|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zakladi marčevk 2
28.12.2008 19:28:31   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: Ursi2

pa pride ona zadaj za mano in mi potisne stol v noge, pa se jez zasučem, ko sem se vstrašla in jo pogledam, kaj ji je. Pa reče, da se naj vsedem. Sem ji rekla, da se bom, sam ne tam sredi sobe. Pa smo šli tja, ko imata rač in ona za mano s stolom, pa mi ga še kr tiši in sem ji rekla, da se bom že vsedla, da sem dost stara,, da si vzamem stol. Se je pa obrnala in šla na kavč in se začela jokat. Pa ne bi me tk razkurla, če ne bi Lukana mela v rokah. Tk sem se pa res vstrašla, ko mi je potisnala ga v noge. Sej sem res zgleda jz smotana, da nisem lepo tiho in se vsedem in nardim vse tk ko bi ona rada. Ko pol se more pa jokat zaradi mene.user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image
pa kaj je s temi vašimi taščami??? pa sej nimajo več PMS-a????
GROZA!!!!!! Ursi2, sej ne vem kaj bi bilo najbolje.....

IZVIRNO SPOROČILO: Lona76

Sem pozabila povedati da zadnjič ko sva šli zvečer s Tajo k dežurni mi je rekla da ne sme piti mleka in sem jo vprašala kaj pa naj ji dam potem ponoči in ona me je nakregala da kaj sem si naredila, da sploh nebi smela ponoči več jest, da je že prevelika in kaj bom ko bom šla v službo user posted image . Me je kr mal okregala in potem sem rekla da se večinoma zbuja med peto in pol šesto in je rekla no ob pol šestih pa se lahko zbudi user posted image . Ne vem a samo naša ponoči je? Kukr jst vem še kr neki marčevčkov ponoč malo pomalicauser posted image . Sicer je res da se dojijo ampak hrana je hrana a ne? In ko mi bo šlo to full na živce bom pa vse naredila da bo nehala jest, ampak trenutno nam še znese in ne vem a bi jo mogla npr. pustiti da se dere in dere? Za enkrat res nimam energije niti se mi ne zdi potrebno da bi jo nekaj prevzgajala in jo pustila jokati če je lačna. Ker če nebi bla lačna nebi popila 2 dcl mleka. Tako je moje mnenje. Ma sem se razpisala. Sem bila pa ko sem šla od P kr mal užaljena pa še jezna. Oboje na enkrat.user posted image

Lona76, mah to je spet ena taka izjava P kot una od moje, da naj počasi ukinem dnevno dojenje. Ma tvoja Taja pa res tako lepo pančka in se mi ne zdi nič narobe če ji daš flašo ob 6h zjutraj, kaj pa boš, že vstala takrat? Mislim, te P res kdaj pričakujejo od nas, da bomo delali z našimi user posted image  vse kot po knjigi. najbolj, da jih kar zdresiramo vse enako kdaj bo kdo jedel. Ti ji kar dajej flaško, jaz tudi ob 6h podojim Titka in mi zaspi nazaj. Pa sej so še dojenčki teli naši zakladki.

Opala, alarm....
lahko nočko vsem!!!!!

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 3801
28.12.2008 20:42:56   
tina50
da se vam spet malo javim! takšnole lavfanje okol in okol še pa nikol nasva imela! ta december me bo čist zmatral! po eni strani komaj čakam, da ga bo konec, da si malo odpočijem! pol bom pa jamrala, da sem sam doma!user posted image

danes smo bili na rojstnem dnevu od Lanovega prijatla Jana, smo praznovali čisto tapravi 1. rojstni dan!user posted image

VSAEM, KI STE TE DNI PRAZNIVALI OBMESEČNICE ŽELIM VSE NAJ, NAJ!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: mumu
Me smo že iz ZD smo šle danes lulat, in nama je v prvo ratalo user posted image user posted image user posted image . Zdej pa Tia že spi jst pa na rr visim namest da bi šla še jst ležat.

Danes sem vas malo brala in sem se čist zasekirala, jst ne vem no, al sem jst lena ko ****sauser posted image user posted image . Pri naši hiš ni nobenih piškotov, ne bo nobene božične večerje, ampak čisto navaden dan, vse kar imam je smrekica, katera pa je postavljena že dober teden.

user posted image user posted image , da ste lulali v prvo!
pa, da še te jaz potolažim tudi jaz na vse tazadnje nisem pekla, čeprav name sem imela, ampak mi ni zlaufalouser posted image (tako da Špela100, nič ti ne morem peciva poslat, ko si mi recepte dala, sem si jih shranila in bom drugo leto kaj spekla-dobišuser posted image (al pa če pozabiš, da si mi dala recepteuser posted image )), pa tud večerje ni bilo!

IZVIRNO SPOROČILO: san

Želim vam predvsem odprte oči za majhne darove, ki so vsak dan vse okoli nas, če jih le znamo videti in najti, pa bodite prizanesljive do sebe, velikodušne do drugih, pa seveda zdrave in srečne, pa neobremenjene, pa vaše zakladke naj sreča spremlja na vsakem koraku, pa dobra vila naj jih varuje. Kaj pa vsakodnevne skrbi? Jah, s skrbmi je pa tako kot je napisala Anja Štefan, zato vam pošiljam še eno coprnico, da jih s svojo palico odčara: ČIRA ČARA - več jih ni!!!!

ful lepouser posted image , hvala!

VSEM BOLANČKOMuser posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Dinki

Tina50, sem se spomnila, da si ti enkrat spraševala za več postov kako se odgovarja pa ti nobena še ni odgovorila....
jaz dalam tako, da pač kliknem citiraj in pustim prvi in zadni quote v oklepajih. Med temi oklepaji lahko brišeš in pustiš le tisto na kar odgovarjaš. Če hočeš odgovoriti še na kak drug post, greš nanj in ponovno klikneš citiraj in se ti odpre nov okenček. Tisto besedilo jaz označim z miško in ga prenesem v prejšnji okenček (torej označim z miško - očrnim in prenesem z miško). skratka vse zmečem v ta prvi odgovor. Ampak, mislim, da imajo nekatere še drug način. Meni je ta pač najlažji, vprašanje je če sem napisala dovolj smiselno. Mal probavaj, naj ti ne bo nerodno. Jaz sem rabila celo večnost, da sem dojela user posted image .

hvala, upam da rata!

