Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 26.12.2008 12:27:05
|
|
|
|
sayuri
|
Ob 19h
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 26.12.2008 13:09:22
|
|
|
|
dulcinea
|
Jutrii ob 7 zvečer. Velja. Klepetka ti se s Smrko zmen.
----------------------------------------------------------------- Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 26.12.2008 13:09:50
|
|
|
|
dulcinea
|
A kitajska?
----------------------------------------------------------------- Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 27.12.2008 9:50:40
|
|
|
|
klepetka
|
S smrko sem pravkar govorila in prav ida že komaj čaka. Jaz tud Torej; danes ob 19 uri se dobimo v kitajski .Pridete, a ne de se vidimo
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 27.12.2008 9:57:48
|
|
|
|
Barbara111
|
Ribnca včasih pa te res pogrešam in določene ljudi.Vsem želim lepe praznike.
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 27.12.2008 10:03:37
|
|
|
|
sayuri
|
IZVIRNO SPOROČILO: klepetka S smrko sem pravkar govorila in prav ida že komaj čaka. Jaz tud Torej; danes ob 19 uri se dobimo v kitajski .Pridete, a ne de se vidimo JAz pridem. Jupiii,,...kitajci...
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 27.12.2008 10:59:34
|
|
|
|
Menčy
|
Pozdrav še od mene. Pi nas je bilo te dni čist pestro in smo lepo praznovali , dobro jedli (jaz sem pridno kuhala) in razvijali darila... tak da računalnik ni bil aktualen Upam, da bo tud men uspelo (napovedane imamo sicer obiske, ampak upam, da ne bodo predolgo) priti h kitajcem, sam ob 19.00 še ne , ker Tobija takrat ravno spat dajem pa kasneje kaj boste pri okrogli mizi? druge se niso nič kaj še javile torej 4, z mano 5 .... lepa družbica se še kaj oglasim, da boste vedele al pridem al ne UPAM DAAAAAAA!!!!
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 27.12.2008 13:51:09
|
|
|
|
dulcinea
|
IZVIRNO SPOROČILO: klepetka S smrko sem pravkar govorila in prav ida že komaj čaka. Jaz tud Torej; danes ob 19 uri se dobimo v kitajski .Pridete, a ne de se vidimo Jaz tud pridem. Komaj čakam. Nasy ne bo, ker ni ljubiteljica kitajcev.
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 27.12.2008 18:01:27
|
|
|
|
Menčy
|
Obiskov hvala bogu ni, sam je mali celo pop siten tak da sem ga dala sedajle počivat, kar pomeni da ga ne morem dat spet ob sedmih. ne vem kak bo šlo me ne boste tak dolgo čakale s hrano ni nobene več na netu ...
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 28.12.2008 0:11:21
|
|
|
|
Anonimen
|
Upam, da ste se lepo imele in fajn najedle. Pri nas je spet pestro. Čas zamašenih nosov, kašlja, vnetja ušes, vročine in še česa. V naši hiši sem zdrava samo jaz (tok,tok,tok). Sva bili danes z Lano pri zdravniku, je ponoči jokala da jo ušesek boli, potem je dobila še vročino. Zoja prehlajena, baby vac kar laufa, čeprav danes je že veliko bolje. Moža viroza daje, čisto je švoh. Tako da sem prava negovalka doma . Pa bo bolje. Če ne prej, drugo leto . Lepo se imejte, lepo praznujte...
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 28.12.2008 11:10:50
|
|
|
|
klepetka
|
Dober dan, punce, super je bilo včeraj.Hvala vam za prijeten večer. Pri nas so že vsi spali(z vred), tako da je imel tud naš M. vse pod kontrolo menčy, škoda da nisi mogla priti . Pa drugič. pikica, vam pa pošiljam en kup z željo da čiprej ozdravite oz. ozdravijo lep dan
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 28.12.2008 11:33:05
|
|
|
|
klepetka
|
sayuri, ja za rafael okroglice imam pa en res dober recept.Ga je zadnjič ena januarčica dala , pa sem ga sprobala in mi je všeč. Ti ga bom kar skopirala; RAFAELO KROGLICE 2 dcl vode, 450 g sladkorja in 200 g masla zavreš. Odstaviš z ognja, dodaš 200 g kokosove moke + 400 g mleka v prahu. Pustiš, da se ohladi. Lahko daš v skrinjo. Ko je primerno za oblikovanje, oblikuješ krogljice, v sredino daš prepražene lešnike. Povaljaš v kokosovi moki. Hrani na hladnem dulči, tele s kislo smetano morjo bit pa tud dobre, ja. Sam kje kupiš fruktozo in kako to sploh zgleda? NImam pojma
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 28.12.2008 13:13:22
|
|
|
|
srki
|
IZVIRNO SPOROČILO: andrej77 IZVIRNO SPOROČILO: srki NO, po dolgem času se malo oglasim. ...., vmes pa so se pripeljali policaji, mogoče med njimi Andrej, boga vedi, mulci iz vasi so se v eni oštariji nekaj tepli, pa so kot pričo prišli zaslišat mojega brata. Mati so bili čisto fertik, kot da je on kaj kriv. Je skoraj krvavice zaje.... priznam... jsz nč kriv... vsaj enkrat Se mi je zdelo, da nisi bil ti, so bili eni "domačini". No, nič hudega, če me ni bilo včeraj zraven, Kitajcev tudi jaz ne maram oz. njihove hrane.
