|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zakladi marčevk 2
30.12.2008 12:03:49   
Lona76
Dober dan!

Otroci so kar pridni, mož dela, sem bila pa danes že v Sapru, sem mogla it sanke ki sem jih nečakinji za božič kupila zamenjat, ker sem kupila t majhne oni so pa hotl ta velke in je bila ob 10 že taka gužva user posted image . Mi je pa mami t maladva pazila ker stari dela.

Ursi2 pa ti si fenomenalna, da tako malo spiš. Jaz bi bila k lunatik. Tvojga si pa opisovala k da bi enga dojenčka. Skos neki dremucka user posted image .Glede barvic pa jaz vem, da Taja ni pripravljena na njih ker bi jih samo po ustih vlačla, ker da vse kar vidi v usta in mislim da edino kar bi naredila bi bil bruhec ker bi si jo tako globoko porinla v grlo user posted image . Če pa misliš da je Lukec pripravljen pol pa mu jih daj. Tvoj je pa res lahko srečen da ima tebe za ženo. Pa ne samo on tudi tašča je lahko srečna user posted image . Si predstavljaš kako bi bilo pri hiši če bi obe imeli isti karakter?user posted image

Za silvestrovo ti ne znam svetovari. Kar si napisala je super!!!!! Mi gremo k prijateljem ki imajo fantka starega 3 leta. No z njimi gremo tudi na smučanje in jesenski dopust vedno. Bomo pa tam prespali. Bomo pa imeli baje narezek, potem malo škampkov za okus in pa nato še mehiško hrano. Njami se že oblizujem. Kasneje pa še torto, ker ima ta prijateljica jutri rojstni dan. Tko da mislim da se bom fino najedlauser posted image .

Dinki sej vem da teli škratki kar na enkrat neki začnejo sam Taja je pa ja 1 mesec starejša od Titka? Ma sicer imava pa 7. razvojno in bo že povedala kako in kaj. Pa še mnenje za podaljšanje mi bo dala. Se pa ne sekiram, ker pač eni otročki malo prej eni malo kasneje. Bo že. Bo še celo življenje na nogahuser posted image .

Se je pa Taja začela tako grdo dret da mi gre prav na živce. Čim ji kaj ni všeč se zadere na ves glas AAAAAA al pa IIIIIII. Ma to so taki zvoki da mi gre skozi ušesa in je za znort. Res člouk kr živčen rata k to sliš user posted image . Upam, da jo bo ta faza kmal minila.

Popoldne pa gremo s Tilnom gledat lučke, mami bo pa Tajo pazila. Kaj bi jaz brez moje mamice user posted image . Noč je pa drugače bila kar ok. Napram prejšnji je bila super, ampak še vedno ne to kar smo navajeni.

Zdej grem pa srako spat dat ker je zeloooooo zaspana in je spet svoj AAAAAAAAAAAAAAAAA uklopla.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 3826
30.12.2008 12:04:36   
Lona76
Ja pa Job vse naj naj za obmesečnico.user posted image  Bodi zdrav in vesl še naprej.

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 3827
30.12.2008 16:25:15   
tina50
moja dva moška oba spita, sam tamali ne vem, če bo še dolgo, ker že eno uro spi!
sem vam pozabla povedat, da sem v soboto pustila Lana prvič za dalj časa v varstvu pri moji mami, tako da je mogu jest pr njej in spat! pa pojedel ni kaj velik zaspal ji je pa! to res velja, da so prebrisani tile našiuser posted image ! ko sem zraven njega jaz mora bit ziza, ko me pa ni je pa dovojl, da ga je mal pozibala na rokah, pa mal mu je zapela, pa je zaspal!user posted image  je rekla moja mami, da je takoj zaspal zato, ker jo ni hotel poslušat kako pojeuser posted image !
tako da sem sedaj brez skrbi, da bo potem, ko ga bodo pazili, ko bom šla v službo vse ok.user posted image
je pa danes za kosilo pojedel vse kolkr sem mu naredila! sem mu pa hitro skuhala krompirček, malo posolila z mojo domačo vegeto, ki je ful velik zelenjave iz vrta not, pa zvezdice sem mu zakuhala notri, pol sem mu pa krompirček z vilicami pretlačila  in je vse pojedel, pa ni bilo tako malo!user posted image user posted image  ful sem bila/sem vesela!

jagoga user posted image user posted image  za vrtec!