IZVIRNO SPOROČILO: aleži

V Celju sva z Azzurro spoznali še Tino50 in se ti prav iz user posted image zahvaljujemuser posted image . Zdaj smo pa vsi crknjeni, zmučeni.... kot da bi bili 1 teden. Otroci so spali celo pot do doma, jaz tudi malček in zdaj spi dragi že 1,5 uro. Jojme, a smo že vsi tako stari?!! Ko bodo slikice, bom kakšno pripokala.

ja, lepo vaju je bilo spoznat! pa ni zakaj za stolčeke, sem vaju vsaj spoznala!

samo površinsko sem vas prebrala, saj se vidi! greva z user posted image  gledat kung fu pando, sva midva ene dvauser posted image !user posted image

vas bom jutri temeljito prebrala, ker bom menda jutri popoldan, pa le doma!user posted image

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 3802
28.12.2008 20:55:30   
Lona76

Sem pozabila povedati da zadnjič ko sva šli zvečer s Tajo k dežurni mi je rekla da ne sme piti mleka in sem jo vprašala kaj pa naj ji dam potem ponoči in ona me je nakregala da kaj sem si naredila, da sploh nebi smela ponoči več jest, da je že prevelika in kaj bom ko bom šla v službo user posted image . Me je kr mal okregala in potem sem rekla da se večinoma zbuja med peto in pol šesto in je rekla no ob pol šestih pa se lahko zbudi user posted image . Ne vem a samo naša ponoči je? Kukr jst vem še kr neki marčevčkov ponoč malo pomalicauser posted image . Sicer je res da se dojijo ampak hrana je hrana a ne? In ko mi bo šlo to full na živce bom pa vse naredila da bo nehala jest, ampak trenutno nam še znese in ne vem a bi jo mogla npr. pustiti da se dere in dere? Za enkrat res nimam energije niti se mi ne zdi potrebno da bi jo nekaj prevzgajala in jo pustila jokati če je lačna. Ker če nebi bla lačna nebi popila 2 dcl mleka. Tako je moje mnenje. Ma sem se razpisala. Sem bila pa ko sem šla od P kr mal užaljena pa še jezna. Oboje na enkrat.user posted image

Lona76, mah to je spet ena taka izjava P kot una od moje, da naj počasi ukinem dnevno dojenje. Ma tvoja Taja pa res tako lepo pančka in se mi ne zdi nič narobe če ji daš flašo ob 6h zjutraj, kaj pa boš, že vstala takrat? Mislim, te P res kdaj pričakujejo od nas, da bomo delali z našimi user posted image  vse kot po knjigi. najbolj, da jih kar zdresiramo vse enako kdaj bo kdo jedel. Ti ji kar dajej flaško, jaz tudi ob 6h podojim Titka in mi zaspi nazaj. Pa sej so še dojenčki teli naši zakladki.

Pa sej vem da kr neki govorijo. Meni je vseeno tudi če hoče že ob štirih al pa treh jest. Jst ji pač dam. Ne mislim mučit otroka in ga poslušat kako se joka samo zato, ker v "uni" knjigi piše da bi mogla pa pri teh mesecih že celo noč spati in nič jesti. Ja sej bi blo fino če bi prespala ampak če ne rata pač ne rata. Lažje mi je dat tisto flaško, kot pa da poslušam dretje bogega otroka. Ma sej pol sem si rekla, ja pa dej ženska niso vsi otroci isti. Klinc Tilen je res že spal pri teh mesecih celo noč, pa tut dudo si je sam poisku ponoči. Gospodična pa pač ne in morm tudi zaradi dude kdaj vstat. Pa kaj čmo. Čez 15 let bom itak jaz njo budila user posted image  če ne že prej. Spijo pa brez hrane prej al slej vsi.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 3803
28.12.2008 21:33:39   
Zofy
Še jaz na hitro, da se mi Julija ne zbudi, ker imam računalnik v spalnici in te tipke so ful glasne...

Najprej pikapoke Vilmi user posted image user posted image user posted image user posted image za Dominika. Bogi revček, da je tako hude norice fasal. Upam, da mu bojo naše pikapoke res kaj pomagaleuser posted image user posted image

Kar se vikanja tiče, se popolnoma strinjam z vami. Jaz taščo vikam oz. počasim začenjam tikat, ker mi je že 2x rekla, da je pa zdaj res že čas, da jo tikam. Bi jo pa raje vikala, ker ima 70 let in se bojim, da ji bom kako preveč nesramno nazaj zabila, če jo bom tikala. Ker vtika pase, vtika. No, sej se tudi moja mama, samo njej lažje nazaj zabrusim.
Vikam pa v službi le 2 človeka, in to sta edina, ki ju preziram. Niti ju nočem tikat. Ko jih j****. Toliko o vikanju in spoštovanju, pfff.
Tasta vikam, si ga ne predstavljam tikat, tudi njega bi lahko še kam poslala, če bi ga tikala, že tako že dolgo nimam več dlake na jeziku pri  njemu. Samo je sam tak, rad provocira (z raznimi šovinističnimi, fašističnimi, rasističnimi, nacionalističnimi - jaz pa filozof po izobrazbi...jao, dobra kombinacija).

Nočno hranjenje pa jaz počasi ukinjam. Sej se mi zdi, da sem že čisto brez mleka, po moje ga pridelam še kake pol deci na dan (user posted image ), kar se na kilah pozna. Kar naenkrat sem se zredilauser posted image Pa nič ne pečem za praznikeuser posted image user posted image user posted image . Bo treba na dietouser posted image . PA tako fajn je bilo, ko so se kilce kar topile. Zdaj pa mi kar trebuh raste, upam, da nisem nosečka, bi bilo prekmalu. No, nočno hranjenje ukinjam, ker imam že res pol kufer Julijinega nočnega zbujanja. Se zbudi že ob 1h in hoče zizo. NEMA! Dovolj je bilo, ob 1h je res ne rabi, ji dam vodo, sej se joka, ma zelo kmalu zaspi (jo tolažimo). Okoli 5h pa ji že dam malo za pozizat in pol zaspi in spi do 7.30. Včeraj jo je mož hendlal ponoči, je on vstajal in ji dajal dudo, vodo in jo božal, da je nazaj zaspala. K sebi sem jo šle enkrat ob 4.30 vzela, da jo podojim. In morem rečt punce, da je bila ta noč res luksuz. Sem se valda vsakič zbudila, ko je zajokala, samo sem se lepo obrnila na drugi bok in zaspala daljeuser posted image . Zdaj je mož videl kako je meni, jaz pa kako je njemu. Verjetno ne bo jamral večuser posted image user posted image . Se bova pa ta teden lepo vsak dan izmenjavala z "nočno stražo"user posted image

No, to je bilo na hotro... V Izoli pa je bil lep sonček in tako nelepa burja, da ne vem, če ni boljša ljubljanska megla. Smo naredili samo 1 zelo kratek sprehod, ker meni res ni bilo za bit zunaj.
No, zdaj pa dovolj, lahko nočko!

