|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 3. del
5.1.2009 23:02:07   
felix7
dober večer, samo da se javim. Je bil danes naporen dan, sem bila cel dan naokrog (no, v službi do 15.30, potem pa okrog po opravkih). Jutri imam tudi jaz pregled, pa še MŠ se mi začne, tako da bom verjetno malo manj z vami naslednje tri dni.

Danes so mi tudi prvič noge zatekle, verjetno od pomanjkanja počitka.

Vidim, da ste nekatere preklopile na orto narečja user posted image user posted image user posted image  a začnem jest po dolenjsko? Pa še helimaša mi priskoči na pomoč user posted image user posted image user posted image  jaz sem sicer rojena Ljubljančanka, preseljena najprej v Grosuplje, zdaj pa poročena v osrčje Dolenjske, tako da če je treba znam tudi zavijat user posted image

kar se pa imen tiče, jaz tudi nič ne skrivam - če bo punčka, bo Klara, če bo fantek, pa Jure. Tako, simpl in slovensko user posted image  brez kompliciranja.

zdaj grem pa spat, jutri je še en naporen dan.

Nočko.

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu jadrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3701
5.1.2009 23:05:31   
felix7
o, čebeica in yania tudi še ne spita user posted image

no, zdaj pa res grem...

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3702
5.1.2009 23:09:54   
čebeica maja
 čer

feliks-ja mi jeračunalnik štekal pa moram za nazaj mal prečekirat .nočko tebi

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3703
5.1.2009 23:32:43   
helimaša
čer!

evo mene na raport.....nč novga vse po starem.....Maša je šla dans v vrtec......jst na socialo.....tko da bom mela te papirje urejene.....dons je bil še moj doma tko da sva mal bluzila.....jutr gre pa še on in bom spet sama doma.....
zdele sem pojedla mal juhce k m je ful pasala.....pa bonbone.....jao sm žrem.....sicer pa niti ne upam na vago ker tile prazniki so pa obup.....
moj bebi veselo brca tok da me bo raznesl.....drgač me pa križ še vedno boli....pa zgaga me tud peče tko da itak jamramo še vedno....tamala mi je ful pozn zaspala tko da lahko šele zdej bluzim okol.....
no zdej grem pa še mal pred TV pol pa počas spat.....
pa se jutr tipkamo....
papa

(odgovor članu čebeica maja)
Neposredna povezava do sporočila: 3704
6.1.2009 8:12:45   
mediuhec
pozdravljene user posted image !

kot ponavadi vas čez praznike nisem spremljala. o, je bilo fajn lenarit, pa se naspat, zdaj pa spet šiht..

včeraj sem bila na pregledu, prosim če popravite podatke na seznamu: +10 kg, nasl. pregled 27.1., obseg sem pa včeraj pozabila zmerit, sem bila tolk utrujena. v glavnem še malo pa bom mali pujsek, potice pa podobno, saj veste.

mali skače po trebuhu, ga je prav fajn gledat, kako valovi površina.
G mi še ni dala papirjev, da bi uredila na CDS, tako da ne vem še kaj vse moram pripravit.

vozički BC: če vas pokličejo in povejo, da ni barve, imate še srečo, naju sploh nikoli niso poklicali nazaj, če smo se kaj zmenili. na srečo je naš voziček že doma! na žalost (?) so ga videli naši domači in vsi po barvi sklepajo na napačen spol. hm ja, kaj jim pa morem?

prebrala sem tudi knjige Modrost rojevanja in Izziv poroda, pa so še kar OK, tko malo bolj si predstavljaš kako bo (izjema te ameriške pocukrane zgodbe, no to pa se mi je res zdelo malo pretirano). tudi jaz ne morem verjeti, da smo že tako blizu poroda...

vprašanje: za v kopalnico bi si kupila en radiator, da jo segrejem pred kopanjem (posebej v prehodnem obdobju, ko v bloku že nehajo kurit), kaj pravite ali je bolje radiator ali kalorifer. jaz sem bolj za radioator, ker mi je kalorifer "prešvoh", pa če ne piha direkt vate, tud ni nekega efekta (bi ga morala namontorat kam višje? sej nimam placa)

lepo se imejte.

