Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 5.1.2009 21:16:12
|
|
|
|
Čebel@
|
bejbe danes pa niste ne vem kako ekstra zgovorne jaz sem bila v šoli,zdej sem se pa stuširala in grem počasi v posteljo ker me tko križ boli da je joj vsem ki imate jutri preglede,želim da bodo uspešni,potem pa poročilo prosim luštno bodite,upam da se naspimo(vse) in se tipkamo jutri.....
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 5.1.2009 21:17:52
|
|
|
|
Ajvy
|
oj...danes je bilo fino...je ena prjatlcapršla na obisk. sva se čist zaklepetali Tarja je bila zelo vesela vrtca...ko sem jo vprašala , če greva tja...se je kar na voziček vsedla, v samih žabcah in vzklikala pa pa.... Uspelo mi je polikat prvi stroj mini cunjic , pa par TArjinih....še tetra plenic se lotim, pa grem lahko rodit.... Birdy..a ni zanimivo, kako v bistvu , tile naši partnerji vplivajo na nas...da nas kar nekaj zanima, kar nas mogoče prej sploh ni...al pa ne tolk...pol pa vidš da zadeva sploh ni napačna.... Claud..jah..nosečnost ima res svoje prednosti...in ko se jih lepo navadiš, dobiš v roke bitjece..... Sunny...bogica..tebi se pa vidi, da si medicinko špilala....upam, da je bila nega uspešna in da je vročina tvojega že spustila..... Urša...jst sem si tudi kar s čajčkom postregla.... petrap...super za tako uspešno spanje.....sem ti kar malo folš..... A dej nehi..kr bolečine...pa ja nauš kam letela ??? Super za samo še en mesec ali pa manj Katjuša...spalni pajac sem jst dubla v Tuš-evi ta velki trgovini....nikjer drugje ga nisem našla..... Akvalina..... ti se pa dolgo nisi javila....lepo da si se....pa tako lepo pokomentirala..... JA...to pa verjamem, ad ti je bilo grozno, ko si morala za en dan podaljšat bivanje v P....ko si že napol doma....pol pa tkole....važno, da ste vse urihtali..... Majchy...čestitke za zafilan 33 teden Upam,da ni bilo pretežko v šoli, da si uspešno zdržala.... Shuka.....bogica da te čimprej nehajo tile sklepčki matrat... Tvoj je pa priden bravo...dobr si ga vzgojila A teta wc- te pa kar ne spusti.....barabinka.....mene tudi ne..... Saj se nikomur ne sanja, kako jih bomo oblačli....bomo pač šlatali tilnik, al je v redu al ne..... Hvala za pohvale glede pupe...res je dobrovoljček......
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 5.1.2009 21:29:21
|
|
|
|
Ajvy
|
2. del.... Orto..meni se trebuh še nič ne spušča..... Reckova....jst še nimam torbe za v P..... Čestitke za 36 teden Sunny....berem..bogec tvoj...bo šel kaj k zdravniku??? Timy... za tvojega da se pozdravi.... Rebeka...strije so bojne rane tako pač je...... Čestitke za vstop v 37 teden Cita.... da se volja čimprej vrne....pa resnično upam, da bo jutrišjni dan za vas boljši....... hvala za objemčke...sem se fajn stisnila..... MAjchy.... da prehladek čimprej izzveni.... Maksi....super za uspešen pregled in za UZ a niso srčkani tile naši, ko zehajo....to mi je nekaj najlepšega...čudo tehnike.... Z vodo pa...veliko pit...kar nalivaj se z vodo , da se bakterijčke izselijo..... Brkn....super za nakup Mislim ,da noge zatekajo, ker voda zastaja...sicer ti bo pa znala kaka bolj izkušena bolj pomagat....oprost.... Super za spanje...me veseli, da si imela tako uspešno spalno noč
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 5.1.2009 21:29:38
|
|
|
|
brkn83
|
majchy - vidim, da si bila zopet pridna, in si šla v šolo. No mene tudi čaka v petek eno predavanja. Še dobro, da imam predavanja samo dvakrat, ker drugače ne vem kako bi šlo. Je težko sedeti na stolih, pa še neudobni so. Zdej pa kr pojdi počivati in se lepo spočij in naspi.