Svet je poln lepote, ko je srce polno ljubezni.

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 3804
28.12.2008 22:44:35   
Naša črtica koraka
IZVIRNO SPOROČILO: Vilma

Punce moje user posted image
Naj že kdo ugasne te koze, je tako hudo, se vsi jočemo user posted image
Dominik nič ne spi, ne podnevi ne ponoči. Joka tudi po uro skupaj in govori au au boli.
Norice ima povsod, v ušesu, v obeh nosnicah, med ritnicami, na lulčku, celo pod enim nohtom! Samo še v ustih jih nima ubogi moj revček. user posted image  Po obrazu je čist otečen, pika do pike, vrat še bolj, trebuh da ne govorim. user posted image
Eni jih odnesejo s 15 pikami po celem telesu, Dominik jih ima samo na enem ušesku toliko. Katastrofa od katastrofe. Vročino ima še vedno, kar pomeni, da bodo pike še prihajale.
Ma ne morem verjet, da smo fasali hujšo obliko noric.
Poleg tega danes hrope in kratko diha, ne vem, če ne bomo rabli it jutri še enkrat do zdravnika. Čeprav antibiotike itak ima, kaj več pa ne more dobit.
Saj bo, sam nej minejo tile dnevi čim prej!

tole ua DOMINIKA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  , oh ti revež mali user posted image user posted image user posted image ... pa še vročina ??? Pa zakaj hrope?? Kaj če bi pa v dežurno klicala, če je to eden izmed običnih spremljevalcev te tahude oblike noric?
Joj, zdj pa po svojih pozabljivih možganih brskam ... kot da sem pred dnevi eno reklamo za nekaj proti noricam gledala... hm, bom še mal po netu brskala ... ma, če majo pomoje bi tud v dežueni lekarni prodal ... za lajšanje tega srbenja!
Oh, ti bogec mali Dominik, ma, še en koš user posted image user posted image user posted image user posted image !!!

iN PA ŠE za Julijo, user posted image user posted image user posted image user posted image da pa njo ne bi tako hudo napadle te koze!!!

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 3805
28.12.2008 22:58:18   
Naša črtica koraka
Večer, gospe.

Brrrrr, mraz. In mi smo šli gledat sprevod DM v LJ!!! ... in se mi  je pošteno nos povesil, ko je bil tako beden sprevod dedka Mraza! Pihalni orkestrček, DM in nekaj zadetih zajcev user posted image   V mojih časih, je bil to oreng sprevod z liki iz pravljic in povesti!
To je pa res ena žalost, da svojim otrokom tega ne morem nudit, tujim sem pa lahko. user posted image

Na, evo zdj mam pa poleg riti in  jošk pa še nos povešen!

Ah. Sam tolk na hitr.

(odgovor članu Naša črtica koraka)
Neposredna povezava do sporočila: 3806
29.12.2008 6:02:06   
lucalu
Dobro jutro mamice! Kako smo kaj?
Evo, jaz imam končnmo malo časa, da se vam javim... Pri nas imamo celo norišnico... user posted image Na mini počitnicah imam namreč nečaka, ki sta prava falota... no ja, letom primerno. user posted image  Non-stop ju mirim čez dan, ko Tai počiva in ponoči, ko Tai joka zbudi njiju - GROZA! Danes pride brat po njiju in upam, da se končno vrnemo na stare tire.
Moje dete ponoči še vedno ne spi... le, da se zdaj zbudi samo enkrat, user posted image ampak zna trajati tudi do dveh ur, da neha jokat in zaspi nazaj - pojma nimam kaj ga muči! Dlesni ima še vedno zatečene in mislim, da res prodirata dvojki... no ja, bomo videli, ko končno prideta, če je to bilo to!
Zdaj vas grem pa na hitro prebrat, dokler še vsi spijo, ker sem spet v krepkem zaostanku... čeprav vidim, da zadnje dni ne čvekate preveč, kar je čisto vredu!

Najprej, da ne pozabim:
Nejc, Neva in Nataša (s petdnevno zamudo user posted image ), Sergej in Neja (s štiridnevno zamudo user posted image ), Sara (z dvodnevno zamudo) ter Nejc in Matic (z enodnevno zamudo user posted image ) vsem iskrene čestitke za vaše obmesečnice!!! Bodite pridni, veseli, zdravi in zvedavi!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
To je bil moj dolg, zdaj pa, da vidim, koliko mi bo še uspelo prebrati...

IZVIRNO SPOROČILO: tina50
smo kr velik nakupili, sam nisem pa dobila vsega kar sem hotela! sploh za Lana! niso imeli tistega stolpa, pa še enih par stvari ne! no, sej bom pa tukaj še kaj kupila!user posted image
sem pa si kupila blago za sling, sam še obroče kupim, pa bo!

dobila sem napotnico za Lana za nevrofizioterapijo, imava jo 14.1.user posted image user posted image

Čestitke za uspešen nakup in bravo za napotnico!!! user posted image user posted image user posted image

lucalu upam, da so noči že boljše in  lep je ta tvoj božičekuser posted image user posted image

Hvala za lepe želje in pohvale!!! user posted image

saj vem da sem smotana, sam ne vem a mi je katera odgovorila, pa sem spregledala! sem prosila, če mi lahko poveste, še enkrat kako se naredi da je več postov skupaj????? saj vem, da ste že pisale sam, takrat nisem probala, sedaj se mi pa ne da it iskat nazaj!user posted image PROSIM!!!

tina jaz to naredim tako, da najprej citiram en post in na njega odgovorim, potem citiram naslednjega, odgovorim in nato označim cel ta drudi post, pritisnem ctrl+c in ga skopiram v prvega (ctrl+v)... in to je vsa umetnost! Upam, da sem kolikor toliko jasno napisala!

