|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 10.del
5.1.2009 9:21:38   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

STAVNICA:Koliko tehta Manca?????

Jana: 9760g
Estrella: 9400g-9500g
barbaw: 9800g
Anitka: 9460g

9900g

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 1176
5.1.2009 9:21:44   
kasso

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

IZVIRNO SPOROČILO: jana81

IZVIRNO SPOROČILO: jana81

Pri nas na kavču žagamo drvauser posted image

Vi jih boste imeli počasi že za drugo zimo dovolj. user posted image  Kaj pa romantika in ....???

Danes je ne pričakujem, ker je revež cel dan delal in je zmetranuser posted image

o ti revček ... mene to ne gane, če si zaželim, ima da naciljauser posted image

Saj tud pri njemu ni, to je bolj zame izgovoruser posted image

Jaz imam občutek, da je tebe bolj strah nove user posted image  kot pa kaj drugega. Kaj pa kakšna trajna rešitev???

imaš ja mireno?

Tej mireni jaz ne zaupam, pa spoh ne vem zakaj neuser posted image Ja kaka trajna rešitev bi bila dobrodošla, samo še nisem dovolj stara

A je starostna meja? Pa tvoj?

Ja nad 35 let. Mojuser posted image user posted image user posted image kaj pa njegova moškost? Kaj pa če ga zapustim in bi on še kakega rad imeluser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1177
5.1.2009 9:21:51   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: tana7

IZVIRNO SPOROČILO: tana7

saj res ne želim nikomur solit pameti - vem, da ne morem spremeniti sveta
ampak te zadeve je težko napisat tako, da ti je komu vsaj malo nevšeč - in potem nikoli ne vem, al se zadržim, al pač povem, kar mislim

Mene bolj boli mučenje živali. Sestra mi je povedala, da je ena gospa kregala pesjanarko, ki je pocukala psa in ji govorila, da bi ji mogli vzet psa. Samo je bila pesjanarka tako paf, da ji v tistem trenutku ni potegnilo, da bi rekla gospe, da je ona pa morilka, ker je imela krznen plašč.
Ti kar povej kar misliš, jaz sem bila med drugim tudi na shodu proti testiranju na živalih.

lepouser posted image
no, saj sem tut članica društva za zaščito živali LJ
pa muco imam iz zavetišča
pa namesto darila za moj rojstni dan, dajo moj in moji starši za zavetišče Horjul, pa še velik je tega

tudi jaz sem dala za zavetišče Horjul par evrčkov za dedka mrazauser posted image ...enkart pa sem dala odeje, ki jih ne rabimo, igračke, ki jih naša psica ne porajta in povodec.

(odgovor članu tana7)
Neposredna povezava do sporočila: 1178
5.1.2009 9:21:56   
kasso

IZVIRNO SPOROČILO: katy82

Punce sem vidla da se jutr začnejo razprodaje jst pa sušo v denarniciuser posted image

Mene pa sploh ne gane.

Mene tud neuser posted image  Dokler bo moja rit tako velikkkaaaaaa, me sploh ne bo v štacuno z oblekami

jaz bi si mogla pa škornje kuptuser posted image ...prav muka mi je

Neposredna povezava do sporočila: 1179
5.1.2009 9:22:01   
kasso

Čer mačkice komaj sem malo nazaj pospala,je ob osmih spala pol pa kr naenkrat v luft in ne spat.

Jst pa čist gotova in sama doma k je moj v nočni in mi je vse težko k sem čist preč.Bom vzela kak coldrex pa pod kovter da se pozdravim do jutra.

Mam pa eno vprašanje:a je možno da imajo tko mali otročki gliste oz. podančice?Tašča in soseda sta gledale tamalo in sta mi rekle da je mala ful modra okoli ust in pod očmi in da je to znak glist,pa neješčnost je tud znak in mala mi ga čedalje bolj biksa,tud skutke poje samo pol tolk da gre ta huj lakota mim.Prehlajena je par dni ampak tole se dogaja že kr ene 3 tedne in čedalje bolj modra je.Ni to ena cianoza ampak se prav vidi odtenek modre barve.

Če ima katera izkušnje s tem bi bila res hvaležna za kakršenkoli nasvetuser posted image

a ima moogoče kake pikice okrog zadnjika? To je lahko tudi znak za gliste.
Vročina ob polni luni, ker so takrat zajedalci bolj aktivni....je naša P to potrdila, ker si je zapisovala, kdaj so hodili otroci z vročino k njej...

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1180
5.1.2009 9:32:08   
barbaw
Se samo javim pa gremo k P. Jaka je in gleda risanko in namesto, da bi jedel zija. user posted image  Pol ure je en kos kruha. Nič, ga grem zrihtat, da gremo.