IZVIRNO SPOROČILO: Vilma

Nam je Božiček zjutraj pod jaslice namesto ovčk pustil koze.
Ja dobro ste prebrale. Koze.
Ampak ne taprave, vodene. user posted image
Zjutraj, ko smo se zbudili in skupaj jedli zajtrk, smo opazili pikice pri Dominiku.  Smo klicali na urgenco,so rekli, naj ga pridemo pokazat. Pa smo, tako da je diagnoza potrjena. Če katera želi norice, dobrodošli med nami. user posted image   

upam,da ste že ok, pa vseeno vam pošiljam user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Lona76

Kosilo pri tašči uspelo 50%. Je Taja reva spet 2 krat bruhala user posted image . Ma mi je čudno da včeraj nič, danes pa spet. Pa kaj čmo. Zdej je pa še mož bruhu. Očitno smo fasali neko virozo. Upam da je ne dobijo še vsi okrog nas. In od vseh pogovarjanj o slabosti je spet meni slabo ratalo.

upam, da je šla viroza že stran, da ste se pozdravili!user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Ursi2

No, sem p apotem doma, ko sma se spravljala spat in sem mu morala dati kapljice za železo in je bil jezen in se je drl, ko velik, ugotovila, da ima sor. Ima po notranji strani ust vse bele pikice oz. najprej sem mislila, da ima mleko, pa sem videla, da ne. No, tudi rizko ima vneto, tako da je že šel naprej. Jz sem bila pa prepričana, da so zobki, ker se je slinil ko kak polžek pa sploh ni pustil, da bi blizu k ustom prišla.user posted image user posted image   

bogi Lukec!user posted image user posted image

Ursi2 sploh ne vem, kaj naj rečem glede tvoje tašče! sam zastopim te pa kako je! sej tud če ne mislijo tako kot zgleda, si me pač tako vzamemo, ker jih pač tako vidimo, ker nam pač niso najbolj všeč! če nam pa človek(npr. tašča)ni všeč, pa itak vidimo v njem vse negativno! vsaj jaz pr nam vidim da je tako! pol mi pa moj reče, da pa sej ni tk, da sam jaz vidim, da je tako! pa pol mal poštudiram in je res tako, sam si nič ne morem, ker jo pač gledam v takšni luči kot jo ja pač vidim!

IZVIRNO SPOROČILO: terida

Zaenkrat sva s taščo pod isto streho še vedno brez problemov. Danes sva se dogovorili, da bom malo pomagala pri pripravljanju kosila oz. pomivala posodo. Ker ko smo do zdaj hodili domov za vikende, sva bila vedno bolj "na komot" oz. na obisku - nisva kaj dosti pomagala zraven, ker sva itak bolj letala od njegove družine k moji, pa vikend tako hitro mine... Zdaj pa bomo tu kar 10 dni in se mi zdi prav, da tudi midva kaj prispevava. Pa sva s taščo obe pragmatični in sva se kar zmenili kaj pričakujeva ena od druge, da ne bo hude krvi. Vam bom še poročala kako nama uspeva user posted image

super, da se razumete! pa upam, da vame ratuje, da se razumeta še naprej

No, super tudi za napotnico. user posted image To bo pa tk kr kmalu, sploh glede na to, kk dolgo se ponavadi čaka. Kje pa boš to imela?
Bi ti pa rada odgovorila glede postov, pa kot vidiš, tudi meni ne gre, tako da.........user posted image

v velenju bom imela, sej sem te hotla vprašat, če slučajno veš kje je nevrofizioterapija? pa, če boš imela čas se lahko potem dobiva na kavici!? imela bom pa že ob 8:15!

Aleži in Tina50, tudi vaša Božičkauser posted image sta taka cukrčkauser posted image user posted image user posted image !!!!Sploh se ne morem nagledat,tako so lubani tile naši marčevski božički!!!!!!!!!!!!user posted image

hvala!

IZVIRNO SPOROČILO: Zofy

TAko se je pač ona letos podpisalauser posted image Tukaj je pa še naša Julč, ki vam želi vse najlepše:
user posted image  

super je tale tvoja Julči!user posted image

tolk sem uapela, zdej pa morm it, ker se že moja dva moška igrata, pa me menda pogrešata!

upam, da mi bodo dali zvečer še kaj časa, da vas do konca prberem!

(odgovor članu perp)
Neposredna povezava do sporočila: 3828
30.12.2008 21:10:43   
marita
dober večer,

nam je včeraj ratal pravi mali podvig in sicer je Ema prvič prespala čisto sama pri moji mami v Kranju. Me je kr stisnilo, da je že tolk velika, je skoz želela it na počitnice k babici, tko da smo se zmenil za eno noč. Vse je ok, Ema je bla blazno važna, ko smo prišli ponjo, jaz pa moram priznat, da je bilo stanovanje prov pusto in prazno, ko je ni bilo.