Po številu kav si lahko mislite, kakšna je bila najina noč!user posted image user posted image  Mi je revček spet zakuhal!user posted image

Ubogi Lukec, upam, da je že vredu... pikapokice pa za vsak slučaj!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: perp
Tudi mi se ful dvigujemo na nogice, tud ful lepo stoji ob opori. Pa ful ploska, to bi skoz poloskala. Rečeš kako da neja bravo in že veselo ploska.

Bravo Neja za vse podvige!!! user posted image user posted image user posted image

Me smo že iz ZD smo šle danes lulat, in nama je v prvo ratalo user posted image user posted image user posted image .

Bravo Tia!!! user posted image user posted image user posted image

aleži prečudovito božičko imate!!! user posted image user posted image user posted image

tina50 tudi vaš božiček je prekrasen fantič!!! user posted image user posted image user posted image

Želim vam predvsem odprte oči za majhne darove, ki so vsak dan vse okoli nas, če jih le znamo videti in najti, pa bodite prizanesljive do sebe, velikodušne do drugih, pa seveda zdrave in srečne, pa neobremenjene, pa vaše zakladke naj sreča spremlja na vsakem koraku, pa dobra vila naj jih varuje. Kaj pa vsakodnevne skrbi? Jah, s skrbmi je pa tako kot je napisala Anja Štefan, zato vam pošiljam še eno coprnico, da jih s svojo palico odčara: ČIRA ČARA - več jih ni!!!!

Tole je pa tako lepo voščilo, da so se mi kar oči zasolzile... user posted image  Hvala san!!! user posted image

V ponedeljek sem bila na večerji in na koncertu in ponoči mi je bilo slabo za znort, sem skoraj skupi padla. In seveda tudi zjutraj cela štala, jaz pa z obema škratkoma sama, pa še vsa darila sem mogla it kupit. No mi je mami popazila škratka da sem nekako vsa švoh šla kupit darila in ko sem prišla domov sem bila tok zanič da sem samo ležala in sem Tilna prosila če malo na Tajo popazi. Popoldne sva šli obe spat in glej ga zlomka Taja bruhne. Jo vzame mož in je še njemu 3-krat bruhinla. Je sigurno 10 krat bruhala, sem ji dajala vodo po pižirkih, je šlo tudi vse to iz nje, in seveda panika in na Metelkovo, tam pa so naju hvala bogu poslali domov, da še ni krize. In kot po čudežu je žaba nehala bruhat user posted image . Jo je treba očitno z zdravniki mal prestrašit user posted image . Zdej ma pa reva unet uček in ji gnojček teče. Ji ga s fiziološko umivam. A bi mogle it k pediatru po kakšno mazilo ali se kaj brez recepta dobi? Ker na Metelkovi je za popuser posted image  folka. Ponoči je pa danes bl tko spala in se mi je zdela neki vroča, ampak zdej je pa ok. Lahko da ji je bilo vroče, ker ko sem jo dala iz žakla je pa nazaj zaspala.

Pikapokice zate in za Tajo... upam, da sta obe že zdravi kot ribici!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

in vsi Božički....Tai, Sara, Lan....sami cukrčki user posted image user posted image   

Hvala Dinki!!! user posted image

Nam je Božiček zjutraj pod jaslice namesto ovčk pustil koze.
Ja dobro ste prebrale. Koze.
Ampak ne taprave, vodene. user posted image
Zjutraj, ko smo se zbudili in skupaj jedli zajtrk, smo opazili pikice pri Dominiku.  Smo klicali na urgenco,so rekli, naj ga pridemo pokazat. Pa smo, tako da je diagnoza potrjena. Če katera želi norice, dobrodošli med nami. user posted image  
Jagoga ti sploh, si že zadnjič rekla. user posted image
Julija jih še nima, zna pa bit, da jih bo dobila tudi ona. Zdravnik na urgenci je rekel, da raje ne, ker je premajhna. user posted image  No jaz jih ne bom dajala narazen zdaj med praznike, itak če se je okužila, se je že.

Ohhh, ti Božiček nesramni... Pikapokice za Dominika, da bo čimprej vredu in za Julijo, da jih ne dobi!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No, sem p apotem doma, ko sma se spravljala spat in sem mu morala dati kapljice za železo in je bil jezen in se je drl, ko velik, ugotovila, da ima sor. Ima po notranji strani ust vse bele pikice oz. najprej sem mislila, da ima mleko, pa sem videla, da ne. No, tudi rizko ima vneto, tako da je že šel naprej. Jz sem bila pa prepričana, da so zobki, ker se je slinil ko kak polžek pa sploh ni pustil, da bi blizu k ustom prišla.user posted image user posted image   

Oh-joj - ubogi Lukec... Gora pikapokic zanj - naj nadloga čimprej izgine!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Predvsem mi je danes spet ena njena izjava dala mislit. Sma pač taščo povabla gor na kavo, ko je bla sama doma in smo sedeli tam in pili, potem pa je bil Luka že lačen in sma se mogla it podojit. Pa sem ga vzela iz stolčka in hočem it, da bi se podojila, pa mi ga vzame iz rok, da mi še jasno ni blo, kdaj. Sem gledala ko čuk. Pa ona ful tam pridi Luka, ti bom jaz dala zizo, kaj boš mamcino mel. Sej se je smejala, sam meni je kr obrnalo vse v želodcu. Sem ga sam vzela pa šla. Ne vem, a sem jz čudna, sam meni ni blo to neki smešnouser posted image

No, tole pa tudi meni ni res prav nič smešno, ampak za pokozlat!!! user posted image  Tale tvoja tašča je pa res nekaj posebnega!!! user posted image

No, toliko mi je uspelo, zdaj me pa že kužka čakata... user posted image user posted image  nadaljujem kasneje... upam!

