Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 4.1.2009 21:38:25
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya naša pa je danes mandarino jedla(samo jezik je namočla) Lovro je prej atija opazoval iz mojega naročja, ko si je čaj pripravljal. Sem mu limono pred usta pomolila-sem mislila, da se bo namrdnil pa je začel tak hitro lizat, da sem mu jo komaj folgala umaknit.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 4.1.2009 21:38:37
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Bubi ti ji boš dala sokce najprej? A boš kupovala frutke, ali sama pripravila doma? Jaz sem dve kašici kupila za Lano, eno jabolčno in eno jabolčno s korenčkom. Ne vem še sicer zakaj sem kupila, ker imam namen pripravljati doma, ampak saj bodo šle v promet. Ampak so pa drage, 0.99 € sem dala za vsako. Je pa od Hippa. A ni to drago za tak mali kozarček? sicer nisem bubi.. ..jaz bom začela s sokom jabolčnim...sem kupila frutek....., pa kašico jabolčno in korenček/jabolko tudi frutek......, potem ostalo sadje....in zelenjavo..... potem pa kašice...baby gris..... ...me je tak hecno, ko mi vsi pravijo kak fajn je že zdaj, ko že vse je ....pol pa jih skoraj kap, ko povem, da je še samo na mleku...... Danes je prvič, ko sem mu pripravljala flaško gledal ful zainteresirano, se zraven smejal in kar jeziček ven tišal kot da se oblizuje ....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 4.1.2009 21:38:48
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* S sokci pa še te 3 tedne do sistematskega počakam, potem pa začnemo po malem. ....pol jaz že tak dolgo čakam ...še 13 dni, pa bo imel 5 mesecev..... Čakamo do drugega ponedeljka, pa še pol kaki dan po cepljenju...pol pa mogoče začnemo tudi mi.... Nekak me je ful strah začet ......se mi zdi, da je čist drugače, če je dojen....imaš neko rezervno varianto.... ...mogoče butasto vprašanje ampak ...recimo ko začneš z GH se dojenje zmanjša ali se pa lahko daje v obroku oboje(v manjših količinah )
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 4.1.2009 21:40:49
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 ......... jutri začnem. Bom poročala... jaz tud jutri začnem.....samo kaj druga ...90dni
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 4.1.2009 21:41:53
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: meta21 ......... jutri začnem. Bom poročala... jaz tud jutri začnem.....samo kaj druga ...90dni ločevalno???
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 4.1.2009 21:43:04
|
|
|
|
arabela*
|
mi še bomo pa malo počakali z GH. Čeprav naša tako gleda,ko jemo,da se mi revica kar smili zraven.
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 4.1.2009 21:43:15
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you ločevalno??? greš zraven...... smo tu na rr se zmenle
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 4.1.2009 21:44:11
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: meta21 ......... jutri začnem. Bom poročala... jaz tud jutri začnem.....samo kaj druga ...90dni ločevalno??? ...boš vidla kok hiter se je boš navadla
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 4.1.2009 21:44:12
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish jaz tud jutri začnem.....samo kaj druga ...90dni eh,to jaz ne,sem itak suha. Se pa mi vidi,da se zadnje čase nažiram,ko imam zaloge v trebuhu
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 4.1.2009 21:45:44
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Me to you ločevalno??? greš zraven...... smo tu na rr se zmenle bi, pa nimam volje............ne morem mimo čokolade vsaj 2x na dan.......
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 4.1.2009 21:46:11
|
|
|
|
ključek
|
nočko...........
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 4.1.2009 21:48:59
|
|
|
|
arabela*
|
jaz pa sem ugotovila,da je naša M ponoči čist od zize odvisna. Zjutraj(no itak celo noč danes)je mrdala in sem jo nalašč dvignila in jo nesla v dnevno.Je kar jokat začela,ker nisem dala zize.Potem pa sem ji nalašč naredila flaško,ker mi je full lačna delovala,pa ni hotla jest.tak da jaz mislim,da se ona več ali manj carta in da sploh ni lačna.
