|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009 - 4.del...
5.1.2009 16:44:28   
diamantina
Shuka, cati, maksi, sem mu ravno povedala, kaj si mislim, pa ne razume, enostavno ne razume, ker je on drug tip človeka, čisto neobčutljiv, delat gre tudi če ima 40 vročine, tudi njegova mama je prvi dan po operaciji raka na dojki že nekaj skakala po bolnici in kot da ni nič ... jaz pa pač nisem taka in tega ne razume, noče razumet in se niti ne potrudi.

Katjuša, a v šparu imajo tudi te oblekice ali nič kaj? Jaz bi morala nujno nekaj nakupit, ker mi še manjka - imam samo en kombinezonček in 10 bodijev pa nekaj malega kompletkov in žabic. Nič kaj veliko ane? V interšpar imam najbližje v CE (45km) ali MB (30km), špar pa samo 7km proč - sama ne bom zmogla, mojga pa zraven tako ne bom mogla odvlečt.

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 4201
5.1.2009 17:12:06   
petrap
diamantina - tudi v sparu imajo oblekice..mogoče ne toliko kot v interšparu, ampak imajo...jaz sem kupila kar nekaj žabic tam, pa tud pajacke majo...boš zagotovo kaj našla...glede tvojga se pa ne obremenjuj, ker najbol škodiš sebi...saj da te potolažim, moj mož je tud včasih pravi "hlod" kar se tiče izkazovanja naklonjenosti, ljubezni, nežnosti al pa podpore...sam kaj čmo...tku je..al se bomo navadli živet s tem, al pa ne bomo ostali skupaj...moj se je mal uštimou, pa mal sem jaz popustila, pa nekak shajava user posted image .. upam, da se tudi pri tebi uredi...user posted image

LIJA - 28.01.2009 (3860g, 53cm)

(odgovor članu diamantina)
Neposredna povezava do sporočila: 4202
5.1.2009 17:17:03   
rebeka84
kje ste vse user posted image ? jaz se kljub mojim planom nisem odpravila nikamor, ker se mi ni dalo. hotla sem namreč spet zapravljat za male cotike. še dobro da nikamor nisem šla, ker me je mama klicala, da mi je ena znanka prinesla 2 vreči malih cotik, ki so skoraj nove.user posted image
zdaj pa čakam da pride moj študent domov in grema po posteljnino, ki jo že imam nagledano. sem se že zrihtala(oblekla, namazala,...)tak da bo mogel it(hočeš-nočeš)user posted image

(odgovor članu diamantina)
Neposredna povezava do sporočila: 4203
5.1.2009 17:23:20   
petrap
rebeka - jaz sem tud mojga klicala, če bo kaj kmalu doma, pa pravi da ja...čez kakšno urco..morjo neki nujno dokončat...ampak čez kako urco to zame ni kmalu, ker sem že cel dan sama user posted image ... blagor tebi, ker greš malo vn...

naša štručka se tku premika, da imam občutek, da mi bo koža počila, tko se guzi sem in ke...mam prou bunko vn user posted image user posted image user posted image ... ma saj je res lepo, ko tkole gledaš bušija, ki valovi sem in ke...sam vseeno komaj čakam, da bo pršla ven, da jo pocrtam, pa da končno vidim kaj bomo imeli user posted image

ampak danes pa res ni nikjer nobene čveke...so vse na razprodajah user posted image

(odgovor članu rebeka84)
Neposredna povezava do sporočila: 4204
5.1.2009 17:36:53   
rebeka84
petrap- še vedno čakam, upam da je že na poti
ja moj uroš tudi brca in valove dela, to je res tako lepo videt. komaj čakam da ga bom lahko lupčkala in cartala...

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 4205
5.1.2009 17:37:52   
Vse punce ki ste danes zapravljale na razprodajah seveda lepo lepo sej je najlepše kupovat za naše male cukrčke jaz pa nisem nč šla ker kot sem rekla smo brez avta mislim da bomo jutri že dobili novega user posted image user posted image user posted image ...

