Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 5.1.2009 21:05:16
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: frutolina IZVIRNO SPOROČILO: spps [šparajo,to je pa isto bilo že pred 6imi leti-v glavnem nisi opravičen do socialne in starševskega nadomestila. Od kdaj pa to? Od 1.1.2009? ker drugače vem da si upravičen do starševskega dodatka nekih 188 € in socialne ( s tem da ti od socialne odštejejo znesek starševskega dodatka). Kaj si se še kje drugje pozanimala? jaz pred leti nisem bila upravičena do socialne pomoči,ker sem prejemala starševski doatek,al kak se temu reče...v glavnem nadomestilo porodniške... Ja, to je res. Če imaš kot dohodek samo starševski dodatek, ti pa dajo še tisto razliko do socialnega nadomestila. Oboje pa ne.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 5.1.2009 21:06:09
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy klepetulje samo da vas pozdravim; grem počasi spat, ker sem čisto gotova; jutri pa imam pregled, poročam kako je blo. lahko noč, lepe sanje mama_m... nočka in lep spanec. IN lepo zrihtaj na pregledu.. Jaz mam tud jutri pregled
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 5.1.2009 21:06:32
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: frutolina hm, jaz mislim ....ma kaj mislim, ma jaz se bom pozanimala o tem. ker na socialni srečaš "marsikoga" ki te nat---e za malo malco. Bomo malo preštudirali zakone..zakaj pa ne . Ampak res, lolita kje so ti to rekli in na podlagi katerega zakona? Ker vem da do 31.12 to zagotovo ni veljalo. je to že lani veljalo... poznam kr nekaj primerov
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 5.1.2009 21:07:28
|
|
|
|
tasa_m
|
oooo najaaa
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 5.1.2009 21:09:21
|
|
|
|
frutolina
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Ja, to je res. Če imaš kot dohodek samo starševski dodatek, ti pa dajo še tisto razliko do socialnega nadomestila. Oboje pa ne. ja tako je bilo še prejšnje leto in mislim da tudi sedaj. Do socialne pomoči torej ste upravičene če ste brezposelne, s tem da se znesek starševskega dodatka( teh 188 € ) odšteje od socialne pomoči in ti na koncu pripada okol 70 - 80 € socialne. Tak da ne razumem zakaj vam govorijo da vam sploh ne pripada .
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 5.1.2009 21:10:27
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m oooo najaaa najaaa,kako si kaj? kako je bilo na pregledu'
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 5.1.2009 21:13:16
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m oooo najaaa najaaa,kako si kaj? kako je bilo na pregledu' spps to je najaa že vse povedala.. citaaaaaaaaaaa vidimo te!!!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 5.1.2009 21:14:37
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m oooo najaaa najaaa,kako si kaj? kako je bilo na pregledu' spps to je najaa že vse povedala.. citaaaaaaaaaaa vidimo te!!! ups,ba bo spet najaa rekla,da ne berem njenih postov...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 5.1.2009 21:14:57
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: frutolina IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Ja, to je res. Če imaš kot dohodek samo starševski dodatek, ti pa dajo še tisto razliko do socialnega nadomestila. Oboje pa ne. ja tako je bilo še prejšnje leto in mislim da tudi sedaj. Do socialne pomoči torej ste upravičene če ste brezposelne, s tem da se znesek starševskega dodatka( teh 188 € ) odšteje od socialne pomoči in ti na koncu pripada okol 70 - 80 € socialne. Tak da ne razumem zakaj vam govorijo da vam sploh ne pripada . če si js teh 188 evrov odštejem od socialne pomoči, katere dobivam 180 evrov potem sem v minusu za 8 evrov
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 5.1.2009 21:16:54
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika če si js teh 188 evrov odštejem od socialne pomoči, katere dobivam 180 evrov potem sem v minusu za 8 evrov trezika ti jim boš mogla tja plačevat
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 5.1.2009 21:18:25
|
|
|
|
tasa_m
|
tak se derem da so vse vujšle..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 5.1.2009 21:20:55
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m tak se derem da so vse vujšle.. kdo se dere?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 5.1.2009 21:22:17
|
|
|
|
frutolina
|
Tasa jaz sem še tu..od kdaj pa ti po naše gučiš? al je vujšle tűdi po mariborsko? Trezika, saj ko maš otroka ti višja socialna pripada Takrat na socialno samo javiš spremembo in naredijo nov izračun. Tu je podrobneje: http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/denarnePomoci.asp
< Sporočilo je popravil frutolina -- 5.1.2009 21:23:06 >
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 5.1.2009 21:23:30
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m tak se derem da so vse vujšle.. kdo se dere? jaz kdo pa drug??