Pri Maksu pa so mi pleničke že 2x spustile ponoč, res je, da vmes ko se kaj zbuja mu dam malo čaja. No falotek je bil 2 noči že čisto moker in posledično tudi zelo mrzel, amapk sploh ni nč protestiral, zjutraj sem pa sam debelo pogledala, ko je bil ves moker in mrzel. Tko, da danes ga bom ponoči šla parkrat preverit, mu pa ful paše piti, ker imamo precej suh zrak zaradi ogrevanja.

Ravno zato sem šla gledat za te vlažilce zraka in ionizatorje, pa se mi ni nč sanjalo, če ga katera ima, naj pove kako je zadovoljna.

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 3829
30.12.2008 21:13:47   
mergetka
Drage mamice in zakladki!

Po dolgem času se vam oglašam, da vam zaželim:

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ZDRAVO I N LJUBEZNI POLNO 2009!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi smo super. Matic je začel z dvigovanjem na noge in zdaj mamo težave z dajanjem spat, ker takoj vstane, ko ga položim v posteljico in začne smejat. Kak je posrečen... Ko mu je to prvič ratalo, je bla ura polnoč in sma nekaj slišala po babyfonu in šla gledat: stal je tam v temi in se smejal na ves glas in potem mi2 z njim... no, zdaj mi ni več tako smešno, ko ne in ne zaspiuser posted image user posted image .
Drugače je taka faca in ful ponavlja ene par besed in je tko simpatičen, ko se trudi rečt ati.....user posted image
Začela sem hodit na telovadbo za dojenčke k Semoličevi in ful smo hodili okol, pol se je pa moj zaostanek kr večal in večal, zdaj mi je pa kr hudo, ker ne vem, kdaj bom, če bom, uspela prebrat, kaj zanimivega ste načvekale....
U glavnem, UŽIVAJTE in LEPO PRAZNUJTE!!!!

Matic se vam zahvaljuje za čestitke ob 9. mesecu.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 3830
30.12.2008 22:48:28   
tina50

No, pa še na hitro slika naših jaslic. Upam, da bojo kak teden stale!user posted image user posted image

user posted image

user posted image

Jaslice imate zelo lepe, upam da še stojijouser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Dinki

Dober večer,
mi smo ravnokar prišli od moje mame, smo bili na kosilu in danes je za spremembo kuhal moj oče, sem kar oči izbuljila user posted image , nisem mogla verjet svojim očem, to je pri nas zares redkost. In naredil je super dobro kosilo user posted image .

user posted image user posted image , za tvojega očeta! moj je tudi včasih kuhal zdej pa ne več, odkar sta oba doma!

Vikanje in tikanje: jaz oba vikam, pa tudi moj moja dva vika, je pa edino moja mama rekla mojmu, da naj jo tika, pa jo nekako ne more! je rekla, da bosta mogla enkrat zapit, da jo bo potem tikaluser posted image ! čeprav je moj tast kr faca, sam enkrat je pa rekel da je treba vikati, zaradi spoštovanja, pa se ne spomnim zakaj se je že šlo! sam nič zaradi mene, nekaj drugega je bilo! men e pa zdi, da  tudi če se tika, si lahko spoštljiv do neke osebe! jaz sem že rekla, da mene ne bodo vikali! po moje je to treba na začetku povedat in potem je ok.!
kličem pa jih po imenih!

marita user posted image user posted image  za lep dan, ki ste ga prživeli vzunaj na snegu!

Lona76 user posted image user posted image user posted image  za tvojega moža, da je vse poštimal in si se lahko naspala!

Tina50, sem malo gledala in sem videla da ga prodajajo tudi na spletni trgovini Sonček:
user posted image
http://www.soncek.si/si/igrace/igrace-za-dojencke/za-prve-korake-g1000.shtml

Pa bo najbrž krtale cena 59€

hvala, sedaj sem se odločila in kupila kr tricikel v BC, ker imamo že poganjalca, sam sem hotela takšnega z zaščito okoli! sedaj sem pa tricikel dobila takšen in je fajni!

mi ne zgrata več, Lan se kr naprej zbuja, jutri naprej!

lahko noč

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 3831
30.12.2008 23:33:40   
Ursi2
Dober večer, punce!
KAJ VSE UŽIVATE s svojimi dragimi? Pridne!!!!!user posted image

