Ursi2
|
Jupi, ne morem verjet, da je meni tudi uspelo na več postov naenkrat odgovorit!!!!! Pa le nisem toliko blond. (po duši) IZVIRNO SPOROČILO: Zofy Nočno hranjenje pa jaz počasi ukinjam. Sej se mi zdi, da sem že čisto brez mleka, po moje ga pridelam še kake pol deci na dan ( ), kar se na kilah pozna. Kar naenkrat sem se zredila Pa nič ne pečem za praznike . Bo treba na dieto . PA tako fajn je bilo, ko so se kilce kar topile. Zdaj pa mi kar trebuh raste, upam, da nisem nosečka, bi bilo prekmalu. No, nočno hranjenje ukinjam, ker imam že res pol kufer Julijinega nočnega zbujanja. Se zbudi že ob 1h in hoče zizo. NEMA! Dovolj je bilo, ob 1h je res ne rabi, ji dam vodo, sej se joka, ma zelo kmalu zaspi (jo tolažimo). Okoli 5h pa ji že dam malo za pozizat in pol zaspi in spi do 7.30. Včeraj jo je mož hendlal ponoči, je on vstajal in ji dajal dudo, vodo in jo božal, da je nazaj zaspala. K sebi sem jo šle enkrat ob 4.30 vzela, da jo podojim. In morem rečt punce, da je bila ta noč res luksuz. Sem se valda vsakič zbudila, ko je zajokala, samo sem se lepo obrnila na drugi bok in zaspala dalje . Zdaj je mož videl kako je meni, jaz pa kako je njemu. Verjetno ne bo jamral več . Se bova pa ta teden lepo vsak dan izmenjavala z "nočno stražo" Čestitke za uspešno ukinjanje nočnega hranjenja! Ja, res rabiš za to enga potrpežljivega dragega in tudi ti velik močne volje. pA LEPO, DA ST malo zamenjala vlogi. Daje še tvoj dal malo čez to, kako je, če ne spiš ponoči!!! IZVIRNO SPOROČILO: lucalu Dobro jutro mamice! Kako smo kaj? Evo, jaz imam končnmo malo časa, da se vam javim... Pri nas imamo celo norišnico... Na mini počitnicah imam namreč nečaka, ki sta prava falota... no ja, letom primerno. Non-stop ju mirim čez dan, ko Tai počiva in ponoči, ko Tai joka zbudi njiju - GROZA! Danes pride brat po njiju in upam, da se končno vrnemo na stare tire. Moje dete ponoči še vedno ne spi... le, da se zdaj zbudi samo enkrat, ampak zna trajati tudi do dveh ur, da neha jokat in zaspi nazaj - pojma nimam kaj ga muči! Dlesni ima še vedno zatečene in mislim, da res prodirata dvojki... no ja, bomo videli, ko končno prideta, če je to bilo to! Zdaj vas grem pa na hitro prebrat, dokler še vsi spijo, ker sem spet v krepkem zaostanku... čeprav vidim, da zadnje dni ne čvekate preveč, kar je čisto vredu! Najprej, da ne pozabim: Nejc, Neva in Nataša (s petdnevno zamudo ), Sergej in Neja (s štiridnevno zamudo ), Sara (z dvodnevno zamudo) ter Nejc in Matic (z enodnevno zamudo ) vsem iskrene čestitke za vaše obmesečnice!!! Bodite pridni, veseli, zdravi in zvedavi!!! To je bil moj dolg, zdaj pa, da vidim, koliko mi bo še uspelo prebrati... IZVIRNO SPOROČILO: tina50 smo kr velik nakupili, sam nisem pa dobila vsega kar sem hotela! sploh za Lana! niso imeli tistega stolpa, pa še enih par stvari ne! no, sej bom pa tukaj še kaj kupila! sem pa si kupila blago za sling, sam še obroče kupim, pa bo! dobila sem napotnico za Lana za nevrofizioterapijo, imava jo 14.1. Čestitke za uspešen nakup in bravo za napotnico!!! IZVIRNO