mediuhec
|
pozdravljene ! kot ponavadi vas čez praznike nisem spremljala. o, je bilo fajn lenarit, pa se naspat, zdaj pa spet šiht.. včeraj sem bila na pregledu, prosim če popravite podatke na seznamu: +10 kg, nasl. pregled 27.1., obseg sem pa včeraj pozabila zmerit, sem bila tolk utrujena. v glavnem še malo pa bom mali pujsek, potice pa podobno, saj veste. mali skače po trebuhu, ga je prav fajn gledat, kako valovi površina. G mi še ni dala papirjev, da bi uredila na CDS, tako da ne vem še kaj vse moram pripravit. vozički BC: če vas pokličejo in povejo, da ni barve, imate še srečo, naju sploh nikoli niso poklicali nazaj, če smo se kaj zmenili. na srečo je naš voziček že doma! na žalost (?) so ga videli naši domači in vsi po barvi sklepajo na napačen spol. hm ja, kaj jim pa morem? prebrala sem tudi knjige Modrost rojevanja in Izziv poroda, pa so še kar OK, tko malo bolj si predstavljaš kako bo (izjema te ameriške pocukrane zgodbe, no to pa se mi je res zdelo malo pretirano). tudi jaz ne morem verjeti, da smo že tako blizu poroda... vprašanje: za v kopalnico bi si kupila en radiator, da jo segrejem pred kopanjem (posebej v prehodnem obdobju, ko v bloku že nehajo kurit), kaj pravite ali je bolje radiator ali kalorifer. jaz sem bolj za radioator, ker mi je kalorifer "prešvoh", pa če ne piha direkt vate, tud ni nekega efekta (bi ga morala namontorat kam višje? sej nimam placa) lepo se imejte.
|