|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009 - 4.del...
5.1.2009 14:17:40   
Čebel@
brkn.....jaz sem nekje zasledila da zaradi soli zatekajo noge-ne vem koliko je res ampak samo povem kaj sem prebrala....baje pa pomaga da ko sediš da daš noge na eno višino-vodoravno....ne vem no za probat jeuser posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 4176
5.1.2009 14:19:22   
Shuka
Brkn - magnezij ni blažilo za otekle noge ampak za krče v mečih in proti krčem v maternici, proti otečenosti ne pomaga nič, baje če se soli odpovemo je malenkost bolje, ker sol zadržuje vodo v telesu in to povzroča otečene noge, ampak v nosečnosti tud če se čist odpovemo soli bomo še vedno mal napihnjene, ker tudi zaradi hormonov to pride. Priporočam ti da si še pritisk meriš. Pa noge v luft in čakat da rodimo.user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 4177
5.1.2009 14:26:49   
claud
Evo mene spet...kuham kosilo....
zdj me pa muči eno vprašanje....

Tiste, ki ste že rodile...neki me zanima...če vam spomin še nese tok nazaj....:
Kako zgleda ko se začne dogajat akcija? Mene zdele spet matra...ful mi dol prtiska, pa tko me boli kot krči pr menstri....?
Pa user posted image je kr neki mirna....user posted image  

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 4178
5.1.2009 14:30:15   
cati
Sedaj pa sem kr malo jezna nase.
Prazniki pa obiski pa na obiske pa krajši dopust pa kaj je to računalnik nevem večin sedaj kopridem vidim da imamože novega dojenčka
Z zamudo pa od srca Balonchy čestitam.

Jaz pa sem danes imela pregled z uz-jem in naše dete tehta 2500g (približno)user posted image . Vse je ok pa tudi tisto vnetje je šlo papa.
19.1 imam naslednji pregled z ctg in komaj čakam. Malo vas bom prebrala za nazaj
Sem pa videla da smo vse ponoči slabo spaleuser posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 4179
5.1.2009 14:33:24   
petrap
oj...evo sem že nazaj...sem šla še v trgovino...ampak k si tkole okrog, res čas hitro mine user posted image user posted image user posted image

akvalina - saj pravim, da čas gre tku hitru, da ne rabiš bit nč fouš, ker boš kmalu tam...vse bomo user posted image ..upam, da te je sendvič kaj pomiriu user posted image

shuka - veš, da si grem še jaz mal nutele namazat, ker mojga še ne bo..tko da bo kosilo okrog 16h al pa 17h..upam, da kasneje ne...bom poročala, če bo kak odziv user posted image

reckova - jaz pa mam v grobem pripravljeno..nimam edin spodnjih hlačk za enkratno uporabo...ne vem če si jih bom sploh kupila...morm pa na ukaz mojga, pripravit še kaj bo obleku dojenček, ko naju bo pršu iskat..sam sem rekla, da bi bla kar mal zlobna, pa bi rada vidla kaj bo on prnesu...sam vem, da če ne bom jaz naštimala, mu bo pa tašča...kar pa nočem...raje sama nardim...

sunny - upam, da se tvoj čim prej pozdravi...

rebeka - mene ne bi čudilo, če dobim še to nadlogo, ker se me res vse prime...mislm, da so me še hemeroidi napadli user posted image user posted image user posted image ...groznu...

cita - al bo bolje, a ne? sam je kar lažje, če mal tuki pojamramo...vsaj men je...

maksi - super za pregled...važno, da je vse okej...jaz tud komaj čakam...sigurno bom spet poslušala, da je naš otrok velik..pa kaj pol če je...sam da je zdrav...a ne?

claud - bravo za naju user posted image user posted image user posted image user posted image in en mesec...take znake kot opisuješ, pomeni da boš kmalu tam k balonchy user posted image ..vsaj tko pravjo...nism še rodila..

cati - super za pregled...

no če sem kero spregledala se opravičujem...sam sem hitela brat...

grem na nutelo user posted image

brkn - super za šoping..jaz bom tud šla ta teden...sem se s tetko zmenla...user posted image

LIJA - 28.01.2009 (3860g, 53cm)

(odgovor članu akvalina)
Neposredna povezava do sporočila: 4180
5.1.2009 14:38:16   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: petrap

shuka - veš, da si grem še jaz mal nutele namazat, ker mojga še ne bo..tko da bo kosilo okrog 16h al pa 17h..upam, da kasneje ne...bom poročala, če bo kak odziv user posted image

Moji štruci že 2 uri dogaja, prov valove dela in mi rebra šteje  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 4181
5.1.2009 14:39:20   
akvalina
IZVIRNO SPOROČILO: claud

Evo mene spet...kuham kosilo....
zdj me pa muči eno vprašanje....

