Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 6.1.2009 11:29:17
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps taša ne boš edina oblečena ko kočevski medved in s tem posledično pokvarjena vaga jaz še tud skoćim pod tuš-pol pa via CE lep dan vsem ..si bom danes sama naštimala kg, ki meni pašejo ne pa njeni vagi. Nisem kriva da ona ne zna vagat ne vem zakaj njena vaga stalno več pokaže kot moja.. ma verjetno bolj zastarelo, da pa bi sestra kak Kg odštela pa je verjetno že višja matematika. Men ponavadi odšteje kake 30 dag oz. tisto kolko je čez polno cifro.. Brezveze..naj te ma veselje.. bo jih mogla enkrat dobit.. Meni pri G tut vedno kakšno kg več pokaže
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 6.1.2009 11:31:04
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: mediuhec tasa_m: jaz tudi upam,da ima naša G pokvarjeno vago, he he, potem imam samo +8 kg (in ne 10 kg). samo 6. čut mi pravi, da je to bolj slaba tolažba. lepo pozdravi persido! sem zgrešila zakaj točno je v P, pa upam da jo bodo že porihtali. pa ziher bo vesela obiska. zadnjič sva se z mojim peljala skoz Lenart in Benedikt, ker sva šla od tašče, pa sem se na vaju spomnila... pesido lahko vprašaš, kaj majo to za en velik jakuzzi pred telovadnico v Benediktu? joj, ne morem se odločit al bi radiator al kalorifer? vzami kalorifer, ti vzame manj prostora, vklopiš ga par minut prej pa bo kopalnica lepo tolpla, potem pa samo še vzdržuješ temperaturo, ne rabiš da piha vate... moje mnenje, če ti kaj pomaga js sn tut za kalorifer
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 6.1.2009 11:31:09
|
|
|
|
dana
|
Jaz sem danes mal gledala tele obrazce, ki jih je treba izpolniti za CSD in me zanima kdaj mora oče oddati papirje? A šele potem ko je otrok rojen? Ker prej itak ne more vedeti niti spol otroka, EMŠO, kdaj bo pa dopust koristil pa sploh ne. Sem čisto pozabila kako je bilo pri prvem. Po moji logiki gre to šele po rojstvu lahko urejat, a ne?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 6.1.2009 11:33:59
|
|
|
|
trezika
|
Ja najbolj logično je, da to ureja po rojstvu kr prej itak nima še nobenih podatkov...sicer pa js sploh nisem pravi naslov za to kr mi nič ni jasno glede teh papirjev Aja, srečno danes vsem na pregledih!!!!!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 6.1.2009 11:57:18
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika Ja najbolj logično je, da to ureja po rojstvu kr prej itak nima še nobenih podatkov...sicer pa js sploh nisem pravi naslov za to kr mi nič ni jasno glede teh papirjev Aja, srečno danes vsem na pregledih!!!!! tud jaz nisem naslov za ta vprašanja, pojma nimam kaj se dogaja v deželici ... ma kolkr ujamem na uho, prov rožnato ravn ni... in srečno na pregledih tud od mene
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 6.1.2009 12:40:00
|
|
|
|
Pupa7
|
kaj ste vse pri mizi dober tek jaz sem tud mela kosilo, tako bolj tako tako... moj je eksperimentiral in delal špinačne polpete... mislim, da zadnjič
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 6.1.2009 12:54:33
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 kaj ste vse pri mizi dober tek jaz sem tud mela kosilo, tako bolj tako tako... moj je eksperimentiral in delal špinačne polpete... mislim, da zadnjič
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 6.1.2009 13:01:46
|
|
|
|
jjasna85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 kaj ste vse pri mizi dober tek jaz sem tud mela kosilo, tako bolj tako tako... moj je eksperimentiral in delal špinačne polpete... mislim, da zadnjič ma bogiiiiii upam, da si se vsaj delala, da ti je dobro
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 6.1.2009 13:20:37
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 kaj ste vse pri mizi dober tek jaz sem tud mela kosilo, tako bolj tako tako... moj je eksperimentiral in delal špinačne polpete... mislim, da zadnjič ma bogiiiiii upam, da si se vsaj delala, da ti je dobro sem iz vljudnosti pojedla 2 potem pa rekla, da je čist ok, sam da mam vseen raj mesne polpete pa se je smejal, pa je rekel, da je čakal da bom dala kometnar (tud njemu ni blo najbolj všeč) hahaha
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 6.1.2009 14:09:52
