|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009 - 4.del...
4.1.2009 21:51:50   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Moj je šu pa zdej v nočno. Ja, tud za nas je uradno konc praznikov, jst pa jutr na faks. Še ene dva tedna pa fertik, oziroma pol se šele začne k so izpiti. Mi pa ne bo treba vsak dan v Ljubljano hodt, tud to je nekiuser posted image

uf...pa tolk je bilo lepo, ko smo bili vsi skupaj...zdej pa spet služba...pa utrujenost...pa uf...vsakdanjost....

dobra si s tem faksom....le tako naprej.....user posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 4101
4.1.2009 21:52:20   
Ajvy
nočko punce...ki ste odšle ajati......

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 4102
4.1.2009 21:53:34   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

Birdy...nisem misnla nič slabega....prav je da nabiraš kondicijo,,samo daj jo nabiraj počasi ....in s kratkimi sprehodi....da ti ne bo po njih hudo.....
seveda bomo držale pesti za tebe in za lažji porod....mene je tudi strah tega...zaradi vsega počivanja....sam kaj čem....bomo vidli ,kako bo....
mene je zdej še   v križu zagrabil...sem še bolj zanič kot prej....user posted image

Vem da nisi misnla nč slabegauser posted image user posted image
Zaenkrat še ni hudga... Je pa res da sem jst še septembra hodila na tam 1500metrov višine. Zdej sem se pa vmes čist polenla, ampak očitno neki je še ostal ker me tko nč ne boli.
Drgač pa mislm da mi je blo slabo od kosilauser posted image  Verjetn pohan oslič pa pomfri za moj želodec ni blo glih najbolj fajnuser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4103
4.1.2009 21:55:24   
birdy

Aja, sem pozabla napisat... Tarja je ful lepa na teh slikcah in prov hecn, ampak na Neli me spominja. Mata obe taka podobna usteca, ma ne vem, prec sem pomisnla, lej ta je pa taka k Neli (ok, Tarja je prej rojena, Neli je taka k tvojauser posted image )

user posted image user posted image user posted image user posted image
a sva si midve kej v sorodu user posted image user posted image user posted image

hvala za kompliment

Mal heca, jst sem na kako drugo možnost pomisnlauser posted image user posted image
Sej veš, kje je moj al pa tvoj hoduuser posted image user posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4104
4.1.2009 21:58:34   
Katjusa
jst sem še kr tle moj še neki dela pa neki še ma za stiskat tak, da ga morem počakatuser posted image user posted image user posted image

vmes mi je pa babi prnesla še copatke za nešega nerojenega škrateka in sem jih hitro slikala
user posted image
zeblo ga v nogice ne bo.... ene bom vzela že kr v P s sabo da jih bo že tam imel oblečeneuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 4105
4.1.2009 21:59:14   
Ajvy

Aja, sem pozabla napisat... Tarja je ful lepa na teh slikcah in prov hecn, ampak na Neli me spominja. Mata obe taka podobna usteca, ma ne vem, prec sem pomisnla, lej ta je pa taka k Neli (ok, Tarja je prej rojena, Neli je taka k tvojauser posted image )

user posted image user posted image user posted image user posted image
a sva si midve kej v sorodu user posted image user posted image user posted image

hvala za kompliment

Mal heca, jst sem na kako drugo možnost pomisnlauser posted image user posted image
Sej veš, kje je moj al pa tvoj hoduuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  bom mau povprašala ...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 4106
4.1.2009 21:59:49   
loveforever
pozdravljene punce moje. sej ne morem verjet da vas samo še mesec loči da boste zibaleuser posted image user posted image

no jas sem z vami začenjala pot in se včasih spomnim tudi na vas!!!

no sicer pa že tudi sama imam lepi trebušček, saj bom junija tudi jaz imela svojegauser posted image !! držite se te zadnje tedne, dneve,... čeprav vem da komaj čakate, a kljub temu uživajte še zadnje nosečniške urice- saj so lepe a ne?

seveda pa vsem lep in hiter porod seveda pa zdrave in zlate otročičke. držim pesti za vse vas!!!!!!!!!!!!!!