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 4.1.2009 21:51:54
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria ...mogoče butasto vprašanje ampak ...recimo ko začneš z GH se dojenje zmanjša ali se pa lahko daje v obroku oboje(v manjših količinah ) malo se zmanjša.....odvisno koliko poje Gh pri obroku...... , pol pa vedno manj...... Lahko pa daš oboje, sploh od začetka....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 4.1.2009 21:53:24
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Me to you ločevalno??? greš zraven...... smo tu na rr se zmenle bi, pa nimam volje............ne morem mimo čokolade vsaj 2x na dan....... jaz se tolažim s tem, da jo lahko ješ mislim da na škrobni dan
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 4.1.2009 21:53:46
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: gloria ...mogoče butasto vprašanje ampak ...recimo ko začneš z GH se dojenje zmanjša ali se pa lahko daje v obroku oboje(v manjših količinah ) malo se zmanjša.....odvisno koliko poje Gh pri obroku...... , pol pa vedno manj...... Lahko pa daš oboje, sploh od začetka.... ...hvala....jaz itak mislim še počakat do marca če se bo dalo in če bo mlekca ...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 4.1.2009 21:54:01
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya jaz pa sem ugotovila,da je naša M ponoči čist od zize odvisna. Zjutraj(no itak celo noč danes)je mrdala in sem jo nalašč dvignila in jo nesla v dnevno.Je kar jokat začela,ker nisem dala zize.Potem pa sem ji nalašč naredila flaško,ker mi je full lačna delovala,pa ni hotla jest.tak da jaz mislim,da se ona več ali manj carta in da sploh ni lačna. ...zakaj pa ji ne probaš dude dat namesto zize
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 4.1.2009 21:55:09
|
|
|
|
gloria
|
jaz se tolažim s tem, da jo lahko ješ mislim da na škrobni dan ...ta dan je meni bil najboljši ...pol sem sam čakala gdaj bo spet škrobni...ma saj gre boš vidla....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 4.1.2009 21:56:51
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ...zakaj pa ji ne probaš dude dat namesto zize ne vem,saj bo nekaj treba ukrenit.Sem pa jo že parkrat zasledila,da si cuza ponoči prst,ampak nonstop mrda zraven.Danes je npr. celo noč,reva
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 4.1.2009 22:05:29
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Me to you ločevalno??? greš zraven...... smo tu na rr se zmenle Fiši, ali imate odprto svojo temo? Bi še jaz malo pogledala...me mika, a nisem prepričana, če bi mi uspelo... Rabim vzpodbudo
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 4.1.2009 22:16:08
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: nosecka08 IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Me to you ločevalno??? greš zraven...... smo tu na rr se zmenle Fiši, ali imate odprto svojo temo? Bi še jaz malo pogledala...me mika, a nisem prepričana, če bi mi uspelo... Rabim vzpodbudo imamo ja....... men je tud fajn, da se vzpodbujamo, pa da dobim kaki info za jedilnik ... evo ti link...pa pridi, da nas bo več http://www.ringaraja.net/forum/m_3589012/mpage_1/key_/tm.htm#3589662
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 4.1.2009 22:34:30
|
|
|
|
Olivija*
|
, sem se že pofočkala.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 4.1.2009 22:35:58
|
|
|
|
gloria
|
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 4.1.2009 22:46:13
|
|
|
|
Lara Croft
|
aha, pomlad se bliža.............vse bi bile rade lepe..... Matr, jaz sem vsa zdrizasta.... še nikoli nisem imela celulita po rokah.... katastrofa...
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 4.1.2009 22:48:13
|
|
|
|
Lara Croft
|
.se mi zdi, da je čist drugače, če je dojen....imaš neko rezervno varianto... Kaj s tem misliš?
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 4.1.2009 22:51:57
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: meta21 ......... jutri začnem. Bom poročala... jaz tud jutri začnem.....samo kaj druga ...90dni Jst sicer ne vem točno.. ma sem slišala, da ni glih zdravo na tak način ločevat... telo v enem dnevu rabi vse.... vitamine, minerale, vlaknine, beljakovine, OH...in tudi malo maščob.. Montignak je sicer tudi na nek način ločevalna.... ma lahko ješ za zajtrk sadje, za kosilo meso, za večerjo OH... ali ravno obratno...
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?