Ursi2
|
Dober večer, punce! KAJ VSE UŽIVATE s svojimi dragimi? Pridne!!!!! Luka , sicer mi tk ful kašlja, ampak zaenkrat se ne zbudi od tega. Sem pa dala mokre brisače po sobi, tako da upam, da bo malo boljši zrak. Moj dragi je pa prišel prej domov z zaključka. Sem se mu tk smejala. Prvič v 14 letih, kar se poznama, sem ga vidla tako nažganega . In seveda ga je bilo ful strah, da bom jezna. Jz pa sem se mu sam smejala. Pa mi je ful razlagal, pa kr pogovarjal bi se. Pa sem izkoristila priložnost in sem ga par stvari zaslišala, za katere me je že skoz malo matralo, pa se je vedno izogibal pogovorom. No, zdej sem pa izkoristila priliko, ko mi je vse po resnici povedal, jutri se pa tako ne bo več spomnil, da sem ga kaj spraševala! No, pa morem rečt, da sem bila zelo zadovoljna in vesela odgovorov!!!!!!!! Ma, sem žleht, sam pač tk je! Drgač je bil dan lep, sma se z Lukijem ful fajn imela.Smo včeri peli, dragi je še s kitaro zraven igral in se je Lukanu ful dopadlo. Pa je danes skoz hodil v sobo, kjer imava kitaro in takoj k njej. Pa sem mu jo dala na tla in je bil ful vesel. Sem ga lahko pustila ene pol ure in je skoz igral pa razbijal po kitari. Sem vmes lahko pospravla pa posesala celo hišo. Pa ful mu je smešno, ko stoji, da začnem jz govorit DAN, NOČ (igrca, ki smo se jo šli v OŠ) in Luka ful začne počepat za noč in vstajat, ko rečem dan. Pa se smeji in vriska. Pa lovima se po celi hiši. Sam da že na koncu ne vema, a on mene lovi ali jz njega. Drgač pa sploh ne smem it mimo kake svečke, ker začne kr pihat in potem morem jo lepo prižgat, on pa jo poskuša pihnat.Pol pa ful skoz nos piha pa ga jezi, ko mu ne uspe. In zdej med hranjenjem nimamo več takih problemov, da bi rabla celo tovarno igrač zraven, da ga zamotim. Dam mu eno žlico v roke in potem on mene hrani, jz pa njega. Pa je čist srečen, ko se jz oblizujem, kk je dobro! Mislim, kaj vse delamo za naše sončke, kaj! Večerja:sem se odločla, da bom kr tatarski biftek nardila in francosko solato pa malo narezka. Pa še eno riževo salato, da jo boma lahko z Lukijem jedla, danes sem pa spekla še koruzni kruh, da boma lahko vsaj malo neki glodala zraven. Dinki, jz sem našemu, ko je lahko jedel kruh kupila grahamovo žemljico in jo je imel ful rad pa kak ržen kruh. Redko sem mu dala bel krih, razen če nisem imela kaj drugega doma. Našmu pa je zakon pečica. Vedno, ko vidi, da jo bom odprla, je že pri meni in se že postavlja. Tako da morem res pazit, da ga ni kje v bližini, če morem kaj ven vzet, ko je še vroče. Barvice: to je bilo meni tudi čudno, ko sem prebrala. Ne, ni še tako daleč, da bi ravno kako črto nardil. Sam je pa pri mojih takoj zraven, ko barvajo in jemlje barvice in si jih ogleduje, no na koncu pa itak bobna z njimi. Sej bom še počakala, zdej sem itak mu skoraj vse igrače pospravila, razen tistih, ki jih ima najrajši pa ko jih je že pšo ustih prevlačil. Ker bi rada, da se mu sor čisto pozdravi, pol bo pa že dobil kako novo zraven. Itak jih je imel pa preveč, pol pa ni vedel kaj bi, pa še Božiček je prinesel. Mam vse lepo pospravljene v škatli in mu bom vsake toliko časa kako zraven prinesla oz zamenjala. Lona76, ja to za mojega si pa prav povedala. Je ravno danes ugotovil, ko je bil tako navdahnjen od vina, da se mora poboljšat, da ko pride domov, da samo spi. Pa sem mu rekla, da spi več ko pa Luka. SE je kr zamislil. Ja, če bi bile obe isti karakter, bi najbrž ne bile ve obe pod isto streho, če bi streha sploh še bila! Tina50, super za to, da je Lan bil priden v varstvu in da je tudi zaspal! Ja, tile naši mali sončki točno vejo, da jim bomo dale zizo, da drugje pač morejo lepo sami zaspat. Kaj moreš, tako pač je! Bo pa res zdej lažje, ko veš, da bo zaspal tudi brez tebe, ko boš v službi. Čestitke tudi za to, da je toliko pojedel. Priden fant. vE, DA SO PRAZNIKI IN bi rad, da bi bila mamca srečna in vesela!!!!!!!!!!!! Ja, to si pa prav povedala, da nas stvari še bolj motijo, ker jih pač tašča naredi. Ma, če kaj istega tast izjavi, me sploh ne gane, ko pa ona, bi jo pa v žlici vode utopila. Zato se pa nazaj držim pa v jezik vgriznem. Ja, za kavico ali sprehod ali pa oboje sem vedno. Lahko se pozanimam, nisem sigurna, kje je to! Marita, čestitke Emi, da je prespala noč pri babici. Ja, ti verjamem, da je šok. Ponavadi je za starše težje kot za otroke, kaj ne!? nAS ŠE TO čaka! Hm, koliko pa imaš številko pleničke? Kaj pa če bi dala za ponoči malo večjo. Jz bom tudi začela za ponoči devat 4+. Drgač imamo pa 4. Mergetka, čestitke za dvigovanje na nogice. kaj naj ti rečem, poznam to, kako je z uspavanjem.. Tudi pri nas sedaj vedno, ko že spi in ga odložim v posteljo, se v trenutku zbudi in je že na nogicah in skače, pa se smeji. Potem pa traja še ene pol ure do uro, da le zaspi. Ponoči, ko se zbudi pa tudi vedno sedi, ko pridem k njemu. Pa super za telovadbo!!!!!!!!!!! Tina50 super, da sta kupila tricikel!Ja, to je tudi ful fajn varianta!!!!!!!!!
|