Luka user posted image ,  sicer mi tk ful kašlja, ampak zaenkrat se ne zbudi od tega. Sem pa dala mokre brisače po sobi, tako da upam, da bo malo boljši zrak. Moj dragi je pa prišel prej domov z zaključka. Sem se mu tk smejala.user posted image user posted image user posted image Prvič v 14 letih, kar se poznama, sem ga vidla tako nažganegauser posted image . In seveda ga je bilo ful strah, da bom jezna. Jz pa sem se mu sam smejala. Pa mi je ful razlagal, pa kr pogovarjal bi se. Pa sem izkoristila priložnost in sem ga par stvari zaslišala, za katere me je že skoz malo matralo, pa se je vedno izogibal pogovorom. No, zdej sem pa izkoristila priliko, ko mi je vse po resnici povedal, jutri se pa tako ne bo več spomnil, da sem ga kaj spraševala!user posted image user posted image user posted image
No, pa morem rečt, da sem bila zelo zadovoljna in vesela odgovorov!!!!!!!! Ma, sem žleht, sam pač tk je!

Drgač je bil dan lep, sma se z Lukijem ful fajn imela.Smo včeri peli, dragi je še s kitaro zraven igral in se je Lukanu ful dopadlo. Pa je danes skoz hodil v sobo, kjer imava kitaro in takoj k njej. Pa sem mu jo dala na tla in je bil ful vesel. Sem ga lahko pustila ene pol ure in je skoz igral pa razbijal po kitari.
Sem vmes lahko pospravla pa posesala celo hišo.
Pa ful mu je smešno, ko stoji, da začnem jz govorit DAN, NOČ (igrca, ki smo se jo šli v OŠ) in Luka ful začne počepat za noč in vstajat, ko rečem dan. Pa se smeji in vriska. Pa lovima se po celi hiši. Sam da že na koncu ne vema, a on mene lovi ali jz njega.
Drgač pa sploh ne smem it mimo kake svečke, ker začne kr pihat in potem morem jo lepo prižgat, on pa jo poskuša pihnat.Pol pa ful skoz nos piha pa ga jezi, ko mu ne uspe.
In zdej med hranjenjem nimamo več takih problemov, da bi rabla celo tovarno igrač zraven, da ga zamotim. Dam mu eno žlico v roke in potem on mene hrani, jz pa njega. Pa je čist srečen,  ko se jz oblizujem, kk je dobro! Mislim, kaj vse delamo za naše sončke, kaj!user posted image

Večerja:sem se odločla, da bom kr tatarski biftek nardila in francosko solato pa malo narezka. Pa še eno riževo salato, da jo boma lahko z Lukijem jedla, danes sem pa spekla še koruzni kruh, da  boma lahko vsaj malo neki glodala zraven.user posted image

Dinki, jz sem našemu, ko je lahko jedel kruh kupila grahamovo žemljico in jo je imel ful rad pa kak ržen kruh. Redko sem mu dala bel krih, razen če nisem imela kaj drugega doma.
Našmu pa je zakon pečica. Vedno, ko vidi, da jo bom odprla, je že pri meni in se že postavlja. Tako da morem res pazit, da ga ni kje v bližini, če morem kaj ven vzet, ko je še vroče.

Barvice: to je bilo meni tudi čudno,  ko sem prebrala. Ne, ni še tako daleč, da bi ravno kako črto nardil. Sam je pa pri mojih takoj zraven, ko barvajo in jemlje barvice in si jih ogleduje, no na koncu pa itak bobna z njimi.user posted image
Sej bom še počakala, zdej sem itak mu skoraj vse igrače pospravila, razen tistih, ki jih ima najrajši pa ko jih je že pšo ustih prevlačil. Ker bi rada, da se mu sor čisto pozdravi, pol bo pa že dobil kako novo zraven. Itak jih je imel pa preveč, pol pa ni vedel kaj bi, pa še Božiček je prinesel. Mam vse lepo pospravljene v škatli in mu bom vsake toliko časa kako zraven prinesla oz zamenjala.

