|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009 - 4.del...
5.1.2009 21:16:12   
Čebel@
bejbe danes pa niste ne vem kako ekstra zgovorneuser posted image user posted image user posted image

jaz sem bila v šoli,zdej sem se pa stuširala in grem počasi v posteljo ker me tko križ boli da je joj

vsem ki imate jutri preglede,želim da bodo uspešni,potem pa poročilo prosimuser posted image

luštno bodite,upam da se naspimo(vse) in se tipkamo jutri.....
user posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 4226
5.1.2009 21:17:52   
Ajvy
oj...danes je bilo fino...je ena prjatlcapršla na obisk. sva se čist zaklepetali user posted image user posted image

Tarja je bila zelo vesela vrtca...ko sem jo vprašala , če greva tja...se je kar na voziček vsedla, v samih žabcah in vzklikala pa pa....

Uspelo mi je polikat prvi stroj mini cunjic , pa par TArjinih....še tetra plenic se lotim, pa grem lahko rodit....user posted image

Birdy..a ni zanimivo, kako v bistvu , tile naši partnerji vplivajo na nas...da nas kar nekaj zanima, kar nas mogoče prej sploh ni...al pa ne tolk...pol pa vidš da zadeva sploh ni napačna....user posted image user posted image

Claud..jah..nosečnost ima res svoje prednosti...in ko se jih lepo navadiš, dobiš v roke bitjece.....

Sunny...bogica..tebi se pa vidi, da si medicinko špilala....upam, da je bila nega uspešna in da je vročina tvojega že spustila.....

Urša...jst sem si tudi kar s čajčkom postregla....

petrap...super za tako uspešno spanje.....sem ti kar malo folš.....
A dej nehi..kr bolečine...pa ja nauš kam letela ???
Super za samo še en mesec user posted image user posted image  ali pa manj user posted image

Katjuša...spalni pajac sem jst dubla v Tuš-evi ta velki trgovini....nikjer drugje ga nisem našla.....

Akvalina.....user posted image user posted image ti se pa dolgo nisi javila....lepo da si se....pa tako lepo pokomentirala.....
JA...to pa verjamem, ad ti je bilo grozno, ko si morala za en dan podaljšat bivanje v P....ko si že napol doma....pol pa tkole....važno, da ste vse urihtali.....

Majchy...čestitke za zafilan 33 teden user posted image user posted image
Upam,da ni bilo pretežko v šoli, da si uspešno zdržala....

Shuka.....bogica user posted image user posted image  da te čimprej nehajo tile sklepčki matrat...
Tvoj je pa priden user posted image user posted image  bravo...dobr si ga vzgojila user posted image user posted image
A teta wc- te pa kar ne spusti.....barabinka.....mene tudi ne.....

Saj se nikomur ne sanja, kako jih bomo oblačli....bomo pač šlatali tilnik, al je v redu al ne.....user posted image user posted image

Hvala za pohvale glede pupe...res je dobrovoljček......

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4227
5.1.2009 21:29:21   
Ajvy
2. del....

Orto..meni se trebuh še nič ne spušča.....

Reckova....jst še nimam torbe za v P.....
Čestitke za 36 teden user posted image user posted image

Sunny....berem..bogec tvoj...bo šel kaj k zdravniku???

Timy...user posted image user posted image user posted image  za tvojega da se pozdravi....

Rebeka...strije so bojne rane user posted image user posted image  tako pač je......
Čestitke za vstop v 37 teden user posted image user posted image

Cita....user posted image user posted image user posted image  da se volja čimprej vrne....pa resnično upam, da bo jutrišjni dan za vas boljši.......
hvala za objemčke...sem se fajn stisnila.....

MAjchy....user posted image user posted image user posted image  da prehladek čimprej izzveni....

Maksi....super za uspešen pregled in za UZ user posted image user posted image user posted image  a niso srčkani tile naši, ko zehajo....to mi je nekaj najlepšega...čudo tehnike....
Z vodo pa...veliko pit...kar nalivaj se z vodo , da se bakterijčke izselijo.....

Brkn....super za nakup user posted image user posted image user posted image  
Mislim ,da noge zatekajo, ker voda zastaja...sicer ti bo pa znala kaka bolj izkušena bolj pomagat....oprost....
Super za spanje...me veseli, da si imela tako uspešno spalno noč user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4228
5.1.2009 21:29:38   
brkn83
majchy - vidim, da si bila zopet pridna, in si šla v šolo. No mene tudi čaka v petek eno predavanja. Še dobro, da imam predavanja samo dvakrat, ker drugače ne vem kako bi šlo. Je težko sedeti na stolih, pa še neudobni so.
Zdej pa kr pojdi počivati in se lepo spočij in naspi.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4229
5.1.2009 21:33:44   
sunny24
Čer! Kako smo? Moj ma ša kar vročino, sicer je zdej malo popustila, ma na vem, kaj bo ponoči. 

