Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 5.1.2009 18:58:01
|
|
|
|
Pupa7
|
nič pupe moje, grem se cartat.. bodite lepo!!!
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 5.1.2009 18:58:05
|
|
|
|
drevozivljenja
|
lp punce.kako kaj?jaz nekak slabo.mala že 2 dni se tako slabo giblje,ne vem kaj štrajka?je možno zato ker sem kadilka?mi je "kolegica"tako izjavo dala ......v sredo mam g.poročam kako je
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 5.1.2009 18:59:24
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 ja, če vseka čez mehur je najhujš, al pa po ledvičkah fino fajn... ja najbolje ko mi na mehuru ponoči leži. Še zadnjič sem se hvalila, kak ne rabim ponoči vstajat in hodit na wc,..vpr. me zdaj. 2-krat do jutra grem.. in pol je najhuje ko mislim kak me fejst tišči, pol pa mi stečejo 3 kaplice. Hmm,ko bi vedela da bo tak malo bi si plenice kupla pa not spustila..sam da nebi rabla vstajat..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 5.1.2009 19:00:21
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: drevozivljenja lp punce.kako kaj?jaz nekak slabo.mala že 2 dni se tako slabo giblje,ne vem kaj štrajka?je možno zato ker sem kadilka?mi je "kolegica"tako izjavo dala ......v sredo mam g.poročam kako je hei verjetno si je našla kako drugo lego in je ne čutiš tak intenzivno.. brez skrbi vse je ok.. mislim pa da čiki nimajo nič z tem..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 5.1.2009 19:01:16
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: drevozivljenja lp punce.kako kaj?jaz nekak slabo.mala že 2 dni se tako slabo giblje,ne vem kaj štrajka?je možno zato ker sem kadilka?mi je "kolegica"tako izjavo dala ......v sredo mam g.poročam kako je ne mi tole zamerit-tolk si obremenjena s kajenjem-skor ni posta,ko ne bi napisala,da te kaj skrbi,ker pač kadiš ti se tolk obremenjuješ čez celo nosečnost s tem,da je joj-bi blo menda boljš.da bi že zdavnja nehala. jaz tud kadim,pa niso vse misli usmerjene v to,kaj če je to,al pa ono,al pa tretje zarad kajenja....
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 5.1.2009 19:06:12
|
|
|
|
drevozivljenja
|
ne zamerim.nisem obremenjena..skrbi me pač ker me vsi napadajo (od tašče naprej)da bo nekaj narobe itd...saj poznam dosti kolegic ki so kadila več kot dovolj pa je vse ok.na živce mi gre da me strašijo vsi po vrsti,da bo to in ono..bla bla. ....ah joj...vem da bo z mojo vse ok.nočem niti mislitna kaj drugega.upam da me malo razumete..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 5.1.2009 19:12:13
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: drevozivljenja ne zamerim.nisem obremenjena..skrbi me pač ker me vsi napadajo (od tašče naprej)da bo nekaj narobe itd...saj poznam dosti kolegic ki so kadila več kot dovolj pa je vse ok.na živce mi gre da me strašijo vsi po vrsti,da bo to in ono..bla bla. ....ah joj...vem da bo z mojo vse ok.nočem niti mislitna kaj drugega.upam da me malo razumete.. ignoriraj vse pripombe kar ti govorijo!! Tak bo najbolje!! Seveda bo vse ok!!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 5.1.2009 19:17:34
|
|
|
|
drevozivljenja
|
nekja bi še vprašala-a katero od vas boli kost?pod popkom(sramna mislim da je).ne boli me samo ampak tud peče da sploh ne morem hodit..aja bebica je začela brcat...mogoče zato ker sem se malo pomirila
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 5.1.2009 19:17:39
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 ja, če vseka čez mehur je najhujš, al pa po ledvičkah fino fajn... ja najbolje ko mi na mehuru ponoči leži. Še zadnjič sem se hvalila, kak ne rabim ponoči vstajat in hodit na wc,..vpr. me zdaj. 2-krat do jutra grem.. in pol je najhuje ko mislim kak me fejst tišči, pol pa mi stečejo 3 kaplice. Hmm,ko bi vedela da bo tak malo bi si plenice kupla pa not spustila..sam da nebi rabla vstajat.. Jaz sem mojemu zadnjič rekla, da bo začel za vložke delat, tiste za starejše, ki jim urin uhaja. Ker ko me mali brcne v mehur, tud kakšna kapljica ven steče.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 5.1.2009 19:18:09