SPOROČILO: tina50 lucalu upam, da so noči že boljše in lep je ta tvoj božiček Hvala za lepe želje in pohvale!!! IZVIRNO SPOROČILO: tina50 saj vem da sem smotana, sam ne vem a mi je katera odgovorila, pa sem spregledala! sem prosila, če mi lahko poveste, še enkrat kako se naredi da je več postov skupaj????? saj vem, da ste že pisale sam, takrat nisem probala, sedaj se mi pa ne da it iskat nazaj! PROSIM!!! tina jaz to naredim tako, da najprej citiram en post in na njega odgovorim, potem citiram naslednjega, odgovorim in nato označim cel ta drudi post, pritisnem ctrl+c in ga skopiram v prvega (ctrl+v)... in to je vsa umetnost! Upam, da sem kolikor toliko jasno napisala! IZVIRNO SPOROČILO: Ursi2 Po številu kav si lahko mislite, kakšna je bila najina noč! Mi je revček spet zakuhal! Ubogi Lukec, upam, da je že vredu... pikapokice pa za vsak slučaj!!! IZVIRNO SPOROČILO: perp Tudi mi se ful dvigujemo na nogice, tud ful lepo stoji ob opori. Pa ful ploska, to bi skoz poloskala. Rečeš kako da neja bravo in že veselo ploska. Bravo Neja za vse podvige!!! IZVIRNO SPOROČILO: mumu Me smo že iz ZD smo šle danes lulat, in nama je v prvo ratalo . Bravo Tia!!! aleži prečudovito božičko imate!!! tina50 tudi vaš božiček je prekrasen fantič!!! IZVIRNO SPOROČILO: san Želim vam predvsem odprte oči za majhne darove, ki so vsak dan vse okoli nas, če jih le znamo videti in najti, pa bodite prizanesljive do sebe, velikodušne do drugih, pa seveda zdrave in srečne, pa neobremenjene, pa vaše zakladke naj sreča spremlja na vsakem koraku, pa dobra vila naj jih varuje. Kaj pa vsakodnevne skrbi? Jah, s skrbmi je pa tako kot je napisala Anja Štefan, zato vam pošiljam še eno coprnico, da jih s svojo palico odčara: ČIRA ČARA - več jih ni!!!! Tole je pa tako lepo voščilo, da so se mi kar oči zasolzile... Hvala san!!! IZVIRNO SPOROČILO: Lona76 V ponedeljek sem bila na večerji in na koncertu in ponoči mi je bilo slabo za znort, sem skoraj skupi padla. In seveda tudi zjutraj cela štala, jaz pa z obema škratkoma sama, pa še vsa darila sem mogla it kupit. No mi je mami popazila škratka da sem nekako vsa švoh šla kupit darila in ko sem prišla domov sem bila tok zanič da sem samo ležala in sem Tilna prosila če malo na Tajo popazi. Popoldne sva šli obe spat in glej ga zlomka Taja bruhne. Jo vzame mož in je še njemu 3-krat bruhinla. Je sigurno 10 krat bruhala, sem ji dajala vodo po pižirkih, je šlo tudi vse to iz nje, in seveda panika in na Metelkovo, tam pa so naju hvala bogu poslali domov, da še ni krize. In kot po čudežu je žaba nehala bruhat . Jo je treba očitno z zdravniki mal prestrašit . Zdej ma pa reva unet uček in ji gnojček teče. Ji ga s fiziološko umivam. A bi mogle it k pediatru po kakšno mazilo ali se kaj brez recepta dobi? Ker na Metelkovi je za pop folka. Ponoči je pa danes bl tko spala in se mi je zdela neki vroča, ampak zdej je pa ok. Lahko da ji je bilo vroče, ker ko sem jo dala iz žakla je pa nazaj zaspala. Pikapokice zate in za Tajo... upam, da sta obe že zdravi kot ribici!!! IZVIRNO SPOROČILO: Dinki