V glavnem, dobila sem sms od naše Balonchy:

"Ojla...vsem trebuščkarcam pošiljava z našim mlačkom pozdravčke in želiva vse dobro v NL! Mi dva sva še v P, mali je mel zlatenco...Mejte se..." 

Čestitam vsem za uspešne preglede, šopinge,...user posted image user posted image user posted image

Sej sem vse prebrala, ampak mi ni kej dosti ostalo v spominu! user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4230
5.1.2009 21:35:05   
petrap
hvala vam vsem za odgovore...sem se odločila, da ga bom oblekla pajacek, ki se zapenja na ramenih, pa bodi z dolgimi rokavi, pa pol še eno majčko čez...pa kombinezonček, pa dekico...jaz mislm, da bo več k dost...pa pol dekico čez, bom pa vzela kako tetraplenico več...mislm, da bo okej...

no zdaj gre pa moj na rač...tko da se za danes poslavljam...lep preostanek  večera..pa nočko vem skupaj...

LIJA - 28.01.2009 (3860g, 53cm)

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 4231
5.1.2009 21:45:54   
birdy
Aja, Brkn, jst sem pri Neli fulll zatekala... Je bla taka vročina da ni blo čudnga, nase sem spravla sam še šlape od mojga (številka 43, drgač mam pa 37-38). Ne vem, men ni nč pomagal. Ko sem rodila je šlo pa hitr nazajuser posted image
Zdej pa ne vem al ne vidm al pa res ne zatekamuser posted image  Pa sem ful bolj aktivna kot pri Neli, pa skoz neki delam... Pravjo da morš počivat, pa noge v luft, pa manj soli pa en čajček pit, ne vem če ne brusnice. Tak za odvajanje vode, sam ne unga urološkega ampak enga druzga, sej pravm mislm da brusnico. Najbolj da v lekarni vprašaš, men ga je ginekolog priporoču k je vidu moje gležnjeuser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 4232
5.1.2009 21:46:01   
brkn83
no balonchy se je le javila. Škoda, da morati biti še vedno v P, ampak sej bosta kmalu verjetno lahko šla domov. Držim pesti, da bosta kmalu doma in se bosta lahko doma cartala in naspala.

petrap - če pa že odhajaš, pa se lepo imej in se spočij.

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 4233
5.1.2009 21:46:57   
boma2
dober večer vsem souser posted image ... :)

No midva z možekom sva bila danes na razprodaji... Nekaj sva vseeno kupila, pa ni bilo nič za dol past...

Katjuša.... kje si tolk pocen bodije kupila... pa full lepi so, da ne govorim o kombinezonu (ta vem da je kupljen v šparu)....

Majchy.... lepo počivaj....

boma2 :)

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4234
5.1.2009 21:48:17   
brkn83
birdy - hvala za te info. Bom pa jutri šla v lekarno in mal povprašala za kak čaj, ki bi ga lahko pila. Namreč danes imam zopet ful zatečene noge, sem komaj zokne dol dobila. Pa sej js tudi skoz nekaj skačem okoli, ampak ne morem biti pri miru. Šele zvečer mal počivam, čez dan pa res ne.

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 4235
5.1.2009 21:48:20   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

"Ojla...vsem trebuščkarcam pošiljava z našim mlačkom pozdravčke in želiva vse dobro v NL! Mi dva sva še v P, mali je mel zlatenco...Mejte se..." 

no jaz pa čestitam balonchy in novorojenčku in držim pesti, da gresta čimprej zdrava domov.... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 4236
5.1.2009 21:49:26   
boma2
petrap... lahko noč ... :)

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 4237
5.1.2009 21:50:12   
Ajvy
3. del....raje pošiljam... ker mi neki šteka RR.....

Claud...pa ti res nekam že hitiš????????
Na kolk narazen so pa krči....kolk pa so močni.....

Cati...čestitke za uspešen pregled user posted image user posted image user posted image in za izginulo vnetje.....

petrap...meni zlata žila kar orenk nagaja.....in samo upam, da po porodu ne bo še huje....user posted image

Glen...super za nakupe user posted image user posted image user posted image
Tvoj porod je bil pa brzinski user posted image user posted image  uf...si se sploh zavedala ,da rojevaš..ko je šlo tak hitro..user posted image

Akvalina....uf ..to pa je nezavidljiva dolžina poroda...upam, da bo nam šlo vsem hitreje user posted image user posted image user posted image

Diamantina.....user posted image user posted image  žal mi je, če tvoj ne razume, da je sedaj stanje drugačno......

Katjuša...super za uspešen pregled user posted image user posted image user posted image super za gramažo in pohvalo od G....
Luštne cunjice...user posted image user posted image user posted image

Rebeka...super za škatli cotik user posted image user posted image user posted image  to bo razbremenilo denarničko user posted image user posted image

Cita....jst pa mislim, da moraš ti oa rojstvu user posted image  nujno zamenjat G...pa boš veliko lažje živela.....
Pa nehaj no...saj vse jamramo...pa kaj potem.....tako je svet lažji......