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: drevozivljenja ne zamerim.nisem obremenjena..skrbi me pač ker me vsi napadajo (od tašče naprej)da bo nekaj narobe itd...saj poznam dosti kolegic ki so kadila več kot dovolj pa je vse ok.na živce mi gre da me strašijo vsi po vrsti,da bo to in ono..bla bla. ....ah joj...vem da bo z mojo vse ok.nočem niti mislitna kaj drugega.upam da me malo razumete.. pa ignoriraj jih vse po spisku....in uživaj še v teh tednih nosečnosti,ki so še ti ostali...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 5.1.2009 19:19:25
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: drevozivljenja nekja bi še vprašala-a katero od vas boli kost?pod popkom(sramna mislim da je).ne boli me samo ampak tud peče da sploh ne morem hodit..aja bebica je začela brcat...mogoče zato ker sem se malo pomirila sramna kost boli,ker se vezi raztezajo,pa tud verjetn lega bebice dela svoje
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 5.1.2009 19:23:28
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 nič pupe moje, grem se cartat.. bodite lepo!!! a ti si mene dala danes na ignore?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 5.1.2009 19:26:08
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 ja, če vseka čez mehur je najhujš, al pa po ledvičkah fino fajn... ja najbolje ko mi na mehuru ponoči leži. Še zadnjič sem se hvalila, kak ne rabim ponoči vstajat in hodit na wc,..vpr. me zdaj. 2-krat do jutra grem.. in pol je najhuje ko mislim kak me fejst tišči, pol pa mi stečejo 3 kaplice. Hmm,ko bi vedela da bo tak malo bi si plenice kupla pa not spustila..sam da nebi rabla vstajat.. Jaz sem mojemu zadnjič rekla, da bo začel za vložke delat, tiste za starejše, ki jim urin uhaja. Ker ko me mali brcne v mehur, tud kakšna kapljica ven steče. kaj so že vir 80?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 5.1.2009 19:31:09
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 nič pupe moje, grem se cartat.. bodite lepo!!! a ti si mene dala danes na ignore? spps pa mene tud očitno se je skregala z nama
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 5.1.2009 19:33:06
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 nič pupe moje, grem se cartat.. bodite lepo!!! a ti si mene dala danes na ignore? spps pa mene tud očitno se je skregala z nama z mano si je odvadla pisat
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 5.1.2009 19:38:40
|
|
|
|
spps
|
kje ste danes vse????praznikov je konec,tak,da se lahk počasi prikažete... tasa-a persida,se ti je kaj javla?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 5.1.2009 19:39:50
|
|
|
|
trezika
|
Dober večer čveke! Js sn mela spet športni dan dans...sn bla v mb, prišla ob 4 domov, pol sva pa z mojim šibala v trgovine...si je moral kupit čevlje...sva mela srečo, da je v drugi trgovini našel takšne, ki so mu bli všeč...HB kr mi sploh ni po trgovinah za letat...pa našemu pikecu sva v pikapolonici kupila tako lubano spalno vrečo mu že dolgo nisva kaj kupla Zdaj pa sn spet sama ostala...je moral it nazaj na šiht Aja, včeraj je pa moja sestrična fanteka povila... po 10 letih truda jima je končno spet ratalo imata že 10 let staro punčko in sta takrat hotela imet kr takoj še enega pa ni blo usojeno...no, zdaj pa je vendarle uspelo je sestrica baje ful navdušena
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 5.1.2009 19:40:46
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps kje ste danes vse????praznikov je konec,tak,da se lahk počasi prikažete... tuuuuuuuuuuuuuuuuukaj
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 5.1.2009 19:40:53
