Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 5.1.2009 19:55:29
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: trezika Aja, včeraj je pa moja sestrična fanteka povila... po 10 letih truda jima je končno spet ratalo imata že 10 let staro punčko in sta takrat hotela imet kr takoj še enega pa ni blo usojeno...no, zdaj pa je vendarle uspelo je sestrica baje ful navdušena iiiiiiiiiiiiiiii kak lepo... bo veselo v vaši žlahti to leto.. stalno mislim napisat nasl. leto pa se pol spomnim da je to že naše leto.. jap, to pa bo veselo...sploh ne morem verjet, da bo počasi nas pikec res tu...madonca kk mine čas...sicer ga bo fuuuuuuuuuul lepo met v naročju sam se mi vseeno zdi, da bom pogrešale brcike.... to pa mi je tk svetovno ko se mi cel trebuh trese in valovi mislim,da boš preveč zaposlena,da bi na a brcike študirala
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 5.1.2009 20:06:28
|
|
|
|
Lolita23
|
trezika za novega člana Ma moja mala pa vsakič ko oči kam gre nabija cele dneve.Drugače pa ima tudi svoje finte, ko mamo straši.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 5.1.2009 20:13:59
|
|
|
|
frutolina
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 No jaz sem tud na zavodu in socialni.Najprej moraš uredit starševski dodatek, saj ti le ta pripada če si zadnje leto bila na zavodu, kar je okol 181€.Potem pa ko boš rodila moraš obvezno nekomu napisat pooblastilo, da te odjavi z zavoda, saj ti ne pripada socialna.To so men na zavodu 500x ponovil.Potem pa mislim, da lahko urediš tudi tisti paket oz. denar.Šele po rojstvu pa urejaš, otroške, pa seveda kar mnogi ne vejo, ti še nekja da občina, kar moraš tudi papirno uredit. To pa zdaj ne razumem.... torej dobiš samo starševski dodatek in otroški za otroka? Zakaj pa socialne pomoči ne?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 5.1.2009 20:15:02
|
|
|
|
frutolina
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m jaz pa igrem jutri v MŠ sem se danes prijavla tak da od jutri naprej se bomo učili kako in kaj z dojenčkom. Hehe kaj greš na UKC?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 5.1.2009 20:17:31
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: trezika IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: trezika Aja, včeraj je pa moja sestrična fanteka povila... po 10 letih truda jima je končno spet ratalo imata že 10 let staro punčko in sta takrat hotela imet kr takoj še enega pa ni blo usojeno...no, zdaj pa je vendarle uspelo je sestrica baje ful navdušena iiiiiiiiiiiiiiii kak lepo... bo veselo v vaši žlahti to leto.. stalno mislim napisat nasl. leto pa se pol spomnim da je to že naše leto.. jap, to pa bo veselo...sploh ne morem verjet, da bo počasi nas pikec res tu...madonca kk mine čas...sicer ga bo fuuuuuuuuuul lepo met v naročju sam se mi vseeno zdi, da bom pogrešale brcike.... to pa mi je tk svetovno ko se mi cel trebuh trese in valovi mislim,da boš preveč zaposlena,da bi na a brcike študirala no ja, maš čist prav
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 5.1.2009 20:20:48
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: frutolina IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 No jaz sem tud na zavodu in socialni.Najprej moraš uredit starševski dodatek, saj ti le ta pripada če si zadnje leto bila na zavodu, kar je okol 181€.Potem pa ko boš rodila moraš obvezno nekomu napisat pooblastilo, da te odjavi z zavoda, saj ti ne pripada socialna.To so men na zavodu 500x ponovil.Potem pa mislim, da lahko urediš tudi tisti paket oz. denar.Šele po rojstvu pa urejaš, otroške, pa seveda kar mnogi ne vejo, ti še nekja da občina, kar moraš tudi papirno uredit. To pa zdaj ne razumem.... torej dobiš samo starševski dodatek in otroški za otroka? Zakaj pa socialne pomoči ne? šparajo,to je pa isto bilo že pred 6imi leti-v glavnem nisi opravičen do socialne in starševskega nadomestila.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 5.1.2009 20:21:45
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: frutolina IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m jaz pa igrem jutri v MŠ sem se danes prijavla tak da od jutri naprej se bomo učili kako in kaj z dojenčkom. Hehe kaj greš na UKC? jaaa
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 5.1.2009 20:22:05
