Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 5.1.2009 22:29:07
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: claud Ajvy- sj men se nč ne mudi....po mojem scenariju ma dovoljenje šele po 20.1.!!!!!!!! tvoj scenarij ...mislim ,da ti sploh nimaš nobene besede zraven ja sj...tud to se bo treba navadt...da bo mela tamala zadnjo besedo jah...sam res...včasih je pa res tak....sploh če si srčen starš..... ja v 99% je tak tamali se hitro naučijo starše okol prsta ovit ne, ne ...tega jst nisem imela v mislih.....jst swm misnla bolj to, kolk si spremeniš življenje, da je tudi otroku bolj ugodno.....in lepše...kako vzpostaviš ne red, ker veš da tako otroku nudiš varnost in kako ga veliko objemčkaš in ljubbčkaš, da ve da je ljubljen.....in kako raje ostaneš doma in se igraš z njim ,kot da bi letal po kavicah...... ja tud to je čist res
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 5.1.2009 22:29:08
|
|
|
|
claud
|
Ja nč, grem zdj spat.... ajvy, tanči...nwm a sm še kakšno spustila- lepo opravte ju3 n apregledu nočko
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 5.1.2009 22:30:30
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: claud še neki... a res v P ne pustijo da maš modrc?! Mi je zdj sestrična od mojga rekla da so njo ful napizdle k ga je mela.... kdaj zdej??V porodni si pod haljo totalni nagec...... v sobi pa ne vem kako je blo...mensezdi je imela moja cimra modrc..... Sestrična je rodila poleti in ko je bla že v sobi je mela pod srajco modrc gor in so jo sestre nadrle k zmaja..... ah...se zgodi tudi kaka taka bedarija....rečeš , hvala za nasvet, res nisem vedla,..se nasmehneš....pa se vse umirijo...oz. jim na vljuden način zapreš usta.....
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 5.1.2009 22:30:59
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud Ja nč, grem zdj spat.... ajvy, tanči...nwm a sm še kakšno spustila- lepo opravte ju3 n apregledu nočko hvala...upam, da imajo pokvarjeno vago
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 5.1.2009 22:36:00
|
|
|
|
birdy
|
Ajvy, res si dobra da vse tko pokomentiraš... Moraš pa pomoje bit kr mal človk za to... Jst vem da nisem, pa ne da ne bi hotla ampak pozabm sprot. Ampak res sem taka tud v realnem življenju frfuljasta, vse v zadnjem momentu, na hitr, brez priprav... Moj se pa pizdi name Zato se pa ulameva k drug druzga mal nazaj drživa
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 5.1.2009 22:36:28
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: claud Ja nč, grem zdj spat.... ajvy, tanči...nwm a sm še kakšno spustila- lepo opravte ju3 n apregledu nočko hvala...upam, da imajo pokvarjeno vago Pa da kaže manj, ne več
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 5.1.2009 22:38:00
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy hvala...upam, da imajo pokvarjeno vago tole bi si pa jaz močno močno želela v petek da se zgodi pr moji G
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 5.1.2009 22:38:30
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: claud Ja nč, grem zdj spat.... ajvy, tanči...nwm a sm še kakšno spustila- lepo opravte ju3 n apregledu nočko hvala...upam, da imajo pokvarjeno vago Pa da kaže manj, ne več ali pa lahko samo pokaže razumevanje za to ,da so bili prazniki...in nič ne pokaže
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 5.1.2009 22:40:15
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy Ajvy, res si dobra da vse tko pokomentiraš... Moraš pa pomoje bit kr mal človk za to... Jst vem da nisem, pa ne da ne bi hotla ampak pozabm sprot. Ampak res sem taka tud v realnem življenju frfuljasta, vse v zadnjem momentu, na hitr, brez priprav... Moj se pa pizdi name Zato se pa ulameva k drug druzga mal nazaj drživa sej pravim...vsaka ma svoj način sodelovanja na temle forumu..... jst vas pač rada spremljam.....in tudi kako porečem...čeprav dostikrat vem ,da ne bo feedback-a....pa....nimaš kej.... Važno ,da smo trebuškarce Super ,da sta tako kompatibilna
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 5.1.2009 22:40:54
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: birdy IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: claud Ja nč, grem zdj spat.... ajvy, tanči...nwm a sm še kakšno spustila- lepo opravte ju3 n apregledu nočko hvala...upam, da imajo pokvarjeno vago Pa da kaže manj, ne več ali pa lahko samo pokaže razumevanje za to ,da so bili prazniki...in nič ne pokaže Čaki 20.1. k bom jst takele ven metala... Nč, bejbe jst grem spat, nočko in lepe sanje...
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 5.1.2009 22:41:00
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy hvala...upam, da imajo pokvarjeno vago tole bi si pa jaz močno močno želela v petek da se zgodi pr moji G povej kam hodiš,..bom z macolo uletela
< Sporočilo je popravil Ajvy -- 5.1.2009 22:44:43 >
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 5.1.2009 22:41:45
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy hvala...upam, da imajo pokvarjeno vago tole bi si pa jaz močno močno želela v petek da se zgodi pr moji G povej kje hodiš,..bom z macolo uletela ja ja tole bi pa nujno rabila pa še pol za sokca dobiš ni blema
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 5.1.2009 22:42:41
|
|
|
|
Ajvy
|
nič...grem tudi jaz spat... je treba zjutraj vstat ..pa mladino v vrtec odpeljat...na luštno joj...kolk je bila danes vesela....sem imela kar solzne oči.....
