|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Za nas (303.nadaljevanje)
7.1.2009 20:46:52   
GoYa
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka
O GoYa vi ste pa že kar nekaj zobkov pridelaliuser posted image user posted image user posted image . In sicer, kako sta mala mamina škratka? Spite, ste zdravi?

Škratka sta v redu. Spimo tudi še kar. No, Alja že nekaj časa prespi celo noč. Taj je tudi pričel, samo ga zdaj zgornji enki malce dajeta, pa se še kaj zbudi ponoči. Drugače pa kar zdrava. Trkam v les.

Sulfinija, user posted image user posted image user posted image .

Tia, Maj je pa res car. Že pri 3m zobka user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 801
8.1.2009 10:49:39   
koala
Sulfinija user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  le uživaj v vajini sreči, si jo prav pošteno zaslužita!!!!!!!!!!!!

GoYa user posted image user posted image user posted image  za zobke. Ti, a lahko mojega princa k tvoji princeski pošljem na šolanje kako se prespi noč? Mi je še namreč ne.

Tia, Maj pa je res hiter.user posted image user posted image user posted image

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 802
8.1.2009 11:30:14   
lana38
koala, Tim je že prespal noč par mesecev. Pa se zdaj spet zbuja. Včasih se je zbujal celo vsako uro. Tako, da ni nekega pravila, da bo spal cele noči, ko enkrat že začne.
LP

lana38

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 803
8.1.2009 16:48:38   
Skorpija
Hehe, po dolgem času vas peidem malo prebrat in kaj vidim - naša Sulfinija je nosečka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sulfi, želim ti vse najlepše, zdravo in mirno nosečnost, res iz srca, pa da bo avgust 2009 čisto vaš mesec!

No, jaz sem še vedno v enem kosu, zdaj sem noseča 31. tednov, maledva pa sta prava bajsona, baje imata težo za velika enojčka, ne pa za dvojčka in kakor kaže se jima še nikamor ne mudi, tako da res upam, da pridemo lepo skupaj do konca februarja user posted image   Sem pa še vedno precej poskočna user posted image počutim se super, veliko hodim, tudi doma še kar dosti naredim, sem pa z novim letom začela z dopustom, ki ga imam do porodniške in mi prav paše.

Vse vas lepo pozdravljam in vam z zamudo želim srečno 2009!

Kdor si upa, za trenutek izgubi tla pod nogami. Kdor si ne upa, izgubi življenje!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 804
8.1.2009 21:08:18   
dolenjka
O Skorpija, a ti boš pa februarčica 2009 user posted image  user posted image  user posted image  Torej bodo moja in tvoja 2 sončka 1 leto narazen user posted image  Februarčki in ribice so fajn user posted image , boš videla user posted image  Želim ti, da čim dlje zdržiš 2 v 1, ubogaj dohtarje in hiter in nič boleč porod ti želim user posted image  Še prej se pa seveda pridno fočkaj tu, da bomo na tekočem user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Skorpija)
Neposredna povezava do sporočila: 805
9.1.2009 15:19:18   
koala
Skorpija fino da ti nosečnost poteka brez težav, le tako pridna naj bosta tvoja škratka.

dolenjka a ne da so februarčki prav fini otročki, četudi še niso ribiceuser posted image

Nisem vedela

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 806
9.1.2009 15:26:58   
Sulfinija
Koala,user posted image user posted image user posted image user posted image  za nov avatar.Kak ste že veliki pravi velika je vajin Alex.

LP Mojcauser posted image 9t1d

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 807
9.1.2009 20:49:38   
pika74
Midva imava pa novega družinskega člana, ki izgleda nekako takole:

user posted image

To je sivi žako.
Star je 7 mesecev user posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 808
9.1.2009 20:50:38   
Skorpija
O pika74 kako lepa ptica! Baje ful dolgo živijo, dlje kot človek user posted image Koliko časa ga pa imata? 

Kdor si upa, za trenutek izgubi tla pod nogami. Kdor si ne upa, izgubi življenje!

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 809
9.1.2009 20:51:31   
Sulfinija
Punce v albumu mam tri slikice bušija.

LP mojcauser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Skorpija)
Neposredna povezava do sporočila: 810
9.1.2009 20:51:34   
pika74
So v trgovini prav jokali, ko sva ga kupila user posted image ... res je cukr... še posebej, ko ti da lupčkauser posted image .

