|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 8. del
6.1.2009 13:44:10   
blaža
IZVIRNO SPOROČILO: bamby

IZVIRNO SPOROČILO: ella79

http://www.ramstrgovina.com/rams/izdelek.php?izdelek=56

Za tole maso je rekla moja sestra, da je zelo mehka. Da se da torto lep ooblečt, ni pa dobra za izdelovanje kakšnih rožic in kaj podobnega. Zaradi tega bolj pohvali vrhniško.

IZVIRNO SPOROČILO: ella79

blaža po katerem receptu delaš biskvit za torto user posted image zdej te bom en mesec morila s tem user posted image user posted image user posted image

Od moje sestrične-slaščičarke je tale recept, ki je čist preprost, pa dober:

10 jajc
rumenjake stepaš posebej z 5 žlicami sladkorja (stepaš 15 minut)
beljake stepaš, narediš seng, vtepeš 5 žlic sladkorja

Oboje narahlo s kuhalnico zmešaš in dodaš 10 žlic moke, ki jo tudi narahlo s kuhalnico vmešaš.

Peci 30 min. pri 180°

(te mase je za pekač premera 26 ali celo 28. če imate manjšega, delajte z manj jajc in prilagodite sestavine)

mami28, tebe pa res ni bilo že dolgo slišat. Kdaj greš pa ti v službo???

Naša noč ena slabših user posted image . Od 3h naprej je začelo Tima zvijat in slabet, da sem skoraj do jutra pri njenu bedela. Očitno je fasal virus od mene. Je celo dopoldne bolj švoh in gla salbi, pa prejle ga je celo v hlače prpucalo......user posted image . Ah, saj bo bolje!
Anaja je že pojedla kosilo in zdaj spančka user posted image .

kaj pa kej maščobe, pa pecilni, ni treba

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 3676
6.1.2009 13:45:54   
bamby
blaža, samo sestavine, ki so napisane. Nobenega pecilnega in nič maščobe!

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3677
6.1.2009 13:46:40   
blaža

blaža, samo sestavine, ki so napisane. Nobenega pecilnega in nič maščobe!

bom enkrat probalauser posted image , da vidim keri mi je boljšiuser posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!

Steve Jobs

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 3678
6.1.2009 13:48:31   
pina-1
blaža. menis o do zdej vse ratale okrogle.
Bom poiskala kako mojo torto, pa pripopam slikice. Niso pa tako lepe kot tvoje

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 3679
6.1.2009 13:50:34   
blaža
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

blaža. menis o do zdej vse ratale okrogle.
Bom poiskala kako mojo torto, pa pripopam slikice. Niso pa tako lepe kot tvoje

Veš v kerih mi ni ok. V tistih pekačih okroglih, ko razširiš obod. Tam se mi najprej okoli speče, pol pa šele na sredini in jo moram pokrit z peko, da se zgoraj ne zapeče preveč. No pa itak, da moja pečica je zanič, kaj se sploh bunim.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3680
6.1.2009 13:51:05   
MetiLu
Dan!
Uf, kok klepetate user posted image  se vid da je Dolenjka na šihtu user posted image  pa Blaža ima seminar o pečenju tort user posted image  user posted image

Midva sva nazaj, ima Janez nove zimske čevlje/gležnarje in copatke, oboje ciciban user posted image  mami pa prazno denarnico user posted image  razprodaje maj es ... coptki so bli redna cena, čevlji pa celo 20% znižani user posted image  pol sva še v mullerju neki dnarja pustila, za fasngo je pa zmanjkalo in € in energije user posted image

Zdele lepo pančka, pol kosilo, pol pa mogoče še v tuš letiva, al bova pa kar na atija počakala user posted image

Ella, ne ne spiva več v dnevni, ker ni obrodilo željenih sadov user posted image  za zajtrk pa naš ne pije mleka, ker že znano ne pije iz flaše ... tko da ponavadi je čokolino, jogurte (sadne in navadne), skute, večinoma povsod zmešam mešanico žit od alnature, da dobi še kaj bolj hranilnega zraven user posted image .... ponavadi po tem še kruh pa kakšen sir, ker sicer midva ne moreva zajtrka v miru pojest user posted image

Misar, jaz mu v gres nič ne dajem, sem pa včeraj improvizirala, ker sem preredkega skuhala in sem sam malo čokolinota dala notr, pa je blo ful dobr user posted image

Februarka, jaz mu dam tud mlečni riž z vanilijo včasih, namesto jogurta, pa mu je tud ful dober user posted image