(odgovor članu Naša črtica koraka)
Neposredna povezava do sporočila: 3807
29.12.2008 6:02:43   
Ursi2
Dobro jutro!
Moj je šel v službo, jz pa že na RR.user posted image

Seveda najprej ena vroča, omamna
user posted image

Upam, da je bila vaša noč ok. če ni bila, je pa kave dovolj tudi za repete!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 3808
29.12.2008 6:31:15   
Ursi2
IZVIRNO SPOROČILO: aleži

Hojla mamice,

pa sem vam javljam po nekaj dneh.
Preživeli smo 3 dni na oddihu. Imeli smo se res krasno: snegec, kepanje, sankanje, jokanje, stokanje, igranje, smejanje,..... nič ni manjkalouser posted image user posted image . V Celju sva z Azzurro spoznali še Tino50 in se ti prav iz user posted image zahvaljujemuser posted image . Zdaj smo pa vsi crknjeni, zmučeni.... kot da bi bili 1 teden. Otroci so spali celo pot do doma, jaz tudi malček in zdaj spi dragi že 1,5 uro. Jojme, a smo že vsi tako stari?!! Ko bodo slikice, bom kakšno pripokala.

Super, da ste uživali in fa je bilo vsega polno!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image Upam, da bojo kmalu slikice, da si bomo lahko še malo lušt delale!user posted image user posted image user posted image

Drugače pa sem bila danes z mamico in Tilnom na dooooolgem sprehodu. Madonca je pasalo. Taje zaradi vetra nisem upala dati ven.

Zdej grem pa kavico spit ker mi učke kr skup uleče. Me je svež zrak zmatru.user posted image

Super, da ti je uspelo na en fajn sprehod prit. user posted image user posted image zATajo in njeno učko pa user posted image user posted image user posted image user posted image , da bi bilo kmalu bolje.
No, tole glede dojenja, Gh in dojenja ponoči je pa meni tako mimo. Mislim, kaj so naši otroci, roboti ali kaj? Ko da so vsi ena serijska proizvodnja in bi mogli vsi delat, jest, spat in se razvijat po knjigi. Ma, vsak po svoje, s svjim tempom. Sploh se ne sekiraj! Če tebi odgovarja in Tvojemu sončku, potem se ne ubadaj z njo. Kaj pa naj potem jz rečem, ko mi včasih še 4x na noč je. Ok, sej včasih bi mogoče tudi brez nazaj zaspal, sam priznam, da mi je trenutno lažje, da  ga podojim pa oba hitro zaspima nazaj, kot pa da ga nosim in se mi potem čisto zdrami in vem, da bo vsaj eno uro pokonci. 

Punce moje user posted image
Naj že kdo ugasne te koze, je tako hudo, se vsi jočemo user posted image
Dominik nič ne spi, ne podnevi ne ponoči. Joka tudi po uro skupaj in govori au au boli.
Norice ima povsod, v ušesu, v obeh nosnicah, med ritnicami, na lulčku, celo pod enim nohtom! Samo še v ustih jih nima ubogi moj revček. user posted image  Po obrazu je čist otečen, pika do pike, vrat še bolj, trebuh da ne govorim. user posted image
Eni jih odnesejo s 15 pikami po celem telesu, Dominik jih ima samo na enem ušesku toliko. Katastrofa od katastrofe. Vročino ima še vedno, kar pomeni, da bodo pike še prihajale.
Ma ne morem verjet, da smo fasali hujšo obliko noric.
Poleg tega danes hrope in kratko diha, ne vem, če ne bomo rabli it jutri še enkrat do zdravnika. Čeprav antibiotike itak ima, kaj več pa ne more dobit.
Saj bo, sam nej minejo tile dnevi čim prej!

OJEJ, VIlma! Sem se kr jokat začela, ko sem tvoj post prebrala!user posted image
Za Dominika eno goro user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da bi čimprej padla vročina in bi se nehale tele koze kozaste!!!!!! Pa za vse user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da bi imelil energije in moči!!!!!!!!!!!!
Pa upam, da hropenje čimprej mine!!!!!!!!!!!!

Dober večer,
evo, jaz jem čokolešnik, sem si ga naredila po dolgem času in prav paše. Ma jaz sem tkole zvečer zmeraj lačna, bi pojedla svašta user posted image ....a ima še katera take probleme? Današnja nedelja je bila superca, sva bila s Titkom na dolgem spregodi, sem hodila več kot eno uro, on je pa ves čas spal. No, to je bilo ob 14h in je sedaj že spet komica in pančka. Ga je očka skopal in je zaspal v rekordnem času, seveda po dojenju.

NČK, se strinjam s tabo glede tikanja/vikanja. meni vikanje ne predstavlja, da nekoga s tem bolj cenim kot nekoga ki ga vikam. sej na kakem uradu tudi vikam tečno osebo za okenčkom pa to ne pomeni, da jo bolj spoštujem kot npr. mojo taščo, ki jo tikam user posted image . Ampak, nimaš kaj, tudi jaz bi ju vikala če mi sama nebi rekla nasprotno. Enim pač to ful pomeni, da so vikani user posted image .

Ja, Dinki, tudi jz sem vsak večer tako lačna. Sem ko ena miška in skoz neki iščem in jem. Tudi meni se že par dni tako lušta čokolinota. MMMMM, se spomnem, ko sem ga zadnja 2 meseca nosečnosti jedla za zajtrk, kosilo in večerjo. Pa še kdaj za malico. Sma kupovala same tavelike pakete, da je vsaj blo za malo časa.user posted image user posted image user posted image
Čestitke za lep sprehod in da je bil Tit tako pridenuser posted image user posted image user posted image . Pauser posted image user posted image user posted image da je tako hitro zaspal!!

To z vikanjem se tudi jz strinjam s tabo. Sej sploh ne znam prav povedat, ampak jz osebe, ki je ne spoštujem oz. ki mi gre celo malo na živce ne morem tikat. Se mi zdi, da je za to treba le en lep odnos, da ga tikaš. Sicer so nas vedno učili, da osebe, ki jih spoštuješ in ki so nekaj, da jih vikaš, ampak se mi zdi, da je ravno obratno. ma, sem zatežila,pa ziher spet nisem opisala tako kot bi rada!user posted image

da se vam spet malo javim! takšnole lavfanje okol in okol še pa nikol nasva imela! ta december me bo čist zmatral! po eni strani komaj čakam, da ga bo konec, da si malo odpočijem! pol bom pa jamrala, da sem sam doma!user posted image

danes smo bili na rojstnem dnevu od Lanovega prijatla Jana, smo praznovali čisto tapravi 1. rojstni dan!user posted image

samo površinsko sem vas prebrala, saj se vidi! greva z user posted image  gledat kung fu pando, sva midva ene dvauser posted image !user posted image

vas bom jutri temeljito prebrala, ker bom menda jutri popoldan, pa le doma!user posted image