Diamantina ne se sekirat nekateri moški res ne razumejo kaj pomeni biti noseč sej če bi bili oni sam en mesec pa imeli naše tegobe bi šele spoštovali vse to user posted image user posted image user posted image samo zate...Jaz pa moram rečit tako kot je pa moj potrpežljiv pa mislim da jih je malo ko mu rečem da sem tečna pa reče kje pa kdo pa je tečenuser posted image user posted image jaz pa že samo sebe ne morem prenašat un pa kr nč hladen ko špriceruser posted image user posted image user posted image ...

Za opravljene preglede čestitke in Katjuša pridna da se zredila samo eno kilco kako ti je uspelo zaupaš???user posted image user posted image user posted image

Drugače pa si sedaj delam pozno kosilo ker sem sama pa se mi ni dalo prej pa bom kr nekaj na hitro in zdravo pojedla sej morem zdravo živet in nč sladkegauser posted image user posted image mah kk sem jz jezna na mojo G res ko me vedno tako grdo obravnava če se kakšno kilco zredim joj joj še dobro da ne bom več dolgo nosečka da bo nehala s tem najedanjem...Me zanima kaj bo v petek me je kr mal strah pa se kr pazim ampak zatekam ko en buhtljčekuser posted image user posted image user posted image ...Joj po mojem me že imate poln kufer ko kr naprej jamram in jamram bom se poboljšala če ne prej ko rodimuser posted image user posted image user posted image ...

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 4206
5.1.2009 17:44:10   
rebeka84
cita- ne sekiraj se za te kg, jaz jih mam tudi preveč, pa kaj češ, bo že šlo doluser posted image
mam pa srečo da se moja ginekologinja nič ne obremenjuje z mojimi kilogrami, ji je verjetno vseeno.

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 4207
5.1.2009 17:52:22   
rebeka84
evo mojega šolarja, zdaj pa res grem. fajn se mejte punce!

(odgovor članu rebeka84)
Neposredna povezava do sporočila: 4208
5.1.2009 18:00:22   
brkn83
no vidim, da nisem sam js nakupovala.

Katjuša super za kombinenzonček. Sam ko sem pa js bila tam niso imeli nobenga. Sem še trgovko vprašala, pa je rekla, da sam kar je na onih okroglih stojalih pri vhodu. Tam pa ni bilo nobenga več. Pa sem bila tam pred tabo verjetno  - nekje okrog enih. Tk, da verejtno so jih kasneje še kaj prinesli.

Aja veš kaj me še zanima, a za četrtek ob 10 še velja - Planet tuš-.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu rebeka84)
Neposredna povezava do sporočila: 4209
   [Brisano sporočilo]
5.1.2009 18:34:34   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu cita)
  Neposredna povezava do sporočila: 4210
5.1.2009 18:40:06   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83

no vidim, da nisem sam js nakupovala.

Katjuša super za kombinenzonček. Sam ko sem pa js bila tam niso imeli nobenga. Sem še trgovko vprašala, pa je rekla, da sam kar je na onih okroglih stojalih pri vhodu. Tam pa ni bilo nobenga več. Pa sem bila tam pred tabo verjetno  - nekje okrog enih. Tk, da verejtno so jih kasneje še kaj prinesli.

Aja veš kaj me še zanima, a za četrtek ob 10 še velja - Planet tuš-.