Bamby, zanimiv recept user posted image

Blaža iz česa boš pa račke naredila? Nič bat, ne bom kopirala user posted image  ker ne znam takih lepih tort delat, pri nas so samo dobre user posted image

Janez pa še lepo pančka, upam, da bo še vsaj pol urce, da bo potem lahko do večera pokonc, je tko fajn, ker pol sam hitro zaspi user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3681
6.1.2009 13:52:11   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force

o stipe dan.

mi smo se tudi ravnokar zbudili. ZDej pa malo ordinira po dnevni. Bo pa danes jedla polento in sirček. To ji je full všeč in je hitro narejeno. Jaz bom pa pašto s tuno, Pino pa fižolovo mineštro s kožarco noter.

Blaža, jaz sem tvoje slikice že pogledala. Me je firbec matral kera si na klinarikiuser posted image user posted image user posted image  . A tista torta zvezdica, je iz takega modela ali si jo ven rezala

pino ze ve kaj je dobr za jest user posted image

ma ne jezi se, ker sem jihneki tudi zate zamrznilauser posted image user posted image user posted image . sicer pa lahko prideš. bo tudi zate en krožnikuser posted image

Supeeer... a je tud kej refoska ? user posted image

tega pa itak nikoli ne zmanjka.

pa se svinjerije se susijo... maaat bo festa !!!! user posted image  user posted image  user posted image

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA samo priletiteuser posted image user posted image

(odgovor članu Stipe air force)
Neposredna povezava do sporočila: 3682
6.1.2009 13:53:37   
bamby
blaža, si od moje sestre torte že pogledala??

http://taia.moj-album.com/album/3077797/

meti, račke so kar tiste za v banjo user posted image . So le dekoracija, nič za pojest!

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3683
6.1.2009 13:53:43   
pina-1
evo ta roza je s tičino pokrita, tista druga pa je s smetano

user posted image

user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3684
6.1.2009 13:56:57   
blaža
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu

Dan!
Uf, kok klepetate user posted image  se vid da je Dolenjka na šihtu user posted image  pa Blaža ima seminar o pečenju tort user posted image  user posted image

Midva sva nazaj, ima Janez nove zimske čevlje/gležnarje in copatke, oboje ciciban user posted image  mami pa prazno denarnico user posted image  razprodaje maj es ... coptki so bli redna cena, čevlji pa celo 20% znižani user posted image  pol sva še v mullerju neki dnarja pustila, za fasngo je pa zmanjkalo in € in energije user posted image

Zdele lepo pančka, pol kosilo, pol pa mogoče še v tuš letiva, al bova pa kar na atija počakala user posted image

Ella, ne ne spiva več v dnevni, ker ni obrodilo željenih sadov user posted image  za zajtrk pa naš ne pije mleka, ker že znano ne pije iz flaše ... tko da ponavadi je čokolino, jogurte (sadne in navadne), skute, večinoma povsod zmešam mešanico žit od alnature, da dobi še kaj bolj hranilnega zraven user posted image .... ponavadi po tem še kruh pa kakšen sir, ker sicer midva ne moreva zajtrka v miru pojest user posted image

Misar, jaz mu v gres nič ne dajem, sem pa včeraj improvizirala, ker sem preredkega skuhala in sem sam malo čokolinota dala notr, pa je blo ful dobr user posted image

Februarka, jaz mu dam tud mlečni riž z vanilijo včasih, namesto jogurta, pa mu je tud ful dober user posted image

Bamby, zanimiv recept user posted image

Blaža iz česa boš pa račke naredila? Nič bat, ne bom kopirala user posted image  ker ne znam takih lepih tort delat, pri nas so samo dobre user posted image

Janez pa še lepo pančka, upam, da bo še vsaj pol urce, da bo potem lahko do večera pokonc, je tko fajn, ker pol sam hitro zaspi user posted image

Ma te račke so une gumjaste. Jih majo v muillerju. user posted image  ma lahko majo vsi februarčki tako torto, sej ni moja ideja, sem jo dol z neta pobrala.user posted image  

Steve Jobs

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3685
6.1.2009 13:58:37   
blaža

user posted image

user posted image

Prav lepe, so, take za punce. No pa bomo vidli mene s tičino. Upam, da bo ratala. Je še nisem delala. Je verjetno kar umetnost, da ti lepo ravna pride.Bomo vidli, če en se bomo pa smejali.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3686
6.1.2009 13:59:42   
Stipe air force

user posted image

user posted image

Piiiiinaaaaa.... super fotki posli se fotko fizolove minestre...