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: trezika IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: trezika Aja, včeraj je pa moja sestrična fanteka povila... po 10 letih truda jima je končno spet ratalo imata že 10 let staro punčko in sta takrat hotela imet kr takoj še enega pa ni blo usojeno...no, zdaj pa je vendarle uspelo je sestrica baje ful navdušena iiiiiiiiiiiiiiii kak lepo... bo veselo v vaši žlahti to leto.. stalno mislim napisat nasl. leto pa se pol spomnim da je to že naše leto.. jap, to pa bo veselo...sploh ne morem verjet, da bo počasi nas pikec res tu...madonca kk mine čas...sicer ga bo fuuuuuuuuuul lepo met v naročju sam se mi vseeno zdi, da bom pogrešale brcike.... to pa mi je tk svetovno ko se mi cel trebuh trese in valovi mislim,da boš preveč zaposlena,da bi na a brcike študirala no ja, maš čist prav to pa ja,pol boš mela 1000drugih zadev v glavi
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 5.1.2009 20:26:24
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: frutolina IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 No jaz sem tud na zavodu in socialni.Najprej moraš uredit starševski dodatek, saj ti le ta pripada če si zadnje leto bila na zavodu, kar je okol 181€.Potem pa ko boš rodila moraš obvezno nekomu napisat pooblastilo, da te odjavi z zavoda, saj ti ne pripada socialna.To so men na zavodu 500x ponovil.Potem pa mislim, da lahko urediš tudi tisti paket oz. denar.Šele po rojstvu pa urejaš, otroške, pa seveda kar mnogi ne vejo, ti še nekja da občina, kar moraš tudi papirno uredit. To pa zdaj ne razumem.... torej dobiš samo starševski dodatek in otroški za otroka? Zakaj pa socialne pomoči ne? Ker si kao v porodniškem statusu in ti ne pripada socialna pomoč, ki jo dobiš ko si na zavodu, kot iskalka zaposlitve!!!!! Ali kot je spps pravi šparajo!!!!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 5.1.2009 20:27:41
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps to pa ja,pol boš mela 1000drugih zadev v glavi al pa 1001 zadevo
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 5.1.2009 20:29:33
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: frutolina IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 No jaz sem tud na zavodu in socialni.Najprej moraš uredit starševski dodatek, saj ti le ta pripada če si zadnje leto bila na zavodu, kar je okol 181€.Potem pa ko boš rodila moraš obvezno nekomu napisat pooblastilo, da te odjavi z zavoda, saj ti ne pripada socialna.To so men na zavodu 500x ponovil.Potem pa mislim, da lahko urediš tudi tisti paket oz. denar.Šele po rojstvu pa urejaš, otroške, pa seveda kar mnogi ne vejo, ti še nekja da občina, kar moraš tudi papirno uredit. To pa zdaj ne razumem.... torej dobiš samo starševski dodatek in otroški za otroka? Zakaj pa socialne pomoči ne? Ker si kao v porodniškem statusu in ti ne pripada socialna pomoč, ki jo dobiš ko si na zavodu, kot iskalka zaposlitve!!!!! Ali kot je spps pravi šparajo!!!! ma ki pa naša država ne špara! Pol pa hočejo večjo rodnost.. HALOO
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 5.1.2009 20:37:40
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps to pa ja,pol boš mela 1000drugih zadev v glavi al pa 1001 zadevo glede na to, da mam vedno polno glavo vsega se bom verjetno ukvarjala še več kot samo s 1001 stvarjo
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 5.1.2009 20:44:39
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika glede na to, da mam vedno polno glavo vsega se bom verjetno ukvarjala še več kot samo s 1001 stvarjo tak zdaj pa nimava prav ne spps ne jaz. ti,ti trezika. Pa naj bo po tvoje..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 5.1.2009 20:46:06
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: trezika glede na to, da mam vedno polno glavo vsega se bom verjetno ukvarjala še več kot samo s 1001 stvarjo tak zdaj pa nimava prav ne spps ne jaz. ti,ti trezika. Pa naj bo po tvoje.. hvala hvala
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 5.1.2009 20:46:38
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps to pa ja,pol boš mela 1000drugih zadev v glavi al pa 1001 zadevo glede na to, da mam vedno polno glavo vsega se bom verjetno ukvarjala še več kot samo s 1001 stvarjo
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 5.1.2009 20:48:14
