|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 08 - 5. del
3.1.2009 17:08:58   
mala pikica
user posted image

alfabeta TUKAJ jaz pišem voščila user posted image

Ostalo pa pokomentiram kasneje, gremo spet na biftek k mojim user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 3001
3.1.2009 17:14:25   
Alfabeta
user posted image

Zdaj pa, no ko prideš nazaj, bodi še tako dobra in mi povej, kako narediš namesto linka svoje besedilo....mislim namesto aktivnega linka TUKAJ. Me razume?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3002
3.1.2009 17:21:20   
benika
user posted image

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 3003
3.1.2009 17:23:08   
majra
Anita, vse najboljše za 1.rojstni dan user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3004
3.1.2009 17:50:41   
klaja
Anita čestitke ob tvojem rojstnem dnevu!

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 3005
3.1.2009 19:40:20   
limma
ANITA, vse najboljše za 1. rojstni dan user posted image user posted image user posted image user posted image

Klepetka, lepe fotke vaše lepotičke in super torti user posted image user posted image Ne, ne, nič takega ni.. samo nekaj sem pokomentirala, pa sem se raje ugriznila v jezik user posted image Da ne boš zaradi mene siva, noooo user posted image

Patrik, user posted image za hojo... ne vem, če sem že napisala, pa raje še enkrat.

katarinas, user posted image za nakup. Zdaj pa glej, da ne bodo stali v omari user posted image

Klemen, user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3006
3.1.2009 20:22:05   
katarinas
user posted image

Juhuhu znamuser posted image

user posted image

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 3007
3.1.2009 20:52:51   
lutiropan

Čer!

Mi kar zmanjka časa, da kaj več napišem, sedaj ko imam vse sončke doma, ko so počitnice.
Jutri gremo še za zaključek na Pokljuko. Imamo opremo že naloženo v avtu .Če bo premrzlo bova pa s Kajo pobrisali k prijateljem v bližnjo hišico...user posted image Imam voziček v avtu, pa sanke tudi. Bova videli kako bo. Fantje, pa ati bodo pa smučali.  Babi bo pa tako prijazna, da nam bo kosilo skuhala.user posted image user posted image

No, se jutri potem javim .Pa kakšno slikico prilimam.

< Sporočilo je popravil lutiropan -- 3.1.2009 20:59:37 >

(odgovor članu katarinas)
Neposredna povezava do sporočila: 3008
3.1.2009 21:06:52   
ljubljana
user posted image

< Sporočilo je popravil ljubljana -- 3.1.2009 21:07:02 >

(odgovor članu lutiropan)
Neposredna povezava do sporočila: 3009
3.1.2009 21:08:56   
mml
user posted image

nana upam, da s Klemnom, ni kaj hujšega in bo kmalu zdrav user posted image

lutiropan uživajte jutri user posted image

klepetka super fotke, upam, da je bilo praznovanje prijetno user posted image

sunny jaz se pa zaradi sosedov ne bi sekirala in bi "žrtvovala" par noči, da bi Neja sama zaspala, ker bo samo tako "pogruntala", da je noč za spanje. Jaz Matica, če joka, samo dvignem in dam na pravo mesto (ker vedno kam odkolovrati v postelji), ga pobožam in mu povem, da je treba spančkat, po tem ga pa pustim, tudi če joka, da sam zaspi (zaspi večinoma p 2 - 3 minutah kričanja), če bi jokal dalj časa, bi pa po nekaj minutah vajo ponovila in to je to. Nikakor ga pa ne jemljem iz postelje ali se z njim pogovarjam...ker po tem tile naši čmrlji mislijo, da je vse skupaj igra in se jim še super zdi...sicer pa mora sam vsak pogruntati kako mu najbolj paše in ustreza...upam, da boš kmalu prepričala Nejo, da je noč za spanje in ne za žur user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta
Zdaj pa, no ko prideš nazaj, bodi še tako dobra in mi povej, kako narediš namesto linka svoje besedilo....mislim namesto aktivnega linka TUKAJ. Me razume?user posted image

Pripopaš link, ga še enkrat označiš in ko je zadeva označena čez napišeš kar želiš...in to je to...upam, da razumeš, kako sem mislila, poskusi pa boš videla, da je čisto enostavno...

Matic ima dosti kopanja...