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 5.1.2009 22:44:17
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy hvala...upam, da imajo pokvarjeno vago tole bi si pa jaz močno močno želela v petek da se zgodi pr moji G povej kje hodiš,..bom z macolo uletela ja ja tole bi pa nujno rabila pa še pol za sokca dobiš ni blema ti samo povej.....se bom potrudila..... si predstavljaš naslovnico v direktu nosečka z macolo razbila ambulantno tehtnico zaradi strahu pred njeno ugotovitvijo
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 5.1.2009 22:45:31
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy nič...grem tudi jaz spat... je treba zjutraj vstat ..pa mladino v vrtec odpeljat...na luštno joj...kolk je bila danes vesela....sem imela kar solzne oči..... lepo pančaj pa tebi tudi birdy... To je nekaj najlepšega da gre otrok v vrtec z veseljem največja muka je da joka in joka...Veliko igranja v vrtecu ji želim
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 5.1.2009 22:46:14
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy hvala...upam, da imajo pokvarjeno vago tole bi si pa jaz močno močno želela v petek da se zgodi pr moji G povej kje hodiš,..bom z macolo uletela ja ja tole bi pa nujno rabila pa še pol za sokca dobiš ni blema ti samo povej.....se bom potrudila..... si predstavljaš naslovnico v direktu nosečka z macolo razbila ambulantno tehtnico zaradi strahu pred njeno ugotovitvijo
|
|
[Brisano sporočilo] 5.1.2009 22:54:56
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 5.1.2009 23:24:19
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Dober večer! MOj je glih kar reku: KVA SPET BEREŠ .....sam on ne ve d rabm pol ure, če me cel dan ni .... Jst sm v nizkem štartu za spanje...morm še seznam nardit za jutrišno šopingiranje hrane pri najboljšem sosedu......fajn bi blo, če bi šla še na eno rundo lepotičenja nohtov....bom vidla.... Lepo se mejte, pa počakite do FEBRUARJA!!! zdle si me pa vstrašla s stavkom "jst sem v nizkem štartu" punce ne se špilat k mam slabe živčke bejbe lahko noč
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 6.1.2009 4:39:23
|
|
|
|
tanci29
|
dobro jutro... jest pa zdele mal telovadm da bo vaga mal manj pokazala na pregledu ...sej se hecam da nau kera misnla da sm na glavo padla... erik se je prejle mal zbudu, glih tolk da sem mogla ustat pol pa nisem mogla nazaj zaspat, pa žejna sem za pop.... sem pa prišla mal prebrat kako ste preživele večer... balonchy tudi jaz želim da se čimprej vrne domov ajvy-ja res škoda da se ne bomo vidle...držim pesti da bo vse ok....pa super da je tarja šla tako radas nazaj v vrtec...erik tudi brez problema... brkn-ti se kar mal spočij, sej vem da je težko ampak včasih je tudi potrebno, še bolj kot pa vse nardit, pa noge u luft prosim... diamantina-tale tvoj pa tud mene vsake tolk razp...di, dobra si da si lahko tiho, jest bi ziher rjovela tolk da bi me pelau ne vem kam sam da bi mel mir... cita-pa se mal zlaž kolk je vaga pokazala, sej ne vidjo tam, al prov zraven stoji pa gleda...men zmer reče sestra stopi na vago pol ji pa povem kolk kaže...sam če bi mi kdo ful ful težil bi ziher kako kilo zamolčala kolumbo-dobra SI DA SE ŠE DAŠ V NISKI ŠTART, A POL TE TVOJ DVIGNE AL LOHK TUD ŠE SAMA USTANEŠ ...joj črke so se pržgale, se vid da po temi tipkam....no sej zdej se boš že kmal zbudila...aja pa do februarja še kej napiši no claud-hvala za lepe želje za jutri, sej če se ne motim maš ti tudi pregled, tako da srečno tudi tebi nč zdej grem pa počas nazaj u mižule, če mi rata.. lep dan
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 6.1.2009 7:10:01
|
|
|
|
baki
|
dobro jutro vsem.pijem kavo in tipkam.kul ne.saj tk se vse spite.vceraj sem bila ob osmih ze v pižami,pol sem mojmu se noge potisnala da mi jih je zmasiru,pol mi je pa tk fajn da ne morem več vstat,sem čist mehka.ko je pa vse tk fajn pa ma tamali uro telovadbe .jst mam jutri pregled pa se bom nardila butaso ko bom na vago stopla(od kod kile ,saj nisem nic jedla ),ziher je fuc dajte drugo .povejte če se je keri že trebuh ful spustil,men se je mam filing,da ga bom pocetlala.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 6.1.2009 7:12:18
|
|
|
|
baki
|
morem se noge skupi tišcat se najmanj do konc mesca.pol pa.........
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 6.1.2009 7:38:44
|
|
|
|
rebeka84
|
dobro jutro tudi iz moje strani, baki verjetno sva edini, ki norima že tak zgodaj... jaz nič ne opazim, da se mi je trebuh kaj spustil, mogoče
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 6.1.2009 7:40:00
|
|
|
|
baki
|
se zaj ne vem a naj vzamem ea al ne .ful se bojim poroda
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 6.1.2009 7:41:12
|
|
|
|
Shuka
|
jutro
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 6.1.2009 7:41:59
|
|
|
|
rebeka84
|
jaz se ga tudi bojim, ampak sem rekla kar bo bo.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?