diamantina
|
Dan! Danes sem pa čisto poklapana, sem se morala iz Slov. Bistrice peljat v Lj. zarad faksa. No, moj me je peljal (po dolgih prošnjah) in ugotovila sem, da sploh ne razume, da ne morem bit brez wc-ja, vode in hrane 6 ur, zjutraj pa tudi nič kaj jest. Pol je hotel it ob dveh iskat še nek del, pa sem rekla, da bi res rada na kosilo in nekam lulat pa se malo pretegnit hrbet, pa se je brez besed obrnil in me peljal domov, potem mi pa doma rekel, da se raje pelje 60km nazaj in to sam, kot pa s tako tečnobo kot sem jaz. Meni se je od dehidracije, lakote in vsega sedenja prav vrtelo in tale njegova izjava me je zelo prizadela, pol pa sva se skregala in je izpadlo tako, da je on meni zameril in da sem jaz vsega kriva. Prav v breme sem mu, ker ne morem več tako okrog skakat, kot sem pred N. Cloud, če te tišči dol in imaš bolečine si jih merkaj na uri in če so redni, hitro v P, tudi če se potem izkaže, da ni nič, klinc, zdravje je na prvem mestu. Shuka, moj mali tudi danes prevale dela, včeraj je bil pa čisto miren, očitno ima dobre in slabe dneve, tako kot vsi. Danes mi je že ob štirih razgrajal, da sem komaj spala. Drugače pa tudi jaz komaj čakam pregled, imam ga pa v četrtek, me prav zanima, koliko je bauc velik oz. težek pa seveda če je vse ok. Sicer pa komaj čakam našega malega razgrajača.
|