See ya later! user posted image

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 1181
5.1.2009 9:36:55   
kasso

Se samo javim pa gremo k P. Jaka je in gleda risanko in namesto, da bi jedel zija. user posted image  Pol ure je en kos kruha. Nič, ga grem zrihtat, da gremo.

dobro opraviteuser posted image user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1182
5.1.2009 9:40:26   
kasso
Estrella, jaz tvojih slik iz kitajca v albumu ne vidimuser posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 1183
5.1.2009 9:54:22   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

jih ne moreš, ker jih niuser posted image  tin jih bomm tekom dneva poslala na mail

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 1184
5.1.2009 9:55:42   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

Aja, pa še en velik piskerček za user posted image  bom pristavila in bo kavica kuhana ravno, ko se boste prebudile user posted image .
Jaz pa si jo bom privoščila malce kasneje, po prvi rundi spanja user posted image

Bom rekla kar lahko noč za kako urico user posted image

Hvala za kavo, ki se bo prilegla, saj sem spet malce slabše spala - Gal je kašljal in se poseldično zbujal. Pa potem je med peto in šesto imel ati z njim spet terapijo (beri - ga ni vzel iz postelje). Mi je bilo sicer hudo, amapk je potem zaspal sam od sebe in še sedaj spiuser posted image user posted image . Pa to je bila naša druga noč brez dojenjauser posted image user posted image user posted image .

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 1185
5.1.2009 9:56:29   
Anitka

Jutro!

ss hvala za kavo, pride na vrsto malo kasneje. Sem jezna kot user posted image  na Andraža. Je bil spt glasen, da je zbudil Aljouser posted image user posted image Celo noč sem slebo spala, ker je gospod imel na 2h naštiman alarm in vstajal čekirat vodo. Posledica je, da nisem spala, ko se je nazaj vlegel je pa smrčaluser posted image

hijenca: WB, te držim za besedo, ker tu je bila res pogrebšnauser posted image No pri nas je trenutno -11.2 stuser posted image

Joj Estrella to user posted image smrčanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image . Kako dobro mi je poznano. Za pop...

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

Neposredna povezava do sporočila: 1186
5.1.2009 9:57:05   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

Kakšen dolgčas, sedaj ko mi Videk še spiuser posted image nobene ni.

user posted image user posted image user posted image bi mogla še ti it spat

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 1187
5.1.2009 9:58:28   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Še ena novička od nas: danes zjutraj sem Gregcu dajala kašico in sem imela čuden občutek, da žlička ob nekaj zadeva, zato sem mu šla tipat v usta in je dobil PRVI ZOBEK user posted image  Spodaj desno. Mogoče je zato pretekle 3 noči ves čas samo sitnaril user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pri nas pa rine prvi levo. Zgleda, da je njuno snidenje prineslo najinima sončkoma zobeka.user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1188
5.1.2009 9:59:06   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

Dobro jutrouser posted image

punce jaz sem tako dobre volje, ker sem zdaj z ravnateljico vrtca govorila in mi je povedala,

da bomo vrtec DOBILI
user posted image user posted image user posted image jejjjj sem tako vesela in srečnaaaaa.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image To je pa lepa novičkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Dober start v novo leto.

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1189
5.1.2009 9:59:48   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

user posted image

Ta je pa pravi za mene!!!user posted image user posted image

hahaha

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 1190
5.1.2009 10:00:15   
Anitka

Punce sem vidla da se jutr začnejo razprodaje jst pa sušo v denarniciuser posted image

Mene pa sploh ne gane.

Mene tud neuser posted image  Dokler bo moja rit tako velikkkaaaaaa, me sploh ne bo v štacuno z oblekami

jaz bi si mogla pa škornje kuptuser posted image ...prav muka mi je

Jaz bi si tudi mogla kupiti celotno garderobo, ker mi je vse prevelikooooooouser posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 1191
5.1.2009 10:01:01   
Anitka

Dobro zrihtajteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1192
5.1.2009 10:01:47   
aurora28
Da se vam še jaz javim na raport user posted image user posted image , Možekov dopust je mimo in spet bo čas za RR, ker verjele ali ne, čisto vsak dan ali smo nekam šli ali pa smo dobili obisk.

Mene je začela panika grabit kje bom našla službo user posted image , poglejte no kakšno je stanje in me je ful strah. Jaz bi že šla počasi v službo, ker mi je že mal tečno, ker sem doma že 16 mesecev user posted image

Poleg tega pa me še skrbi <rBC  CD X BMNDHGN F   VVVVVVVVVV
UPS TO JE BIL GAL user posted image user posted image

Aja Gal se sploh noče plazit, sploh noče biti na trebuhu, ker se takoj obrne na hrbet in sam se še ne zna vsesti, pač sedi, če ga mi postavimo v sedeč položaj. Se vaši otroci sami vsedejo, se že vsi plazijo, sedijo brez da bi občasno padli nazaj?

