|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 3. del
6.1.2009 11:29:17   
trezika
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: spps
taša ne boš edina oblečena ko kočevski medved  in s tem posledično  pokvarjena vagauser posted image user posted image user posted image jaz še tud skoćim pod tuš-pol pa via CE user posted image user posted image user posted image

lep dan vsem user posted image

..si bom danes sama naštimala kg, ki meni pašejo ne pa njeni vagi. Nisem kriva da ona ne zna vagat user posted image user posted image  ne vem zakaj njena vaga stalno več pokaže kot moja.. ma verjetno bolj zastarelo, da pa bi sestra kak Kg odštela pa je verjetno že višja matematika. Men ponavadi odšteje kake 30 dag oz. tisto kolko je čez polno cifro.. Brezveze..naj te ma veselje..
bo jih mogla enkrat dobit.. user posted image  user posted image user posted image user posted image

Meni pri G tut vedno kakšno kg več pokaže user posted image  

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3726
6.1.2009 11:31:04   
trezika
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

IZVIRNO SPOROČILO: mediuhec

tasa_m: jaz tudi upam,da ima naša G pokvarjeno vago, he he, potem imam samo +8 kg (in ne 10 kg). samo 6. čut mi pravi, da je to bolj slaba tolažba. lepo pozdravi persido! sem zgrešila zakaj točno je v P, pa upam da jo bodo že porihtali. pa ziher bo vesela obiska.
zadnjič sva se z mojim peljala skoz Lenart in Benedikt, ker sva šla od tašče, pa sem se na vaju spomnila... pesido lahko vprašaš, kaj majo to za en velik jakuzzi pred telovadnico v Benediktu?

joj, ne morem se odločit al bi radiator al kalorifer?

vzami kalorifer, ti vzame manj prostora, vklopiš ga par minut prej pa bo kopalnica lepo tolpla, potem pa samo še vzdržuješ temperaturo, ne rabiš da piha vate... moje mnenje, če ti kaj pomaga user posted image

js sn tut za kalorifer user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3727
6.1.2009 11:31:09   
dana
Jaz sem danes mal gledala tele obrazce, ki jih je treba izpolniti za CSD in me zanima kdaj mora oče oddati papirje? A šele potem ko je otrok rojen? Ker prej itak ne more vedeti niti spol otroka, EMŠO, kdaj bo pa dopust koristil pa sploh ne. Sem čisto pozabila kako je bilo pri prvem. Po moji logiki gre to šele po rojstvu lahko urejat, a ne?

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3728
6.1.2009 11:33:59   
trezika
Ja najbolj logično je, da to ureja po rojstvu kr prej itak nima še nobenih podatkov...sicer pa js sploh nisem pravi naslov za to kr mi nič ni jasno glede teh papirjevuser posted image user posted image  

Aja, srečno danes vsem na pregledih!!!!!

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 3729
6.1.2009 11:57:18   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: trezika

Ja najbolj logično je, da to ureja po rojstvu kr prej itak nima še nobenih podatkov...sicer pa js sploh nisem pravi naslov za to kr mi nič ni jasno glede teh papirjevuser posted image user posted image  

Aja, srečno danes vsem na pregledih!!!!!

tud jaz nisem naslov za ta vprašanja, pojma nimam kaj se dogaja v deželici ... ma kolkr ujamem na uho, prov rožnato ravn ni...

in srečno na pregledih tud od mene user posted image user posted image user posted image

Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :)

28.4.2009 5500g in 58,5cm :)
25.5.2009 6780g in 65cm :)

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 3730
6.1.2009 12:40:00   
Pupa7
kaj ste vse pri mizi user posted image dober tek user posted image

jaz sem tud mela kosilo, tako bolj tako tako... moj je eksperimentiral in delal špinačne polpete... mislim, da zadnjič user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3731
6.1.2009 12:54:33   
trezika

jaz sem tud mela kosilo, tako bolj tako tako... moj je eksperimentiral in delal špinačne polpete... mislim, da zadnjič user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3732
6.1.2009 13:01:46   
jjasna85

ma bogiiiiii user posted image
upam, da si se vsaj delala, da ti je dobro user posted image user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3733
6.1.2009 13:20:37   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85

ma bogiiiiii user posted image
upam, da si se vsaj delala, da ti je dobro user posted image user posted image

sem iz vljudnosti pojedla 2 potem pa rekla, da je čist ok, sam da mam vseen raj mesne polpete user posted image user posted image user posted image pa se je smejal, pa je rekel, da je čakal da bom dala kometnar (tud njemu ni blo najbolj všeč) hahaha user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jjasna85)
Neposredna povezava do sporočila: 3734
6.1.2009 14:09:52   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

oooo najaaa user posted image
najaaa,kako si kaj? kako je bilo na pregledu'user posted image