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 28.12.2008 17:34:18
|
|
|
|
dulcinea
|
Ja, včeraj je blo res fajn. Sem se tolk fajn nasmejala. Klepetka, še enkrat hvala Božičku. Jaz rafaelo naredim tkole: 30 dag kokosove moke 1 velika kisla smetana 20 dag sladkorja (jaz sem dala fruktozo, ker ne jem sladkorja) Fruktozo dobiš v mercatorju med dietno hrano. Je v rumeni škatli po pol kile in je precej draga (okrog 3€). V DM jo imajo pa njihovo firmo in je neki čez 1€. Ni pa glih za pečt, sploh če je v receptu velik fruktoze, ker hitreje karamelizira. Pa tud bolj sladka je kot sladkor.
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 29.12.2008 12:11:40
|
|
|
|
sayuri
|
DA se še jaz javim. Mene so kitajci v posteljo položili. SAj ne vem al je bla hrana kriva al sem pokasirala to enodnevno virozo, ki je sedaj moderna . Sem včeraj cel dan preležala, tok me glava bolela, slabo mi je blo, vročina... DAnes sem že bolje, čeprav ne še čist. Je blo pa super. Res smo se nasmejale, pa kaj novega naučile o FB ju a ne klepetka . Tele kroglice bom pa ob priložnosti naredila. Kakšno mleko v prahu...uno, ki ga prodajajao v trgovinah, ko je nek otroček gor naslikan al čm dat kar milumil
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 30.12.2008 11:56:48
|
|
|
|
dulcinea
|
Sayuri, tud jst sem bla drug dan slaba. Verjetno zato, ker je blo mraz. Sploh pa ti in klepetka sta bili tam na prepihu.
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 3.1.2009 15:37:44
|
|
|
|
Menčy
|
OJLA! MI NI USPELO PRITI, KER JE TOBIJA IMEL VSAJ MISLIM DA KRČE (SAJ NISEM JEDLA NIČ POSEBNEGA, razen vsežih domačih ocvirkov, pa zeloooo veliko, ampak to je bilo še zjutraj) , ZASPAL MI JE ŠELE 9 IN 5 MINUT. Sem bila jezna ko , saj sem se že takooo veselila druženja z vami. Kar solze so mi potekle in še možek me ni migel razvedriti. Ko da bi mali vedel da bi rada mal požurala. No, pa mi je že 2x spolzela KITAJSKA . rES SEM SI ŽELELA ODDIHA PA mi ni uspeloo. Upam, da bo letos kaj bolje .
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 3.1.2009 15:42:32
|
|
|
|
Menčy
|
Oja , seveda še voščilo vsem : V mozaiku novega leta 2009 naj se vam lesketajo dragulji: ZDRAVJE, SREČA IN LJUBEZEN. Menčy
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 4.1.2009 18:55:35
|
|
|
|
smrka
|
Cerrrr punceeeee! Evo mi smo prisli danes okrog 14 ure nazaj na Svedsko. Ja vecerjica in klepet pr ching chongovih je bila super.... le da je blo mal preslano... Tudi jaz vam zelim v novem letu vse dobro, pa da bi se veckrat dobili in fajn nasmejali! Klepetka in Sayuri, a so vam ze poslal tist album vidim da nista dosti slikc zbrali :) se tipkamo... zdele mam tolk dela s prebiranjem mejlov pa vsega ostalega....