Možno, da so kasneje prnesl jst sem bla tam mal čez 14 uro in je blo na teh stojalih mislim da na drugem.... men je ful dober topel in ne bo mi treba skrbet če malega zebe ga bom lepo oblekla dala v kombinezonček in v jajčko pa gremo na jurišuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

diamantina ja jst rečem kr špar mislim pa interšpar pa nej ti povem da ni kej ekstra izbire razn tale kombinezonček drgač pa se bolj splača C&A majo pajacke tud po 5,5€ sam jst nisem nobenga kupla k jih mam dost....

zdej pa res ne rebim več nič kupit aja ti bodiji so št 50 in sem že v trgovini vidla da so kr velike številke pa sem prodajalki rekla da se mi zdi za 50 kr veliko in evo pridem domov pomerim in je tako velika kot sparky 62 torej za 3 meseceuser posted image user posted image user posted image user posted image aja pa prodajalka je rekla da so bombažni in da se skrčijouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa sem rekla ja za 2% kar je pr teki dolžini nekaj malegauser posted image user posted image user posted image joj te naše prodajalkeuser posted image user posted image user posted image user posted image no sam da smo dobli in da bomo lepi.... sma z mojim ugotavljala da pr 3 pa res ne bomo rabl nič več kupovat (upam da bo punčka, da bomo še kej roza kupli) se mi zdi da za punčke imajo ful več tako v C&A kot v H&M......

zdej grem pa res delatuser posted image user posted image user posted image user posted image

Brkn skoraj sem pozabla velja za četrtek.... punve katera ima čas v četrtek se dobimo v planetu Tuš ob 10 dopoldne tam pr slastičarni na tistih usnjenih sedežihuser posted image user posted image user posted image user posted image LEPO VABLJENEuser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Katjusa -- 5.1.2009 18:41:49 >

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 4211
5.1.2009 19:20:45   
petrap
katjusa daj povej kaj naj si pripravim za domou za otročka...no pa tud ostale...

no moj seznam naj bi bil tak:
lupinica
odeja
zimski pajacek
1 plenička za enkratno uporabo
3 tetra plenice
1 povijalna plenica
1 bombažna kapica (mislte, da je dost k ma pajacek kapuco ???)
1 copatke

no do tle mi je še vse okej....pol pa ne vem kaj naj vzamem..
1.možnost:
vzela bi pajacka brez rokavov, ki se zapenja zgoraj, pa bodi z dolgimi rokavi, pol pa ne vem al bi blo bolje vzet tetra majčko al še eno bombažno majčko...a je pol treba vseen še jopico?..kaj pa pod pajacka, bi mogla še žabe...bi mogu bit oblečen še v kaj? ...

2.možnost:
mam lepe žametne hlačke in brezrokavnik...kaj bi mogla vzet še zraven, da bi blo dost...bodi?majčka?nogavičke?še kaj za pod hlačke??

se že v naprej opravičujem, če je glupo vprašanje...sam men to oblačenje nekako ne gre user posted image .. pomagajte prosim...

< Sporočilo je popravil petrap -- 5.1.2009 19:21:54 >

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4212
5.1.2009 19:24:55   
cati
IZVIRNO SPOROČILO: petrap

se že v naprej opravičujem, če je glupo vprašanje...sam men to oblačenje nekako ne gre user posted image .. pomagajte prosim...

Se kr podpišemuser posted image

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 4213
5.1.2009 19:28:14   
Katjusa
petrap jst bom dala gor body z dolgimi rokavi potem take bombažne žabe do ramen pajaca se še nisme odločla al z dolgimi rokavi al pa brez rokavov če bo brez bom dala gor še tako plišasto majčko (mikico) potem pa kr kombinezonček.....
pomoje dodatne kapice ne rabiš
pa kako terta pleničko več vzami če boš široko povijala bodo 2 šle kr v hlačeuser posted image user posted image user posted image user posted image pa ena bore bit za čez jajčko da ne piha not in kaka viška ne škodi....