Tina, super, da se imate lepo in da se vam skoz dogaja. Sej naporno je res, ampak fajn pa je, da ste skupi in da se imate fajn,kajne!? Ja, še malo pa bojo tudi naši praznovali tak čist tapravi 1. roj. dan!!!user posted image user posted image

Pa upam, da sta uživala v risanki!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 3809
29.12.2008 6:43:54   
Ursi2
Jupi, ne morem verjet, da je meni tudi uspelo na več postov naenkrat odgovorit!!!!!user posted image
Pa le nisem toliko blond. (po duši)user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Zofy

Nočno hranjenje pa jaz počasi ukinjam. Sej se mi zdi, da sem že čisto brez mleka, po moje ga pridelam še kake pol deci na dan (user posted image ), kar se na kilah pozna. Kar naenkrat sem se zredilauser posted image Pa nič ne pečem za praznikeuser posted image user posted image user posted image . Bo treba na dietouser posted image . PA tako fajn je bilo, ko so se kilce kar topile. Zdaj pa mi kar trebuh raste, upam, da nisem nosečka, bi bilo prekmalu. No, nočno hranjenje ukinjam, ker imam že res pol kufer Julijinega nočnega zbujanja. Se zbudi že ob 1h in hoče zizo. NEMA! Dovolj je bilo, ob 1h je res ne rabi, ji dam vodo, sej se joka, ma zelo kmalu zaspi (jo tolažimo). Okoli 5h pa ji že dam malo za pozizat in pol zaspi in spi do 7.30. Včeraj jo je mož hendlal ponoči, je on vstajal in ji dajal dudo, vodo in jo božal, da je nazaj zaspala. K sebi sem jo šle enkrat ob 4.30 vzela, da jo podojim. In morem rečt punce, da je bila ta noč res luksuz. Sem se valda vsakič zbudila, ko je zajokala, samo sem se lepo obrnila na drugi bok in zaspala daljeuser posted image . Zdaj je mož videl kako je meni, jaz pa kako je njemu. Verjetno ne bo jamral večuser posted image user posted image . Se bova pa ta teden lepo vsak dan izmenjavala z "nočno stražo"user posted image

Čestitke za uspešno ukinjanje nočnega hranjenja! user posted image user posted image user posted image Ja, res rabiš za to enga potrpežljivega dragega in tudi ti velik močne volje.

pA LEPO, DA ST malo zamenjala vlogi. Daje še tvoj dal malo čez to, kako je, če ne spiš ponoči!!!user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: lucalu

Dobro jutro mamice! Kako smo kaj?
Evo, jaz imam končnmo malo časa, da se vam javim... Pri nas imamo celo norišnico... user posted image Na mini počitnicah imam namreč nečaka, ki sta prava falota... no ja, letom primerno. user posted image  Non-stop ju mirim čez dan, ko Tai počiva in ponoči, ko Tai joka zbudi njiju - GROZA! Danes pride brat po njiju in upam, da se končno vrnemo na stare tire.
Moje dete ponoči še vedno ne spi... le, da se zdaj zbudi samo enkrat, user posted image ampak zna trajati tudi do dveh ur, da neha jokat in zaspi nazaj - pojma nimam kaj ga muči! Dlesni ima še vedno zatečene in mislim, da res prodirata dvojki... no ja, bomo videli, ko končno prideta, če je to bilo to!
Zdaj vas grem pa na hitro prebrat, dokler še vsi spijo, ker sem spet v krepkem zaostanku... čeprav vidim, da zadnje dni ne čvekate preveč, kar je čisto vredu!

Najprej, da ne pozabim:
Nejc, Neva in Nataša (s petdnevno zamudo user posted image ), Sergej in Neja (s štiridnevno zamudo user posted image ), Sara (z dvodnevno zamudo) ter Nejc in Matic (z enodnevno zamudo user posted image ) vsem iskrene čestitke za vaše obmesečnice!!! Bodite pridni, veseli, zdravi in zvedavi!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
To je bil moj dolg, zdaj pa, da vidim, koliko mi bo še uspelo prebrati...

smo kr velik nakupili, sam nisem pa dobila vsega kar sem hotela! sploh za Lana! niso imeli tistega stolpa, pa še enih par stvari ne! no, sej bom pa tukaj še kaj kupila!user posted image
sem pa si kupila blago za sling, sam še obroče kupim, pa bo!

dobila sem napotnico za Lana za nevrofizioterapijo, imava jo 14.1.user posted image user posted image

Čestitke za uspešen nakup in bravo za napotnico!!! user posted image user posted image user posted image

lucalu upam, da so noči že boljše in  lep je ta tvoj božičekuser posted image user posted image

Hvala za lepe želje in pohvale!!! user posted image

saj vem da sem smotana, sam ne vem a mi je katera odgovorila, pa sem spregledala! sem prosila, če mi lahko poveste, še enkrat kako se naredi da je več postov skupaj????? saj vem, da ste že pisale sam, takrat nisem probala, sedaj se mi pa ne da it iskat nazaj!user posted image PROSIM!!!

tina jaz to naredim tako, da najprej citiram en post in na njega odgovorim, potem citiram naslednjega, odgovorim in nato označim cel ta drudi post, pritisnem ctrl+c in ga skopiram v prvega (ctrl+v)... in to je vsa umetnost! Upam, da sem kolikor toliko jasno napisala!

Po številu kav si lahko mislite, kakšna je bila najina noč!user posted image user posted image  Mi je revček spet zakuhal!user posted image

Ubogi Lukec, upam, da je že vredu... pikapokice pa za vsak slučaj!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tudi mi se ful dvigujemo na nogice, tud ful lepo stoji ob opori. Pa ful ploska, to bi skoz poloskala. Rečeš kako da neja bravo in že veselo ploska.

Bravo Neja za vse podvige!!! user posted image user posted image user posted image

Me smo že iz ZD smo šle danes lulat, in nama je v prvo ratalo user posted image user posted image user posted image .

