Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Poznate tole na sliki???Punca od sreče, pa dela tika taka.Punce sme kar raznežena smo pa veliki dovolj za tale teden.Kontrola 6.1. in torecan svečke sem dobila.
Punce hvala,da ste me vzpodbujale,sedaj le še čakam ,da proslavima tole lepo slikico.
LP Mojca 6t4dni
Tale post ne bo čisto pasal v praznično vzdušje, ampak kaj čem, vam menda lahko malo pojamram. Danes bi imela rok za porod in me malo stiska. Čisto čisto malo. Takšen blesav datum, da ga še pozabiti ne moreš, tudi če hočeš. Rok za nosečnost, ki se je končala z drugim splavom, sem zavestno povsem izbrisala iz spomina, za prvega se tudi komaj še spomnim, ampak božič pa res malo težko pozabiš .
Ampak OK, jutri bo tole že mimo, pa zdaj sva spet v novi rundi in gledam naprej in upam, da bo kmalu kaj (prvi krog se je zaključil včeraj s prihodom M).
Punce, vsem lepe praznike in najlepše novo leto. Anitka, tebi pa še za rojstni dan (saj še velja, a ne; drugače pa kar tako ).
Jančika, seveda smo tu zato, da se malo spovemo, pa je potem lažje. Ja, tile datumi so ubijalski. Meni je uspelo v začetku decembra pozaiti na splav dvojčkov pred 4 leti, ampak na 24.12. sem imela pred davnimi 14 leti tudi splav in na tak večer, ki sem ga v solzah preživela v bolnišnici pač ne pozabiš.
Sem pa zato letos dobila prav posebno darilo. 24.12. sem dobila v botrstvo 4 letnega fantka iz Angole. Dobila sem njegov dosje in slikico in ko sem odprla pošto sem se fajn fajn zjokala. Tako, sedaj imam v črni Afriki še enega otročka, na katerega moram mislit in skrbet zanj.
Še en razlog več, da najdem službo. Moram pa priznati, da me vse te zavrnitve malo načenjajo. Moja samozavest je šla k in včasih me je res strah prihodnosti.
Sulfinija, četitke in čuvaj svojega malčka. Naj bo nosečnost srečna do konca.
Anitka, dobrodošla med 3-kami, saj ni tako hudo, a ne??
Tale post ne bo čisto pasal v praznično vzdušje, ampak kaj čem, vam menda lahko malo pojamram. Danes bi imela rok za porod in me malo stiska. Čisto čisto malo. Takšen blesav datum, da ga še pozabiti ne moreš, tudi če hočeš. Rok za nosečnost, ki se je končala z drugim splavom, sem zavestno povsem izbrisala iz spomina, za prvega se tudi komaj še spomnim, ampak božič pa res malo težko pozabiš .
Ampak OK, jutri bo tole že mimo, pa zdaj sva spet v novi rundi in gledam naprej in upam, da bo kmalu kaj (prvi krog se je zaključil včeraj s prihodom M).
Punce, vsem lepe praznike in najlepše novo leto. Anitka, tebi pa še za rojstni dan (saj še velja, a ne; drugače pa kar tako ).
Jančika Verjamem, da je bilo hudo in držim pestke, da se ti kmalu izpolni želja .
Pa hvala za čestitke
Jančika, res je to datum, ki ga ne pozabiš, upam da se počutiš bolje in še močneje stiskam pestke da kmalu ugledata plus in da se konča z dišečo štručko, pomožnosti eno tako srčkano punčko, da bo bratcoma malo živčke kravžljala .
neni, res lepa gesta.Pozdravi svojega fantiča iz črne Afrike, če ne drugače v mislih.
Vsem puncam tukaj gor, želim nepozabno praznovanje danes,v družbi najdražjih!! V večeru tihem pridna roka nežno gladko nit prepleta, čudovite vzorce spleta, polne sanj in domišljije- kot da nit življenja vije. Dobre želje združi v zvezde, srečo v sonce oblikuje, nato po robu bele čipke- cvetove upanja nasuje. Tako ljubeče naj usoda stke Vam dneve v Novem letu. Skrbno trenutke naj izbira, previdno naj poti utira, da nam bo lepo na svetu! SREČNO 2009!
Vsem mojim virtualnim prijateljicam želim najlepšo,najdaljšo noč v letu.Punce vsem skupaj SREČNO 2009 in polno malih dišečih štručk v letu 2009,ki prihaja.
LP Mojca