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m oooo najaaa najaaa,kako si kaj? kako je bilo na pregledu' Vidim, kako bereš za nazaj! Ja sej res nisem ne vem kako zanimiva. Samo zate - v redu je bilo, mali ima 1100g, vse je v mejah normale. Jutri grem nazaj. Kile so pa +11. jadrnica, še kaj hujšega bo treba potrpet kot eno injekcijo. mediuhec, jaz ti pa ravno kalorifer priporočam. Če imaš majhno kopalnico, je z njim tik tak toplo notri. Radiator pa preden zagreje pokuri ful elektrike. tasa, lepo pozdravi persido, ja. Najaa,sej sem prebrala,sam pozabla sem,da si ti tista,ki si imela pregled a kaj pomaga?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 6.1.2009 14:09:57
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m punce jaz pa grem danes PERSIDI na obisk.. jo bom pozdravla v našem imenu..VSEH marčevk 09, pa če vam je prav ali ne.. Ja valda... lepo jo pozdravi!! popoldan pa sporoči kako in kaj.. smo use firbčne pozdravi jo
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 6.1.2009 14:10:03
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 nič pupe moje, grem se cartat.. bodite lepo!!! a ti si mene dala danes na ignore? spps pa mene tud očitno se je skregala z nama nobene nisem ignorirala, obema sem pisala pa ni blo odgovora, očitno posti niso prišli skoz pol sm bla pa jst užaljena ne se zdaj izgovarjat,kar je je...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 6.1.2009 14:10:08
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: mediuhec tasa_m: jaz tudi upam,da ima naša G pokvarjeno vago, he he, potem imam samo +8 kg (in ne 10 kg). samo 6. čut mi pravi, da je to bolj slaba tolažba. lepo pozdravi persido! sem zgrešila zakaj točno je v P, pa upam da jo bodo že porihtali. pa ziher bo vesela obiska. zadnjič sva se z mojim peljala skoz Lenart in Benedikt, ker sva šla od tašče, pa sem se na vaju spomnila... pesido lahko vprašaš, kaj majo to za en velik jakuzzi pred telovadnico v Benediktu? joj, ne morem se odločit al bi radiator al kalorifer? vzami kalorifer, ti vzame manj prostora, vklopiš ga par minut prej pa bo kopalnica lepo tolpla, potem pa samo še vzdržuješ temperaturo, ne rabiš da piha vate... moje mnenje, če ti kaj pomaga jaz sem pri mali tud mela kalorifer,mi je bil bolj praktičen
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 6.1.2009 14:10:15
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 JASNAAAA kaj si me ignorirala včeri na msn sm ti pisala pa pisala, pa nič od tebe, kej ti je šef za vratom sedel MSN si menjaj,ker jaz sem te tresla skor do onemoglosti,ti še pa trznila nisi
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 6.1.2009 14:10:20
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps taša ne boš edina oblečena ko kočevski medved in s tem posledično pokvarjena vaga jaz še tud skoćim pod tuš-pol pa via CE lep dan vsem ..si bom danes sama naštimala kg, ki meni pašejo ne pa njeni vagi. Nisem kriva da ona ne zna vagat ne vem zakaj njena vaga stalno več pokaže kot moja.. ma verjetno bolj zastarelo, da pa bi sestra kak Kg odštela pa je verjetno že višja matematika. Men ponavadi odšteje kake 30 dag oz. tisto kolko je čez polno cifro.. Brezveze..naj te ma veselje.. bo jih mogla enkrat dobit.. Meni pri G tut vedno kakšno kg več pokaže danes še pa obuta nisem imela velik kg-zgleda,so me prazniki dobr zdelali...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 6.1.2009 14:14:15
|
|
|
|
spps
|
no,jaz se javljam iz pregleda,vse ok,beba lepo raste in se redi-ima okoli1770g,obrnjen je z glavico navzdol,pa G je potrdil,da mu še vedno nekaj binglja med nogami ,skupaj sem se zredila 9k po novem,naslednji pregled pa imam 6.2,dobila sem potrebno dokumentacijo za socialno in napotnico za P me je kr stisnilo
< Sporočilo je popravil spps -- 6.1.2009 14:16:19 >
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 6.1.2009 14:16:41
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: trezika IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps taša ne boš edina oblečena ko kočevski medved in s tem posledično pokvarjena vaga jaz še tud skoćim pod tuš-pol pa via CE lep dan vsem ..si bom danes sama naštimala kg, ki meni pašejo ne pa njeni vagi. Nisem kriva da ona ne zna vagat ne vem zakaj njena vaga stalno več pokaže kot moja.. ma verjetno bolj zastarelo, da pa bi sestra kak Kg odštela pa je verjetno že višja matematika. Men ponavadi odšteje kake 30 dag oz. tisto kolko je čez polno cifro.. Brezveze..naj te ma veselje.. bo jih mogla enkrat dobit.. Meni pri G tut vedno kakšno kg več pokaže danes še pa obuta nisem imela velik kg-zgleda,so me prazniki dobr zdelali... nea se špilat bulimije pa bo kaka kilca več
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 6.1.2009 14:21:04