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 4107
4.1.2009 22:00:09   
Ajvy

Birdy...nisem misnla nič slabega....prav je da nabiraš kondicijo,,samo daj jo nabiraj počasi ....in s kratkimi sprehodi....da ti ne bo po njih hudo.....
seveda bomo držale pesti za tebe in za lažji porod....mene je tudi strah tega...zaradi vsega počivanja....sam kaj čem....bomo vidli ,kako bo....
mene je zdej še   v križu zagrabil...sem še bolj zanič kot prej....user posted image

Zaenkrat še ni hudga... Je pa res da sem jst še septembra hodila na tam 1500metrov višine. Zdej sem se pa vmes čist polenla, ampak očitno neki je še ostal ker me tko nč ne boli.
Drgač pa mislm da mi je blo slabo od kosilauser posted image  Verjetn pohan oslič pa pomfri za moj želodec ni blo glih najbolj fajnuser posted image

samo pohanje najbrž res ne......samo da ti je bolje...

a ti si taka pohajalka....jst mam pa gore rada samo od daleč al pa na slikiciuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 4108
4.1.2009 22:01:16   
birdy
Zdej grem pa jst posodo iz stroja pospravt pa not zložit. Pa sušilca moram zalaufat pa en stroj cunj. Se verjetn še kj javmuser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4109
4.1.2009 22:02:27   
Ajvy
Katjuša..super lepi copatki so user posted image user posted image

Loveforever user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image hvala za lepe želje....
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  držimo pestke tudi ta vajuuser posted image user posted image
pa full full lepo , ko se prideš tak oglasit  user posted image user posted image user posted image  glej ,da nas obveščaš še naprej....

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4110
4.1.2009 22:03:16   
Ajvy

Zdej grem pa jst posodo iz stroja pospravt pa not zložit. Pa sušilca moram zalaufat pa en stroj cunj. Se verjetn še kj javmuser posted image

prav...lepo delčkaj....jst grem pa počivat...še namesto tebe user posted image user posted image

nočko punce user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 4111
4.1.2009 22:03:29   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: loveforever

pozdravljene punce moje. sej ne morem verjet da vas samo še mesec loči da boste zibaleuser posted image user posted image

no jas sem z vami začenjala pot in se včasih spomnim tudi na vas!!!

no sicer pa že tudi sama imam lepi trebušček, saj bom junija tudi jaz imela svojegauser posted image !! držite se te zadnje tedne, dneve,... čeprav vem da komaj čakate, a kljub temu uživajte še zadnje nosečniške urice- saj so lepe a ne?

seveda pa vsem lep in hiter porod seveda pa zdrave in zlate otročičke. držim pesti za vse vas!!!!!!!!!!!!!!

user posted image user posted image user posted image

iii kak lepo da si se spomnla na nasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
lepo nosečnost tud tebi še naprej in prav hitro boš na našem mestu ko si boš pakirala torbo za v Puser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu loveforever)
Neposredna povezava do sporočila: 4112
4.1.2009 22:05:01   
Ajvy
zdejle pogledam št. objavljenih postov pr meni....me je kr mau vrglo.....

sem klepetulja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  1. a klase  user posted image user posted image user posted image user posted image

zdej pa res nočko....

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4113
4.1.2009 22:05:37   
Katjusa

hvala men so tud ful všeč bomo vidl kak bodo tamalmu al jih bo kr dol brcaluser posted image user posted image user posted image user posted image

lepo počivaj

birdiy pa da te ne zanese in ne boš še kej več pospravljalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4114
4.1.2009 22:06:24   
birdy

samo pohanje najbrž res ne......samo da ti je bolje...

a ti si taka pohajalka....jst mam pa gore rada samo od daleč al pa na slikiciuser posted image user posted image user posted image

Šele odkar mam mojga. On pa rad tko na izi športa. Ne pretiran tko počas, tud men primeren. Sej če ne bi zanosila bi naslednje leto verjetno šla na Triglav. Sva se menila da bova trenirala, pol sem pa zlo kmal zvedla da sem noseča pa ni blo nč iz tega. Aja, joj, ne, letos bi že šla, jst sem še kr v letu 2008user posted image
Preden sem pa mojga spoznala pa raj ne bi, hribi, telovadba, če se je le dal sem se izognilauser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4115
4.1.2009 22:09:06   
claud
jst tud še kr tuki visim...sm se stuširala zdj pa čakam da moj pride iz službe, pol pa res spatuser posted image
tole spanje je tko mučna zadevauser posted image

loveforever-kok lepo da si se nam oglasla, še lepše je pa slišat da boste tudi vi v tem letu zibaliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Upam da se dobro počutiš, in da z user posted image vse štima!!!
Še kaj se oglasi in povej kako napredujete!!!user posted image

birdy- pa kaj ti tok pozn delaš, sj delo počaka do ju3!!!user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4116
4.1.2009 22:09:42   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

hvala men so tud ful všeč bomo vidl kak bodo tamalmu al jih bo kr dol brcaluser posted image user posted image user posted image user posted image

lepo počivaj

birdiy pa da te ne zanese in ne boš še kej več pospravljalauser posted image user posted image user posted image