Lona76, ja to za mojega si pa prav povedala. Je ravno danes ugotovil,  ko je bil tako navdahnjen od vina, da se mora poboljšat, da ko pride domov, da samo spi. Pa sem mu rekla, da spi več ko pa Luka. SE je kr zamislil.
Ja, če bi bile obe isti karakter, bi najbrž ne bile ve obe pod isto streho, če bi streha sploh še bila!user posted image user posted image

Tina50, super za to, da je Lan bil priden v varstvu in da je tudi zaspal!user posted image user posted image user posted image Ja, tile naši mali sončki točno vejo, da jim bomo dale zizo, da drugje pač morejo lepo sami zaspat. Kaj moreš, tako pač je! Bo pa res zdej lažje, ko veš, da bo zaspal tudi brez tebe, ko boš v službi.user posted image user posted image
Čestitke tudi za to, da je toliko pojedel. user posted image Priden fant. user posted image user posted image vE, DA SO PRAZNIKI IN bi rad, da bi bila mamca srečna in vesela!!!!!!!!!!!!user posted image
Ja, to si pa prav povedala, da nas stvari še bolj motijo, ker jih pač tašča naredi. Ma, če kaj istega tast izjavi, me sploh ne gane, ko pa ona, bi jo pa v žlici vode utopila. Zato se pa nazaj držim pa v jezik vgriznem.

Ja, za kavico ali sprehod ali pa oboje sem vedno.user posted image Lahko se pozanimam, nisem sigurna, kje je to!

Marita, čestitke Emi, da je prespala noč pri babici.user posted image user posted image Ja, ti verjamem, da je šok. user posted image Ponavadi je za starše težje kot za otroke, kaj ne!? nAS ŠE TO čaka!user posted image
Hm, koliko pa imaš številko pleničke? Kaj pa če bi dala za ponoči malo večjo.user posted image Jz bom tudi začela za ponoči devat 4+. Drgač imamo pa 4.

Mergetka, čestitke za dvigovanje na nogice. user posted image user posted image user posted image kaj naj ti rečem, poznam to, kako je z uspavanjem.. Tudi pri nas sedaj vedno, ko že spi in ga odložim v posteljo, se v trenutku zbudi in je že na nogicah in skače, pa se smeji. Potem pa traja še ene pol ure do uro, da le zaspi. Ponoči, ko se zbudi pa  tudi vedno sedi, ko pridem k njemu.
Pa super za telovadbo!!!!!!!!!!!user posted image

Tina50 super, da sta kupila tricikel!Ja, to je tudi ful fajn varianta!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 3832
31.12.2008 1:43:34   
Špela100
Ojla ženske user posted image ...mal sem vas preletela...lepo vas je brat, za pisat pa imam malo manj časa, smo vsi doma že skoraj cel teden in se na veliko cartamo user posted image , poležavamo, jemo in se izogibamo računalniku ter likalni deski. Štedilniku, pralnemu in sušilnemu stroju pa se žal ne morem izogniti. user posted image

VILMA...tako mi je žal Dominika...bogi revček, pa te koze so res mal nore...no tudi hčerka jih je imela v kar hudi obliki, ravno za tretji rojstni dan...na nosu je imela eno kozo čez cel nos...upam, da se pri vas koze čimprej posušijo in izginejo, ker to je tu mač, pa še upam, da jih Julči ne stakne.

URSI2...a vi pa sor...da se čimprej Luka pozdravi....

Vam pišem danes, ker jutri ne bo časa...moram še eno tortico naredit, sem danes našla recept- torta z maskarponejem in višnjami...bolj osvežilna varianta po vsej tej hrani, za silvestersko večerjo bom pa naredila en majhen narezek+ francosko, pa telečjo pečenko s krompirčkom v pečici, najmanj dela, pa še kakšen motovilček pa bo...joj se spomnim prejšnja leta sem toliko kuhala od predjedi, pa mrzlih, pa toplih, pa glavne jedi, pa ribje jedi, pa sladice...za celo vojsko, potem pa ni imel kdo pojest...letos bo pa bolj na izi...user posted image user posted image

Drugače smo ok, mene ranica še boli, ma je počasi boljše, vsaj ne odpira se mi več...Maks ima vsak dan eno novo, danes sva se naučila kako se vozi motor..je tako smešen, ko s tistimi majhnimi zapestji vrti gas...user posted image user posted image , pa kako že lepo razloči, ko pokaže ni-niuser posted image , ali pa da gas user posted image ...pa kliče ta-ta, pa ma-ma...pa danes se je kar neki spuščal, ko je stal, mal poskuša stati brez opore, če bi bil po sestrici bi v teh dneh shodil. Pa ne bo še.

Lepo preživite jutrišnji dan, čim manj stresno, z vsemi obiski, kuhanjem, pospravljanjem...lepo, lepo praznujte, imejte se radi.

