Sunny Morning
|
IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica alfabeta TUKAJ jaz pišem voščila Zdaj bo pa epidemija. Moj je šel pa danes smučat in me kliče iz Rateč, je kazalo -19°C. Brrrrrrrr. IZVIRNO SPOROČILO: mml sunny jaz se pa zaradi sosedov ne bi sekirala in bi "žrtvovala" par noči, da bi Neja sama zaspala, ker bo samo tako "pogruntala", da je noč za spanje. Jaz Matica, če joka, samo dvignem in dam na pravo mesto (ker vedno kam odkolovrati v postelji), ga pobožam in mu povem, da je treba spančkat, po tem ga pa pustim, tudi če joka, da sam zaspi (zaspi večinoma p 2 - 3 minutah kričanja), če bi jokal dalj časa, bi pa po nekaj minutah vajo ponovila in to je to. Nikakor ga pa ne jemljem iz postelje ali se z njim pogovarjam...ker po tem tile naši čmrlji mislijo, da je vse skupaj igra in se jim še super zdi...sicer pa mora sam vsak pogruntati kako mu najbolj paše in ustreza...upam, da boš kmalu prepričala Nejo, da je noč za spanje in ne za žur Danes sva spet imeli veselico od 3.00 do 5.00. Ona bi kar nekaj kolovratila. Sem jo pustila v posteljici in šla n-krat dajat dol. Pol je tulila. Kadar tuli se pa tako napenja, da ima težave z refluksom in potem traja malo morje časa, da se ji umiri tudi, če ne joka več. Fora je, da zvečer sploh ni problem s spanjem. Prav lepo zaspi, res da na rokah ampak zadnje čase traja mogoče dobrih 5 minut. Se tolažim s tem, da bo zrasla. Alfabeta pri nas je že nekaj časa praksa, da spi v dnevni, zdaj je bilo slučajno, da je bil z nama v splanici. IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica Sem pa pravkar brala teme po forumu otrok. Sploh pri vzgoji sem se za glavo držala in me je že zdaj groza, kako se bomo borili z različnimi problemi. mala pikica pri nas je pa ravno obratno. Vse moramo naredit tako, da lahko Neja sama jemlje koščke in si jih daje v usta. Tako poje ful veliko, če je pa na žlico ali pa pasirano, je pa groza. Sem ji pa kupila pribor in je tako smešna s tisto malo vilico. ji pa včasih kar lepo gre. Miha za hojo.