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 811
9.1.2009 20:53:08   
pika74
Midva ga imava šele nekaj ur (današnja pridobitev user posted image )... ki je koštala celo premoženje. Živi pa baje tudi do 60 let..., madonca, sej nas bo vse preživel....user posted image

Na Youtube sem pa našla še en link od enga, bolj zgovornega:

http://www.youtube.com/watch?v=VT15CDs62C0&feature=channel_page 

mogoče bomo pa tud našga kej navadl...user posted image

Zaenkrat je še brez imena... se mormo neki zmislt...user posted image

< Sporočilo je popravil pika74 -- 9.1.2009 21:07:30 >

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 812
10.1.2009 8:46:21   
citrončica
O,kako je lep!!

Tisti na Youtube pa res posrečen,mislim,da boš mela kar precej delauser posted image ....

Naj vama bo v veselje!!!!

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 813
10.1.2009 15:03:20   
koala
Sulfinija hvala za pohvale, ja Alex je res že velik.

Pika kok cotkano živalco imata.user posted image user posted image

Nisem vedela

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 814
10.1.2009 20:48:07   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: koala

dolenjka a ne da so februarčki prav fini otročki, četudi še niso ribiceuser posted image

Seveda! Februarčki so prav posebno fini otročički user posted image  user posted image  user posted image  No, pa saj so vsi, ampak za naju so prav febrauarčki nekaj posebnega user posted image
Še malo, pa boste najprej vi, potem pa še mi, prihnili 1. svečko user posted image  Včasih sem prav žalostna, ker gre tako hitro, se pa potem veselim vsega kar prihaja in se veselim user posted image

Vse user posted image  pobožajte bušije, vse mamice polupčkajte user posted image , vse borke pa hitro v posteljo (ali pa kam drugam user posted image  )  in user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 815
10.1.2009 22:08:33   
koala
dolenjka ne sprašuj kako hitro se je obrnilo to leto. Se mi zdi da še ni dolgo kar sva prišla iz porodnišnice, pa že šiba okoli po 4 kt zmešan, pa vstaja in stoji brez opore, se mi zdi da se bo vsak čas spustil.

Nisem vedela

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 816
11.1.2009 11:51:07   
Skorpija
No, punci saj jaz imam rok 14. marca, samo do tja najbrž ne bomo prišli, ker sta desca ogromna že zdaj user posted image Moja G mi je rekla, naj ne jem OH,da se ne bosta tako redila, samo se mi to zdi hecno - a ni fino, da sta malo težja, saj prostor še imata, ker jaz nisem ravno majhna, vse prej kot to, pa še ene dva tedna, pa bodo tudi pljučka pod kapo, itak pa...konec februarja, nič prej, ker smo se tako odločili, vsi trije user posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 817
11.1.2009 13:21:14   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: Skorpija

No, punci saj jaz imam rok 14. marca, samo do tja najbrž ne bomo prišli, ker sta desca ogromna že zdaj user posted image Moja G mi je rekla, naj ne jem OH,da se ne bosta tako redila, samo se mi to zdi hecno - a ni fino, da sta malo težja, saj prostor še imata, ker jaz nisem ravno majhna, vse prej kot to, pa še ene dva tedna, pa bodo tudi pljučka pod kapo, itak pa...konec februarja, nič prej, ker smo se tako odločili, vsi trije user posted image

dobro ste se odločili user posted image  24. je en tak lep datum user posted image

(odgovor članu Skorpija)
Neposredna povezava do sporočila: 818
11.1.2009 14:04:21   
lana38
Skorpija, 24.2. je pa res en tak lep datum. Imam tudi jaz RD.
LP

lana38

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 819
11.1.2009 14:53:42   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: lana38

Skorpija, 24.2. je pa res en tak lep datum. Imam tudi jaz RD.
LP

O Lana user posted image  Sem vedela da so takrat rojeni samo fajn ljudje user posted image  user posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 820
12.1.2009 9:14:28   
GoYa
IZVIRNO SPOROČILO: koala

GoYa user posted image user posted image user posted image  za zobke. Ti, a lahko mojega princa k tvoji princeski pošljem na šolanje kako se prespi noč? Mi je še namreč ne.

Lahko pošlješ. Sam ne vem, če bo kaj učinkovalo. Namreč Taj se do slej še ni nič naučil od nje....kar se spanja tiče, ker drugega bolje da ne pobira od njeuser posted image . No, ma je Taj tak priden otroček čez dan, da mu oprostim tiso eno bujenje ponoči (sedaj ko mu zobje rastejo kot gobe pod dežju, sicer je tudi on že spal celo noč). Od prejšnjega javljanja smo dobili nov zob in 6. tudi že prihaja. Uffff...