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps kje ste danes vse????praznikov je konec,tak,da se lahk počasi prikažete... tasa-a persida,se ti je kaj javla? ne nič od sobote. Bom ji poslala pol sms pa jo vpr. kje se nahaja, jo grem obiskat. Saj to je itak v P. a ne? Ni v bolnišnici ampak v porodnišnici..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 5.1.2009 19:42:10
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika Dober večer čveke! Js sn mela spet športni dan dans...sn bla v mb, prišla ob 4 domov, pol sva pa z mojim šibala v trgovine...si je moral kupit čevlje...sva mela srečo, da je v drugi trgovini našel takšne, ki so mu bli všeč...HB kr mi sploh ni po trgovinah za letat...pa našemu pikecu sva v pikapolonici kupila tako lubano spalno vrečo mu že dolgo nisva kaj kupla Zdaj pa sn spet sama ostala...je moral it nazaj na šiht Aja, včeraj je pa moja sestrična fanteka povila... po 10 letih truda jima je končno spet ratalo imata že 10 let staro punčko in sta takrat hotela imet kr takoj še enega pa ni blo usojeno...no, zdaj pa je vendarle uspelo je sestrica baje ful navdušena sej poča.pa bomo tud mi začeli nabavljat bo treba začet,da nas čas ne prehiti sem menda ena redkih,ki še nima nič,razen par cotik za novega člana čestitke tvoji sestrični
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 5.1.2009 19:42:47
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika Aja, včeraj je pa moja sestrična fanteka povila... po 10 letih truda jima je končno spet ratalo imata že 10 let staro punčko in sta takrat hotela imet kr takoj še enega pa ni blo usojeno...no, zdaj pa je vendarle uspelo je sestrica baje ful navdušena iiiiiiiiiiiiiiii kak lepo... bo veselo v vaši žlahti to leto.. stalno mislim napisat nasl. leto pa se pol spomnim da je to že naše leto..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 5.1.2009 19:45:35
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika IZVIRNO SPOROČILO: spps kje ste danes vse????praznikov je konec,tak,da se lahk počasi prikažete... tuuuuuuuuuuuuuuuuukaj počasi se nas bo že nekaj nabralo
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 5.1.2009 19:46:55
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps kje ste danes vse????praznikov je konec,tak,da se lahk počasi prikažete... tasa-a persida,se ti je kaj javla? ne nič od sobote. Bom ji poslala pol sms pa jo vpr. kje se nahaja, jo grem obiskat. Saj to je itak v P. a ne? Ni v bolnišnici ampak v porodnišnici.. pozdravi jo,ko se slišiš al pa vidiš z njo pa reči ji,da me nima kaj prehitevat,tak,da naj še enmal počaka
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 5.1.2009 19:49:12
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps kje ste danes vse????praznikov je konec,tak,da se lahk počasi prikažete... tasa-a persida,se ti je kaj javla? ne nič od sobote. Bom ji poslala pol sms pa jo vpr. kje se nahaja, jo grem obiskat. Saj to je itak v P. a ne? Ni v bolnišnici ampak v porodnišnici.. pozdravi jo,ko se slišiš al pa vidiš z njo pa reči ji,da me nima kaj prehitevat,tak,da naj še enmal počaka da ŠEFICA...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 5.1.2009 19:49:34
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: trezika Aja, včeraj je pa moja sestrična fanteka povila... po 10 letih truda jima je končno spet ratalo imata že 10 let staro punčko in sta takrat hotela imet kr takoj še enega pa ni blo usojeno...no, zdaj pa je vendarle uspelo je sestrica baje ful navdušena iiiiiiiiiiiiiiii kak lepo... bo veselo v vaši žlahti to leto.. stalno mislim napisat nasl. leto pa se pol spomnim da je to že naše leto.. jap, to pa bo veselo...sploh ne morem verjet, da bo počasi nas pikec res tu...madonca kk mine čas...sicer ga bo fuuuuuuuuuul lepo met v naročju sam se mi vseeno zdi, da bom pogrešale brcike.... to pa mi je tk svetovno ko se mi cel trebuh trese in valovi
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Česa očetje ne bi smeli nikoli reči? Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......