in vsi Božički....Tai, Sara, Lan....sami cukrčki Hvala Dinki!!! IZVIRNO SPOROČILO: Vilma Nam je Božiček zjutraj pod jaslice namesto ovčk pustil koze. Ja dobro ste prebrale. Koze. Ampak ne taprave, vodene. Zjutraj, ko smo se zbudili in skupaj jedli zajtrk, smo opazili pikice pri Dominiku. Smo klicali na urgenco,so rekli, naj ga pridemo pokazat. Pa smo, tako da je diagnoza potrjena. Če katera želi norice, dobrodošli med nami. Jagoga ti sploh, si že zadnjič rekla. Julija jih še nima, zna pa bit, da jih bo dobila tudi ona. Zdravnik na urgenci je rekel, da raje ne, ker je premajhna. No jaz jih ne bom dajala narazen zdaj med praznike, itak če se je okužila, se je že. Ohhh, ti Božiček nesramni... Pikapokice za Dominika, da bo čimprej vredu in za Julijo, da jih ne dobi!!! IZVIRNO SPOROČILO: Ursi2 No, sem p apotem doma, ko sma se spravljala spat in sem mu morala dati kapljice za železo in je bil jezen in se je drl, ko velik, ugotovila, da ima sor. Ima po notranji strani ust vse bele pikice oz. najprej sem mislila, da ima mleko, pa sem videla, da ne. No, tudi rizko ima vneto, tako da je že šel naprej. Jz sem bila pa prepričana, da so zobki, ker se je slinil ko kak polžek pa sploh ni pustil, da bi blizu k ustom prišla. Oh-joj - ubogi Lukec... Gora pikapokic zanj - naj nadloga čimprej izgine!!! IZVIRNO SPOROČILO: Ursi2 Predvsem mi je danes spet ena njena izjava dala mislit. Sma pač taščo povabla gor na kavo, ko je bla sama doma in smo sedeli tam in pili, potem pa je bil Luka že lačen in sma se mogla it podojit. Pa sem ga vzela iz stolčka in hočem it, da bi se podojila, pa mi ga vzame iz rok, da mi še jasno ni blo, kdaj. Sem gledala ko čuk. Pa ona ful tam pridi Luka, ti bom jaz dala zizo, kaj boš mamcino mel. Sej se je smejala, sam meni je kr obrnalo vse v želodcu. Sem ga sam vzela pa šla. Ne vem, a sem jz čudna, sam meni ni blo to neki smešno No, tole pa tudi meni ni res prav nič smešno, ampak za pokozlat!!! Tale tvoja tašča je pa res nekaj posebnega!!! No, toliko mi je uspelo, zdaj me pa že kužka čakata... nadaljujem kasneje... upam! Šment, Lucalu. Si kr mislim, kako zgledajo tile vaši dnevi in noči. Ma, si sploh ne znam predstavljat, kkao je. Drgač jem če so navajeni, da je dojenček, tako pa najbrž kako opozorilo niti sekundo ne zaleže. Jz mam tudi enega nečaka, ki ne ve, kaj je to normano govorjenje in se samo dere in tuli. Pa ko sem pri naših in imajo hišo. Pa dajem jz Lukana spat v zgornjem nadstropju, pa zaprta vrata, pa soba je bolj odmaknjena. Pa nič ne pomaga. MALI SE SPOD DERE in tuli, da ni šans, da bi zaspal. Pol pa mu kaj rečeš, pa reče nazaj, lev sem! Ja, me še vse tako čaka, če jih bo več! No, upam, da se boš imela potem čas večkrat oglasit, te pogrešamo tule gor!!!!!!! Pa seveda en kup , da bi zobki čiprej ven pogledali in da bi spet lepo spali!!!!!!!!!!!!!! Tudi druge punce (Timoty, Gaya24, Meridaub,..............in druge), kje ste vse? Upam, da je razlog, da vas ni nič tule gor to, da uživate s svojimi sončki in s svojimi dragimi in ne kaka bolezen!!!!!!!!!!!!!!!
|