Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 7.1.2009 20:46:52
|
|
|
|
GoYa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka O GoYa vi ste pa že kar nekaj zobkov pridelali . In sicer, kako sta mala mamina škratka? Spite, ste zdravi? Škratka sta v redu. Spimo tudi še kar. No, Alja že nekaj časa prespi celo noč. Taj je tudi pričel, samo ga zdaj zgornji enki malce dajeta, pa se še kaj zbudi ponoči. Drugače pa kar zdrava. Trkam v les. Sulfinija, . Tia, Maj je pa res car. Že pri 3m zobka .
|
|
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 8.1.2009 10:49:39
|
|
|
|
koala
|
Sulfinija le uživaj v vajini sreči, si jo prav pošteno zaslužita!!!!!!!!!!!! GoYa za zobke. Ti, a lahko mojega princa k tvoji princeski pošljem na šolanje kako se prespi noč? Mi je še namreč ne. Tia, Maj pa je res hiter.
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 8.1.2009 11:30:14
|
|
|
|
lana38
|
koala, Tim je že prespal noč par mesecev. Pa se zdaj spet zbuja. Včasih se je zbujal celo vsako uro. Tako, da ni nekega pravila, da bo spal cele noči, ko enkrat že začne. LP
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 8.1.2009 16:48:38
|
|
|
|
Skorpija
|
Hehe, po dolgem času vas peidem malo prebrat in kaj vidim - naša Sulfinija je nosečka Sulfi, želim ti vse najlepše, zdravo in mirno nosečnost, res iz srca, pa da bo avgust 2009 čisto vaš mesec! No, jaz sem še vedno v enem kosu, zdaj sem noseča 31. tednov, maledva pa sta prava bajsona, baje imata težo za velika enojčka, ne pa za dvojčka in kakor kaže se jima še nikamor ne mudi, tako da res upam, da pridemo lepo skupaj do konca februarja Sem pa še vedno precej poskočna počutim se super, veliko hodim, tudi doma še kar dosti naredim, sem pa z novim letom začela z dopustom, ki ga imam do porodniške in mi prav paše. Vse vas lepo pozdravljam in vam z zamudo želim srečno 2009!
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 8.1.2009 21:08:18
|
|
|
|
dolenjka
|
O Skorpija, a ti boš pa februarčica 2009 Torej bodo moja in tvoja 2 sončka 1 leto narazen Februarčki in ribice so fajn , boš videla Želim ti, da čim dlje zdržiš 2 v 1, ubogaj dohtarje in hiter in nič boleč porod ti želim Še prej se pa seveda pridno fočkaj tu, da bomo na tekočem
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 9.1.2009 15:19:18
|
|
|
|
koala
|
Skorpija fino da ti nosečnost poteka brez težav, le tako pridna naj bosta tvoja škratka. dolenjka a ne da so februarčki prav fini otročki, četudi še niso ribice
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 9.1.2009 15:26:58
|
|
|
|
Sulfinija
|
Koala, za nov avatar.Kak ste že veliki pravi velika je vajin Alex. LP Mojca 9t1d
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 9.1.2009 20:49:38
|
|
|
|
pika74
|
Midva imava pa novega družinskega člana, ki izgleda nekako takole: To je sivi žako. Star je 7 mesecev
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 9.1.2009 20:50:38
|
|
|
|
Skorpija
|
O pika74 kako lepa ptica! Baje ful dolgo živijo, dlje kot človek Koliko časa ga pa imata?
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 9.1.2009 20:51:31
|
|
|
|
Sulfinija
|
Punce v albumu mam tri slikice bušija. LP mojca
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 9.1.2009 20:51:34
|
|
|
|
pika74
|
So v trgovini prav jokali, ko sva ga kupila ... res je cukr... še posebej, ko ti da lupčka .