Toliko o mojih skrbeh.

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 1193
5.1.2009 10:02:25   
Anitka
Špelin@ kdaj bodo slikce?user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1194
5.1.2009 10:02:29   
jana81
Dobro jutro

Naša noč je bila tako,tako, ko sem včeraj šla z neta, se je Nejc že zbudil, sem mu dala samo čaj, pa je šlo, ob polnoči pa je hotu flaško, pa nato spet ob 3h, ampak je pa spal potem do 9huser posted image

SS hvala za kafe.

Edina bravo za vrtecuser posted image ..jst morem še vlogo nest
Gregi bravo za zobekuser posted image ..počas bodo vsi dobili prvega

Sem pa ful žalostna, me je malo prej klical dragi in pravi da gre v sredo za 3 dni na šolanje v Vodice na Hrvaško, kar pomeni da bova z Nejčkom samauser posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1195
5.1.2009 10:04:00   
natasa34
Dobro jutro!

Špelin@, za zobeka user posted image user posted image user posted image

Evi je včeraj pokukala ven desna spodnja enkica. Tako, da je naš trenutni izkupiček, obe spodnji enkici in zgornja dvojkica - mal prehiteva, pa kaj čmo user posted image user posted image user posted image . Jaz sem se komaj zdaj mal pozdravila. Je pa Eva isti večer dobila vročino, jo imela dve noči (je bilo ful pestro), potem pa dobila izpuščaje. Jaz butara pa kličem P, če je kriv kivi, ki sem ga jaz jedla prejšnji dan user posted image user posted image user posted image . V glavnem je prebolela 6. otroško.

Mi smo že četrto noč spet spali vso noč, sem čist blažena.

Za vse bolane pa user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1196
5.1.2009 10:04:33   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

Da se vam še jaz javim na raport user posted image user posted image , Možekov dopust je mimo in spet bo čas za RR, ker verjele ali ne, čisto vsak dan ali smo nekam šli ali pa smo dobili obisk.

Mene je začela panika grabit kje bom našla službo user posted image , poglejte no kakšno je stanje in me je ful strah. Jaz bi že šla počasi v službo, ker mi je že mal tečno, ker sem doma že 16 mesecev user posted image

Aja Gal se sploh noče plazit, sploh noče biti na trebuhu, ker se takoj obrne na hrbet in sam se še ne zna vsesti, pač sedi, če ga mi postavimo v sedeč položaj. Se vaši otroci sami vsedejo, se že vsi plazijo, sedijo brez da bi občasno padli nazaj?

Toliko o mojih skrbeh.

Lubica naša najprej en topeluser posted image user posted image user posted image user posted image z željo, da hitro dobiš dobro službo.

Glede sedenja - naš Gal še sploh ne sedi, se še ne plazi... Saj bodo vsi prav kmalu tudi vse to osvojili. Eni prej drugi kasneje. Drži se.

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1197
5.1.2009 10:04:33   
kasso

jih ne moreš, ker jih niuser posted image  tin jih bomm tekom dneva poslala na mail

hvalauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1198
5.1.2009 10:05:06   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

Toliko o mojih skrbeh.

glej da boš res prišla malo več gor, kr manjka rdeča barvauser posted image
Nejc se sam še ne zna vsest, plazi se že,malopo kolenih, malo kot kuščar, sedi pa tudi brez da bi padel, je reku moj brat, da ne more verjet da tako lepo vzravnano sedi.Se mi pa dvigne ob vsaki opori že kakih 7 dni.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1199
5.1.2009 10:06:13   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

Aja, pa še en velik piskerček za user posted image  bom pristavila in bo kavica kuhana ravno, ko se boste prebudile user posted image .
Jaz pa si jo bom privoščila malce kasneje, po prvi rundi spanja user posted image

Bom rekla kar lahko noč za kako urico user posted image

Hvala za kavo, ki se bo prilegla, saj sem spet malce slabše spala - Gal je kašljal in se poseldično zbujal. Pa potem je med peto in šesto imel ati z njim spet terapijo (beri - ga ni vzel iz postelje). Mi je bilo sicer hudo, amapk je potem zaspal sam od sebe in še sedaj spiuser posted image user posted image . Pa to je bila naša druga noč brez dojenjauser posted image user posted image user posted image .

user posted image user posted image user posted image super, da vama je uspelouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Najmanjša nedonošenk...
photo
V prvih mesecih je bilo naporno sedeti pred inkubatorjem, moliti, da deklica preživi in ostati močan za njo, ji dajati p...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?