Tiste, ki ste že rodile...neki me zanima...če vam spomin še nese tok nazaj....:
Kako zgleda ko se začne dogajat akcija? Mene zdele spet matra...ful mi dol prtiska, pa tko me boli kot krči pr menstri....?
Pa user posted image je kr neki mirna....user posted image  

men je odtekla voda- tako da je bla takrat akcija, nimam pojma kak filing je če se ti začne z popadkiuser posted image user posted image user posted image  no ja vem.......Boli najprej mal, potem pa vedno pogosteje, vedno močnejuser posted image user posted image user posted image

sej boš vedla, nč bat!!!

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4182
5.1.2009 14:39:33   
claud
petrap- a to je bla tolažba?user posted image
Ampak jst res še ne bi šla, ker nism še prpravljena....upam da se umiri vsaj še za 2 tedna!!!!

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 4183
5.1.2009 14:40:27   
akvalina
pozabla napisat: dej si mer časovno, na kolk minut te boli!!!

(odgovor članu akvalina)
Neposredna povezava do sporočila: 4184
5.1.2009 14:41:49   
akvalina
claud jaz grem na pregled ti pa glej da ostaneš 2v1 ko pridem nazajuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu akvalina)
Neposredna povezava do sporočila: 4185
5.1.2009 14:42:52   
claud
akvalina- sj sploh ne vem kako naj merm k je kr neki cajt trd pol pa že mal pozabm, pa spet....
teoretično je lažje slišat kot pa praktično izvedt sm pogruntala...user posted image

(odgovor članu akvalina)
Neposredna povezava do sporočila: 4186
5.1.2009 14:43:38   
claud
akvalina- hvala, do takrat ko pa prideš bom pa zihr še v paketuuser posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4187
5.1.2009 14:44:21   
glen
Pozdravljene.
Evo mene s popustov.
Sem si kupla eno trenirko od adidasa ker tisto ki sem imela nagledano od nike ni bilo več v moji št.
Popoldna pa grem še po eno majco v North sails,ker ni imela v moji št. pa mi jo bo pripeljala iz druge trg.

Malo sem zapravljala v okaidi,ampak samo za roj. dneve darila,ker jih imamo kr neki v januarju in febr.ma sem se mogla prov zadržat da nisem kej zauser posted image kupla,ker imam že ogromno stvari.

Claud
Ti si spraševala kako zgleda kako je, ko te prime za res.
Jaz ti žal nemorem povedati nič konkretnega ker pri meni v 1. je šlo tako brzinsko,da se še zdaj sprašujemo kako je ko se dejansko začne.
Meni tudi že neki dni spet otrdeva trebuh pa vsake tolko me ko ena bolečina mimo križa švigneuser posted image ,pol pa če vzamem magnezij in se uležem neha čepa ne pa kr trajauser posted image
Morem malo omenit v sredo na pregledu.
jaz se samo spomnem popadkov,Ko sem dobila prvega me je ful zgrablo v hrbtu in kot krč pri menstri samo ful bolj močno,1000x in ni popustil neki cajta pol čez min je bil že drugi,pol pa na mizo in čez 20 min je Lin pokukala na svet

(odgovor članu cati)
Neposredna povezava do sporočila: 4188
5.1.2009 14:46:36   
akvalina
glen- ti si pa bla srečkauser posted image user posted image user posted image

mi pa od 8:30h-21:59huser posted image

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 4189
5.1.2009 14:47:13   
glen
Punce danes sem dobila papirje iz csd-ja.
samo me ni bilo doma ko je bil poštar,tako da po 15 grem lahko na pošto dvignit,me prov zanima kaj piše v odločbi,kolko jeurov bom prejemala

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4190
5.1.2009 14:48:45   
glen
akvalina,če bo tudi v drugo tako bom še bolj srečnauser posted image user posted image user posted image user posted image .
je pa meni odtekla voda, brez popadkov, pa sva šla v porodnišnico in pol ko sem šla na klistir se je začelo,pršla pa sem brez enega samega znaka na popadke

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 4191
5.1.2009 14:54:03   
diamantina
Dan!

Danes sem pa čisto poklapana, sem se morala iz Slov. Bistrice peljat v Lj. zarad faksa. No, moj me je peljal (po dolgih prošnjah) in ugotovila sem, da sploh ne razume, da ne morem bit brez wc-ja, vode in hrane 6 ur, zjutraj pa tudi nič kaj jest. Pol je hotel it ob dveh iskat še nek del, pa sem rekla, da bi res rada na kosilo in nekam lulat pa se malo pretegnit hrbet, pa se je brez besed obrnil in me peljal domov, potem mi pa doma rekel, da se raje pelje 60km nazaj in to sam, kot pa s tako tečnobo kot sem jaz. Meni se je od dehidracije, lakote in vsega sedenja prav vrtelo in tale njegova izjava me je  zelo prizadela, pol pa sva se skregala in je izpadlo tako, da je on meni zameril in da sem jaz vsega kriva.
Prav v breme sem mu, ker ne morem več tako okrog skakat, kot sem pred N. user posted image

Cloud, če te tišči dol in imaš bolečine si jih merkaj na uri in če so redni, hitro v P, tudi če se potem izkaže, da ni nič, klinc, zdravje je na prvem mestu.

