|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zakladi marčevk 2
2.1.2009 11:32:06   
Dinki
Dober dan!
Ursi2, evo mene, da ne boš samevala tu gor user posted image . Le kam so pobegnile vse čvekice? Ja, verjetno se vse pridno crkljate s svojimi dragimi in user posted image , dokler jih imate še vse doma na kupu. Tiste, ki greste delati že februarja vam želim, da maximalno izkoristite še tale mesec. Mene kar stisne na trenutke ko pomislim, da bom kmalu ločena od mojega malega škratka user posted image .

No, pa smo v novem letu in ni časa za slabo voljo user posted image . Mi smo praznovali lepo, čist u izzi pa je bilo na koncu res luštno. Le pokali so letos toliko kot še nikoli. Ko sem dala Titka spat, sva njegovo posteljico prenesla na hodnik, ki je edini prostor v najinem stanovanju brez okna in zaprla vsa ostala vrata. No, pa je uspešno prespal prehod v NL. Dedek mraz mu je prinesel poganjalčka in ga naravnost obožuje. Ga moram skoz peljati po stanovanju in mu razkazujem stvari iz nove perspektive user posted image . Sem potem kupila tegale v BC:

user posted image

in dala zanj 24 €, je znižan iz 32 €.

No, zdejle smo pa vsi trije gledali ponovitev dunajskega orkestra. Super user posted image user posted image , je še Titek vidno užival. No, jaz sem ga gledala že včeraj.
Še to....Tit je ful začel s prstkom kazati na stvari. Naprej pokaže s prstkom, potem pa reče ahču ali pa čuuuu ipd user posted image . Zdej nekaj to zagotovo pomeni, samo mi še ne razumemo njegovega govora.

Toliko od mene,
a kej uživate zunaj na snegu? upam, da bo danes popoldne spet zapadel. Mi je všeč ko je vse belo.

Rokec
vse naj, naj za mini RD
bodi vesel, zdrav in v veliko veselje
svoji mamici, bratcu in očiju
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 3851
2.1.2009 17:11:32   
Infinity1
Ojla Timoty, vidm da si tud ti tukej, lepo! No ti morm povedat, da sm bla zadnč na 4D v Domžalah, pa mi je dohtrca rekla da je naš mali za en teden prevelik, da se tud zna zgodit, da bo mogoče mal pohitel in lejga vrabca... če pohiti za en teden bo prišel ravno 8.3.2009 :)))) Sm se prec na vas spomnla :)

Lepo se mejte!

LP vsem mamicam in njihovim zakladkom

(odgovor članu TIMOTY)
Neposredna povezava do sporočila: 3852
2.1.2009 19:31:45   
Lona76
Dober večer!

No mi smo preživeli prehod v NL ok. Taja ga je seveda prespala, Tilen je bedel do 1. Jaz do 5 in potem ob 7 že auf. Sem bila k luna cel dan, pa še user posted image  sem dobila. Smo se šli pa potem še sankat, ker imajo te prijatelji pri katerih smo bili takoj čez cesto smučišče in umeten sneg. No sicer je tudi malenkost naravnega, ampak je tudi umeten in so se otroci nasankali. Se je pa tudi Tajka prvič sankala in ji je bilo full ušeč user posted image .

Rok vse naj naj za obmesečnico.

Danes pa smo šli še k tašči voščiti in k bratu od moža. Tako da smo se celo popoldne potepali. Tajka je še vedno brez zob se pa slini kot naš pes, ki smo ga imeli, ko si mu pokazal salamo user posted image . K mojmu bratu pa gremo mogoče v nedeljo, drugače pa bodo oni prišli k nam v sredo, ko bo imel Tilen RD. Ja že 5 let bo fantič star in sem se ravno danes ko sem ga stiskala spominjala kako sva ga z user posted image  pred 5 leti že prav nestrpno čakala, lumpek pa ni in ni hotel priti na svet user posted image . Pa sem mela spet razlog za jokat user posted image .

Tko grem zdej se še mal bajskat in večerjat, po praznikih pa na shujševalno.user posted image

(odgovor članu Infinity1)
Neposredna povezava do sporočila: 3853
2.1.2009 21:16:23   
tina50
ojla punce!
pa smo dočakali leto v katerem bodo naši user posted image ,praznovali 1 letouser posted image !

Danes pa svoj 10 mesec praznuje ROK, vse naj, naj ti želim, bodi predvsem zdrav in vesel!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image (še 2 m, pa bo 1 svečkauser posted image )!

sem pa sama doma ker je šel moj na pijačo, ker je 31.12. rodila kolegica hčerkico Medejo! komaj čakam, da jo vidim! to se mi bodo šele naredile lušte!

midva z user posted image  sva novo leto počakal do pol noči, potem sva šla pa spat!  se je pa Lan zbudil ob pol noči, ker je tukaj pri nam sosed ful metal rakete,........sam jikal se pa ni!
je pa revček prehlajen in kašlja in iz nosa mu teče! sem ga zdajle eno uro uspavala, pa čistla nosek,....mi je včeraj 1x, pa danes1x tako kašljal, da je malo bruhal! sam da vročine nima!

jutri pridejo pa user posted image  sorodniki k nam, oz. spodaj k tastu in tašči in bo spet veselo! pa sej se kr peljejo ti obiski, če ne smo pa mi na obisku!user posted image  lepo je in se nič ne veselim pon, ko bo šel user posted image  na šiht!user posted image  je tako lepo ko je doma!

danes sem imela pa jaz na kosilu moje in njegove starše! sem kr pico spekla in je bla ful dobra!

naj še povem to, da Lan kr z veseljem je zadnje dni, sam rad ima pa sam juhice, pa mu pač juhice delam na sto in en načinuser posted image , sam da je! zjutraj in zvečer pa dobi rižolino, ker drugega noče! za kosilo in popoldan je pa že omenjene juhice!

vas grem, še malo za nazaj pogledat, sem v zamudi!user posted image

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 3854
2.1.2009 22:07:06   
tina50
IZVIRNO SPOROČILO: Lona76

Sem pa opazila da se je že začela tkati močna vez oče-hči. Je Taja čisto nora postala na očita in skos hodi k njemu k copatom in ga za hlače vleče da jo dvigne in crklja user posted image . Očitno tukaj ne bo za vsako figo mami, ampak oči. user posted image   

to, pa jaz opazim pri nečakinji, ati ji je vse
pri nam pa tega ne morem rečt, ker je Lan kr zelo navezan name(se mi zdi, da to zize delajouser posted image , ja je pač moški)!no, sej ma rad atija, ga je vesel ko pride iz službe, sam sem pa drugač jaz glavna.