Skorpija, me veseli, da sta tvoja korenjaka res korenjaka in da se dobro počutiš. To res fuuul pomeni. No, moj dvojček B je bil ob rojstvu težak 3280g, kar je več kot marsikateri enojček (tudi prva sestrica Lina je bila lažja).

Pika74, user posted image user posted image user posted image za novega člana. Čudovit je user posted image . Sta že izbrala ime?

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 821
13.1.2009 13:37:44   
Anitka
Ojla!

Tole vreme je pa za pop... , mraz, oblačno brez vsakršnega sončnega žarkauser posted image user posted image user posted image . Hočem pomlad!!!!

Tia - kako je Maj? A ga je dolgo vročina zdelovala?

Koala - luštkan avataruser posted image user posted image user posted image

Skorpija
- še malouser posted image user posted image user posted image user posted image . Lepo, da ste ok in lep ter hiter porod ti želim, ko boste tako daleč.

Pika74 - user posted image user posted image user posted image za novo pridobitev. In ime sta že izbrala?

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 822
13.1.2009 14:16:03   
tia
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Ojla!

Tole vreme je pa za pop... , mraz, oblačno brez vsakršnega sončnega žarkauser posted image user posted image user posted image . Hočem pomlad!!!!

Tia - kako je Maj? A ga je dolgo vročina zdelovala?

Koala - luštkan avataruser posted image user posted image user posted image

Skorpija
- še malouser posted image user posted image user posted image user posted image . Lepo, da ste ok in lep ter hiter porod ti želim, ko boste tako daleč.

Pika74 - user posted image user posted image user posted image za novo pridobitev. In ime sta že izbrala?

Anitka joj ne vprašaj kako hudo je bilo do nedelje zjutraj smo kuhali in kuhali,no ja voltaren svečke so mu pomagala ali ko je svečka popustila spet jovo na novo. V petek in soboto sva bila tudi na inhalacijah,včeraj je P. rekla da je sedaj 100% boljše le še malce pokašljuje ali res je spet stari Maj.A Maj-u je šlo na boljše je spet Leni zbolela,,tako da sem ta teden samo okrog zdravnikov hodila.Leni pa ima tako suh kašelj da jo napenja in če sploh kaj poje vse zbruha,.Kaj vse bo še pa prišlo .Vikend je bil katastrofa,pa še moj je zbolel tako da sem imela za vikend vse bolne,spala sem zelo malo skoraj nič,ko ni eden stokal je spet drugi.

Pika kakšno je novo ime?

Koala res lep avtar.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Anitka kako pa kaj vi?

Vse punce lepo pozdravljam in vam želim,da vas ne bo mrzlo user posted image user posted image user posted image .

lp

ni vse zlato kar se sveti.

12.08.2005 sem dobila največjo darilo princesko Leni

18.9.2008 sem pa dobila drugo največje darilo Maj-a

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 823
13.1.2009 21:33:31   
pika74
Mislim, da bo kar KOKO, ker je zadnjič to sam povedal user posted image user posted image .

(odgovor članu tia)
Neposredna povezava do sporočila: 824
13.1.2009 22:30:04   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: tia

Anitka joj ne vprašaj kako hudo je bilo do nedelje zjutraj smo kuhali in kuhali,no ja voltaren svečke so mu pomagala ali ko je svečka popustila spet jovo na novo. V petek in soboto sva bila tudi na inhalacijah,včeraj je P. rekla da je sedaj 100% boljše le še malce pokašljuje ali res je spet stari Maj.A Maj-u je šlo na boljše je spet Leni zbolela,,tako da sem ta teden samo okrog zdravnikov hodila.Leni pa ima tako suh kašelj da jo napenja in če sploh kaj poje vse zbruha,.Kaj vse bo še pa prišlo .Vikend je bil katastrofa,pa še moj je zbolel tako da sem imela za vikend vse bolne,spala sem zelo malo skoraj nič,ko ni eden stokal je spet drugi.

Anitka kako pa kaj vi?

Vse punce lepo pozdravljam in vam želim,da vas ne bo mrzlo user posted image user posted image user posted image .

lp

Ojej Tia user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Upam, da boste kmalu vsi spet čili in zdravi. Jaz sem prejšnji teden tudi cel teden z Galom hodila na inhalacije, včeraj sva bila pa še na kontroli in nama hvalabogu ni treba več na inhalacije, saj se je stanje izboljšalo. Danes sva uporabljala še pumpico Berodual, jutri pa je ne rabiva več.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu tia)
Neposredna povezava do sporočila: 825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.