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 5.1.2009 21:33:44
|
|
|
|
sunny24
|
Čer! Kako smo? Moj ma ša kar vročino, sicer je zdej malo popustila, ma na vem, kaj bo ponoči. V glavnem, dobila sem sms od naše Balonchy: "Ojla...vsem trebuščkarcam pošiljava z našim mlačkom pozdravčke in želiva vse dobro v NL! Mi dva sva še v P, mali je mel zlatenco...Mejte se..." Čestitam vsem za uspešne preglede, šopinge,... Sej sem vse prebrala, ampak mi ni kej dosti ostalo v spominu!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 5.1.2009 21:35:05
|
|
|
|
petrap
|
hvala vam vsem za odgovore...sem se odločila, da ga bom oblekla pajacek, ki se zapenja na ramenih, pa bodi z dolgimi rokavi, pa pol še eno majčko čez...pa kombinezonček, pa dekico...jaz mislm, da bo več k dost...pa pol dekico čez, bom pa vzela kako tetraplenico več...mislm, da bo okej... no zdaj gre pa moj na rač...tko da se za danes poslavljam...lep preostanek večera..pa nočko vem skupaj...
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 5.1.2009 21:45:54
|
|
|
|
birdy
|
Aja, Brkn, jst sem pri Neli fulll zatekala... Je bla taka vročina da ni blo čudnga, nase sem spravla sam še šlape od mojga (številka 43, drgač mam pa 37-38). Ne vem, men ni nč pomagal. Ko sem rodila je šlo pa hitr nazaj Zdej pa ne vem al ne vidm al pa res ne zatekam Pa sem ful bolj aktivna kot pri Neli, pa skoz neki delam... Pravjo da morš počivat, pa noge v luft, pa manj soli pa en čajček pit, ne vem če ne brusnice. Tak za odvajanje vode, sam ne unga urološkega ampak enga druzga, sej pravm mislm da brusnico. Najbolj da v lekarni vprašaš, men ga je ginekolog priporoču k je vidu moje gležnje
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 5.1.2009 21:46:01
|
|
|
|
brkn83
|
no balonchy se je le javila. Škoda, da morati biti še vedno v P, ampak sej bosta kmalu verjetno lahko šla domov. Držim pesti, da bosta kmalu doma in se bosta lahko doma cartala in naspala. petrap - če pa že odhajaš, pa se lepo imej in se spočij.
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 5.1.2009 21:46:57
|
|
|
|
boma2
|
dober večer vsem so ... :) No midva z možekom sva bila danes na razprodaji... Nekaj sva vseeno kupila, pa ni bilo nič za dol past... Katjuša.... kje si tolk pocen bodije kupila... pa full lepi so, da ne govorim o kombinezonu (ta vem da je kupljen v šparu).... Majchy.... lepo počivaj....
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 5.1.2009 21:48:17
|
|
|
|
brkn83
|
birdy - hvala za te info. Bom pa jutri šla v lekarno in mal povprašala za kak čaj, ki bi ga lahko pila. Namreč danes imam zopet ful zatečene noge, sem komaj zokne dol dobila. Pa sej js tudi skoz nekaj skačem okoli, ampak ne morem biti pri miru. Šele zvečer mal počivam, čez dan pa res ne.
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 5.1.2009 21:48:20
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 V glavnem, dobila sem sms od naše Balonchy: "Ojla...vsem trebuščkarcam pošiljava z našim mlačkom pozdravčke in želiva vse dobro v NL! Mi dva sva še v P, mali je mel zlatenco...Mejte se..." no jaz pa čestitam balonchy in novorojenčku in držim pesti, da gresta čimprej zdrava domov....
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 5.1.2009 21:49:26
|
|
|
|
boma2
|
petrap... lahko noč ... :)
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 5.1.2009 21:50:12
|
|
|
|
Ajvy
|
3. del....raje pošiljam... ker mi neki šteka RR..... Claud...pa ti res nekam že hitiš???????? Na kolk narazen so pa krči....kolk pa so močni..... Cati...čestitke za uspešen pregled in za izginulo vnetje..... petrap...meni zlata žila kar orenk nagaja.....in samo upam, da po porodu ne bo še huje.... Glen...super za nakupe Tvoj porod je bil pa brzinski uf...si se sploh zavedala ,da rojevaš..ko je šlo tak hitro.. Akvalina....uf ..to pa je nezavidljiva dolžina poroda...upam, da bo nam šlo vsem hitreje Diamantina..... žal mi je, če tvoj ne razume, da je sedaj stanje drugačno...... Katjuša...super za uspešen pregled super za gramažo in pohvalo od G.... Luštne cunjice... Rebeka...super za škatli cotik to bo razbremenilo denarničko Cita....jst pa mislim, da moraš ti oa rojstvu nujno zamenjat G...pa boš veliko lažje živela..... Pa nehaj no...saj vse jamramo...pa kaj potem.....tako je svet lažji...... Kolumbo.....si imela kratek tečaj iz nege dojenčka super..... Tanci...jst sem za Bežigradom......pri G....tak da se po mojem ne bova vidli škoda PIškot...super da si se javla...super da je vse ok Brkn...super za nakupe....glede jakne ti ne znam pomagat....