IZVIRNO SPOROČILO: Vilma

Dominik je fajn pikčast, smo ga morali danes peljati k dežurnemu zdravniku. Ena norica se mu je na obrazu vnela in to tako zelo, da ima pol obraza zatečenega. Se mi tako smili, pa tako ga srbi user posted image  Nisem vedla, da norice prihajajo v valovih. Sem mislila, da to izbruhne v enem dnevu, pri nas pa vsako uro nove in nove pikice. Obraz ima čisto rdeč, vrat tudi. Vse to se mora še v mehurčke spremenit in potem v hraste.

upam, da ste iz taglavnega ven in upam, da je Julija ok.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Dinki
Tina50, sem se spomnila, da si ti enkrat spraševala za več postov kako se odgovarja pa ti nobena še ni odgovorila....

še enkrat hvala, pa mi je po tvojih navodilih le uspelo, hvala!user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Naša črtica koraka

Tudi anja ima vnete učke. A jih ima še kdo poleg Lonine Taje? Anja ima take zelene zaspančke, ko bi si smrklčke na učke dala ... Jutri jo peljem k P, da ji mazilo al kapljice predpiše. Lona, katere je dobila Taja?

user posted image user posted image user posted image user posted image  za Anjo in upam, da so učke že boljše!

IZVIRNO SPOROČILO: Naša črtica koraka

Js sem danes taka tečnoba, da bi si najraje rit odgriznila! In potem berem, da se s taščami in tasti vikate, joj me kar pogreje ... ampak, sj js sm svojo tudi vikala, a le občasno .... kadar je kaj nakladala, sem jo pa kar po imenu poklicala in jo tikala ... je bilo smešno slišat: A boste malo bananinega šejka ... a, dej Zofka ne ga tolk jamrat, bom še jest zbolela! user posted image  Kakšna neotesana snaha sem bila. A kljub temu njena najljubša.

user posted image user posted image user posted image

Dober večer,
evo, jaz jem čokolešnik, sem si ga naredila po dolgem času in prav paše. Ma jaz sem tkole zvečer zmeraj lačna, bi pojedla svašta user posted image ....a ima še katera take probleme?

jaz imam take probleme! ma čez dan zdržim, ko je pa večer bi pa vola pojedla!
sam kaj ko se tebi nič ne pozna, jaz pa sam pomislim, pa mi že gre kila gor!(sej ne vem kerga smečka bi dala user posted image aluser posted image ), kr ta bo tapravuser posted image  

user posted image  

user posted image user posted image user posted image  , user posted image user posted image user posted image  za vstajanje

Tina50, ti si se zadnjič tudi zanimala za poganjalčka, tistega prvega od Ursi2 kateri na spletni strani od sončka stane 59 €. Danes sem ga videla v mullerju in stane 44,99 €, toliko v vednost. Jaz ga še nisem kupila. Moram še mal zvohljat če najdem kaj cenejšega. Poleg tega ta nakup čaka mojega dragega user posted image . No, pa bravo za odgovarjanje na več postov na enkrat user posted image .

hvala, sem kupila sedaj tricikla v BC, Lan ful uživa v njm, se kr začne jezit, ko ga ven vzamem, pravi cukrček je
in pa zahvala za poste gre tebi!

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 3855
2.1.2009 22:23:17   
tina50

Dober dan!
Ursi2, evo mene, da ne boš samevala tu gor user posted image . Le kam so pobegnile vse čvekice? Ja, verjetno se vse pridno crkljate s svojimi dragimi in user posted image , dokler jih imate še vse doma na kupu. Tiste, ki greste delati že februarja vam želim, da maximalno izkoristite še tale mesec. Mene kar stisne na trenutke ko pomislim, da bom kmalu ločena od mojega malega škratka user posted image .

No, pa smo v novem letu in ni časa za slabo voljo user posted image . Mi smo praznovali lepo, čist u izzi pa je bilo na koncu res luštno. Le pokali so letos toliko kot še nikoli. Ko sem dala Titka spat, sva njegovo posteljico prenesla na hodnik, ki je edini prostor v najinem stanovanju brez okna in zaprla vsa ostala vrata. No, pa je uspešno prespal prehod v NL. Dedek mraz mu je prinesel poganjalčka in ga naravnost obožuje. Ga moram skoz peljati po stanovanju in mu razkazujem stvari iz nove perspektive user posted image . Sem potem kupila tegale v BC:

user posted image

in dala zanj 24 €, je znižan iz 32 €.

No, zdejle smo pa vsi trije gledali ponovitev dunajskega orkestra. Super user posted image user posted image , je še Titek vidno užival. No, jaz sem ga gledala že včeraj.
Še to....Tit je ful začel s prstkom kazati na stvari. Naprej pokaže s prstkom, potem pa reče ahču ali pa čuuuu ipd user posted image . Zdej nekaj to zagotovo pomeni, samo mi še ne razumemo njegovega govora.

joj, ko  jaz pomislim, da mi bo 8.2. potekla porodniška bi se najraje kr user posted image , po drugi strani bo pa fino it mal med svoje sodelavce in spremeniti okolje(če bom seveda še šla nazaj, če me ne bodo dali stran, pa saj se tud nebi tolk zelo sekirala, ker ni to moje delo)!

user posted image user posted image user posted image  za poganjelec in lepo da Tit uživa! in pa user posted image user posted image user posted image  za ploskanje in govorjenje!

user posted image
no, mi smo pa takle tricikel kupili, samo da je čisto moder! Lan res uživa v njem!

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 3856
3.1.2009 8:48:20   
Lona76
Dobro jutro

Ena user posted image  za vas, ni tako velika in lepa kot Lukcova, je pa iz srca user posted image . Taja se trenutno igra, Tilen gleda ringaraja in je zajterk, možek še spi, mami pa na RR.

Tina50 user posted image  za Lana da se mu nosek čimprej odmaši in da ga končno bolezni pustijo pri miru. Si mogoče probala z Operilom za otroke? Meni je zadnjič P rekla da naj ga dam Taji. Sicer sem potem videla da piše od enega leta naprej, ampak očitno jim ga lahko damo če mi je rekla. Je pa rekla naj ji dam zvečer v vsako nosnico 1 kapljico. Nosek je pa imela zabasan zgoraj. Smrkuček ni nič ven teku. In enkrat sem ji dala potem pa pozabila user posted image . Ma ja smo mel še kapljice za učke, pa kremico za učke pa zdravila za plučka, no pol si pa zapomni zvečer kaj vse more otrok uzet. Je bila k kakšna zelo zelo stara mamca k sem jo zvečer filala z zdravili user posted image . No učki so v redu, za plučka bomo pa do pozne pomladi jemali zdravila in upam, da nam pomagajo.