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 4.1.2009 19:42:13
|
|
|
|
klepetka
|
oj najprej da vam zaželim sreče in zdravja v tem letu oo smrka sam da ste srečno prispeli. kako je šlo? Sneg?Ja, albumi... hm, nič še poslali. Sayuri, tebi so že? ja ženske, suepr je blo. SEm se tolk nasmejala takrat ,kot že lep čas ne. Sayuri, še ene dva taka srečanja in zadevo obvladava u nulo.FB bova imeli v tamalem prstu Do takrat se bova pa še mal lovili okol njega A mi boš poslala link tvoje zgodbe, lepo prosim? Bom jaz pa moj članek tukaj prilimala tukaj klikni menčy, škoda da nisi mogla priti, res. No , pa drugič, kajne.Saj bo še priložnost Dulči, štrajkaš? Se odavjaš od Ribnce? ampak nasy nas je pa čist zares dala na ignore naj bo dovolj zaenkart lepo bodite
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 5.1.2009 12:55:18
|
|
|
|
dulcinea
|
Ojla punce. Evo me. Praznike smo dal skozi, čeprav sem bla že vsega naveličana. Sploh teh voščenj. Sem se izogibala kušvanju, ker to mi je pa najbl grozno. Sploh k te kak star stric skor poliže. Sam kaj k oni so močni in te potegnejo k sebi pa če čš al pa ne. Smrka, sam da ste prišli živi in zdravi domov. Kakšna je bla pot? Je bila Adrijana tud tako pridna kot za v SLO? Ja, večerja je bla res super. Sam preveč sem požrla. Sam kaj je mi je pa tko fino. Smrka, si že šla kaj po životinjsko carstvo? Men se je ustavlo pri 246. Še 4 slikce mi manjkajo, ampak jih noben nima med prijatelji niti med ostalimi mi noben ne zamenja. Saj res, Sayuri, prosim pošlji scan tvojega članka na zogarjeva@gmail.com Ko ti bo delal spet računalnik seveda. Klepetka, tvoj aktivni link pa men ne dela. No, sploh ni aktiven. Jaz prov nč ne štrajkam, sam saj sem napisala, da mi je bedno se sama s seboj tle pogovarjat. Pol pa pozabm, če ni par dni nč napisan novga. Danes sem se menila z Nasy. Pravi, da se bo oglasila tud sem gor.
< Sporočilo je popravil dulcinea -- 5.1.2009 12:58:00 >
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 5.1.2009 18:29:49
|
|
|
|
Nasy
|
No, da se res oglasim, čeprav itak Dulči vse poroča, da me niti ne rabte Najprej zaželim tistim, ki še nisem, zdravja , sreče , ljubezni in seveda polno eurotov v novem letu, ki se je pravkar dobro začelo! Pri nas je dokaj pestro, malo smo doma, malo na primorski strani, malo se čuhamo noter in noska brišemo. Drugače pa nič posebnega, le kurijo nam bolj slabo in imamo zato zibro kamin. Brrr, mene zebe
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 5.1.2009 19:04:32
|
|
|
|
klepetka
|
Oooo nasy, pa le nis pozabila na nas. joj, to je pa tud šit , če vas zebe v tem mrazu . Maša pridna? Že kaj poskuša hoditi? Naša Lana po moje še ene dva meseca ne bo shodila.Ob opori gre, pride vsepovsod, ko pa je treba sama, pa niti pod razno. pa nič hudega , bo že. Silim jo pa čisto nič . Pleza pa tako hitro ko strela dulči, pa res je nekam tiho link .Bom še enkart probala, pa upam da zdaj bo TUKAJ
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 5.1.2009 21:26:41
|
|
|
|
smrka
|
zdej pa dela link. Se vidi da bo sine imel opravke s tovornaki in bagri Mene neki glava stema, ze od vceri... no mal manj, sam vseeno se zmer neki razbija
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 5.1.2009 22:18:50
|
|
|
|
Nasy
|
Klepetka, nič še..saj mi smo komaj začeli dobro plazit. No, enih 14 dni plazi čist zares, prej je bilo bolj majanje pa padanje na nos. Se pa dviga samo tko, na nogico mal, jo stegne, druga pa na tleh, k da dela špago z eno kolk je smešna. Šiba pa sto na uro, zdej je pogruntala, da lahko pride po celem stanovanju in se smeji k vrag in šiba. Pa piska, joj..nas bojo izselil čeprav mi pravijo sosedje, da nas ni nič slišat. Še dobro-moj možek pa pravi, da majo najbrž mal slabe baterije ..( na slušnem aparatu) O, nisem vedla, da si bla ti prva v 2008! Lepo! Si lahko nazdravila novemu letu in Lani
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......