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 9.1.2009 20:53:08
|
|
|
|
pika74
|
Midva ga imava šele nekaj ur (današnja pridobitev )... ki je koštala celo premoženje. Živi pa baje tudi do 60 let..., madonca, sej nas bo vse preživel.... Na Youtube sem pa našla še en link od enga, bolj zgovornega: http://www.youtube.com/watch?v=VT15CDs62C0&feature=channel_page mogoče bomo pa tud našga kej navadl... Zaenkrat je še brez imena... se mormo neki zmislt...
< Sporočilo je popravil pika74 -- 9.1.2009 21:07:30 >
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 10.1.2009 8:46:21
|
|
|
|
citrončica
|
O,kako je lep!! Tisti na Youtube pa res posrečen,mislim,da boš mela kar precej dela .... Naj vama bo v veselje!!!!
|
|
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 10.1.2009 15:03:20
|
|
|
|
koala
|
Sulfinija hvala za pohvale, ja Alex je res že velik. Pika kok cotkano živalco imata.
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 10.1.2009 20:48:07
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala dolenjka a ne da so februarčki prav fini otročki, četudi še niso ribice Seveda! Februarčki so prav posebno fini otročički No, pa saj so vsi, ampak za naju so prav febrauarčki nekaj posebnega Še malo, pa boste najprej vi, potem pa še mi, prihnili 1. svečko Včasih sem prav žalostna, ker gre tako hitro, se pa potem veselim vsega kar prihaja in se veselim Vse pobožajte bušije, vse mamice polupčkajte , vse borke pa hitro v posteljo (ali pa kam drugam ) in
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 10.1.2009 22:08:33
|
|
|
|
koala
|
dolenjka ne sprašuj kako hitro se je obrnilo to leto. Se mi zdi da še ni dolgo kar sva prišla iz porodnišnice, pa že šiba okoli po 4 kt zmešan, pa vstaja in stoji brez opore, se mi zdi da se bo vsak čas spustil.
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 11.1.2009 11:51:07
|
|
|
|
Skorpija
|
No, punci saj jaz imam rok 14. marca, samo do tja najbrž ne bomo prišli, ker sta desca ogromna že zdaj Moja G mi je rekla, naj ne jem OH,da se ne bosta tako redila, samo se mi to zdi hecno - a ni fino, da sta malo težja, saj prostor še imata, ker jaz nisem ravno majhna, vse prej kot to, pa še ene dva tedna, pa bodo tudi pljučka pod kapo, itak pa...konec februarja, nič prej, ker smo se tako odločili, vsi trije
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 11.1.2009 13:21:14
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Skorpija No, punci saj jaz imam rok 14. marca, samo do tja najbrž ne bomo prišli, ker sta desca ogromna že zdaj Moja G mi je rekla, naj ne jem OH,da se ne bosta tako redila, samo se mi to zdi hecno - a ni fino, da sta malo težja, saj prostor še imata, ker jaz nisem ravno majhna, vse prej kot to, pa še ene dva tedna, pa bodo tudi pljučka pod kapo, itak pa...konec februarja, nič prej, ker smo se tako odločili, vsi trije dobro ste se odločili 24. je en tak lep datum
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 11.1.2009 14:04:21
|
|
|
|
lana38
|
Skorpija, 24.2. je pa res en tak lep datum. Imam tudi jaz RD. LP
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 11.1.2009 14:53:42
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana38 Skorpija, 24.2. je pa res en tak lep datum. Imam tudi jaz RD. LP O Lana Sem vedela da so takrat rojeni samo fajn ljudje
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 12.1.2009 9:14:28
|
|
|
|
GoYa
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala GoYa za zobke. Ti, a lahko mojega princa k tvoji princeski pošljem na šolanje kako se prespi noč? Mi je še namreč ne. Lahko pošlješ. Sam ne vem, če bo kaj učinkovalo. Namreč Taj se do slej še ni nič naučil od nje....kar se spanja tiče, ker drugega bolje da ne pobira od nje . No, ma je Taj tak priden otroček čez dan, da mu oprostim tiso eno bujenje ponoči (sedaj ko mu zobje rastejo kot gobe pod dežju, sicer je tudi on že spal celo noč). Od prejšnjega javljanja smo dobili nov zob in 6. tudi že prihaja. Uffff... Skorpija, me veseli, da sta tvoja korenjaka res korenjaka in da se dobro počutiš. To res fuuul pomeni. No, moj dvojček B je bil ob rojstvu težak 3280g, kar je več kot marsikateri enojček (tudi prva sestrica Lina je bila lažja). Pika74, za novega člana. Čudovit je . Sta že izbrala ime?