Dinki user posted image  za poganjalca da je Titku tako všeč. Super.

NČK kako so Anjine učke? Ste šli k P? Ste dobili kapljice?

Vilma upam, da so se koze umirile in je Dominik bolje.

Taiu vse naj naj za obmesečnico, bodi zdrav in vesel še naprej user posted image .

Jaz sem pa učeraj slučajno kaslc odprla, ja ga že nekaj časa nisem in notri od KC pošta za Tajo. In so nama kardiologa prestavili iz 14.1 na 7.1., tako da bomo imeli 7. norišnico, ker imava ob 12 kardiologa, ob 14 RA in potem hitro domov ker pridejo babice, dedki in strički čestitati Tilnu za RD. Za prijatelčke sva se pa z možem odločila da bo imel zavavo februarja. Ker gremo še smučat janauarja, pa še vem ne kje naj mu jo naredim. Doma vseh otrok ne bom imela, ker nimam volje da bi jih pazila, pa še na Tajko je treba gledati. Je bilo včeraj pri poročilih da full razsajajo virusi in da so naši revčki najbolj na udaru in da jih je že kar nekaj po bolnicah user posted image . Upam, da se izognemo temu. Gripa pa naj bi prišla v naše kraje šele čez 1 mesec.

Nč dost nakladanja, sem grem otročičkom malo posvetiti.

Lep dan vsem. Upam,da se pokaže kaj sončka.

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 3857
3.1.2009 9:51:46   
Dinki
Dobro jutro,
noč za nami: katastrofa od katastrofe! Jaz sem mislila, da bom popuser posted image  user posted image . V celi noči ne vem če je eno uro prespal v kosu. Se ne spomnim, da bi kdaj še bilo tako. Pa ne vem kaj je vzrok. Zunaj ima že 2. zobek in prav sem predvidevala, je dobil še drugo dvojko, tko da je zdej res vampirček - drakulca user posted image . Mu pa leze ven še spodnja enka. Mogoče je to user posted image ....ampak nima pa nobene vročine, pa tudi driske ne.....najbolj me jezi to, ker se skoz dviguje v sedeč položaj, potem pa na nogice in ga dam ležat, da bomo zaspali in on ves trmast, da bo vstal....in tko potem telovadiva on gor, jaz njega dol....user posted image
zdejle sva pozatrkovala, se malce igrala in čakam, da gre odspati 1. rundo spanca, jaz pa seveda z njim user posted image .

Lona76, tole tvoje jutranje stanje doma je tako kot pri meni, le da jaz nimam 2 user posted image . Torej Tit se igra, jaz na RR, očka pa spi user posted image . Pa hvala za kavico user posted image .

Tina50, tudi vaš poganjalček zgleda super. Bo super za spomladi za ven. Naš je preveč plastik fantastik za ven. Bo treba za spomladi kupit kakega z napihljivimi gumami. Vaš jih ima, ne? koliko si pa dala za njega?
pa user posted image user posted image user posted image  za Lana, da bo prehlad kmalu mimo in pohvale Lanu, da sedaj lepo papca user posted image .

Infinity1, pozdravljena med nami marčevkami že mamicami. Torej si v pričakovanju? želim ti čim lepši zaključek tega prekrasnega obdobja s trebuščkom user posted image .

in na koncu še čestitka:

dragi Tai,
vse naj, naj za tvoj mini RD user posted image
bodi še naprej zdrav, nasmejan, zvedav, lepo pančkaj ponoči
in bodi super prijatelj svojima dvema user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Dinki -- 3.1.2009 9:57:39 >

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 3858
3.1.2009 9:56:53   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: tina50

sem pa sama doma ker je šel moj na pijačo, ker je 31.12. rodila kolegica hčerkico Medejo! komaj čakam, da jo vidim! to se mi bodo šele naredile lušte!

takle PDP je imela tudi moja mami z mano, samo sem bila jaz mal preveč firbčna in sem malce pohitela na ta svet user posted image .
Ti pa verjamem, da ti bo naredilo lušte. Meni so se naredili zdaj ko so po TV-ju kazali ta prve novorojenčke v tem letu....sem si prav zaželela imeti spet eno štručko doma user posted image ....no, po današnji noči me je to spet minilo user posted image .

Kje ste ostale čvekice????? ste si vse zadale v letu 2009, da boste ukinile odvisnost od RR-ja? user posted image

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 3859
3.1.2009 10:15:26   
Ursi2
TAI, VSE NAJ, NAJBOLJŠE OB OBMESEČNICI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

user posted image

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 3860
3.1.2009 10:18:06   
Ursi2
SAmo na hitro!
Tudi naša noč je bila čudna. Kr nekajkrat se je zbudil, potem pa ob 5 na nogice in se je smejal in seveda ni hotel več spati. Je bil jok tak, ko sem ga hotla uspavat. No, sem bila jz bolj vztrajna, ker je skoz kazal na vrata, da bi šel ven in se igral. Pa sem ga ob 6 le uspavala nazaj!!!!!!!!!

Seveda pa sva za vas skuhala kavico, sicer bolj pozno, pa mislim, da bo vseeno pasala!user posted image

user posted image

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 3861
3.1.2009 17:24:03   
Katiandi
Ojla!
Te dni je pa res zatišje tu gor, smo vse rajši z user posted image  in user posted image , dokler so še doma. Bom pa jaz mal povedla, kako je z nami. Naš Jaka je bolan, že kar nekaj dni se po useških čoha pa mal stokca pa sva ga včeri peljala v dežurno ambulanto. Je bla taka gužva, da sva se raje kr obrnalauser posted image .  Čez dan je bol malo jedel, zvečer je malo več, a je potem 3x bruhal. Smo šli raje potem se danes pokazat in ima vneto uho, grlo - je ena viroza pa je dobil antibiotik. Sva mu pa danes malo merila vročino, pa ni nč pokazal ( v ušesu), potem sem pa z drugim zmerila prejle v ritki, pa ima 39,2! 
Je pa kr priden, glede na situacijo, tudi papca dovolj, a kaj ko mi potem bruhne. Tudi spančkat je šou že tretjič danes, samo ima bolj kratke kitice. Pa da ne omenim njegov nosek: sva ga že 20x čistila s fiziološko, jo kr sproti kuham. 
Vsem želim tudi jaz srečno novo leto, da bi bili vsi zakladki zdravi, saj ostalo pa itak samo pride, da je le zdravje!