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m oooo najaaa najaaa,kako si kaj? kako je bilo na pregledu' Vidim, kako bereš za nazaj! Ja sej res nisem ne vem kako zanimiva. Samo zate - v redu je bilo, mali ima 1100g, vse je v mejah normale. Jutri grem nazaj. Kile so pa +11. jadrnica, še kaj hujšega bo treba potrpet kot eno injekcijo. mediuhec, jaz ti pa ravno kalorifer priporočam. Če imaš majhno kopalnico, je z njim tik tak toplo notri. Radiator pa preden zagreje pokuri ful elektrike. tasa, lepo pozdravi persido, ja. Najaa,sej sem prebrala,sam pozabla sem,da si ti tista,ki si imela pregled a kaj pomaga? Zelo. Sej veš, da bi ti drugače zamerla. Čestitke tudi tebi za pregled in oreng fanta!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 6.1.2009 14:21:54
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps no,jaz se javljam iz pregleda,vse ok,beba lepo raste in se redi-ima okoli1770g,obrnjen je z glavico navzdol,pa G je potrdil,da mu še vedno nekaj binglja med nogami ,skupaj sem se zredila 9k po novem,naslednji pregled pa imam 6.2,dobila sem potrebno dokumentacijo za socialno in napotnico za P me je kr stisnilo čestitke za uspešen pregled pr kg si pa pridna...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 6.1.2009 14:34:03
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: trezika IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps taša ne boš edina oblečena ko kočevski medved in s tem posledično pokvarjena vaga jaz še tud skoćim pod tuš-pol pa via CE lep dan vsem ..si bom danes sama naštimala kg, ki meni pašejo ne pa njeni vagi. Nisem kriva da ona ne zna vagat ne vem zakaj njena vaga stalno več pokaže kot moja.. ma verjetno bolj zastarelo, da pa bi sestra kak Kg odštela pa je verjetno že višja matematika. Men ponavadi odšteje kake 30 dag oz. tisto kolko je čez polno cifro.. Brezveze..naj te ma veselje.. bo jih mogla enkrat dobit.. Meni pri G tut vedno kakšno kg več pokaže danes še pa obuta nisem imela velik kg-zgleda,so me prazniki dobr zdelali... nea se špilat bulimije pa bo kaka kilca več bodi brez skrbi,da bi raje imela kak kg viška,kot pa,da moram preverjat kakšno je stanje pod robom školjke
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 6.1.2009 14:34:06
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m oooo najaaa najaaa,kako si kaj? kako je bilo na pregledu' Vidim, kako bereš za nazaj! Ja sej res nisem ne vem kako zanimiva. Samo zate - v redu je bilo, mali ima 1100g, vse je v mejah normale. Jutri grem nazaj. Kile so pa +11. jadrnica, še kaj hujšega bo treba potrpet kot eno injekcijo. mediuhec, jaz ti pa ravno kalorifer priporočam. Če imaš majhno kopalnico, je z njim tik tak toplo notri. Radiator pa preden zagreje pokuri ful elektrike. tasa, lepo pozdravi persido, ja. Najaa,sej sem prebrala,sam pozabla sem,da si ti tista,ki si imela pregled a kaj pomaga? Zelo. Sej veš, da bi ti drugače zamerla. Čestitke tudi tebi za pregled in oreng fanta! sem kr boljše volje ja še mal,pa bo za oženit
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 6.1.2009 14:34:10
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: spps no,jaz se javljam iz pregleda,vse ok,beba lepo raste in se redi-ima okoli1770g,obrnjen je z glavico navzdol,pa G je potrdil,da mu še vedno nekaj binglja med nogami ,skupaj sem se zredila 9k po novem,naslednji pregled pa imam 6.2,dobila sem potrebno dokumentacijo za socialno in napotnico za P me je kr stisnilo čestitke za uspešen pregled pr kg si pa pridna... hvala-sej nisem namerno pridna pr kg ,če bi blo po moje ,bi že bila kakšna kilca čez 10
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 6.1.2009 14:34:13
|
|
|
|
dana
|
spps tvoj je pa že orng korenjak. Mene tud ful firbec matra kolk mu bo kaj namerila drug ponedeljek.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 6.1.2009 14:36:22
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: dana spps tvoj je pa že orng korenjak. Mene tud ful firbec matra kolk mu bo kaj namerila drug ponedeljek. jp,skor tak ko dve štruce kruha sej bo kmal tud tvoj pregled.a boš imela UZ?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 6.1.2009 14:38:46
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: frutolina hm, jaz mislim ....ma kaj mislim, ma jaz se bom pozanimala o tem. ker na socialni srečaš "marsikoga" ki te nat---e za malo malco. Bomo malo preštudirali zakone..zakaj pa ne . Ampak res, lolita kje so ti to rekli in na podlagi katerega zakona? Ker vem da do 31.12 to zagotovo ni veljalo. No jaz sem danes dobila listine za pač to uredit.Pa so mi še enkrat ponovil da dobim socialno samo do rojstva.Upam, da ti kaj drugega pogruntaš.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......