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 3705
6.1.2009 8:19:02   
dana
mediuhec mi imamo oboje - kalorifer in električni radiator. S kaloriferjem se sicer hitreje segreje, samo čim ga ugasneš je spet hladno. Radiator pa rabi malo več časa da se ogreje, samo potem tudi dalj časa oddaja toploto. Tako da mi radiator uporabljamo spomladi, kalorifer pa poleti če se recimo ful ohladi in ga zalavfamo samo za čas ko se tuširamo.

(odgovor članu mediuhec)
Neposredna povezava do sporočila: 3706
6.1.2009 8:38:32   
spps
ojla beybe,ste se naspale?
jaz tak tak,mal sem nervozna zarad pregleda.pa seveda brez slabosti tudi danes ne greuser posted image user posted image user posted image  tiste,ki ste že imele preglede user posted image user posted image user posted image čestitke,pa tiste,ki jih imate v tem tednuuser posted image user posted image user posted image user posted image  
kaj boste počele danes?
jaz imam danes laufarijo...a ve katera,če je v 32.tednu treba dat kri in vodo?sem pozabilauser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 3707
6.1.2009 8:48:58   
tasa_m
dobro jutro..
jaz tudi že gor. Mam pregled. Sem neke slabo spala danes user posted image
zdaj sem si kavico skuhala pa malo sirove pite sem pojedla tak da sem že v polnem zagonu..user posted image
Zdaj pa se grem počasi rihtat  ker je očitno zunaj fajn mrzlo user posted image  Verjetno bom spet mela +2kg pri G. več kot pa doma, ko pa bom oblečena kot medo. Razen če gočem manj kg pol si lahko japanke obujem..user posted image user posted image  bi takoj dobila napotnico za kako zdravljenje,..nebi blo potrebe čakat na vrsto..user posted image

Vsem ki imate pregled user posted image , vse katere pa ste jih imele pa user posted image  user posted image

mediuhec midva pa bova nabavla  IR napravico za v kopalnico.. Grem jih danes glih gledat v Big bang. Kolegica jo ima in je full zadovoljna z njo pa še nekaj dost placa ne zavzame.. Kar pa je pri nama v kopalnici najpomembnejše..
Praviš da nisi dobila še listov o PDP pri G.? Jaz upam, da bo mi moja danes dala, ker si bi rada šla ju3 vse porihtat,ko grem domov k osebni dohtarci..

No, pa da nebo pupa spet brez zajtrka ostala user posted image  (tak kot včeraj) vam vsem pošiljam
kavico

user posted image
in nekaj za prigriznit..

user posted image

< Sporočilo je popravil tasa_m -- 6.1.2009 8:50:16 >

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3708
6.1.2009 8:54:57   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

dobro jutro..
jaz tudi že gor. Mam pregled. Sem neke slabo spala danes user posted image
zdaj sem si kavico skuhala pa malo sirove pite sem pojedla tak da sem že v polnem zagonu..user posted image
Zdaj pa se grem počasi rihtat  ker je očitno zunaj fajn mrzlo user posted image  Verjetno bom spet mela +2kg pri G. več kot pa doma, ko pa bom oblečena kot medo. Razen če gočem manj kg pol si lahko japanke obujem..user posted image user posted image  bi takoj dobila napotnico za kako zdravljenje,..nebi blo potrebe čakat na vrsto..user posted image

Vsem ki imate pregled user posted image , vse katere pa ste jih imele pa user posted image  user posted image

mediuhec midva pa bova nabavla  IR napravico za v kopalnico.. Grem jih danes glih gledat v Big bang. Kolegica jo ima in je full zadovoljna z njo pa še nekaj dost placa ne zavzame.. Kar pa je pri nama v kopalnici najpomembnejše..
Praviš da nisi dobila še listov o PDP pri G.? Jaz upam, da bo mi moja danes dala, ker si bi rada šla ju3 vse porihtat,ko grem domov k osebni dohtarci..

No, pa da nebo pupa spet brez zajtrka ostala user posted image  (tak kot včeraj) vam vsem pošiljam
kavico

user posted image
in nekaj za prigriznit..