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 3862
3.1.2009 22:24:15   
tina50
ojla! res kakšno zatišje je tukaj gor!

mi smo danes spet imeli obiske, pa je Lan spet dobil igreče, sedaj sva se pa odločila, da teh pa mu ne bova odpirala, saj že ne ve s katero bi se igral! pa vse nekaj pojejo pa piskajo! bomo sedaj te hranili in mu jih dali malo pozneje, pa malo jih bova menjavala, da bodo bolj zanimive!user posted image  preveč je vsega!

Tina50 user posted image  za Lana da se mu nosek čimprej odmaši in da ga končno bolezni pustijo pri miru. Si mogoče probala z Operilom za otroke? Meni je zadnjič P rekla da naj ga dam Taji. Sicer sem potem videla da piše od enega leta naprej, ampak očitno jim ga lahko damo če mi je rekla. Je pa rekla naj ji dam zvečer v vsako nosnico 1 kapljico. Nosek je pa imela zabasan zgoraj.

opreil še mu nisem devala, jaz mu kr FR dam notri pol pa z BV ven posesam, to je res super zadeva!
sem pa brala malo sedajle na med.over, kako je pomembno da čistimo nosek, da bi s tem preprečili pol vnetih ušes, če bi redno čistili nos!
sam nisem pa zastopla to, če bi jim tudi kr tako mogli dajat kakšno kapljico v nos, tudi če n prehlajen?user posted image  katera ve?
za operil pa Tanč piše, da je super, da bi mogel bit na zeleni listi!

tvoja Taja je pa res boga, kolk vsega more ona vzetuser posted image user posted image

Dobro jutro,
noč za nami: katastrofa od katastrofe! Jaz sem mislila, da bom popuser posted image  user posted image . V celi noči ne vem če je eno uro prespal v kosu. Se ne spomnim, da bi kdaj še bilo tako. Pa ne vem kaj je vzrok. Zunaj ima že 2. zobek in prav sem predvidevala, je dobil še drugo dvojko, tko da je zdej res vampirček - drakulca user posted image . Mu pa leze ven še spodnja enka. Mogoče je to user posted image ....ampak nima pa nobene vročine, pa tudi driske ne.....najbolj me jezi to, ker se skoz dviguje v sedeč položaj, potem pa na nogice in ga dam ležat, da bomo zaspali in on ves trmast, da bo vstal....in tko potem telovadiva on gor, jaz njega dol....user posted image
zdejle sva pozatrkovala, se malce igrala in čakam, da gre odspati 1. rundo spanca, jaz pa seveda z njim user posted image .

user posted image user posted image  za drugi zobek!
za noč pa upam, da bo današja boljšauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tina50, tudi vaš poganjalček zgleda super. Bo super za spomladi za ven. Naš je preveč plastik fantastik za ven. Bo treba za spomladi kupit kakega z napihljivimi gumami. Vaš jih ima, ne? koliko si pa dala za njega?

ja, sem potem raje vzela tega, ker ga bomo res lahko spomladi uporabljali zunaj! napihljivih gum nima, ima pa gumijaste! so kr vredu!
cena je bila, pa sedaj ko je bil v akciji 35, al 36! redna cena je pa tam okol 45!
mislim, da ni več v akciji! v BC sem ga kupila!

Katiandiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da se čimprej pozdravte!!!!!!

TAI vse, naj naj za tvojih 10 mesecev! kako velik fant si že user posted image user posted image user posted image user posted image !
bodi zdrav in razveseljuj svoja starša na vsakem koraku!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lepo in mirno noč vam želim!

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 3863
3.1.2009 22:59:43   
terida
Drage mamice, vam in vašim družinam želim srečno in zdravo 2009!

Posebej pa še Taiu: dragi Tai, vse naj naj za obmesečnico še z moje strani! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi smo zdaj spet doma. Desetdnevni "poskus preživetja" user posted image pri tašči in tastu se je končal izjemno dobro - ni prišlo niti do enega konflikta in smo se tako dobro imeli, da nam je bilo skoraj hudo, ko smo šli nazaj domov. Samo potem, ko si končno doma (in ko je vse razpakirano in na svojem mestu), pa pride v veljavo tisti izrek, da je povsod lepo, doma pa najlepše. Z user posted image sva izkoristila izjemno priliko, da imava varuške na dosegu roke, in sva pričakovala novo leto v centru Nove Gorice. Bilo je mraz kot user posted image , a sva se toplo oblekla (meni je tašča posodila ene predpotopne volnene žabe!) in smo se imeli prav fino. Vseeno pa smo šli kar kmalu potem domov, ker sem imela občutek, da se zna naša ta mala zbudit (nekaj jo spet zobje dajejo in zadnje čase spi bolj nemirno). In še dobro, da sem poslušala ta moj šesti čut, ker ko sva prišla domov, je bila Erika budna in se je crkljala pri tastu v naročju. Baje so jo zbudile petarde/rakete/karkoli že ob polnoči in ni hotela bit več v posteljici. Je pa rada bila v naročju - čisto pridna in tiho, samo budna. Ko sva prišla, sem jo dala v posteljico in je čez en čas lepo zaspala.

Zdi se mi, da je med prazniki Erika zelo napredovala - zdaj se dvigne že praktično ob steni in tudi bolj stabilna je postala. Je pa naredila še en konkreten napredek, ki ga pa moj user posted image ne priznava: poklicala me je mama - in to prav zares, ne tisto naključno zlaganje zlogov ma-ma. En večer, ko je bila že v pižami in je pri tašči v dnevni sobi čakala, da jo vzamem in podojim, sem skočila še nekaj iskat v kuhinjo. Takrat se je ustrašila, da grem proč od nje in je zaklicala MAMA. Jaz pa v user posted image ! Saj ne vem, ali si ona pod mama predstavlja svojo mamico (torej, da ve da je to moje "ime") ali se ji zdi, da je to pač samo en način, da ko je lačna prikliče k sebi žensko polno mleka... Mi je prav vseeno - rekla je mama in to zna tudi ponovit, ko je situacija podobna. A je to po vaše že prva beseda?! Moj pravi da ne, ker čaka, da bo rekla TATA. Potem bo pa to nekam napisal user posted image

Sicer pa sem pred par dnevi tudi opazila, da sem kar naenkrat postala "edina pomembna" zanjo. Je zgleda prišla v tisto obdobje, ko velja samo mama. In mojemu seveda ni prav. Nekaj v stilu da če je do zdaj pridno skrbel zanjo, Erika nima pravice, da se odloči, da zdaj kar naenkrat ni več dovolj dober zanjo user posted image Ma včasih se mu moram prav smejat user posted image

Lepo se imejte in izkoristite jutrišnji dan! Nočko!

