Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 5.1.2009 9:21:38
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* STAVNICA:Koliko tehta Manca????? Jana: 9760g Estrella: 9400g-9500g barbaw: 9800g Anitka: 9460g 9900g
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 5.1.2009 9:21:44
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Pri nas na kavču žagamo drva Vi jih boste imeli počasi že za drugo zimo dovolj. Kaj pa romantika in ....??? Danes je ne pričakujem, ker je revež cel dan delal in je zmetran o ti revček ... mene to ne gane, če si zaželim, ima da nacilja Saj tud pri njemu ni, to je bolj zame izgovor Jaz imam občutek, da je tebe bolj strah nove kot pa kaj drugega. Kaj pa kakšna trajna rešitev??? imaš ja mireno? Tej mireni jaz ne zaupam, pa spoh ne vem zakaj ne Ja kaka trajna rešitev bi bila dobrodošla, samo še nisem dovolj stara A je starostna meja? Pa tvoj? Ja nad 35 let. Moj kaj pa njegova moškost? Kaj pa če ga zapustim in bi on še kakega rad imel
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 5.1.2009 9:21:51
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tana7 saj res ne želim nikomur solit pameti - vem, da ne morem spremeniti sveta ampak te zadeve je težko napisat tako, da ti je komu vsaj malo nevšeč - in potem nikoli ne vem, al se zadržim, al pač povem, kar mislim Mene bolj boli mučenje živali. Sestra mi je povedala, da je ena gospa kregala pesjanarko, ki je pocukala psa in ji govorila, da bi ji mogli vzet psa. Samo je bila pesjanarka tako paf, da ji v tistem trenutku ni potegnilo, da bi rekla gospe, da je ona pa morilka, ker je imela krznen plašč. Ti kar povej kar misliš, jaz sem bila med drugim tudi na shodu proti testiranju na živalih. lepo no, saj sem tut članica društva za zaščito živali LJ pa muco imam iz zavetišča pa namesto darila za moj rojstni dan, dajo moj in moji starši za zavetišče Horjul, pa še velik je tega tudi jaz sem dala za zavetišče Horjul par evrčkov za dedka mraza ...enkart pa sem dala odeje, ki jih ne rabimo, igračke, ki jih naša psica ne porajta in povodec.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 5.1.2009 9:21:56
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Punce sem vidla da se jutr začnejo razprodaje jst pa sušo v denarnici Mene pa sploh ne gane. Mene tud ne Dokler bo moja rit tako velikkkaaaaaa, me sploh ne bo v štacuno z oblekami jaz bi si mogla pa škornje kupt ...prav muka mi je
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 5.1.2009 9:22:01
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Čer mačkice komaj sem malo nazaj pospala,je ob osmih spala pol pa kr naenkrat v luft in ne spat. Jst pa čist gotova in sama doma k je moj v nočni in mi je vse težko k sem čist preč.Bom vzela kak coldrex pa pod kovter da se pozdravim do jutra. Mam pa eno vprašanje:a je možno da imajo tko mali otročki gliste oz. podančice?Tašča in soseda sta gledale tamalo in sta mi rekle da je mala ful modra okoli ust in pod očmi in da je to znak glist,pa neješčnost je tud znak in mala mi ga čedalje bolj biksa,tud skutke poje samo pol tolk da gre ta huj lakota mim.Prehlajena je par dni ampak tole se dogaja že kr ene 3 tedne in čedalje bolj modra je.Ni to ena cianoza ampak se prav vidi odtenek modre barve. Če ima katera izkušnje s tem bi bila res hvaležna za kakršenkoli nasvet a ima moogoče kake pikice okrog zadnjika? To je lahko tudi znak za gliste. Vročina ob polni luni, ker so takrat zajedalci bolj aktivni....je naša P to potrdila, ker si je zapisovala, kdaj so hodili otroci z vročino k njej...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 5.1.2009 9:32:08
|
|
|
|
barbaw
|
Se samo javim pa gremo k P. Jaka je in gleda risanko in namesto, da bi jedel zija. Pol ure je en kos kruha. Nič, ga grem zrihtat, da gremo. See ya later!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 5.1.2009 9:36:55
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Se samo javim pa gremo k P. Jaka je in gleda risanko in namesto, da bi jedel zija. Pol ure je en kos kruha. Nič, ga grem zrihtat, da gremo. See ya later! dobro opravite
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 5.1.2009 9:40:26
|
|
|
|
kasso
|
Estrella, jaz tvojih slik iz kitajca v albumu ne vidim
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 5.1.2009 9:54:22
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso Estrella, jaz tvojih slik iz kitajca v albumu ne vidim jih ne moreš, ker jih ni tin jih bomm tekom dneva poslala na mail
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 5.1.2009 9:55:42
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Aja, pa še en velik piskerček za bom pristavila in bo kavica kuhana ravno, ko se boste prebudile . Jaz pa si jo bom privoščila malce kasneje, po prvi rundi spanja Bom rekla kar lahko noč za kako urico Hvala za kavo, ki se bo prilegla, saj sem spet malce slabše spala - Gal je kašljal in se poseldično zbujal. Pa potem je med peto in šesto imel ati z njim spet terapijo (beri - ga ni vzel iz postelje). Mi je bilo sicer hudo, amapk je potem zaspal sam od sebe in še sedaj spi . Pa to je bila naša druga noč brez dojenja .