čau

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

Neposredna povezava do sporočila: 3010
3.1.2009 21:09:22   
Alfabeta
No, da malo zapolnimo stran....da ne bo preveč dolgčas

nana, upam da je mali krompirček kaj boljši, pa hvala za pozdrave. vračam nazajuser posted image

vaney in sunny, glede vaney-inega predloga da se ponoči preselita v dnevno....pri nas se očka spoka v dnevno, ne me2. Pravzaprav se je kar navadil, da ko je nekaj dni fešta ponoči, gre že prej k sinkotu na taveliko posteljo, pa skupaj spita. pa vaney super, da ti je dragi polepšal rojstni dan. Se je potem odkupil, za tisto zadnjič?

dašabina in katarinas glede sestanka je pa tudi meni čudno da ga niste imeli. Morda ima Pedenjped druga pravila, ampak par stvari bi vam pa morali povedati, pa za podpisat je tud kup papirjev. Čudno

tabletkov za zobke, mi jih nismo dobili

še nekaj čisto tako mimo....a bo morda katera dala cepiti proti pnevmokoknim okužbam? Jaz se kar nagubam k temu, glede na to da naj bi preprečili tudi vnetja ušes. Moram s P govorit. Pa mml, bo tudi zagotovo vedela, kaj so prednosti in slabosti. Verjetno je reakcija v obliki blage bolezni, a ne?

kako pa ste družina mml? kaj boljše? Aha, sem videla da ste, samo Matic je bogi. No, en roj pikapokic zanj

sem brala prej od ljubljane  o dojenju pa sem se spomnila....a sploh še katera doji....no za triš vem...še katera...Ja, pa jaz tud

limma, lepo da si se pridužila še tam, sakj veš kje. Sem pa malo ugibala kdo si...sem v prvo kiksnila, v drugo pa že zadelauser posted image

benika,  upam, da hitro vidiš + in dečko je res pravi lepotec

intruder, ti nas pa malo zanemarjaš, veš!user posted image   Sicer pa imaš zelo lep avataruser posted image

Sem prebrala od nane o tem da klemen želi nazaj k njej, ko je pri kom.....naša odkar je pričela z varstvom mene tudi za sekundo ne spusti izpred oči...se lepo sama igra v dnevni, ampak bog ne daj da grem na wc...začne takoj jokat al pa glasno vpit, potem pa pride za mano v kopalnico. Ko pa je pri meni v naročju, ni šans, da bi jo kdo vzel meni iz rok, še celo oči ne sme, če je kdo od tujih ljudi zraven. Samo mami.user posted image  Ampak saj bo bolje

klepetka, zelo lepe slikice, akterji in tortauser posted image . Mala "rusinja" (jaz je ne morem pozabiti, nouser posted image ) je pa tako lušna ko cukerček

Evo, takole malo za prebrat....

Zdaj pa grem

(odgovor članu katarinas)
Neposredna povezava do sporočila: 3011
3.1.2009 21:14:29   
nana35

klemen,
user posted image

mami nana, tebi pa čimveč dobrih živčkov, pa dober obrambni mehanizem, da se še tebe ne loti kaj

Hvala,hvala...upam,da bo,saj veš da je mami bolj občutljiva kot dete...user posted image

Hvala vsem za lepe želje mojemu Klemnu,upam,da bo kmalu pomagalo.

Grem in lahko noč vsem skupaj.

:))

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 3012
3.1.2009 21:14:39   
ljubljana
IZVIRNO SPOROČILO: lutiropan

Jutri gremo še za zaključek na Pokljuko. Imamo opremo že naloženo v avtu .Če bo premrzlo bova pa s Kajo pobrisali k prijateljem v bližnjo hišico...user posted image Imam voziček v avtu, pa sanke tudi. Bova videli kako bo. Fantje, pa ati bodo pa smučali. 

Mi smo bili ta teden 2x na pokljuki. Bilo je kar mrzlo enkrat -10, drugič -7 ampak smo malega dobro zadekali in oblekli (bodi, trenerka, flis, žabe termo nobavice, copati, hlačnice čez copate, pajac, rokavice, copati od pajaca čez copate, kapa, šal, čez noge dekica, sedel je pa nakožuhu in čez vse še vreča od vozička). Ko sem ga ven vzela je bil topel kot ravnokar pečena štručka user posted image . Midva za user posted image  sva tekla na smučeh, najprej jaz in je on malega čuval, potem pa menjava. Ga je user posted image  nal še ven na sneg in je v pajacu plazil po snegu, je bilo super ker je migal in ga ni zeblo, pa še matrat se je mogel da se je kam premaknil, ker je bil toliko oblečen.
Potem sva šla v brunarico po toplo mleko in sem mu naredila čokolino. Starejša dva sta se pa sankala in kopala rove.
Včeraj ko je bila večinoma povsod megla smo mi uživali na sončku.