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 3864
3.1.2009 23:54:41   
Ursi2
Živjo!
Ma, sem ful napisala, pa me je ven vrglo!
Sem jezna, sam ka j moreš.
No, zdej se mi pa ne da še enkrat pisat vsega
Tako da vsem bolančkom (Taja,Lan, Jaka,...) eno goro user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da bi bili kmalu zdravi.
Titu čestitke za zobeka in tudi en kup user posted image user posted image user posted image user posted image , da bi bila noč boljša in da bi zobek kmalu ven pogledal!!!!!!!!!!!!!

Dinki in Tina50 super za poganjalca oz trikolesnik!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

No, pa vsem želim, da jutri še maximalno uživate dan!!!!!!!!
Vsem čestitke za vse napredke, za lepe preživete praznike,....

Se pa jutri še kaj beremo!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 3865
3.1.2009 23:55:55   
Ursi2
Terida, čestitke Eriki za MAMA.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Veš, naj moški rečejo kar hočejo, ampak to je pomoje že prva beseda!!!!!!!

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 3866
4.1.2009 6:47:21   
Ursi2
 user posted image user posted image user posted image SONČKI MARČEVČKI user posted image user posted image user posted image

Ursi2: Luka - 19.2.2008
ob rojstvu: 2380g, 45,5 cm
2. mesec: 5240g, 52 cm
4. mesec: 7200g, 63 cm
6 mesecev 20dni: 8330g; 67,5cm
8. mesecev: 8690g, 69 cm
9 mesec 27dni: 9490g, 72 cm

Azzurra: Daša - 21.2.2008
Rojstvo: 53cm, 3.430
1. mesec: 56 cm, 4.370
2. meseca: 61 cm, 5750
3. mesece:66 cm, 6.750
4. meseci: 7.400
4,5 mesecev: 7800g, 72 cm

miska_32: Nejc - 24.2.2008
Rojstvo: 47cm, 2.380
1.mesec: 52cm, 4.450
2. meseca: 58 cm, 5.570
3. mesece:61 cm, 6.170
4,5 mesecev: 67,3cm, 8190
6 mesecev: 70.6cm, 9340

miska_32: Neva - 24.2.2008
Rojstvo: 46cm, 2.170
1.mesec: 50cm, 3.500
2. meseca: 55 cm, 4.500
3. mesece:58 cm, 4.900
4,5 mesecev: 62cm, 6.150
6 mesecev: 67cm, 7.420

Arabela: Sergej - 25.2.2008
Ob rojstvu: 3780g, 51cm
1.mesec:5380g, 57,5cm
2.mesec: 6840g, 59,5cm
3.mesec: 7460g, 62,5cm

Aleži: Sara - 27.2.2008
Ob rojstvu 3490,50 cm
5 tednov 4500, 55 cm
9 tednov 5560, ?
13 tednov 6450, 63 cm
17 tednov 7200, ?
25 tednov 8350, 72 cm
29 tednov 8350

Ursi84: Nejc - 28.02.2008
Ob rojstvu: 3450 g, 52 cm
1. mesec: 4.520 g, 53,5 cm
2 mesec: 5.470 g, 57,5 cm
3. mesec: 6.210 g, 60,5 cm
4. mesec: 6.580 g, 62 cm
5.mesec: 7.430 g, 65,5 cm
6,5 mesec: 8.055 g, 67,5 cm
8 mesecev: 9300 g

katj: Rok - 2. 3. 2008
rojstvo: 3620g,53 cm
1.mesec: 4450g, 55,5 cm
2.mesec: 5600g, 61 cm
3. mesec: 6100g, 61 cm
6. mesec: 7900g, 70 cm
7.mesec:8700g, 72 cm 

lucalu: Tai - 3. 3. 2008
Ob rojstvu: 2550g, 48cm
1 mesec: 3950g, 55cm
2 meseca: 4880g, 59cm
3,5 meseci: 5840g, 63cm
5 mesecev: 6840g, 65cm
7 mesecev: 7650g, 70cm
9 mesecev: 8750g, 73cm 

Nasy : Maša - 4.3.2008
rojstvo : 4420, 54cm
1.mesec: 5100g, 56 cm
2.mesec: 5800g, 59 cm
3.mesec : 6900g, 60 cm

Lona 76: Taja - 4.3.2008
Ob rojstvu: 3900g, 53 cm
1. mesec: 4170g, 54 cm
2. mesec: 5210g, 57 cm
3. mesec: 5640g, 60 cm
4. mesec: 6240g, 62,5 cm
6 mesecev 3t: 8190 g, 68 cm 
9,5 mesecev: 9580 g, 73,5 cm 

jagoga: Tomaž - 6. 3. 2008
Ob rojstvu: 2990g, 50 cm
1. mesec: 3900g, 52 cm
2. mesec: 4650g, 56 cm
3. mesec: 5450g, 59 cm
4,5 mesecev: 6400g, 63,5 cm
6 mesecev: 6910g, 65 cm
9 mesecev: 7880g, 71,5 cm

Čakajoča: Nik - 7.3.2008
porodna teža: 3610g in 51 cm
1. mesec:4535g in 54,7 cm
2. mesec: 5.330g in 58 cm
3. mesec: 6410g in 60,5 cm
4. mesec: 7550g in 64,5 cm
6.mesec: 8920g in 70cm
9. mesecev: 10.060 g, 74 cm

Mumu: Tia - 8.3.2008
Ob rojstvu, : 3330 g, 50 cm
1 mesec: 4135 g, 51 cm
2 meseca: 4710 g, 53 cm
3 meseci: 5210 g 56 cm
4 meseci: 5920 g
6 mesecev: 6960 g, 63 cm

7 mesecev 27 dni: 7440g, 65cm
9 mesecev: 8240 g, 67 cm

Timoty: Timotej - 8.3.2008
Ob rojstvu: 3800g, 53 cm
1 mesec: 4600g, 55 cm
2 mesec: 5610g, 60 cm
3 mesec: 6450g, 63 cm
4 mesec: 7100g, 66 cm
5 mesec: 8200g, 69 cm
6 mesec: 9430g, 72 cm