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 5.1.2009 9:56:29
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jutro! ss hvala za kavo, pride na vrsto malo kasneje. Sem jezna kot na Andraža. Je bil spt glasen, da je zbudil Aljo Celo noč sem slebo spala, ker je gospod imel na 2h naštiman alarm in vstajal čekirat vodo. Posledica je, da nisem spala, ko se je nazaj vlegel je pa smrčal hijenca: WB, te držim za besedo, ker tu je bila res pogrebšna No pri nas je trenutno -11.2 st Joj Estrella to smrčanje . Kako dobro mi je poznano. Za pop...
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 5.1.2009 9:57:05
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Kakšen dolgčas, sedaj ko mi Videk še spi nobene ni. bi mogla še ti it spat
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 5.1.2009 9:58:28
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Še ena novička od nas: danes zjutraj sem Gregcu dajala kašico in sem imela čuden občutek, da žlička ob nekaj zadeva, zato sem mu šla tipat v usta in je dobil PRVI ZOBEK Spodaj desno. Mogoče je zato pretekle 3 noči ves čas samo sitnaril Pri nas pa rine prvi levo. Zgleda, da je njuno snidenje prineslo najinima sončkoma zobeka.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 5.1.2009 9:59:06
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Dobro jutro punce jaz sem tako dobre volje, ker sem zdaj z ravnateljico vrtca govorila in mi je povedala, da bomo vrtec DOBILI jejjjj sem tako vesela in srečnaaaaa. To je pa lepa novička Dober start v novo leto.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 5.1.2009 9:59:48
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Ta je pa pravi za mene!!! hahaha
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 5.1.2009 10:00:15
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Punce sem vidla da se jutr začnejo razprodaje jst pa sušo v denarnici Mene pa sploh ne gane. Mene tud ne Dokler bo moja rit tako velikkkaaaaaa, me sploh ne bo v štacuno z oblekami jaz bi si mogla pa škornje kupt ...prav muka mi je Jaz bi si tudi mogla kupiti celotno garderobo, ker mi je vse prevelikooooooo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 5.1.2009 10:01:01
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Se samo javim pa gremo k P. Jaka je in gleda risanko in namesto, da bi jedel zija. Pol ure je en kos kruha. Nič, ga grem zrihtat, da gremo. See ya later! Dobro zrihtajte
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 5.1.2009 10:01:47
|
|
|
|
aurora28
|
Da se vam še jaz javim na raport , Možekov dopust je mimo in spet bo čas za RR, ker verjele ali ne, čisto vsak dan ali smo nekam šli ali pa smo dobili obisk. Mene je začela panika grabit kje bom našla službo , poglejte no kakšno je stanje in me je ful strah. Jaz bi že šla počasi v službo, ker mi je že mal tečno, ker sem doma že 16 mesecev Poleg tega pa me še skrbi <rBC CD X BMNDHGN F VVVVVVVVVV UPS TO JE BIL GAL Aja Gal se sploh noče plazit, sploh noče biti na trebuhu, ker se takoj obrne na hrbet in sam se še ne zna vsesti, pač sedi, če ga mi postavimo v sedeč položaj. Se vaši otroci sami vsedejo, se že vsi plazijo, sedijo brez da bi občasno padli nazaj? Toliko o mojih skrbeh.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 5.1.2009 10:02:25
|
|
|
|
Anitka
|
Špelin@ kdaj bodo slikce?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 5.1.2009 10:02:29
|
|
|
|
jana81
|
Dobro jutro Naša noč je bila tako,tako, ko sem včeraj šla z neta, se je Nejc že zbudil, sem mu dala samo čaj, pa je šlo, ob polnoči pa je hotu flaško, pa nato spet ob 3h, ampak je pa spal potem do 9h SS hvala za kafe. Edina bravo za vrtec ..jst morem še vlogo nest Gregi bravo za zobek ..počas bodo vsi dobili prvega Sem pa ful žalostna, me je malo prej klical dragi in pravi da gre v sredo za 3 dni na šolanje v Vodice na Hrvaško, kar pomeni da bova z Nejčkom sama