< Sporočilo je popravil Katjusa -- 5.1.2009 19:29:07 >

(odgovor članu cati)
Neposredna povezava do sporočila: 4214
5.1.2009 19:32:49   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: petrap

rebeka - jaz sem tud mojga klicala, če bo kaj kmalu doma, pa pravi da ja...čez kakšno urco..morjo neki nujno dokončat...ampak čez kako urco to zame ni kmalu, ker sem že cel dan sama user posted image ... blagor tebi, ker greš malo vn...

naša štručka se tku premika, da imam občutek, da mi bo koža počila, tko se guzi sem in ke...mam prou bunko vn user posted image user posted image user posted image ... ma saj je res lepo, ko tkole gledaš bušija, ki valovi sem in ke...sam vseeno komaj čakam, da bo pršla ven, da jo pocrtam, pa da končno vidim kaj bomo imeli user posted image

ampak danes pa res ni nikjer nobene čveke...so vse na razprodajah user posted image

To pa nutella delauser posted image user posted image user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 4215
5.1.2009 20:03:03   
birdy
Petrap, jst bom dala en bodi z dolgimi rokavi pa žabice, pol čez pa garnituro iz bombažne volne (hlačke na naramnice pa jopica, pa seveda copatki, aja, pa tud kapica) pol pa kr kombinezon. Mal glej tud na to da bosta mela v avtu verjetn toplo, in da morš met otroka oblečenga ornk le od porodnišnice do avta. Tko da jst bolj priporočam kako dodatno dekco kot pa neko pretirano oblačenje...

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 4216
5.1.2009 20:17:35   
Čebel@