Tina50: Lan - 9. 3. 2008
Ob rojstvu: 3880g, 53cm
6tednov: 5220g, 57cm
3meseci: 6420, 65cm
5.mesec:7760,69cm
6,5 mesecev: 9100g,71cm
9 mesecev: 9800g, 74cm 

Pingvinčica: Nina - 11. 3. 2008
rojstvo: 3500, 52 cm
1. mesec: 4780 g, 57,5 cm
3. mesec: 5780 g
3. mesec: 6010 g, 64 cm

Špela100: Maks - 11.3.2008
ob rojstvu: 3.390 gr, 51 cm
1 mesec 4.450 55 cm
3 meseci 5.930 63 cm
4,5 meseca 6.800 66 cm

Ek76: Mia - 12.3.2008
ob rojstvu - 48 cm, 2880g,

1. mesec 54 cm, 3780g,
2. mesec 56 cm, 4450 g,
3 mesec 59 cm, 5050g,
4,5 mesec 62 cm, 5680g.

*BellaLuna*: Luka - 14. 3. 2008
ob rojstvu: 3580g in 53 cm
1. mesec: 4540g in 55,5 cm
2. mesec: 5450g in 60,5 cm
3. mesec: 6520g in 63 cm

Terida: Erika - 16. 3. 2008
Ob rojstvu: 3500 g, 51 cm
1. mesec: 4200 g, 54 cm
2. mesec: 4895 g, 58 cm
3,5 mesec: 5640 g, 63 cm
5,5 mesec: 6900 g, 66 cm

7. mesec: 7390 g, 70 cm
9. mesec: 8200 g, 72 cm

paola: Vesna - 17. 3. 2008
ob rojstvu: 3500g, 51 cm
1. mesec: 4500g, 56 cm
2. mesec: 5500g, 63 cm

Zofy: Julija - 18. 3. 2008
Ob rojstvu: 3300g, 52cm
1. mesec: 4000g, 53,4cm
2. mesec: 5200g, 59,2cm
3. mesec: 5770g, 60,5cm
4m 13 dni: 6450g, 64 cm
6m: 7430g, 67,5 cm
7m: 8000g, 70 cm
8m: 8500g, 71cm
9m: 8430g, 73 cm

medica: Anis - 20. 3. 2008
ob rojstvu: 3740g, 53cm
1 mesec: 4750g, 56cm

3. mesec : 7140g, 61cm
4,5 meseca: 7850g, 65,5cm
6 mesecev: 8130g, 66,5cm

Katiandi: Jaka - 20. 3. 2008
Ob rojstvu: 3180g, 49 cm
1. mesec: 4010g, 56 cm
2. mesec: 4950g, 58,5 cm

3. mesec: 5890g, 61,5cm
6,5 mesec: 8000g, 70,5 cm 

Klaudy: Kaja - 20. 3. 2008
ob rojstvu: 2840kg, 48cm
1.mesec: 3850 kg, 53 cm
2.mesec: 4900 kg, 56 cm
3.mesec
: 5720kg, 58,5cm
4,5 mesec: 7300 kg, 63 cm

san: Urban - 21. 3. 2008
Ob rojstvu: 3790g, 54 cm
1. mesec: 5200 g, 57,5 cm
2. mesec: 6000 g, 61,5 cm
3. mesec: 6390 g, 64 cm

4. mesec: 7200 g, 67,5 cm
6. mesec: 7800 g, 70 cm

Ribica85 : Kristjan - 22. 3. 2008
ob rojstvu: 3950g, 55cm
1.mesec: 5000g, 59cm
2. mesec: 6100g, 62cm
3.mesec: 7330g, 65cm

Vilma: Julija - 22.3.2008
Ob rojstvu: 3010 g, 50 cm
1,5. mesec: 4615 g, 54 cm
3. mesec: 5410 g, 59 cm

5,5 mesecev: 6500g, 65,5 cm

Zala:Zala- 23.3.2008
ob rojstvu: 3620 g, 52 cm
1. mesec:   4180 g, 53 cm
2. mesec:   4900 g, 56 cm
3. mesec:   5600 g, 60 cm
4. mesec:   6000 g, 63 cm
5. mesec:   6400 g, 66 cm
6. mesec:   6900 g, 68 cm

Violica_23: Nataša - 24.03.2008
Ob rojstvu: 3550g, 53 cm
1.mesec- 4450 g, 54,5 cm
2.mesec- 5920 g, 59 cm
3.mesec- 6830 g, 63 cm
4,5.mesec- 8090 g, 67,5 cm
6.mesec- 8610 g, 70 cm

perp: Neja - 25.3.2008
Ob rojstvu: 3820g, 54cm
1. mesec: 4470g, 56,7cm
2. mesec: 5610g, 60,3cm
3. mesec: 6850g, 62,8cm
4.mesec: 7800g
4,5 mesec: 8340g, 65,5cm
5. mesecev: 8640g
6 mesecev: 9510 g, 68,5 cm 

Mergetka: Matic - 28. 3. 2008
ob rojstvu: 3610g, 51cm
6 teden: 4660g, 54cm
2. mesec:5500g, 57cm

Pomlad08: Job - 30. 3. 2008
ob rojstvu: 4090g, 55cm
5 mesecev: 9090g, 69cm

gaya24: Maj - 31. 3. 2008
ob rojstvu: 4680g, 53cm
3.tedne: 5200g, 56.5cm
6.tednov: 6100g
2. mesec: 6800g, 61cm
3. mesec: 7980g, 66.5cm
4. mesec: 8910g,
5. mesec: 9700g, 70cm
6. mesec: 10680g, 73cm
8. mesec: 11500g, 75,5cm

Naša črtica koraka: Anja - 31. 3. 2008
Ob rojstvu: 3290g, 51cm
1. mesec: 4015g, 54,5cm
3. mesec: 5000g, 61 cm

4. mesec: cca. 5500g
5,5 mesecev: 6130g, 65,5 cm
7. mesec: 6410g
8. mesec: 6635g

Katy13: Taja - 4. 4. 2008
Ob rojstvu: 3680g, 51,5 cm
19 dni: 4070g, 55 cm
2. mesec: 5210g, 58 cm
3. mesec: 5710g, 60 cm
3 mesece 19 dni: 6100g, 61 cm
5. mesec: 6800g, 66 cm
5 m in 20 dni: 7220 g, 65 cm
7. mesecev: 7700 g in 67,5 cm

