tina50
|
oj dans se pa pozna, da je navaden ponedeljek ! midva z Lanom sva ga preživela skoz noter(no, pol ko je moj prišel sva šla mal na sprehod, Lana pa pustila spodaj tastu in tašči-ma je pasalo), ker še kašlja in si ga ne upam peljat na takšen mraz! sam se mi kr pošasi že , ker sva noter že fuuuuuuuullllll cajta! sem pa danes izvedla, da gremo 16.1. za česz vikend v Čatež, komaj čakam ! zdej pa moram Lana pozdravit, da bomo sploh lahko šli! IZVIRNO SPOROČILO: Vilma Dominik je dosti bolje, danes je že 13 dan noric, pikice gredo počasi nazaj. Julija jih še nima, sam po mojem je treba počakat do konca tega tedna. Vam pa moram povedat, da se je moja miška začela plazit glih, ko je Dominik norice dobil. Najprej s spodvito nogo pod ritko, zdaj pa je že na obeh kolenčkih. Pa zelo rada se dviguje, ampak na nogice ji še ne znese, na kolenčkih pa je tud že velika. Noči je začela malo bolje spat, tako da se ful pozna. Sicer se zdaj Dominik obvezno ponoči zbudi cca 2x, ampak zanj itak dragi vstaja. Čez dan je pa tko pridna, da jo ni za prehvalit. Se sama zaigra, da jo ne rabim niti gledat eno uro. da je Dominik že boljši, pa še , da pikice čimprej izginejo, za Julijo pa da se ne okuži! še Juliji za plazenje in boljše spanje, ter da je pridna čez dan! IZVIRNO SPOROČILO: Lona76 Prstek je ok. Tut vijolčen ni več. IZVIRNO SPOROČILO: Dinki Kolikokrat na dan dajete vašim mleko? Sem brala tu na forumu, da pri tej starosti kot je sedaj Tit, potrebujejo le še dva mlečna obroka - dojenje ali flaška. Dejte mi malo povedati kolikokrat in kdaj jim dajete mleko. Jaz Tita še zmeraj dojim po 4-5 krat na dan. Pa mi ni cool. Zmeraj bolj mi donijo v glavi besede od moje P.....pa zmeraj več ljudi mi govori, da ni tako zelo enostavno zmanjšati dojenje če se rad doji.....pa me kar malo skrbi zaradi službe . Tudi čez dan ga doma še zmeraj uspavam tako, da ga podojim in z njim ležim. Kakšen pameten nasvet? Dinki jaz nasveta ti ne moram dat, ker sem se tudi že jaz sama sekirala okoli tega, pa se ne več, pa imam mislim da en mesec manj do konca porodniške kot pa ti! mene je nabolj skrbelo glede hranjenja(saj veš da naš Lan nič kaj ni jedel!no, saj še zdaj ne kaj velik, pa bo že če bo lačen), pa tud glede uspavanja, ker ga še nobeden drug ni kakor jaz z zizo! no, pa sem se prepričala ko ga je imela moja mami, da se vse da! jaz ga tudi doji 4-5x, oz kdaj še več! ko pa bomo šle v službo bodo se za joški navadli in delali manj mleka! kaj pa tiste ki dojijo 3 leta, ali celo več, pa kr gre! saj jaz ne mislim, kaj dosti več kot do enega leta oz, malo čez, da se boma potem počasi odvadla! pa se sedaj še ne sekiram, kaj preveč dosti, počasi bo že! Tit točno ve, da si ti doma in da je najbol luštno zaspati ob mamini joški! san lepo te je brati, predvem to, da ste se imeli lepo!! Urbančku za njegovo grizenje hrane, plazenje na bazenčku ,...... IZVIRNO SPOROČILO: Ursi2 Imam eno FUL DOBRO NOVICO! Danes sem govorila z zdravnico in je rekla, da so bili krvni izvidi negativni in da mu lahko počasi začnem devat. Najprej kak kruh ali testenine, pa tako naprej. Seveda samega mleka še ne in jajc mu še ne mislim devat, ampak počasi pa bomo! Sem kr v luft skakala. Pa ne zaradi mene, ker meni ni tak problem, ko vem, da se gre za Lukana. Sam sem pa vesela za Lukana, da bo lahko jedel, kar je namizi, ne pa da bo stegoval rokice in žalostno gledal, ker e sme. Ok, sej vsega mu ne mislim dat, sam sej me zastopite! No, je pa včeri zvečer zakuhal, sem mu ponočli dala svečko, danes pa je spet imel tam 38,9, pol sem mu pa dala svečko in je malo prej zaspal. Je pa normano jedel zajtrk in kosilo, pa pije tudi še kr. Pa ne vem, a so sam zobki, je bil dopoldan že 2x fajn pokakan. Bomovidli, kaj bo. sAM KAŠLJA MI KR FEJST GRDO, GA BOM najbrž popoldan peljala k P, da bi mu inhalacije dala. fuuulll sem vesela zaradi izvodov , res super! pošiljam vama pa , da s čimprej pozdravi! san uboga Izabela , pa saj se bo hitro zacelilo!! IZVIRNO SPOROČILO: Dinki ma ful se mi je nabralo enih brezveznih skrbi. Sem se prej prav zjokala. je bil moj dragi doma in sem mu vse povedala, ker sem vedela, da se bom potem bolje počutila. Pa me je potolažil. Mori me, da bom mogla it nazaj v službo (jaz bi bila še z mojim Titkom ), pa če ne bomo dobili vrtca kaj bom, pa kako bo z dojenjem....ne morem ga kar 5-krat na dan dojiti, potem pa kar iti v službo. Sej mi bodo zize počile do 4h popoldne . In samo zaradi tega mi ni good, da še zmeraj toliko dojim. če bi bila še nekaj časa doma, sploh ne bi razmišljala o zmanjševanju. ah, upam, da me katera razume, da nisem preveč zakomplicirala.... joj, je Titek zraven mene in zlaga vse kartuše ven iz predala iz računalniške mizice dinki jaz te čisto razumem, ker sem v isti mogoče še v slabši situaciji! je pa pasalo se zjokat, a ne! dobro, da imamo takšne , da nas razumejo in potolažijo! men to ful pomaga, če se mu zjočem in povem kaj me teži, me res ful potolaži!
|