user posted image
taša ne boš edina oblečena ko kočevski medved  in s tem posledično  pokvarjena vagauser posted image user posted image user posted image jaz še tud skoćim pod tuš-pol pa via CE user posted image user posted image user posted image

lep dan vsem user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3709
6.1.2009 9:01:29   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: spps
taša ne boš edina oblečena ko kočevski medved  in s tem posledično  pokvarjena vagauser posted image user posted image user posted image jaz še tud skoćim pod tuš-pol pa via CE user posted image user posted image user posted image

lep dan vsem user posted image

..si bom danes sama naštimala kg, ki meni pašejo ne pa njeni vagi. Nisem kriva da ona ne zna vagat user posted image user posted image  ne vem zakaj njena vaga stalno več pokaže kot moja.. ma verjetno bolj zastarelo, da pa bi sestra kak Kg odštela pa je verjetno že višja matematika. Men ponavadi odšteje kake 30 dag oz. tisto kolko je čez polno cifro.. Brezveze..naj te ma veselje..
bo jih mogla enkrat dobit.. user posted image  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3710
6.1.2009 9:18:28   
tasa_m

punce jaz pa grem danes PERSIDI na obisk.. user posted image user posted image user posted image
jo bom pozdravla v našem imenu..VSEH marčevk 09, pa če vam je prav ali ne..user posted image user posted image

Vam javim popoldan kako in kaj z našo marčevko..

Zdaj pa se res poslavljam,..nisem še nič nardila,..čez slabo urco pa bi mogla bit že v europarku..user posted image stalno zamujam..user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3711
6.1.2009 9:45:01   
Najaa

oooo najaaa user posted image
najaaa,kako si kaj? kako je bilo na pregledu'user posted image

Vidim, kako bereš za nazaj! user posted image  Ja sej res nisem ne vem kako zanimiva. user posted image
Samo zate - v redu je bilo, mali ima 1100g, vse je v mejah normale. Jutri grem nazaj. Kile so pa +11.

jadrnica, še kaj hujšega bo treba potrpet kot eno injekcijo. user posted image

mediuhec, jaz ti pa ravno kalorifer priporočam. Če imaš majhno kopalnico, je z njim tik tak toplo notri. Radiator pa preden zagreje pokuri ful elektrike.

tasa, lepo pozdravi persido, ja.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3712
6.1.2009 9:54:03   
jjasna85
Dobro jutroooooooooo!

Madona... danes nism prow kej dosti spala... je začela tista naša primorska burja pihat in so ropotali stoli na balkonu... sm jih poslušala pol ure (od 2:00 dalje) in pol sm popizdla in jih šla obračat narobe user posted image  pol pa itak pol ure nism zaspala...

upam, da ste ostale kaj boljše...

IZVIRNO SPOROČILO: jadrnica

JASNA 85 - lep buši, jaz bi tud kolegico iz avtav vrgla, če bi take spuščala.....ma nosecnice pa res ne hodimo kot pingvini....naj dobro pogleda, hodimo kot hipoti user posted image user posted image

hvalaaaa... sej v bistvu se res počutim kot hipo na trenutke user posted image  še ki mam tako nizko trebuh, da ko hodim, si ga z rokami držim gor user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3713
6.1.2009 9:55:42   
jjasna85

punce jaz pa grem danes PERSIDI na obisk.. user posted image user posted image user posted image
jo bom pozdravla v našem imenu..VSEH marčevk 09, pa če vam je prav ali ne..user posted image user posted image

Ja valda... lepo jo pozdravi!!
popoldan pa sporoči kako in kaj.. smo use firbčne user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3714
6.1.2009 10:13:08   
janaja
Ojla

no vidim da večina že urejate papirje za CSD, jaz pomoje dobim potrdilo 16.1 na pregledu, pa se potem začenja papirnata vojna...

Vsem, ki v tem tednu čakate na preglede user posted image  vsem tistim ki pa še čakamo pa upam da hitro mine.

Joj da vam še malo pojamram, non stop imam full žive sanje me skoz moj tast preganja ( k se moj ne zastop z njim) in vsako noč sanjam kako smo prijatli.

Se tipkamo

čao bao

janaja

moja sreča

Val Leon Rebeka in možek Jernej

(odgovor članu jadrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3715
6.1.2009 10:20:07   
Pupa7

IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

nič pupe moje, grem se cartat.. bodite lepo!!!
a ti  si mene dala danes na ignore?user posted image user posted image

spps pa mene tud user posted image user posted image
očitno se je skregala z nama user posted image user posted image

nobene nisem ignorirala, obema sem pisala pa ni blo odgovora, očitno posti niso prišli skoz user posted image pol sm bla pa jst užaljena user posted image

Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :)

28.4.2009 5500g in 58,5cm :)
25.5.2009 6780g in 65cm :)

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3716
6.1.2009 10:23:55   
mediuhec
tasa_m: jaz tudi upam,da ima naša G pokvarjeno vago, he he, potem imam samo +8 kg (in ne 10 kg). samo 6. čut mi pravi, da je to bolj slaba tolažba. lepo pozdravi persido! sem zgrešila zakaj točno je v P, pa upam da jo bodo že porihtali. pa ziher bo vesela obiska.
zadnjič sva se z mojim peljala skoz Lenart in Benedikt, ker sva šla od tašče, pa sem se na vaju spomnila... pesido lahko vprašaš, kaj majo to za en velik jakuzzi pred telovadnico v Benediktu?

joj, ne morem se odločit al bi radiator al kalorifer?