Dinki: Tit - 7.4.2008
Ob rojstvu: 4235 g, 58 cm
3. tedni: 5190 g
6 tednov: 6900 g, 61 cm
2 meseca: 8000 g

3 m 1 t: 9420 g, 68 cm
4 meseci: 10,6 kg
5 mesecev: 10,9 kg, 74 cm
6 mesecev: 11,6 kg, 75 cm
7 mesecev: 12,1 kg, 75,5 cm
8 mesecev: 12,1 kg, 77,5 cm

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 3867
4.1.2009 6:51:32   
Ursi2
TAJA (Lona76) , TAJA (Katy13) in MAŠA (Nasy), VSE NAAAAAAAAAAAJBOOOOOOOOOOOOOLJŠE OB OBMESEČNICI!!!!!!!!!!!!

user posted image

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 3868
4.1.2009 7:03:56   
Ursi2
user posted image !
Naša noč super kot že dolgo ne.
Je zaspal ob 22, se sicer okrog 22.30 zbudil in sem ga še malo podojila, da se je umiril, potem pa spal do 6. Sicer potem ni hotel zaspat nazaj, sam sem ga pustila v posteljci in se je igral not pa se metal sem pa tja, jz sem bila zraven v sobi, vendar je bila tema. Potem pa sem ga uspavala počasi nazaj. Je pa ful kašljal, kako minuto skupi, da skor do sape ni več prišel. Ima ful suh zrak v sobi, pa sem mu potem malo s fiziološko v nos, sam tolko, da sem mu malo zmočla pa je sam naslonil se na mene in zaspal. Pa sploh nisem vedla, da je moj na ful odprl radiator. user posted image user posted image

Seveda pa najprej ena
user posted image
za lepši začetek dneva!!!!!!!!!!

Za moč pa še malo
user posted image

Želiva vam lep dan, da se bote imeli fajn in ga res izkoristili!!!!!!!!!!!!!
user posted image

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 3869
4.1.2009 7:26:20   
lucalu
Dobro jutro mamice! Kaj bo dobrega?
Evo, končno imam pol urce, da vas malo pozdravim in probam nadoknadit moja zaostanek... z branjem sem še v lanskem letu! user posted image
Mi smo Novo Leto pričakali mirno... Tai je spančkal, midva pa sva počakala polnoč, nazdravila in tudi odšla v deželo sanj... Pokalo je kot za stavo - od polnoči do 1h ni bilo sekunde mira, z vseh strani je švigalo... nisem mogla verjet, ampak moje detece je vse skupaj prespalo! user posted image

No, da najprej nadoknadim moj dolg in voščim vsem slavljencem: Job (s petdnevno zamudo user posted image ), Maj in Anja (s štiridnevno zamudo user posted image ), Rok (z dvodnevno zamudo user posted image ), Maša, Taja in Taja (brez zamude user posted image ) iskrene čestitke za vaše mini rojstne dneve!!! Bodite zdravi, veseli, navihani in razveseljujte svoje mamice še naprej!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Tako, to je bil moj dolg za nazaj... zdaj vas grem pa še prebrati... kolikor mi bo uspelo...

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 3870
4.1.2009 8:16:54   
Lona76
Dobro jutro!

Noč tako kot ponavadi. Ob štirih mleko in spala do pol osmih. Superuser posted image . Taja se igra z žaluzijami, Tilen itak da gleda živ žav, oči pa kaj mislite? SPI user posted image . Ja bo pa zdejle vstal, ker je kavica že kuhana. Danes smo se odločili da gremo k mojemu bratu, potem pa k prijateljem, da se bo Tilen postavil na smučke, ker punce moje čez 14 dni vas za en teden zapustim, ker grem važička smučatuser posted image .

Tina50 user posted image  za Lana da se mu nosek čimprej odmaši in da ga končno bolezni pustijo pri miru. Si mogoče probala z Operilom za otroke? Meni je zadnjič P rekla da naj ga dam Taji. Sicer sem potem videla da piše od enega leta naprej, ampak očitno jim ga lahko damo če mi je rekla. Je pa rekla naj ji dam zvečer v vsako nosnico 1 kapljico. Nosek je pa imela zabasan zgoraj.

opreil še mu nisem devala, jaz mu kr FR dam notri pol pa z BV ven posesam, to je res super zadeva!
sem pa brala malo sedajle na med.over, kako je pomembno da čistimo nosek, da bi s tem preprečili pol vnetih ušes, če bi redno čistili nos!
sam nisem pa zastopla to, če bi jim tudi kr tako mogli dajat kakšno kapljico v nos, tudi če n prehlajen?user posted image  katera ve?

tvoja Taja je pa res boga, kolk vsega more ona vzetuser posted image user posted image

Ja sej ji jaz tudi tako nosek čistim, ampak če ima čisto gor ji gre pa potem samo fiziološka ven,ker ji sploh smrkuček ven ne priteče. No meni je P rekla, da naj ji tudi ko ni prehlajena dajem zjutraj in zvečer kapljico FR v nosek . Pa če sem iskrena pozabim, ker sem prav srečna ko so dnevi ko mi jo ni treba s FR filat. No zdravila pa ima sedaj samo še zvečer za plučka, za učke ne rabi več, ker so zdraveuser posted image

Dinki upam, da ste preživeli lepšo noč. In čestitke za novi zobek, pa da še un ki vam krade spanec čimprej ven pogleda.

Terida ja ja to bo kar prva beseda pa naj dragi reče kar hoče user posted image . Naša je pa nehala mama govort pa govori AAAATAAAAA. In jaz njej MAMA ona pa nazaj AAAATAAAA user posted image . Je pa tudi ona ratala taka da hoče bit skos pri meni. Je bila zadnjič tašča prav užaljena, ker jo je imela v naročju, Taja pa je k meni lezla. Kaj čmo prišli smo v to obdobje in upam, da hitro mine.