|
|
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 13.1.2009 13:37:44
|
|
|
|
Anitka
|
Ojla! Tole vreme je pa za pop... , mraz, oblačno brez vsakršnega sončnega žarka . Hočem pomlad!!!! Tia - kako je Maj? A ga je dolgo vročina zdelovala? Koala - luštkan avatar Skorpija - še malo . Lepo, da ste ok in lep ter hiter porod ti želim, ko boste tako daleč. Pika74 - za novo pridobitev. In ime sta že izbrala?
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 13.1.2009 14:16:03
|
|
|
|
tia
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Ojla! Tole vreme je pa za pop... , mraz, oblačno brez vsakršnega sončnega žarka . Hočem pomlad!!!! Tia - kako je Maj? A ga je dolgo vročina zdelovala? Koala - luštkan avatar Skorpija - še malo . Lepo, da ste ok in lep ter hiter porod ti želim, ko boste tako daleč. Pika74 - za novo pridobitev. In ime sta že izbrala? Anitka joj ne vprašaj kako hudo je bilo do nedelje zjutraj smo kuhali in kuhali,no ja voltaren svečke so mu pomagala ali ko je svečka popustila spet jovo na novo. V petek in soboto sva bila tudi na inhalacijah,včeraj je P. rekla da je sedaj 100% boljše le še malce pokašljuje ali res je spet stari Maj.A Maj-u je šlo na boljše je spet Leni zbolela,,tako da sem ta teden samo okrog zdravnikov hodila.Leni pa ima tako suh kašelj da jo napenja in če sploh kaj poje vse zbruha,.Kaj vse bo še pa prišlo .Vikend je bil katastrofa,pa še moj je zbolel tako da sem imela za vikend vse bolne,spala sem zelo malo skoraj nič,ko ni eden stokal je spet drugi. Pika kakšno je novo ime? Koala res lep avtar. Anitka kako pa kaj vi? Vse punce lepo pozdravljam in vam želim,da vas ne bo mrzlo . lp
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 13.1.2009 21:33:31
|
|
|
|
pika74
|
Mislim, da bo kar KOKO, ker je zadnjič to sam povedal .
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 13.1.2009 22:30:04
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tia Anitka joj ne vprašaj kako hudo je bilo do nedelje zjutraj smo kuhali in kuhali,no ja voltaren svečke so mu pomagala ali ko je svečka popustila spet jovo na novo. V petek in soboto sva bila tudi na inhalacijah,včeraj je P. rekla da je sedaj 100% boljše le še malce pokašljuje ali res je spet stari Maj.A Maj-u je šlo na boljše je spet Leni zbolela,,tako da sem ta teden samo okrog zdravnikov hodila.Leni pa ima tako suh kašelj da jo napenja in če sploh kaj poje vse zbruha,.Kaj vse bo še pa prišlo .Vikend je bil katastrofa,pa še moj je zbolel tako da sem imela za vikend vse bolne,spala sem zelo malo skoraj nič,ko ni eden stokal je spet drugi. Anitka kako pa kaj vi? Vse punce lepo pozdravljam in vam želim,da vas ne bo mrzlo . lp Ojej Tia . Upam, da boste kmalu vsi spet čili in zdravi. Jaz sem prejšnji teden tudi cel teden z Galom hodila na inhalacije, včeraj sva bila pa še na kontroli in nama hvalabogu ni treba več na inhalacije, saj se je stanje izboljšalo. Danes sva uporabljala še pumpico Berodual, jutri pa je ne rabiva več.
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.