Kolumbo.....si imela kratek tečaj iz nege dojenčka user posted image user posted image user posted image super.....

Tanci...jst sem za Bežigradom......pri G....tak da se po mojem ne bova vidli user posted image
škoda user posted image

PIškot...super da si se javla...super da je vse ok user posted image user posted image

Brkn...super za nakupe....glede jakne ti ne znam pomagat....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4238
5.1.2009 21:50:56   
Ajvy
uf...pa sem se prebila skozi vse poste.....madonca....

skočim po magnezij ...pa se vrnem...

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4239
5.1.2009 21:52:39   
boma2
no odhod v porodnišnico...

Jaz pa bom vzela za dojenčka...
dva bodija, oziroma dve tetra majčki...
1 povijalno plenico , 2 tetra plenici
ene žabice in copatke oziroma nogavice, kapici tetra + iz flisa kapica..
pa enga pajacka.. pa bo dovolj... upam?

no danes sem nekaj kupila za nego pa nevem če sem se prov odločila za nastavke za prsi, še vedno nevem al ta velke al ta male.. :(

a 70% alkhol se rabi, ali so dovolj alkholne krpice?

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 4240
5.1.2009 21:54:19   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image držim pesti ,da bosta čimprej doma

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 4241
5.1.2009 21:54:21   
boma2
diamantina.... tudi meni je hudo, če tvoj ne razume... user posted image user posted image

Sej mogoče pa je imel res slab dan... ampak upam, da se ti bo vsaj opravičil... :)
in bo jutri vse ok... :)

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4242
5.1.2009 21:56:05   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83

birdy - hvala za te info. Bom pa jutri šla v lekarno in mal povprašala za kak čaj, ki bi ga lahko pila. Namreč danes imam zopet ful zatečene noge, sem komaj zokne dol dobila. Pa sej js tudi skoz nekaj skačem okoli, ampak ne morem biti pri miru. Šele zvečer mal počivam, čez dan pa res ne.

v glavnem ti si povsod pridna....samo pri počivanju ne user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 4243
5.1.2009 21:57:33   
claud
čer!

Evo sm pršla mal pogledat...

Ajvy
- ma krči so ful neredni, močni pa niso tko zlo da še ne bi blo za preživet...vsake tok časa me kakšen tko zagrab....
zdj se je mala začela mal premikat-drugač je bil cel dan bolj mir....
Pa sm se odločla da počakam na jutrišnji ctg, preden nardim kakšno paniko....
Sm pa prej mal hodila pa sm mela tok težke noge, kot da bi mela na vsaki 10kilske uteži gor....user posted image
V glavnem dons me je pa že res porodna panika zagnala...vse mi je prou, sam rodila ne biuser posted image ....dons sm šele ugotovila kok me je strah.... Pa me moj tolaž da bo itak z mano, sam....ne morm iz svoje kože....

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 4244
5.1.2009 21:57:35   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: boma2

a 70% alkhol se rabi, ali so dovolj alkholne krpice?

jst sem ga kupila, ker smo z njim morali pucati popka,, ker je bil med trdovratnimi. pa da se ne bi zagnojil.......

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 4245
5.1.2009 21:58:54   
brkn83
ajvy - ampak če res enostavno ne morem čez dan počivati. Nekako poskušam, ampak potem mi pa res ne uspe. Pa če se že dol uležem je to sam za kakih 5 minut, ker potem pa že nekaj najdem za delat, ali pa se spomnim, kaj vse bi še lahko naredila. Potem pa je itak takoj dan naokoli in res mi ne uspe.

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4246
5.1.2009 21:58:56   
boma2
ajvy...

hvala pol ga bom pa tudi jaz... :)

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4247
5.1.2009 21:59:46   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83

ajvy - ampak če res enostavno ne morem čez dan počivati. Nekako poskušam, ampak potem mi pa res ne uspe. Pa če se že dol uležem je to sam za kakih 5 minut, ker potem pa že nekaj najdem za delat, ali pa se spomnim, kaj vse bi še lahko naredila. Potem pa je itak takoj dan naokoli in res mi ne uspe.

počivati tudi moraš... in nujno je da malo odpočiješ...user posted image ne samo hitro delati.. :)

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 4248
5.1.2009 22:00:06   
Ajvy
Claud...a veš da sem že bala, da si nemara kam ušla.....super ,da imaš ravno jutri pregled...se bo hitro razjasnilo kako in kaj......
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

glede strahu.....verjami mi prosim, da izginie ko gre zares, ker nimaš časa.....verjami v najlepši možni scenarij in se ga drži kot pijanec plota.....ko ti bo najhuje glej tvojega direkt v oči....to te bo pomirilo....in te tolažilo......

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4249
5.1.2009 22:00:13   
boma2
user posted image user posted image user posted image user posted image nočkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?