(odgovor članu janaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3717
6.1.2009 10:34:58   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: mediuhec

tasa_m: jaz tudi upam,da ima naša G pokvarjeno vago, he he, potem imam samo +8 kg (in ne 10 kg). samo 6. čut mi pravi, da je to bolj slaba tolažba. lepo pozdravi persido! sem zgrešila zakaj točno je v P, pa upam da jo bodo že porihtali. pa ziher bo vesela obiska.
zadnjič sva se z mojim peljala skoz Lenart in Benedikt, ker sva šla od tašče, pa sem se na vaju spomnila... pesido lahko vprašaš, kaj majo to za en velik jakuzzi pred telovadnico v Benediktu?

joj, ne morem se odločit al bi radiator al kalorifer?

vzami kalorifer, ti vzame manj prostora, vklopiš ga par minut prej pa bo kopalnica lepo tolpla, potem pa samo še vzdržuješ temperaturo, ne rabiš da piha vate... moje mnenje, če ti kaj pomaga user posted image

(odgovor članu mediuhec)
Neposredna povezava do sporočila: 3718
6.1.2009 10:38:40   
Pupa7
JASNAAAA kaj si me ignorirala včeri na msn user posted image sm ti pisala pa pisala, pa nič od tebe, kej ti je šef za vratom sedel user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3719
6.1.2009 10:41:28   
Najaa
Jasna85, sem slišala , da je na obali ful burja. user posted image  Brrr, a se je ful ohladilo?

Jaz sem pa tak jezna, ker je tamala spet cela smrkava in zadnje čase od nje vedno fašem herpes... user posted image  AAaaaa, nočem tega user posted image  na ustnici!

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3720
6.1.2009 10:46:02   
jjasna85

JASNAAAA kaj si me ignorirala včeri na msn user posted image sm ti pisala pa pisala, pa nič od tebe, kej ti je šef za vratom sedel user posted image

Kaaaaaaaaaaaaj???
Js pa čakala ko bedak, da mi odpišeš...
po pol ure sm misnla, da sm ti dosadna, pa sm nehala pisat user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3721
6.1.2009 10:46:57   
jjasna85
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Jasna85, sem slišala , da je na obali ful burja. user posted image  Brrr, a se je ful ohladilo?

Jaz sem pa tak jezna, ker je tamala spet cela smrkava in zadnje čase od nje vedno fašem herpes... user posted image  AAaaaa, nočem tega user posted image  na ustnici!

Ja deej... včeraj je bil tak lep sonček, da si prow užival...
danes pa spet ****in' burja nouser posted image
kje se pa ti skrivaš, da te ni na obali?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3722
6.1.2009 11:08:48   
Najaa
V notranjosti na toplem. user posted image user posted image  Ko piha burja je tukaj res lepše.
Imam preglede ta teden in sem stacionirana v glavnem mestu. user posted image

(odgovor članu jjasna85)
Neposredna povezava do sporočila: 3723
6.1.2009 11:09:05   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85

Kaaaaaaaaaaaaj???
Js pa čakala ko bedak, da mi odpišeš...
po pol ure sm misnla, da sm ti dosadna, pa sm nehala pisat user posted image

očitno je nekaj štekal msn, ker sem vam vsem pune pisala, pa nism dobla nobenga odgovora user posted image jaz ti zdaj pišem tud tam, pa zgleda spet ne dobivaš postov user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jjasna85)
Neposredna povezava do sporočila: 3724
6.1.2009 11:09:59   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

V notranjosti na toplem. user posted image user posted image  Ko piha burja je tukaj res lepše.
Imam preglede ta teden in sem stacionirana v glavnem mestu. user posted image

Najaa pozdravi mi mojo Ljubljano, jo že prav res pogrešam user posted image Herpesu pa reč, da naj se slika kar sam user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......