Shuka, moj mali tudi danes prevale dela, včeraj je bil pa čisto miren, očitno ima dobre in slabe dneve, tako kot vsi. Danes mi je že ob štirih razgrajal, da sem komaj spala.

Drugače pa tudi jaz komaj čakam pregled, imam ga pa v četrtek, me prav zanima, koliko je bauc velik oz. težek pa seveda če je vse ok. Sicer pa komaj čakam našega malega razgrajača. user posted image

(odgovor članu akvalina)
Neposredna povezava do sporočila: 4192
5.1.2009 15:11:01   
Shuka
diamantina - žal mi je za kreg s svojim dragim ampak brez zamere, res je nesramen, če bi vedel kako je biti v tvoji koži se ne bi tako obnašal. No sej morda bo po porodu drugače. In da se ne bi počutila kakorkoli krivo, ker nisi, če on ne razume stanja v katerem si in potreb katere imamo v tem času pol je res čas, da se malce predrami. Joj jest bi ga tko napizda, da bi zvezde vidu, kaj se to prav v slabo voljo spravljat žensko v visoki nosečnici.
V četrtek pa vse dobro na pregledu.user posted image

(odgovor članu diamantina)
Neposredna povezava do sporočila: 4193
5.1.2009 15:18:59   
cati
Joj jest bi ga tko napizda, da bi zvezde vidu, kaj se to prav v slabo voljo spravljat žensko v visoki nosečnici.

Pod tole pa se kr podpišem.
Diamantnaa drži se. user posted image user posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 4194
5.1.2009 15:19:38   
Maksi1
Claud, jaz od popadkov nimam pojma, ker je to zame 1. nosečnost. Sem pa nekje prebrala, da za v P morajo trajat redno na 5-10 min. Sicer pa bi jaz na tvojem mestu poklicala svojega G ali pa v P, ker mislim, da je prav, da dobiš strokoven odgovor.

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 4195
5.1.2009 15:24:01   
Maksi1
Diamantina - ne se pustit. Če bi tvoj res rad imel tečko, mu kar pokaži, kakšna tečka znaš bit. Nosečnice je treba namreč samo razvajat. Pa srečno na pregledu.

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4196
5.1.2009 15:38:22   
Shuka
Ej punce a je mogla kera k še ni poročena v porodnišnico s seboj prinesti rojstni list? Pr nam piše to na listu, da je treba prines, če nimaš poročnega lista, sam mi je pa ful čudno kaj bi ga rabili. user posted image

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4197
5.1.2009 15:44:54   
Maksi1
Shuka - to je čudno, da hočejo met rojstni list. Samo, če tako zahtevajo (pri nas ga ne), ga imej s sabo.

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 4198
5.1.2009 15:52:26   
Katjusa
pozdravljene,

mi smo mel danes pregled in je vse superuser posted image user posted image user posted image user posted image še vedno je fantekuser posted image user posted image user posted image tehta okol 2400g torej je normalna teža za tedne in nismo nič pretežkiuser posted image user posted image user posted image user posted image tak da mogoče pa vseeno pričakujemo kaj lažjega dojenčka kot je bil florjan je pa G reku da v zadnjem mesecu največ pridobijo in da bo vedno pogledal da nas kej ne preseneti.... pa sem rekla da manj k vemo boljše je pa je reku da če bi bil pretežek je vseeno dobro vedetuser posted image user posted image user posted image user posted image zredila sem se v zadnjih 5 tednih 1 kg kar je tud pohvaliluser posted image user posted image user posted image aja pa možu je reku da bo pa tretji punčkauser posted image user posted image user posted image user posted image obseg glavice pa je 31,7cmuser posted image user posted image user posted image

nisem se mogla upret in sme šla mal po trgovinah razprodaje so slabe nič kej izbire sem pa vseeno kupla 4 bodije na preklop za 9€
user posted image
in v interšparu sme dobla zimski kombinezon št. 56 za 8€ kar je super ugodnouser posted image user posted image user posted image user posted image imel so pa bordo rdeče in modre tak da smo se komaj odločli na koncu smo vseeno vzeli modrega (celjenke pred kako uro so bli še 3-je)user posted image user posted image user posted image
user posted image

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4199
5.1.2009 16:25:35   
petrap
katjusa - super si nakupila...se prou bojim, da zame ne bo nč ostalo, ker boste že vse prej pokupile user posted image ...ma upam, da bom najdla kako jopico...

zdajle grem pa mal likat, če se mi bo dalo...ma morm..saj nimam velik, sam rada bi mela vse pošlijtan..sem prej mal razmišljala...vsi mi govorijo, da bom rodila prej, da sem začela že sama vrjet  v to..nazadnje bom pa čez rok user posted image user posted image user posted image ..in bom že sama sebi odveč...

LIJA - 28.01.2009 (3860g, 53cm)

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?