Vidim, kako bereš za nazaj! user posted image  Ja sej res nisem ne vem kako zanimiva. user posted image
Samo zate - v redu je bilo, mali ima 1100g, vse je v mejah normale. Jutri grem nazaj. Kile so pa +11.

jadrnica, še kaj hujšega bo treba potrpet kot eno injekcijo. user posted image

mediuhec, jaz ti pa ravno kalorifer priporočam. Če imaš majhno kopalnico, je z njim tik tak toplo notri. Radiator pa preden zagreje pokuri ful elektrike.

tasa, lepo pozdravi persido, ja.
Najaa,sej sem prebrala,sam pozabla sem,da si ti tista,ki si imela pregled user posted image user posted image user posted image a kaj pomaga?user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3735
6.1.2009 14:09:57   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85

punce jaz pa grem danes PERSIDI na obisk.. user posted image user posted image user posted image
jo bom pozdravla v našem imenu..VSEH marčevk 09, pa če vam je prav ali ne..user posted image user posted image

Ja valda... lepo jo pozdravi!!
popoldan pa sporoči kako in kaj.. smo use firbčne user posted image
pozdravi jo user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu jjasna85)
Neposredna povezava do sporočila: 3736
6.1.2009 14:10:03   
spps

nič pupe moje, grem se cartat.. bodite lepo!!!
a ti  si mene dala danes na ignore?user posted image user posted image

spps pa mene tud user posted image user posted image
očitno se je skregala z nama user posted image user posted image

nobene nisem ignorirala, obema sem pisala pa ni blo odgovora, očitno posti niso prišli skoz user posted image pol sm bla pa jst užaljena user posted image

ne se zdaj izgovarjat,kar je je...

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3737
6.1.2009 14:10:08   
spps

IZVIRNO SPOROČILO: mediuhec

tasa_m: jaz tudi upam,da ima naša G pokvarjeno vago, he he, potem imam samo +8 kg (in ne 10 kg). samo 6. čut mi pravi, da je to bolj slaba tolažba. lepo pozdravi persido! sem zgrešila zakaj točno je v P, pa upam da jo bodo že porihtali. pa ziher bo vesela obiska.
zadnjič sva se z mojim peljala skoz Lenart in Benedikt, ker sva šla od tašče, pa sem se na vaju spomnila... pesido lahko vprašaš, kaj majo to za en velik jakuzzi pred telovadnico v Benediktu?

joj, ne morem se odločit al bi radiator al kalorifer?

vzami kalorifer, ti vzame manj prostora, vklopiš ga par minut prej pa bo kopalnica lepo tolpla, potem pa samo še vzdržuješ temperaturo, ne rabiš da piha vate... moje mnenje, če ti kaj pomaga user posted image

jaz sem pri mali tud mela kalorifer,mi je bil bolj praktičenuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3738
6.1.2009 14:10:15   
spps

JASNAAAA kaj si me ignorirala včeri na msn user posted image sm ti pisala pa pisala, pa nič od tebe, kej ti je šef za vratom sedel user posted image
MSN si menjaj,ker jaz sem te tresla skor do onemoglosti,ti še pa trznila nisiuser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3739
6.1.2009 14:10:20   
spps

taša ne boš edina oblečena ko kočevski medved  in s tem posledično  pokvarjena vagauser posted image user posted image user posted image jaz še tud skoćim pod tuš-pol pa via CE user posted image user posted image user posted image

..si bom danes sama naštimala kg, ki meni pašejo ne pa njeni vagi. Nisem kriva da ona ne zna vagat user posted image user posted image  ne vem zakaj njena vaga stalno več pokaže kot moja.. ma verjetno bolj zastarelo, da pa bi sestra kak Kg odštela pa je verjetno že višja matematika. Men ponavadi odšteje kake 30 dag oz. tisto kolko je čez polno cifro.. Brezveze..naj te ma veselje..
bo jih mogla enkrat dobit.. user posted image  user posted image user posted image user posted image

danes še pa obuta nisem imela velik kg-zgleda,so me prazniki dobr zdelali...