Maša in Taja vse naj naj za obmesečnico. Bodita zdravi in veseli in razigrani.user posted image user posted image

Ursi hvala za čestitke Taji, pa čestitam za zelo dobro noč

Zdej me pa hči kliče user posted image

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 3871
4.1.2009 8:17:36   
Lona76
Lucalu hvala tudi tebi za čestitke

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 3872
4.1.2009 16:43:32   
Dinki
Dan user posted image ,
evo mi trije smo glih domov prišli smo bili (standard) pri moji mami na kosilu....mmmm, danes je bilo pa res ful dobro user posted image . No in ker je zapadalo toliko snega mu je dedi (moj oče) kupil sanke in smo se šli sankati user posted image . In to take kulske sanke, ki se lepo zložijo, kar je premija za zbasati jih v avto in iti kam z njimi user posted image . Dan pa kot narejen za to. Sonček, mraz in sneg....krasno! No, bolj kot Tit je na svoj račun prišla mami  - jaz ker naju je oči lepo vleker skupaj na sankah user posted image .
Zjutraj me je pa tudi doletelo presenečenje ker je ob 8h s Titkom vstal dragi in sta se vse zrihtala sama (čajček, zajtrk,....) jaz sem pa izkoristila ponujeno in spala do 10h user posted image . Se ne spomnim kdaj sem nazadnje.

Dragi Taji,
vse naj, naj obema za mini RD
obema želim ogromno zdravja, da bosta veseli,
razigrani in ob enem pridkani
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lucalu, lepo te je spet malo brati!

katiandi user posted image user posted image user posted image  za Jakata, da bo zdrav!

user posted image user posted image  za drugi zobek!
za noč pa upam, da bo današja boljšauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hvala Tina50. Zgleda so tvoje pike poke pomagale, ker je bila ta noč krasna. se je zbudil le enkrat ob 5h, sem ga podojila in je zaspal nazaj do 8h. Je moral očitno še not prinest od prejšnje noči user posted image . Pa hvala za info glede tricikla.

ma pomojem, da ni dobro to kar redno notri dajat. Torej če je nosek lepo odmašen, se meni ne zdi smiselno. Operil je res super zadeva, samo tudi ta osuši sluznico v nosu, tako da redna uporaba pomojem ni glih najbolj.

terida, vidim da si se lepo spočila na mini dopustu pri tašči user posted image . Meni gre pa moja zadnje dni prav na user posted image . se vidi, da je že zdrava in da so prazniki in je skoz doma in skoz hoče imeti Tita. Pa sej nisem fer, mi kdaj tko prav pride da ga mal pomirka, ampak se mi zdi je prav zatreskana vanjga user posted image . Ursi2 kako je bilo kaj pri tebi sedaj ko je bila tašča ves čas doma? Je pa tudi našemu Titu zdej dogajalo na polno ko smo bili vsi doma. in kot si pisala ti Terida, bo pomojem Titu od jutri naprej kar dolgčas samo z mano user posted image  user posted image .
Bravo Eriki za besedo mama user posted image ...uf komaj čakam da tudi jaz to doživim! in to, da je navezana nate user posted image . Jaz sploh nimam tega občutka pri Titku, se mi kdaj zdi da je pri vseh ostalih bolj vesel kot pri meni user posted image ....sploh zdej ko so ga vsi mečkali na polno med prazniki....

Ursi2, krasen avatarček user posted image user posted image

Lona76...tudi pri nas je tako z besedo mama. Jaz mu rečem mama, on pa meni nazaj tata user posted image . Mi je pa ful všeč njegova trenutna govorica. Skoz nekaj čeblja in to tako, da vmes kar pluva user posted image ...joj, kolk se slini, groza! Pa hvala tudi tebi za lepe želje glede našega spanca.

Ok, toliko od mene.
Uživajte, pa javite se kaj!

< Sporočilo je popravil Dinki -- 4.1.2009 16:48:04 >

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 3873
4.1.2009 19:15:30   
mumu
Čer mamice!

Evo, da se javim v letošnjem letu, ki se je začelo katastrofalno user posted image . Naše noči so tako grozne, da ni za povedat in posledično temu se nič ne javljam, ker ko ona spi grem tut jst. Jutri gre user posted image  v službo me je kar groza ko pomislim na to, res mi je pomagau maksimalno user posted image . Poleg groznih noči pa je naša mladenkica pogruntala kako se najbolš izsiljuje; roko porine celo v usta in potem ji gre seveda na bruhanje pa solzni učki ratajo, to pa dela takoj ko se obrnem stran od nje se pravi da zahteva od naju 100% pozornost -groza user posted image user posted image user posted image

Vsem, ki ste praznovali rojstni dan želim vse najboljše
user posted image ,
vsem bolančkom pa

user posted image

Mirno noč želim vsem skupaj!

Svet je okrogel zato, da ga lahko obkroža prijateljstvo.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 3874
4.1.2009 20:47:48   
Lona76
Čeeer!

Dinki hvala za čestitke.

Mumu tudi tebi hvala in upam, da se vam noči popravijo in da Tia neha izsiljevati. Joj so res prefrigani teli naši lumpi. Taja ko mene ne vidi je ok, ko pa me zagleda pa se začne jokat in k meni tiši. Ma mislim da bo tudi to obdobje minilo.

Pri nas se je pa danes zgodila majhna nesreča. S Tilnom sva pospravljala njegovo sobo, to je itak ornk podvig ker ima toooook igrač da je za znort in Taja je bila pri nama. In potem je šla iz sobe proti kopalnici in je Tilen teku vrata od kopalnice zapret in Taja kar na enkrat začne jokat. Ji je pa bučko preščipnu prsteuser posted image . Joj kok je jokala, on se je pa tut kr trest začel. Dobr da sva bla oba z možem doma. Je mož Tajo miril pa ji rokico pod mrzlo vodo držal, jaz pa sem tolažila Tilna user posted image . Ma se je revež tok ustrašu. Tajka ma pa zdej mal vijolčen prstek. Se je pa pol s to rokico že igrala, tko da mislim, da ne bo hudega. Lahko sem samo hvaležna šlampariji od delavcev, ker je luft med vrati in uno "stopničko" ker če bi blo pa čist na knap narejeno pa ne vem kako bi bilo.

Je pa Tilen danes malo smučal. Najprej se je kregal da ne bo nikol več smuču, ker je skos bil na riti, pol sem pa pogruntala da ga s palco držiš je pa full užival. Ma ne vem kdaj se bo naučil smučat in kako nam bo to ratalo, ker nič ne posluša. Študiram, da bi ga dali na smučanju kar v šolo sam ne vem če bo hotu ker ni slovenske šole, ampak so po moje sam italjani user posted image . Se bova še zmenila kako in kaj.

V glavnem mirno noč vsem, pa upam, da bomo jutri v redu preživele dan, ker bomo ostale same z user posted image . Mogoče bo malček bolj živahno tuki na RR ratalo user posted image .

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 3875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?