Bravo Tia!!! user posted image user posted image user posted image

aleži prečudovito božičko imate!!! user posted image user posted image user posted image

tina50 tudi vaš božiček je prekrasen fantič!!! user posted image user posted image user posted image

Tole je pa tako lepo voščilo, da so se mi kar oči zasolzile... user posted image  Hvala san!!! user posted image

V ponedeljek sem bila na večerji in na koncertu in ponoči mi je bilo slabo za znort, sem skoraj skupi padla. In seveda tudi zjutraj cela štala, jaz pa z obema škratkoma sama, pa še vsa darila sem mogla it kupit. No mi je mami popazila škratka da sem nekako vsa švoh šla kupit darila in ko sem prišla domov sem bila tok zanič da sem samo ležala in sem Tilna prosila če malo na Tajo popazi. Popoldne sva šli obe spat in glej ga zlomka Taja bruhne. Jo vzame mož in je še njemu 3-krat bruhinla. Je sigurno 10 krat bruhala, sem ji dajala vodo po pižirkih, je šlo tudi vse to iz nje, in seveda panika in na Metelkovo, tam pa so naju hvala bogu poslali domov, da še ni krize. In kot po čudežu je žaba nehala bruhat user posted image . Jo je treba očitno z zdravniki mal prestrašit user posted image . Zdej ma pa reva unet uček in ji gnojček teče. Ji ga s fiziološko umivam. A bi mogle it k pediatru po kakšno mazilo ali se kaj brez recepta dobi? Ker na Metelkovi je za popuser posted image  folka. Ponoči je pa danes bl tko spala in se mi je zdela neki vroča, ampak zdej je pa ok. Lahko da ji je bilo vroče, ker ko sem jo dala iz žakla je pa nazaj zaspala.

Pikapokice zate in za Tajo... upam, da sta obe že zdravi kot ribici!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

in vsi Božički....Tai, Sara, Lan....sami cukrčki user posted image user posted image   

Hvala Dinki!!! user posted image

Nam je Božiček zjutraj pod jaslice namesto ovčk pustil koze.
Ja dobro ste prebrale. Koze.
Ampak ne taprave, vodene. user posted image
Zjutraj, ko smo se zbudili in skupaj jedli zajtrk, smo opazili pikice pri Dominiku.  Smo klicali na urgenco,so rekli, naj ga pridemo pokazat. Pa smo, tako da je diagnoza potrjena. Če katera želi norice, dobrodošli med nami. user posted image  
Jagoga ti sploh, si že zadnjič rekla. user posted image
Julija jih še nima, zna pa bit, da jih bo dobila tudi ona. Zdravnik na urgenci je rekel, da raje ne, ker je premajhna. user posted image  No jaz jih ne bom dajala narazen zdaj med praznike, itak če se je okužila, se je že.

Ohhh, ti Božiček nesramni... Pikapokice za Dominika, da bo čimprej vredu in za Julijo, da jih ne dobi!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No, sem p apotem doma, ko sma se spravljala spat in sem mu morala dati kapljice za železo in je bil jezen in se je drl, ko velik, ugotovila, da ima sor. Ima po notranji strani ust vse bele pikice oz. najprej sem mislila, da ima mleko, pa sem videla, da ne. No, tudi rizko ima vneto, tako da je že šel naprej. Jz sem bila pa prepričana, da so zobki, ker se je slinil ko kak polžek pa sploh ni pustil, da bi blizu k ustom prišla.user posted image user posted image   

Oh-joj - ubogi Lukec... Gora pikapokic zanj - naj nadloga čimprej izgine!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Predvsem mi je danes spet ena njena izjava dala mislit. Sma pač taščo povabla gor na kavo, ko je bla sama doma in smo sedeli tam in pili, potem pa je bil Luka že lačen in sma se mogla it podojit. Pa sem ga vzela iz stolčka in hočem it, da bi se podojila, pa mi ga vzame iz rok, da mi še jasno ni blo, kdaj. Sem gledala ko čuk. Pa ona ful tam pridi Luka, ti bom jaz dala zizo, kaj boš mamcino mel. Sej se je smejala, sam meni je kr obrnalo vse v želodcu. Sem ga sam vzela pa šla. Ne vem, a sem jz čudna, sam meni ni blo to neki smešnouser posted image

No, tole pa tudi meni ni res prav nič smešno, ampak za pokozlat!!! user posted image  Tale tvoja tašča je pa res nekaj posebnega!!! user posted image

No, toliko mi je uspelo, zdaj me pa že kužka čakata... user posted image user posted image  nadaljujem kasneje... upam!

Šment, Lucalu. Si kr mislim, kako zgledajo tile vaši dnevi in noči. Ma, si sploh ne znam predstavljat, kkao je. Drgač jem če so navajeni, da je dojenček, tako pa najbrž kako opozorilo niti sekundo ne zaleže. Jz mam tudi enega nečaka, ki ne ve, kaj je to normano govorjenje in se samo dere in tuli. Pa ko sem pri naših in imajo hišo. Pa dajem jz Lukana spat v zgornjem nadstropju, pa zaprta vrata, pa soba je bolj odmaknjena. Pa nič ne pomaga. MALI SE SPOD DERE in tuli, da ni šans, da bi zaspal. Pol pa mu kaj rečeš, pa reče nazaj, lev sem!user posted image user posted image user posted image
Ja, me še vse tako čaka, če jih bo več!user posted image
No, upam, da se boš imela potem čas večkrat oglasit, te pogrešamo tule gor!!!!!!!user posted image
Pa seveda en kup user posted image user posted image user posted image user posted image , da bi zobki čiprej ven pogledali in da bi spet lepo spali!!!!!!!!!!!!!!

Tudi druge punce (Timoty, Gaya24, Meridaub,..............in druge), kje ste vse? Upam, da je razlog, da vas ni nič tule gor to, da uživate s svojimi sončki in s svojimi dragimi in ne kaka bolezen!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 3810
29.12.2008 10:06:57   
perp
živjo,kako ste kaj preživeli praznike? Mi smo se imeli ful luštno. Mal smo bili na obiskih, enkrat smo šli ven jest, ker sem rekla da že ne bom kuhala, pa v petek smo šli na bowling in smo vzeli nejo zraven. In je bila malo v naročju, malo v kolesu in je bilo ful luštno. Ful je uživala. Včer smo bili pad oma in se crklali. Božični večer je bil super, smo užival. Smo bili pri mojih starših in smo jedli ribe.Mljask... baje bomo za novoletno večerjo jedli lososa.
Drugače Neja napreduje, edno ponoč ga je začale ful biksat. Skoz se neki zbuja, pol pa noče zaspat nazaj, pša joka, pa brunda .... dokler je ne vzamem k sebi. Sem že prov zmatrana. Dojenje ponoči? Vsako noč najprej zvečer ob 19h ko zaspi, pa ob 1ih in ob 5ih. Vsako noč ko urca. Nevem kako bom to ukinla?????
Ej, Dinki dobro da si me spomnila. Od kdaj naprej lahko tamali jedo čokolino?