Ko bo polnoč se bom v mislih spomnila na vse vas in vam zaželela eno lepo zadovoljno, zdravo, srečno leto, polno ljubezni.

Hvala, ker ste mi obogatile to leto s koristnimi nasveti, hvala ker ste bile super družba, rama za jok, hvala, ker me razumete brez navodil. user posted image
user posted image

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 3833
31.12.2008 8:42:53   
mumu
user posted image

NAJ BO USPEŠNO, LAHKO MALO GREŠNO.......

NAJ BO OČARLJIVO, IGRIVO, BAHAVO,

NORČAVO IN ZDRAVO!

Z MALO BRIDKOSTI, VELIKO SLADKOSTI

IN NAJVEČ MODROSTI!

NAJ BO MIRNO, MINLJIVO IN VEČNO,

USPEŠNO IN PREPORSTO SREČNO.

Vam želimo, 3x T Vintar

Svet je okrogel zato, da ga lahko obkroža prijateljstvo.

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 3834
31.12.2008 9:03:14   
katj
vas lepo pozdravljam...

mi bomo pri mojih doma, neki pojedl in mal popil...pol pa spat.

lep večer vam želim.

VESELJA IN ZDRAVJA V LETU 2009!

ROK 2.3.2008
MARK 22.11.2006

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 3835
31.12.2008 10:22:19   
Ursi2
ANJA IN MAJ VSE NAJ NAJ NAJBOLJŠE OB OBMESEČNICI!!!!!!!

user posted image

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 3836
31.12.2008 10:26:45   
Ursi2
Nov list v knjigi časa kliče,
naj nanj zapišemo vse želje,
vse, kar bodočnosti se tiče,
in kar prinaša nam veselje.
Še moj napis blešči se vnjej:
"Naj tvoja sreča bo brez mej!"

Srečno, ljubezni in zdravja polno leto 2009
vam želimo

Robi, Luka, Urška

user posted image

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 3837
31.12.2008 12:29:36   
Lona76
Samo na hitro, ker moram dat Tajo spat.

Anja in Maj vse naj naj za vajini obmesečnici vama želiva obe s Tajo, bodita zdrava in malček tudi nagajiva. user posted image user posted image

Vam drage čveke pa želim veliko zdravja za vas, vaše zakladke in vse okrog vas, ter veliko lepih trenutkov s svojimi zakladki, veliko potrpljenja do tašč in čimmanj necvetočih dni s partnerji.

SREČNO 2009!!!!

Pa upam, da nam bo v letu 2009 tudi tako lepo uspevalo čvekanje na RR.

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 3838
31.12.2008 13:28:50   
Dinki
Hojla punce,
same lepe čestitke user posted image .
moram še jaz mojo vrčt pod smrekco user posted image

skratka drage moje...
jaz vam želim v prihajajočem letu da imate srečo, ljubezen, zdravje, znanje, uživanja, da vas kakšen kuža ne ugrizne, da vam črna mačka ne stopi na pot, sije čim več sonca, čim bolj prijazne in razumevajoče tašče in taste, pridne, ljubeče in poslušne partnerje in še kakega otročička user posted image .
tako kot je napisala Špela 100 se vam tudi jaz zahvaljujem ob tej priliki za vse dobre, prijazne in prijateljske nasvete (bilo jih je mnogo in upam, da bo še naprej tako), za vse vzpodbudne besede in ogromno prijetnih jutranjih kavic ob čvekanju in prebiranju vaših postov.
Upam, da nadaljujemo s čvekanjem tudi v novem letu user posted image .

Vašim otročičkom pa želim, da v prihajajočem letu doživijo uspešne prve korake, jim brez bolečin zrastejo zobki, so pridni, nasmejani in predvsem zdravi in še naprej osrečujejo vse okoli njih user posted image .

Lepo praznujte in se imejte radi.....

srečno 2009
vam želijo

Tit, mami Nina & oči Luka  

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 3839
31.12.2008 15:20:36   
aleži
user posted image

Novo leto naj prinese vsem marčevcem srečo,
naj nazadnje vsak spozna,
da le zdravje kaj velja! Zraven vedro dobre volje,
mar se da voščiti bolje? Kje ste snežinke rahle in sanjave,
da posrebrite slavnostno drevo
in sporočite praznične pozdrave,
prijatelji, novo leto bo prišlo.

