muca Maca za vaše zdravje. Pa tudi vam poljubčke in pozdravčke. O GoYa vi ste pa že kar nekaj zobkov pridelali . In sicer, kako sta mala mamina škratka? Spite, ste zdravi? Sulfinija , lepe novičke in tako dalje še naprej. Tia za pridnega Maja. To ima ziher po mamici . A vi pa že kar dva zobka, opa, vi pa nas prehitevate .
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 6.1.2009 16:05:09
|
|
|
|
tia
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Tia za pridnega Maja. To ima ziher po mamici . A vi pa že kar dva zobka, opa, vi pa nas prehitevate . Ja že danes je P. rekla da prehiteva po celi črti,kaj morem tako pač je. Je pa seveda po mamici tako priden, . Vsem forumukam želim vse dobro v novem letu.
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 6.1.2009 16:46:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Sulfinija, neizmerno sem vesela zate!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.