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 5.1.2009 10:04:00
|
|
|
|
natasa34
|
Dobro jutro! Špelin@, za zobeka Evi je včeraj pokukala ven desna spodnja enkica. Tako, da je naš trenutni izkupiček, obe spodnji enkici in zgornja dvojkica - mal prehiteva, pa kaj čmo . Jaz sem se komaj zdaj mal pozdravila. Je pa Eva isti večer dobila vročino, jo imela dve noči (je bilo ful pestro), potem pa dobila izpuščaje. Jaz butara pa kličem P, če je kriv kivi, ki sem ga jaz jedla prejšnji dan . V glavnem je prebolela 6. otroško. Mi smo že četrto noč spet spali vso noč, sem čist blažena. Za vse bolane pa
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 5.1.2009 10:04:33
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Da se vam še jaz javim na raport , Možekov dopust je mimo in spet bo čas za RR, ker verjele ali ne, čisto vsak dan ali smo nekam šli ali pa smo dobili obisk. Mene je začela panika grabit kje bom našla službo , poglejte no kakšno je stanje in me je ful strah. Jaz bi že šla počasi v službo, ker mi je že mal tečno, ker sem doma že 16 mesecev Poleg tega pa me še skrbi <rBC CD X BMNDHGN F VVVVVVVVVV UPS TO JE BIL GAL Aja Gal se sploh noče plazit, sploh noče biti na trebuhu, ker se takoj obrne na hrbet in sam se še ne zna vsesti, pač sedi, če ga mi postavimo v sedeč položaj. Se vaši otroci sami vsedejo, se že vsi plazijo, sedijo brez da bi občasno padli nazaj? Toliko o mojih skrbeh. Lubica naša najprej en topel z željo, da hitro dobiš dobro službo. Glede sedenja - naš Gal še sploh ne sedi, se še ne plazi... Saj bodo vsi prav kmalu tudi vse to osvojili. Eni prej drugi kasneje. Drži se.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 5.1.2009 10:04:33
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: kasso Estrella, jaz tvojih slik iz kitajca v albumu ne vidim jih ne moreš, ker jih ni tin jih bomm tekom dneva poslala na mail hvala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 5.1.2009 10:05:06
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Da se vam še jaz javim na raport , Možekov dopust je mimo in spet bo čas za RR, ker verjele ali ne, čisto vsak dan ali smo nekam šli ali pa smo dobili obisk. Mene je začela panika grabit kje bom našla službo , poglejte no kakšno je stanje in me je ful strah. Jaz bi že šla počasi v službo, ker mi je že mal tečno, ker sem doma že 16 mesecev Poleg tega pa me še skrbi <rBC CD X BMNDHGN F VVVVVVVVVV UPS TO JE BIL GAL Aja Gal se sploh noče plazit, sploh noče biti na trebuhu, ker se takoj obrne na hrbet in sam se še ne zna vsesti, pač sedi, če ga mi postavimo v sedeč položaj. Se vaši otroci sami vsedejo, se že vsi plazijo, sedijo brez da bi občasno padli nazaj? Toliko o mojih skrbeh. glej da boš res prišla malo več gor, kr manjka rdeča barva Nejc se sam še ne zna vsest, plazi se že,malopo kolenih, malo kot kuščar, sedi pa tudi brez da bi padel, je reku moj brat, da ne more verjet da tako lepo vzravnano sedi.Se mi pa dvigne ob vsaki opori že kakih 7 dni.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 5.1.2009 10:06:13
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Aja, pa še en velik piskerček za bom pristavila in bo kavica kuhana ravno, ko se boste prebudile . Jaz pa si jo bom privoščila malce kasneje, po prvi rundi spanja Bom rekla kar lahko noč za kako urico Hvala za kavo, ki se bo prilegla, saj sem spet malce slabše spala - Gal je kašljal in se poseldično zbujal. Pa potem je med peto in šesto imel ati z njim spet terapijo (beri - ga ni vzel iz postelje). Mi je bilo sicer hudo, amapk je potem zaspal sam od sebe in še sedaj spi . Pa to je bila naša druga noč brez dojenja . super, da vama je uspelo
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?