In naj vam prijazni novi čas prinese vse,
kar je staro leto zamudilo,
ljubezen, srečo, zdravje in veselje,
to naše novoletno je voščilo. V hišah prižiga se luč za lučjo,
na cestah glasno kraguljčki pojo.
Spet je prišel k nam ta praznični čas,
ko veselja nasmeh ožari naj obraz.  
user posted image

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 3840
31.12.2008 15:22:56   
aleži
IZVIRNO SPOROČILO: Dinki

skratka drage moje...
jaz vam želim v prihajajočem letu da imate srečo, ljubezen, zdravje, znanje, uživanja, da vas kakšen kuža ne ugrizne, da vam črna mačka ne stopi na pot, sije čim več sonca, čim bolj prijazne in razumevajoče tašče in taste, pridne, ljubeče in poslušne partnerje in še kakega otročička user posted image .
tako kot je napisala Špela 100 se vam tudi jaz zahvaljujem ob tej priliki za vse dobre, prijazne in prijateljske nasvete (bilo jih je mnogo in upam, da bo še naprej tako), za vse vzpodbudne besede in ogromno prijetnih jutranjih kavic ob čvekanju in prebiranju vaših postov.
Upam, da nadaljujemo s čvekanjem tudi v novem letu user posted image .

Vašim otročičkom pa želim, da v prihajajočem letu doživijo uspešne prve korake, jim brez bolečin zrastejo zobki, so pridni, nasmejani in predvsem zdravi in še naprej osrečujejo vse okoli njih user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: Špela100

Lepo preživite jutrišnji dan, čim manj stresno, z vsemi obiski, kuhanjem, pospravljanjem...lepo, lepo praznujte, imejte se radi.

Ko bo polnoč se bom v mislih spomnila na vse vas in vam zaželela eno lepo zadovoljno, zdravo, srečno leto, polno ljubezni.

Hvala, ker ste mi obogatile to leto s koristnimi nasveti, hvala ker ste bile super družba, rama za jok, hvala, ker me razumete brez navodil. user posted image
user posted image

enake želje veljajo tudi od nas
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image SREČNO 2009
ter naj vas vaši najdražji dan za dnem razvajajo,
osrečujejo, razveselijo,
tolažijo in imajo radi
user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil aleži -- 31.12.2008 15:27:39 >

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 3841
31.12.2008 16:40:36   
lucalu
Tako lepa voščila ste napisale, da skoraj nimam kaj dodat...

Tudi mi vam, drage moje, želimo srečno Novo Leto... polno zdravja, veselja, medsebojne ljubezni, smeha, radosti in tistih drobnih pozornosti, ki velikokrat pomenijo največ... da bi lepo praznovali, pustili vse slabo za seboj in bili v novem letu deležni lepih in dobrih stvari!!!

user posted image

Tai, mamica Saša in ati Damjan

Pa tako kot sta že napisali Špela in Dinki, hvala za vse prijazne besede, koristne nasvete in tisto kar pomeni največ - vaš čas!!!

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 3842
31.12.2008 17:01:25   
Naša črtica koraka

ANJA IN MAJ VSE NAJ NAJ NAJBOLJŠE OB OBMESEČNICI!!!!!!!

user posted image

hvala! user posted image

Že 9. mesec ... zdaj je pa je izenačeno: 9mesecev v trebuščku, 9. mesecev "zunaj". Že leto in pol je "sestavljena" ... oh, saj vem, nisem prva, ki je to opazila in niti prva ne, ko jo v grlu kar stiska, pa ne vem al zaradi prevelike hitrosti časa ali česa drugega ...

joj, dovolj teženja,
vsem vam,

drage gospe
- tudi vašim zakladkom
in kot tudi vsem vašim ljubim-

želim eno

DOOOOLGO 2009,

polno sreče,
srčnosti,
radosti,
uspehov
in zdravja ...
!!! 

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 3843
31.12.2008 17:50:27   
perp
Mi bomo danes imeli družinsko večerjo pri nas doma. Mami, ati, sestra s fantom, sinom in malim 22.tednom starim dojenčkom, ki se še skriva v trebuščku ter midva z opa mojim zaročencem in seveda naš mali sonček, princeska Neja. Bomo jedli lososa, pa blitvo, kromirček in solato, pa malo sladice in to je to. za Dedka mraza je pa dobila Hallo Kitty copatke, majčko in hlače, pametnega kužata in leeepo velko knjigico z živalimi ....