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: frutolina IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 No jaz sem tud na zavodu in socialni.Najprej moraš uredit starševski dodatek, saj ti le ta pripada če si zadnje leto bila na zavodu, kar je okol 181€.Potem pa ko boš rodila moraš obvezno nekomu napisat pooblastilo, da te odjavi z zavoda, saj ti ne pripada socialna.To so men na zavodu 500x ponovil.Potem pa mislim, da lahko urediš tudi tisti paket oz. denar.Šele po rojstvu pa urejaš, otroške, pa seveda kar mnogi ne vejo, ti še nekja da občina, kar moraš tudi papirno uredit. To pa zdaj ne razumem.... torej dobiš samo starševski dodatek in otroški za otroka? Zakaj pa socialne pomoči ne? Ker si kao v porodniškem statusu in ti ne pripada socialna pomoč, ki jo dobiš ko si na zavodu, kot iskalka zaposlitve!!!!! Ali kot je spps pravi šparajo!!!! ma ki pa naša država ne špara! Pol pa hočejo večjo rodnost.. HALOO naša država pa sploh ne špara,za pospeševanje rodnosti v naši veeeliki državi...kake pa imete?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 5.1.2009 20:48:27
|
|
|
|
trezika
|
Aja, dans sva si kupla svoj sušilni stroj sicer že imamo enega pri hiši, v spodnji kopalnici pr tašči in tastu, sam sva se midva odločla da si bova svojega nabavla glede na to, da bo počasi več pranja in sušenja...pa še fajn poceni sva ga kupla...čez tri dni pa dobiva še nov pralni stroj pol pa lahk navalim na cotike
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 5.1.2009 20:49:45
|
|
|
|
mama_milchy
|
klepetulje samo da vas pozdravim; grem počasi spat, ker sem čisto gotova; jutri pa imam pregled, poročam kako je blo. lahko noč, lepe sanje
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 5.1.2009 20:56:32
|
|
|
|
frutolina
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps [šparajo,to je pa isto bilo že pred 6imi leti-v glavnem nisi opravičen do socialne in starševskega nadomestila. Od kdaj pa to? Od 1.1.2009? ker drugače vem da si upravičen do starševskega dodatka nekih 188 € in socialne ( s tem da ti od socialne odštejejo znesek starševskega dodatka). Kaj si se še kje drugje pozanimala?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 5.1.2009 20:57:44
|
|
|
|
frutolina
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Ker si kao v porodniškem statusu in ti ne pripada socialna pomoč, ki jo dobiš ko si na zavodu, kot iskalka zaposlitve!!!!! Ali kot je spps pravi šparajo!!!! uh,ti si se pa razkurila....mirno, mirno...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 5.1.2009 20:58:56
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: frutolina IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Ker si kao v porodniškem statusu in ti ne pripada socialna pomoč, ki jo dobiš ko si na zavodu, kot iskalka zaposlitve!!!!! Ali kot je spps pravi šparajo!!!! uh,ti si se pa razkurila....mirno, mirno... hehe,hehe frutolina saj ni tak huda ko se tu dela
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 5.1.2009 20:59:05
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: frutolina IZVIRNO SPOROČILO: spps [šparajo,to je pa isto bilo že pred 6imi leti-v glavnem nisi opravičen do socialne in starševskega nadomestila. Od kdaj pa to? Od 1.1.2009? ker drugače vem da si upravičen do starševskega dodatka nekih 188 € in socialne ( s tem da ti od socialne odštejejo znesek starševskega dodatka). Kaj si se še kje drugje pozanimala? jaz pred leti nisem bila upravičena do socialne pomoči,ker sem prejemala starševski doatek,al kak se temu reče...v glavnem nadomestilo porodniške...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 5.1.2009 21:03:28
|
|
|
|
frutolina
|
hm, jaz mislim ....ma kaj mislim, ma jaz se bom pozanimala o tem. ker na socialni srečaš "marsikoga" ki te nat---e za malo malco. Bomo malo preštudirali zakone..zakaj pa ne . Ampak res, lolita kje so ti to rekli in na podlagi katerega zakona? Ker vem da do 31.12 to zagotovo ni veljalo.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 5.1.2009 21:04:27
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 ja, če vseka čez mehur je najhujš, al pa po ledvičkah fino fajn... ja najbolje ko mi na mehuru ponoči leži. Še zadnjič sem se hvalila, kak ne rabim ponoči vstajat in hodit na wc,..vpr. me zdaj. 2-krat do jutra grem.. in pol je najhuje ko mislim kak me fejst tišči, pol pa mi stečejo 3 kaplice. Hmm,ko bi vedela da bo tak malo bi si plenice kupla pa not spustila..sam da nebi rabla vstajat.. Tewa!!! Tisti vložki za starejše. Za pol ko bomo stare in nam bo od porodov itak vse puščalo spodaj. Sam da bi jih jaz že zdaj včasih rabla. Jaz sem mojemu zadnjič rekla, da bo začel za vložke delat, tiste za starejše, ki jim urin uhaja. Ker ko me mali brcne v mehur, tud kakšna kapljica ven steče. kaj so že vir 80?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 5.1.2009 21:04:52
|
|
|
|
trezika
|
kolikor js vem pa kolikor sn od ostalih slišala: če prejemaš to nadomestilo potem nisi upravičen do socialne pomoči
|
|
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......