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 3740
6.1.2009 14:14:15   
spps
no,jaz se javljam iz pregleda,vse ok,beba lepo raste in se redi-ima okoli1770g,obrnjen je z glavico navzdol,pa G je potrdil,da mu še vedno nekaj binglja med nogami user posted image user posted image user posted image user posted image   ,skupaj sem se zredila 9k po novem,naslednji pregled pa imam 6.2,dobila sem potrebno dokumentacijo za socialno in napotnico za Puser posted image user posted image user posted image  me je kr stisnilouser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil spps -- 6.1.2009 14:16:19 >

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3741
6.1.2009 14:16:41   
Pupa7

nea se špilat bulimije user posted image user posted image user posted image pa bo kaka kilca več user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3742
6.1.2009 14:21:04   
Najaa

Vidim, kako bereš za nazaj! user posted image  Ja sej res nisem ne vem kako zanimiva. user posted image
Samo zate - v redu je bilo, mali ima 1100g, vse je v mejah normale. Jutri grem nazaj. Kile so pa +11.

mediuhec, jaz ti pa ravno kalorifer priporočam. Če imaš majhno kopalnico, je z njim tik tak toplo notri. Radiator pa preden zagreje pokuri ful elektrike.

Najaa,sej sem prebrala,sam pozabla sem,da si ti tista,ki si imela pregled user posted image user posted image user posted image a kaj pomaga?user posted image user posted image

Zelo. Sej veš, da bi ti drugače zamerla. user posted image

Čestitke tudi tebi za pregled in oreng fanta! user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3743
6.1.2009 14:21:54   

no,jaz se javljam iz pregleda,vse ok,beba lepo raste in se redi-ima okoli1770g,obrnjen je z glavico navzdol,pa G je potrdil,da mu še vedno nekaj binglja med nogami user posted image user posted image user posted image user posted image   ,skupaj sem se zredila 9k po novem,naslednji pregled pa imam 6.2,dobila sem potrebno dokumentacijo za socialno in napotnico za Puser posted image user posted image user posted image  me je kr stisnilouser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image čestitke za uspešen pregleduser posted image user posted image user posted image user posted image pr kg si pa pridna...

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3744
6.1.2009 14:34:03   
spps

nea se špilat bulimije user posted image user posted image user posted image pa bo kaka kilca več user posted image user posted image user posted image

bodi brez skrbi,da bi raje imela kak kg viška,kot pa,da moram preverjat kakšno je stanje pod robom školjkeuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3745
6.1.2009 14:34:06   
spps

Zelo. Sej veš, da bi ti drugače zamerla. user posted image

Čestitke tudi tebi za pregled in oreng fanta! user posted image user posted image
sem kr boljše volje user posted image user posted image user posted image ja še mal,pa bo za oženituser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3746
6.1.2009 14:34:10   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: cita

user posted image user posted image user posted image user posted image čestitke za uspešen pregleduser posted image user posted image user posted image user posted image pr kg si pa pridna...
hvala-sej nisem  namerno pridna pr kguser posted image user posted image user posted image ,če bi blo po moje ,bi že bila kakšna kilca čez 10user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 3747
6.1.2009 14:34:13   
dana
spps tvoj je pa že orng korenjak. Mene tud ful firbec matra kolk mu bo kaj namerila drug ponedeljek.

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 3748
6.1.2009 14:36:22   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: dana

spps tvoj je pa že orng korenjak. Mene tud ful firbec matra kolk mu bo kaj namerila drug ponedeljek.

jp,skor tak ko dve štruce kruhauser posted image user posted image user posted image  sej bo kmal tud tvoj pregled.a boš imela UZ?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 3749
6.1.2009 14:38:46   
Lolita23
IZVIRNO SPOROČILO: frutolina

hm, jaz mislim ....ma kaj mislim, ma jaz se bom pozanimala o tem. ker na socialni srečaš "marsikoga" ki te nat---e za malo malco. Bomo malo preštudirali zakone..zakaj pa ne user posted image user posted image . Ampak res, lolita kje so ti to rekli in na podlagi katerega zakona?
Ker vem da do 31.12 to zagotovo ni veljalo.

No jaz sem danes dobila listine za pač to uredit.Pa so mi še enkrat ponovil da dobim socialno samo do rojstva.Upam, da ti kaj drugega pogruntaš.user posted image

(odgovor članu frutolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......