user posted image       FEBRUARČKI 2009     user posted image

PDPIme (starost)(št.user posted image , št.user posted image )Spol-imePreglediPorod.
user posted image  1.2. rebeka84        (1,0)  user posted image - Uroš      16.1. LJ
user posted image   2.2. smokvica72    (3,0)   user posted image                 ?  LJ               
user posted image   2.2. TEDIGO (30)   (2,0)   user posted image - Eva (Tevž) ?    
user posted image   3.2. mamutka        (3,2)   user posted image                 ?
user posted image   3.2. bara10           (2,0)   user posted image                 ?
user posted image   3.2. LaraS             (x,x)    user posted image                 ?
user posted image   5.2. Ajvy                (2,1)   user posted image                6.1.  LJ
user posted image   5.2. nina 166         (2,1)   user posted image                 ?
user posted image   5.2. Nusa30 (30)   (2,1)   user posted image                 ?
user posted image    5.2. petrap (24)    (1,0)    user posted image             14.1.  PO
user posted image  5.2. claud (22)        (1,0)   user posted image - Larissa  6.1.
user posted image   6.2. kk85               (2,1)   user posted image                 ?
user posted image   6.2. RAISA (35)      (2,1)   user posted image                    LJ
user posted image    7.2. witto (29)      (1,0)   user posted image                   ?  IZ 
user posted image   7.2. carmar            (2,1)   user posted image                 ?
user posted image  7.2. suzyto             (2,1)   user posted image - Lora       ?
user posted image   8.2. reckova (24)   (1,0)   user posted image                 6.1.   MB 
user posted image   8.2. timy (29)         (1,0)   user posted image - Eva      12.1.  CE
user posted image   8.2. Nea                 (4,2)  user posted image                   ?
user posted image   8.2. diamantina (23) (1,0)  user posted image - Ambrož  
8.1. MB
user posted image  8.2. Pupka (24)       (2,1)  user posted image                   ?  PT    
user posted image   8.2. Linki (30)        (2,1)  user posted image                   13.1.  LJ
user posted image  10.2. cati (28)         (3,0)   user posted image                 19.1.  MB
user posted image 10.2. kolumbo          (2,1)   user posted image                  14.1.
user posted image 10.2. Shuka              (3,0)  user posted image                   21.1. KR
user posted image 10.2. Katjusa (27)    (2,1)  user posted image                 19.1. CE
user posted image  10.2. orto2 (28)      (1,0)  user posted image                     16.1.  LJ
user posted image  10.2. barbyka (32)  (3,1)  user posted image                       ?   LJ
user posted image  13.2. izidora            (5,2)  user posted image                       ?
user posted image  14.2. Kranjcanka     (x,x)  user posted image                       ?
user posted image  14.2. Maša29          (1,0)  user posted image                       ?   JES
user posted image  14.2. Kaška (33)     (1,0)  user posted image                       ?   CE
user posted image  15.2. micamuca       (1,0)  user posted image                       ?
user posted image  15.2. SALT (23)       (2,0)   user posted image                        CE 
user posted image  16.2. birdy               (2,1)  user posted image                    20.1.
user posted image  16.2. kayica24 (24) (1,0)  user posted image  - Marinela  ?  PT
user posted image  16.2. vesnozaver (27) (1,0)  user posted image - Aljaž       ?    MB
user posted image  16.2. mala* (23)     (1,0)  user posted image                    7.1. KR
user posted image  16.2. MIHAILO         (x,x)  user posted image                         ?
user posted image  17.2. julija 30 (30)  (1,0)  user posted image                      ?    PT
user posted image  17.2. tanci29 (31)   (2,1)  user posted image                      6.1. 
user posted image  18.2. naia (25)        (1,0)  user posted image                       ?    LJ
user posted image  18.2. Želva             (2,1)   user posted image                     ?
user posted image  18.2. *Nelly* (27)   (1,0)  user posted image                     ?
user posted image  19.2. zorica (30)     (1,0)  user posted image                       ?  MB
user posted image  20.2. maja83 (24)   (2,1)  user posted image                      ?   SG
user posted image  20.2. mrka               (x,x)  user posted image                      ?
user posted image  20.2. macka27 (25) (1,0)  user posted image                     ?  KR/LJ
user posted image  20.2. brkn83 (25)     (1,0)  user posted image                  20.1. CE
user posted image  21.2. Cvetka13        (2,1)  user posted image                     9.1.
user posted image  21.2. Maksi1            (1,0)  user posted image                    20.1.
user posted image  21.2. Alter_ego        (2,1)  user posted image                      ? 
user posted image  22.2. Pikica5 (21)  (2,0) user posted image  user posted image - Tai,Mai  RODILA 28.12.user posted image  
user posted image  22.2. glen (28)        (5,1)  user posted image - Val             7.1.  IZ
user posted image  22.2. bad girl (24)   (4,1)  user posted image                      ?
user posted image  22.2. Deja (25)        (1,0)  user posted image                  12.1. CE
user posted image  22.2. baki (32)          (2,1) user posted image  - Nik             7.1. SG
user posted image  23.2. antonia (32)   (3,0)  user posted image                      ?   PO
user posted image   23.2. majchy23 (23)(1,0)  user posted image - Hana       14.1.  LJ
user posted image  23.2. Anonimen       (x,x)  user posted image                    ?
user posted image   23.2 Zwer (28)       (1,0)  user posted image                   ?  LJ/PO
user posted image  23.2. bibi5                (2,1) user posted image                        ?
user posted image  24.2. sunny24 (27)  (2,0)  user posted image                     9.1.  PO
user posted image  24.2. Luca (29)        (1,0)   user posted image                      ?   LJ
user posted image  25.2. delfinkica         (x,x)   user posted image                      ?
user posted image  25.2. boma2 (31)     (2,1)   user posted image                      23.1.  LJ
user posted image  25.2. lilcha (28)        (1,0)   user posted image - Maša           27.1.  LJ
user posted image  26.2. piskot (33)      (2,1)   user posted image                          KR
user posted image  26.2. akvalina (27)   (3,1)  user posted image - Lea            ? LJ
user posted image  26.2. BarbaraGS (28)(1,0)  user posted image - Elizabeta   13.1.  LJ
user posted image  26.2. Miša99 (34)     (3,2)   user posted image                         ?   LJ
user posted image  28.2. dita7                (x,x)   user posted image                        ?
user posted image  5.3. sazi (32)             (2,1)  user posted image                       7.1.  LJ

user posted image user posted image user posted image    VSEH TREBUŠČKARC = 76   user posted image user posted image user posted image

user posted image  = 21
user posted image  = 15
 user posted image  = 41

Z nami so pot začele:   
kalaxy, nicnic, anonimna, loveforever - junija pričakuje user posted image   user posted image user posted image , fortun, mariana, Rubin, Fargesia, Katyy26, lea88

VSEM ŽELIM USPEŠNE PREGLEDE IN ČAKAMO NA POROČILO!!!