Neposredna povezava do sporočila: 3013
3.1.2009 21:14:50   
lutiropan
user posted image

Samo probam, če gre....no gre...user posted image

< Sporočilo je popravil lutiropan -- 3.1.2009 21:19:53 >

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 3014
3.1.2009 21:19:16   
nana35
user posted image

< Sporočilo je popravil nana35 -- 3.1.2009 21:20:22 >

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 3015
3.1.2009 21:19:21   
lutiropan
Mi smo bili ta teden 2x na pokljuki. Bilo je kar mrzlo enkrat -10, drugič -7 ampak smo malega dobro zadekali in oblekli (bodi, trenerka, flis, žabe termo nobavice, copati, hlačnice čez copate, pajac, rokavice, copati od pajaca čez copate, kapa, šal, čez noge dekica, sedel je pa nakožuhu in čez vse še vreča od vozička). Ko sem ga ven vzela je bil topel kot ravnokar pečena štručka .

No super. Dober da približno vem. Saj za v voziček imam jaz tudi zimsko vrečo, pa spodaj še ovčko.Tudi kombinizonček imam, pa spodaj sem jo tudi tako nameravala fajn oblečt, upam da bomo uživali, pa Kaja tudi.

(odgovor članu ljubljana)
Neposredna povezava do sporočila: 3016
3.1.2009 21:21:02   
Alfabeta
Samo še tole vprašam....potrebuje katera stare izvode revije Mama ali Moj malček?

Sicer bom dala za star papir

Neposredna povezava do sporočila: 3017
3.1.2009 21:22:29   
ljubljana
Alfabeta tudi jaz dojim in bom še do 3 leta če bo vse po sreči. Christiana sem tudi dojila do tretjega leta, Martina pa do drugega.

Jakob hodi v vrtec Jelka nedvomno en boljših vrtcev. user posted image user posted image user posted image user posted image
Martin je hodil v vrtec Šentvid tudi super vrtec, Christian pa v vrtec Andersen in sem bila z vsemi zelo zadovoljna.
Edino prvo leto je bil Ch v Janko in Metka na Klopčičevi, pa ne bi komentirala ker je preveč mem, da bi naštevala(predvsem ene vzgojiteljice souser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ) .user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3018
3.1.2009 21:27:39   
Alfabeta
ljubljana, kolikokrat se pa še dojita?

Neposredna povezava do sporočila: 3019
3.1.2009 21:33:47   
nana35
Intruder,Alfabeta,lepa avatarja!!

Uf,pa moj je tudi lepuser posted image .

(odgovor članu Intruder24)
Neposredna povezava do sporočila: 3020
3.1.2009 21:36:50   
ursalara
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil ursalara -- 3.1.2009 21:37:52 >

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

Neposredna povezava do sporočila: 3021
3.1.2009 21:39:36   
Alfabeta
ursalara, čvekica pa kje si ti......? Dober večer tudi tebi- Jutri ima pa tvoja princeska 1.rojstni dan a ne?

nana, tudi tvoj je lep, res je. Kam si mi pa prej pobegnila?user posted image

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 3022
3.1.2009 21:42:11   
ursalara
Nana ful lep avatar!user posted image user posted image Ti me kar zasipaj z maili mi prav polepšaš te zimske dneve!

Tabletke za zobke mi jih nismo dobili!

Klepetka ful lepe slikice!user posted image

Napise se da delati tudi tukaj!
http://www.glitter-graphics.com/

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 3023
3.1.2009 21:43:24   
ursalara

ursalara, čvekica pa kje si ti......? Dober večer tudi tebi- Jutri ima pa tvoja princeska 1.rojstni dan a ne?

ma evo me polno zasedena,ja ja jutri ima pa moja lubica prvi roj.dan kako je hitro minilo in ja hvala ker nisi pozabila!

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 3024
3.1.2009 21:44:30   
lutiropan

Hvala ursularauser posted image

< Sporočilo je popravil lutiropan -- 3.1.2009 21:45:32 >

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 3025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?