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 5.1.2009 21:50:56
|
|
|
|
Ajvy
|
uf...pa sem se prebila skozi vse poste.....madonca.... skočim po magnezij ...pa se vrnem...
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 5.1.2009 21:52:39
|
|
|
|
boma2
|
no odhod v porodnišnico... Jaz pa bom vzela za dojenčka... dva bodija, oziroma dve tetra majčki... 1 povijalno plenico , 2 tetra plenici ene žabice in copatke oziroma nogavice, kapici tetra + iz flisa kapica.. pa enga pajacka.. pa bo dovolj... upam? no danes sem nekaj kupila za nego pa nevem če sem se prov odločila za nastavke za prsi, še vedno nevem al ta velke al ta male.. :( a 70% alkhol se rabi, ali so dovolj alkholne krpice?
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 5.1.2009 21:54:19
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 V glavnem, dobila sem sms od naše Balonchy: "Ojla...vsem trebuščkarcam pošiljava z našim mlačkom pozdravčke in želiva vse dobro v NL! Mi dva sva še v P, mali je mel zlatenco...Mejte se..." držim pesti ,da bosta čimprej doma
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 5.1.2009 21:54:21
|
|
|
|
boma2
|
diamantina.... tudi meni je hudo, če tvoj ne razume... Sej mogoče pa je imel res slab dan... ampak upam, da se ti bo vsaj opravičil... :) in bo jutri vse ok... :)
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 5.1.2009 21:56:05
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83 birdy - hvala za te info. Bom pa jutri šla v lekarno in mal povprašala za kak čaj, ki bi ga lahko pila. Namreč danes imam zopet ful zatečene noge, sem komaj zokne dol dobila. Pa sej js tudi skoz nekaj skačem okoli, ampak ne morem biti pri miru. Šele zvečer mal počivam, čez dan pa res ne. v glavnem ti si povsod pridna....samo pri počivanju ne
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 5.1.2009 21:57:33
|
|
|
|
claud
|
čer! Evo sm pršla mal pogledat... Ajvy- ma krči so ful neredni, močni pa niso tko zlo da še ne bi blo za preživet...vsake tok časa me kakšen tko zagrab.... zdj se je mala začela mal premikat-drugač je bil cel dan bolj mir.... Pa sm se odločla da počakam na jutrišnji ctg, preden nardim kakšno paniko.... Sm pa prej mal hodila pa sm mela tok težke noge, kot da bi mela na vsaki 10kilske uteži gor.... V glavnem dons me je pa že res porodna panika zagnala...vse mi je prou, sam rodila ne bi ....dons sm šele ugotovila kok me je strah.... Pa me moj tolaž da bo itak z mano, sam....ne morm iz svoje kože....
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 5.1.2009 21:57:35
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: boma2 a 70% alkhol se rabi, ali so dovolj alkholne krpice? jst sem ga kupila, ker smo z njim morali pucati popka,, ker je bil med trdovratnimi. pa da se ne bi zagnojil.......
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 5.1.2009 21:58:54
|
|
|
|
brkn83
|
ajvy - ampak če res enostavno ne morem čez dan počivati. Nekako poskušam, ampak potem mi pa res ne uspe. Pa če se že dol uležem je to sam za kakih 5 minut, ker potem pa že nekaj najdem za delat, ali pa se spomnim, kaj vse bi še lahko naredila. Potem pa je itak takoj dan naokoli in res mi ne uspe.
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 5.1.2009 21:58:56
|
|
|
|
boma2
|
ajvy... hvala pol ga bom pa tudi jaz... :)
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 5.1.2009 21:59:46
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83 ajvy - ampak če res enostavno ne morem čez dan počivati. Nekako poskušam, ampak potem mi pa res ne uspe. Pa če se že dol uležem je to sam za kakih 5 minut, ker potem pa že nekaj najdem za delat, ali pa se spomnim, kaj vse bi še lahko naredila. Potem pa je itak takoj dan naokoli in res mi ne uspe. počivati tudi moraš... in nujno je da malo odpočiješ... ne samo hitro delati.. :)
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 5.1.2009 22:00:06
|
|
|
|
Ajvy
|
Claud...a veš da sem že bala, da si nemara kam ušla.....super ,da imaš ravno jutri pregled...se bo hitro razjasnilo kako in kaj...... glede strahu.....verjami mi prosim, da izginie ko gre zares, ker nimaš časa.....verjami v najlepši možni scenarij in se ga drži kot pijanec plota.....ko ti bo najhuje glej tvojega direkt v oči....to te bo pomirilo....in te tolažilo......
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 5.1.2009 22:00:13
|
|
|
|
boma2
|
nočkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?