Tudi mi vam želimo vse dobro, čim več ljubezni, objemov in poljubčkov, še kakšno nosečnost, čim boljše uvajanje v varstvo ter čim manj stresen začetek v službi. Imejte se radi in bodite ćim bolj nasmejani.

neja, tea & sebastjan

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 3844
31.12.2008 22:32:20   
tina50
z mojim sva doma pred tv, imava se lepo in čakava, da bo polnoč!user posted image
Lanček je pa spet prehlajen mu iz noska teče in se kr naprej zbuja!user posted image  nč mu ne pomaga, ne FR ne BV! smo že včeraj celo noč se neki matrali!
no pa dost, ker morm it k mojmu, da skupaj prživiva večer!

ANJA IN MAJ VSE NAJ,NAJ,........
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vsem želim, zdravja, veselja, veselja z našimi user posted image  in user posted image ,..........čim več klepeta na rr,...... skratka SREČNO 2009!

IZVIRNO SPOROČILO: lucalu 
Pa tako kot sta že napisali Špela in Dinki, hvala za vse prijazne besede, koristne nasvete in tisto kar pomeni največ - vaš čas!!!

se tudi jaz podpišem pod to!

(odgovor članu perp)
Neposredna povezava do sporočila: 3845
1.1.2009 9:20:48   
Ursi2
Dobro jutro!!!!!!!!
Upam, da ste vsi lepo praznovali, da so mali lepo prespali ognjemete in da bote lepo začele prvi dan v novem letu!

Za lepši začetek pa vam z Lukijem pošiljava dobro
user posted image

in še
user posted image
da bo  potem, celo leto sladko!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Seveda za vse pošiljam tudi goro user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da bi bili to lepo vsi bolj zdravi kot smo bili prejšnje!!!!!!!!!

In tako kot je že Špela100 rekla, HVALA VAM ZA VAŠ ČAS, ZA TO, DA STE TU, ZA VSE VAŠE NASVETE, BESEDE,  IN VZPODBUDE!!!!!!!!!!
HVALA, DA STE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 3846
1.1.2009 19:26:40   
TIMOTY
V miru in ljubezni naj v novem letu, sreča nežno vas objame, prinese dneve brez viharjev in trpljenja, izpolni dobre vam želje in napolni z ljubeznijo srce! Da bodo vsi vaši zakladi zdravi in veseli ter da se vse izide kot si želite!

user posted image

Vse lepo v letu 2009 vam želimo..... Erika, Timotej in Jure!

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 3847
1.1.2009 22:55:28   
Ursi2
Dober večer!
Kaj je punce, ali imate še vse mačkauser posted image ? Ali bi mogla rečt tigrauser posted image ?user posted image user posted image user posted image
To se pa ni še nikoli zgodilo, kar jz tu čvekam, da bi se v celem dnevu samo 2 javli!
No, Timoty, hvala za čestitke in želje pa lepo te je spet malo brat!!!!!!!!
Samo da ste uživali in da ni bilo kaj narobe!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Mi smo se pa danes fajn imeli. user posted image user posted image Pravijo, da tisto, kar delaš prvi dan v letu, boš delal celo leto. In smo se odločli, da bi se radi potepali!!!!!!! Pa smo šli najprej v Logatec k sestri pa smo se tam fajn imeli. Luka je sploh užival, ko se je s sestrično in sestričema igral. Potem smo šli pa še k mojim na Koroško. Sam smo se vmes doma vstavili. da smo na hitro neki pojedli (midva govejo juho, dragi pa kar biftek in francosko).
Potem smo šli pa še k mojim staršem in k mojemu bratu.
Res je bilo fajn. Luka je bil priden tako kot že dolgo ne. Tudi včeri je bil taka faca, je celo družbo pokonci držal!!!!!user posted image user posted image user posted image
Jutri gremo pa v LJ k sestrični in njenemu fantu. Bomo pa spet čvekali pa mogoče mi bo še uspelo se malo po stari LJ sprehodit!!!!!!!!!

Punce, lepo spite, upam, da bo noč mirna in da se bote vse naspale, da bote lahko jutri kaj načvekale, da bom imela kaj za brat!!!!!!!!user posted image user posted image

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 3848
2.1.2009 9:09:37   
Ursi2
Dobro jutro!

Samo na hitro vam želiva postreči eno dišečo
user posted image

in vam zaželleti lep dan!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 3849
2.1.2009 9:12:11   
Ursi2
ROK, VSE NAJBOLJŠE OB OBMESEČNICI!!!!!!!

user posted image

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 3850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Najmanjša nedonošenk...
photo
V prvih mesecih je bilo naporno sedeti pred inkubatorjem, moliti, da deklica preživi in ostati močan za njo, ji dajati p...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?