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3687
6.1.2009 14:00:51   
Stipe air force
Ciao... greva ven udihavat svez bruseljski zrak... user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3688
6.1.2009 14:02:15   
pina-1

Ciao... greva ven udihavat svez bruseljski zrak... user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

ko nazaj prideš te pa čaka fotka fižolove mineštrice s priboljškomuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3689
6.1.2009 14:02:50   
blaža

lepo se imejta! jaz tudi grem, ki Blaž ne bo več spal.user posted image

No si tipkamo kasneje.user posted image

Steve Jobs

Neposredna povezava do sporočila: 3690
6.1.2009 14:03:58   
itata
dan,
se težko vkoplim v debato zadnje ćase, ker ne pečem (no kako pito na izi, več pa ne) in tudi ne mislim zaćet, ste pa vse pridne in pohvaljene k obvladateuser posted image
dop sem preživela na sodišču, mali je bolj malo spal pop. eno uro samo, tko da bomo vidl kdaj bo dol padu... pop se bova igrala. zadnji dan. jutr grem pa v službouser posted image  beda. pa glih zdej k je fajn ratal je treba nazajuser posted image

www.pravni-nasvet.si

Neposredna povezava do sporočila: 3691
6.1.2009 14:05:22   
blaža

meti, račke so kar tiste za v banjo user posted image . So le dekoracija, nič za pojest!

user posted image user posted image user posted image  ful so lepe. mene malo baše, ki nisem še uspela pridet do fajn materijalov( barve, in ostali pripomočki za peko). To kar se dobi v šparu, ni za primerjaz z materijali slaščičarjev.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 3692
6.1.2009 14:09:07   
Februarka08
Tud naša bejba se je danes predčasno zbudilauser posted image ampak je vesela, nasmejana in pridna, tako da je vse okuser posted image
Se pa ful zamoti s tistim poučnim telefonom... ko jo vprašam kje je telefon, ga bo tolk časa iskala da ga bo našla, potem pa pritisne da zašpila in jaz rečem halo, halo, ga da pa k ušesomuser posted image user posted image user posted image user posted image pa če to niso pametni otroci, tud nič ne vemuser posted image user posted image

Morva do konca skuhat, ura je 100user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 3693
6.1.2009 14:11:23   
bamby
IZVIRNO SPOROČILO: blaža

user posted image user posted image user posted image  ful so lepe. mene malo baše, ki nisem še uspela pridet do fajn materijalov( barve, in ostali pripomočki za peko). To kar se dobi v šparu, ni za primerjaz z materijali slaščičarjev.user posted image

Moja sestra vem, da hodi nabavljat v Črnuče in vedno pusti tam lep kupček denarja. Pravi, da vidiš tam marsikaj, kar rabiš, je pa vse blazno drago. Za veliko denarja dobiš le nekaj drobnarij user posted image !

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3694
6.1.2009 14:20:38   
blaža

Moja sestra vem, da hodi nabavljat v Črnuče in vedno pusti tam lep kupček denarja. Pravi, da vidiš tam marsikaj, kar rabiš, je pa vse blazno drago. Za veliko denarja dobiš le nekaj drobnarij user posted image !

ja se tudi jaz odpravljam tam že nevem kolko časa, ma zdej ne bo dinarčkov, ki sem že povabla kolegice na pico( nas bo 9) in je verjetno že to okoli 100e ali še čez, Si bom pa častla za kakšen drugi roj. dan.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 3695
6.1.2009 14:21:32   
blaža
To  vam moram napisat!

Sem skuhala Blažu dve jabolki in tri slive, pol sem mu kar kašico nardila in je vse zmazal!user posted image user posted image user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3696
6.1.2009 14:26:53   
pina-1
si mi dala idejo. to bo ana jedla danes popoldne a malico. grem takoj kuhat.

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3697
6.1.2009 14:31:11   
blaža

si mi dala idejo. to bo ana jedla danes popoldne a malico. grem takoj kuhat.

Ma to je v desetih minutah al še prej kuhano, pa še toplo je. naredi ji preden ji daš jest, da bo toplo. Ful se je napokal.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3698
6.1.2009 14:32:54   
blaža

ne bi mi kera zrihtala kak job v slaščičarni, al pa kakšen drugi?user posted image

user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3699
6.1.2009 14:37:05   
itata
blaža: al pa daj oglas, da pečeš takele umetnine sama doma. jaz bi zih naročila pri tebi...

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokom
Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?