Katjuša, nč bat da bomuser posted image  Sem lena k ****s, še to se mi ne dauser posted image
Lepi copatki so res ja... Za Neli jih je tud tašča kr velik naredla takih, no HB edin brez cofov, da se lepš zaveže. Dokler je bla bolj mejhna so še gor ostal, pol jih je pa hit znala dol zbrcat. Naša je namreč nonstop nabijala z nogicam, od začetka... Se vid da z eno rokico ni mogla, je pa na noge preselilauser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4117
4.1.2009 22:11:42   
birdy
Claud, vem počaka jauser posted image  Sej to je problem k počakauser posted image  Ma ne, jutr šele okol petih dam pridem, pa ne bi rada v razsulo pršlauser posted image  Namreč moj pa posoda, ne to pa ne gre skup. Cunje pa moram dons, je ta pocen tokuser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 4118
4.1.2009 22:12:13   
claud
Ej punce a veste kaj sm prejle študirala....:
Tale nosečnost tko hitr mineva, prou luštno je in kr ne morm verjet da bo tko kmal konc tega!
Sj sm ful štorasta s tem velkim trebuhom, ampak mi je prou ušeč!user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4119
4.1.2009 22:13:46   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: claud

Tale nosečnost tko hitr mineva, prou luštno je in kr ne morm verjet da bo tko kmal konc tega!
Sj sm ful štorasta s tem velkim trebuhom, ampak mi je prou ušeč!user posted image

ja ne se preveč navadit k bo res hitro mimo in tak k si zdej želimo da bi blo že konec tak bomo pol to pogrešale sej je luštno k maš štručko v roki sam ti vseen neki manjka v bušiju

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4120
4.1.2009 22:18:00   
claud
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

IZVIRNO SPOROČILO: claud

ja ne se preveč navadit k bo res hitro mimo in tak k si zdej želimo da bi blo že konec tak bomo pol to pogrešale sej je luštno k maš štručko v roki sam ti vseen neki manjka v bušiju

Se strinjam ja...sj mogoče bomo mel pa 1x še enga...upam...

Sam sm res štorastauser posted image user posted image Včeri sm mami strigla pa sm se skos s trebuhom v njo zaletavalauser posted image user posted image user posted image
Pa mojga tud ne morm objet ne da bi se naprej nagnla...jao včasih mamo prou komedije....

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4121
4.1.2009 23:46:57   
sunny24
Ste ble pa čvekalno razpoložene! user posted image user posted image user posted image   Ne bom nič komentirala, prebrala sem vse, ampak po pravici povedano...nimam volje. user posted image
Moj je pršu malo h sebi, čeprav ko lekadol popusti, ma še kar čez 38 vročine, ma upam, da bo jutri OK. Sem ga malo pedenala...user posted image
Nč, se tipkamo jutri, tiste k mate pregled ga čimlepše opravite in potem so obvezna poročila!user posted image

NOČKO! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4122
5.1.2009 7:43:57   
Urša08
Dobro jutro!

Še ena kavicauser posted image pa malce čajčka user posted image , zraven pa še neki sladkega user posted image .

Jaz sem si čajčka nardila k me neki grlo boli. Upam, da pomaga. Vse k imate danes preglede poročajte.

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 4123
5.1.2009 7:46:58   
rebeka84
dobro jutro! danes pa bom cel dan samauser posted image mogoče bom šla malo po razprodajah.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4124
5.1.2009 8:40:47   
baki
dobro jutro a ste fajn spale?jst sem spala tk slabo da je za znoret pol je blo pa treba tamalo spravit v solo s smuckami vred(in ostala oprema)tk da sem ze mal zaspana.pregled imam pa v sredo.

(odgovor članu rebeka84)
Neposredna povezava do sporočila: 4125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?