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4217
5.1.2009 20:20:00   
Čebel@
punce dejte sporočit kdaj imaste naslednje preglede!!!

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4218
5.1.2009 20:32:42   
tanci29
cao klepetulje...

se vid da sem nazaj v službi in da vas ne folgam...sem prečitala zadnjo stran...

petrap-mi bomo imeli za iz porodnišnice:
-body z dolgimi rokavi
-majčko bombažno
-žabice
-pajacek z naramnčki
-jopica
-mogoče copatki
-kombinezonček
-dekica

sicer pa razmišljam če bi sploh oblekla kombinezonček al nej raj dve dekici dam...bom vidla tam pa kok bo mrzlo zunaj...pa itak mamo do doma  min z avtom tako da tudi če je mal preveč oblečen ni panike, važno da ni premalo...

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4219
5.1.2009 20:36:09   
tanci29
drugače pa vsem ki ste imele danes uspešne preglede čestitke in lepo da ste uživale

pa vse ki ste bile na razprodajah super za nakupe...

katjuša-ful luštni bodyi in kombinezonček, pa bravo za samo 1 kg...kaj nisi nč jedla en mesec al kaj...jest pa jutri na vago...neki me že hlače žuljo tako da pomoje bo kar mal preveč pokazal...al so šle pa hlače skpuser posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4220
5.1.2009 20:37:29   
tanci29
ajvy-vidim da maš ti tud jutr pregled...kam pa hodiš...mogoče se srečamo...a je še kera ljubljančanka..jest sem pri franjiču na metelkovi...še kakšna?

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4221
5.1.2009 20:37:54   
Vse tiste ki ste napisale kaj oblečit iz P fulll hvala jaz sploh nimam pojma kaj bi ji oblekla za domov ker naša Laura je rojena poleti in je bilo malo drugače pa po resnici povedano sem že pozabila kako in kaj pač leta krivauser posted image user posted image user posted image ...Je pa kr zatišje danes tle...kako pa to????

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4222
5.1.2009 20:37:59   
piskot
cer.

na, zdajle me je pa kar malo prizemljilo. ze dve sta rodili!? noro, 123 bomo tam.

CESTITKE, upam da so vsi okej, ker nimam casa brat za nazaj.

pri nas nic posebnega novega. danes sem se spravila nekaj prat in likat, pa vidim da je kar prav, da pocasi pripravimo. nase dete se se ni obrnilo, zato imam naslednji teden se en UZ. pa upam da zacnem z dopustom naslednji teden.

fajn se imejte!

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4223
5.1.2009 20:42:00   
birdy
Piskot, sem glih vidla tvoj poidpis... A ti maš pa rok na petek, 13? Jst sem pa na petek trinajstega zvedla da sem nosečauser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 4224
5.1.2009 21:14:38   
brkn83
katjuša - potem velja za četrtek.

No če ima katera čas za kavico v četrtek 8.1.2008 ob 10.00 v Planetu Tuš Celje je prav lepo vabljena. Lahk pa se javite, če pridete.

Midva sva pa zdele šla še mal po trgovinah - sem si v S`oliver-ju kupla eno črno jopico, pa eno belo bolj športno, pa zraven one bele sem si kupla še eno tako ful fajno belo majčko s kratkimi rokavi. Moj pa si je v Hervisu hotel kupiti jakno od Mamuta pa je niso imeli (no in tudi v Velenju je nimajo), sedaj pa ne veva več kam naj greva še pogledat. A ima katera kako idejo???

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 4225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?