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 5.1.2009 21:24:24
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: frutolina Tasa jaz sem še tu..od kdaj pa ti po naše gučiš? al je vujšle tűdi po mariborsko? Trezika, saj ko maš otroka ti višja socialna pripada Takrat na socialno samo javiš spremembo in naredijo nov izračun. Tu je podrobneje: http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/denarnePomoci.asp ma jaz sem lenartčanka, malo mi te pa te vujde..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 5.1.2009 21:26:40
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: frutolina Tasa jaz sem še tu..od kdaj pa ti po naše gučiš? al je vujšle tűdi po mariborsko? Trezika, saj ko maš otroka ti višja socialna pripada Takrat na socialno samo javiš spremembo in naredijo nov izračun. Tu je podrobneje: http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/denarnePomoci.asp ma jaz sem lenartčanka, malo mi te pa te vujde.. ka se španaš???
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 5.1.2009 21:29:38
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: frutolina Tasa jaz sem še tu..od kdaj pa ti po naše gučiš? al je vujšle tűdi po mariborsko? Trezika, saj ko maš otroka ti višja socialna pripada Takrat na socialno samo javiš spremembo in naredijo nov izračun. Tu je podrobneje: http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/denarnePomoci.asp ma jaz sem lenartčanka, malo mi te pa te vujde.. ka se španaš??? ja nekdo se more če se drugi nena
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 5.1.2009 21:36:15
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: frutolina Tasa jaz sem še tu..od kdaj pa ti po naše gučiš? al je vujšle tűdi po mariborsko? Trezika, saj ko maš otroka ti višja socialna pripada Takrat na socialno samo javiš spremembo in naredijo nov izračun. Tu je podrobneje: http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/denarnePomoci.asp ma jaz sem lenartčanka, malo mi te pa te vujde.. ka se španaš??? ja nekdo se more če se drugi nena a moraš bit edina al kaj??'
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 5.1.2009 21:37:59
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: frutolina Tasa jaz sem še tu..od kdaj pa ti po naše gučiš? al je vujšle tűdi po mariborsko? Trezika, saj ko maš otroka ti višja socialna pripada Takrat na socialno samo javiš spremembo in naredijo nov izračun. Tu je podrobneje: http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/denarnePomoci.asp ma jaz sem lenartčanka, malo mi te pa te vujde.. ka se španaš??? ja nekdo se more če se drugi nena a moraš bit edina al kaj??' ja kak pa nači? saj se lahko tii tud španaš...samo da se neboš prešpanala..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 5.1.2009 21:39:47
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: frutolina Tasa jaz sem še tu..od kdaj pa ti po naše gučiš? al je vujšle tűdi po mariborsko? Trezika, saj ko maš otroka ti višja socialna pripada Takrat na socialno samo javiš spremembo in naredijo nov izračun. Tu je podrobneje: http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/denarnePomoci.asp ma jaz sem lenartčanka, malo mi te pa te vujde.. ka se španaš??? ja nekdo se more če se drugi nena a moraš bit edina al kaj??' ja kak pa nači? saj se lahko tii tud španaš...samo da se neboš prešpanala.. men se nea da...tk da kr vse ostale si pregnala,človek se kr malo zamisli....
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 5.1.2009 21:41:46
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps vse ostale si pregnala,človek se kr malo zamisli.... ja saj bom šla zdaj za kazen v kot stat!!!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 5.1.2009 21:50:18
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps vse ostale si pregnala,človek se kr malo zamisli.... ja saj bom šla zdaj za kazen v kot stat!!! a ne de?bom jaz tud šla,da boš lahk v miru premišljevala nočko
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 5.1.2009 21:50:47
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps vse ostale si pregnala,človek se kr malo zamisli.... ja saj bom šla zdaj za kazen v kot stat!!! a ne de?bom jaz tud šla,da boš lahk v miru premišljevala nočko nočka, saj jaz tud grem
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 5.1.2009 21:54:49
|
|
|
|
trezika
|
punce js vas za dans zapuščam...oči me ne ubogajo več... nočko
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 5.1.2009 22:00:19
|
|
|
|
jadrnica
|
helooo čveke.... NAJAA - cestitke za pregled, samo da je vse OK in v redu, inekcije pa najbrz ne bolijo :) JASNA 85 - lep buši, jaz bi tud kolegico iz avtav vrgla, če bi take spuščala.....ma nosecnice pa res ne hodimo kot pingvini....naj dobro pogleda, hodimo kot hipoti drugim pa en lep pozdrav, sem čist prec od sluzbe in voznje...pa še apetita nimam.....sploh so me pa v sluzbi zalozili...kako prikladno, res........upam da že kmal pride porodniška in dopust za seznam: DALI ali SPP kile +8,5 kg in 95cm trebušček
|
|
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......