Vilma groza. Upam, da se boste pozdravili user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdele greve počas z Nejo v Lj. Moram par stvari ji kupit. Lep dan še neprej

Pa hvala vsem za čestitke za 9.mesecev in čestitam vsem, ki v teh dneh praznujete.

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 3811
29.12.2008 12:07:26   
Lona76
Živjo mamice!

Naša noč spet katastrofa. Skos se je neki zbujala in jokala. Pojma nimam kaj ji je.

Sva bili pa danes pri P. Njena je na dopustu in sva morali drugam. Je pa šla najprej njena sestra vprašat če bi ji dali zdravila za učke brez da jo vidijo pa niso hotli. Je rekla  da ni gužve. In ko sva prišli s Tajo tja sva čaklai 1 uro da sva prišli na vrsto. Tam so vsi kašljali in smrkali pa še nevzgojeni so. Je bila ena punčka stara sigurno 8 let in kašljala vse naokrog bog ne daj da bi si dala roko pred usta, mamica njena pa nič. Madonca sme mela na konc jezika da je dost stara da si da roko pred usta k kašlja, pa vem da bi se samo skregala, pa sem se v jezik grizla. Upam, da nismo še kakšnega hudiča zdej tam kasirali. Ima pa baje tudi malo rdeče uho. No dobila pa je kapljice in mazilo, pa rekla je naj ji v nosek dajemo Operil za otroke. Sem pa rekla da se full joka če jo moti mogoče uček pa je rekla da prej joka od smrklja in kašljanja. Ampak nemogoče da joka od kašljanja, ker je zakašlala zvečer 2 krat, iz nosa ji pa tut ne teče ampak ma gor višje zabasano. No kaj čmo. V glavnem mazilo imamo in če ni do srede bolje morava priti nazaj. Mislim pa da bo do srede že dobro, glede na to, da je šlo s fiziološko že kar dobro nazaj.

Tko zdej pa grem ji dat malico, je po moje že malček lačna.

Mož in Tilen pa sta šla najprej v en ZD popravt eno mašino pol pa še z enim kolegom na pijačo.

Mejte se.

(odgovor članu perp)
Neposredna povezava do sporočila: 3812
29.12.2008 15:40:31   
Dinki
dobri den user posted image

kako smo kaj?
jaz pijem šele sedaj mojo 1. današnjo kavo user posted image . Sva zjutraj s Titkom šla v Lj. v supernovo. Sem mogla iti po standard stvari zanj. O gužvi seveda raje ne bom, a popoldne bi bila verjetno še hujša. No, najin nakup je zgledal tako, da sva šla najprej v mullerja in se šla raztovorit do avta. Pa spet notri v mercator pa raztovorit do avta. Pol pa še v H&M po žabice, ki jih ponovno nimajo njegove številke in sva jih potem dobila v C&Aju, še ceneje! Tit je bil ful priden, user posted image  moj.
Drage moje, pri nas se je Tit začel ob vsaki priliki na nogice dvigovat. ja, zdej smo pa tudi mi v tej fazi. Ma čim je enkrat to "zavohal" je gotovo. Evo ga, našega korenjaka:

user posted image

sicer je v nogice kot Elvis (po besedah teride in njene erike user posted image ), ampak se drži in ob tem tako uživa, da kar vriska. Ga je prav užitek gledat.

Tina50, ti si se zadnjič tudi zanimala za poganjalčka, tistega prvega od Ursi2 kateri na spletni strani od sončka stane 59 €. Danes sem ga videla v mullerju in stane 44,99 €, toliko v vednost. Jaz ga še nisem kupila. Moram še mal zvohljat če najdem kaj cenejšega. Poleg tega ta nakup čaka mojega dragega user posted image . No, pa bravo za odgovarjanje na več postov na enkrat user posted image .

opala, alarm....

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 3813
29.12.2008 16:24:23   
Dinki
Je zaspal nazaj...

Zofy, super si tole uredila z dragim user posted image . kar naj vidi kako je to. jaz si mojega ne predstavljam, ampak na srečo se nama Tit ponoči več ne zbuja (so seveda izjeme, ampak načeloma ne). A mlekarne se pa zapirajo? Ja nimaš kaj. se pa strinjam, da je to nekako kontra sorazmerno z našimi kilami. Tudi jaz opažam moj trebušček pa tudi nič ne pečem user posted image . Ja zdej smo se lahko mal preseravale s hranjenjem, pol po treba pa spet mal pazit. Čeprav jaz sem še vedno v minusu, imam kilo do dve manj kot pred user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: Naša črtica koraka

a pol se ne splača iti gledat DM? jaz pa že skoz mojga žicam, da bi šli...bom kar odnehala če je to taka žalost.

Lucalu, a tole nas vse še čaka? user posted image  ko si opisovala svoja dva nečaka, sem prav pomislila ojej ko bo Tit toliko star user posted image user posted image . Upam, da mu bom vsaj malo kos. In seveda držim pesti, da se čim prej vrnete na stare tirnice vsaj glede nočnega spanja user posted image user posted image user posted image , ker če tega ni, pol je pa res user posted image .

Ursi2, te štekam kaj si hotela povedati glede tikanja/vikanja in bravo tudi tebi za odgovarjanje na več postov naenkrat user posted image

pojma nimam. Pomojem je to čist odvisno od posameznika. Moj Tit ga skor ziher ne bo jedel pred 1. letom ker mu še ne dajem KM. Eni ga pa verjetno že dajejo.

Lona76, ti je dvignila tista 8 letnica živc, a? user posted image  meni bi ga ziher! še bolj pa njena mama user posted image . Upam, da se tole z učkom in ušeskom pri Taji porihta in da vama ne bo treba iti na silvestrovo nazaj v kup bacilov user posted image user posted image user posted image . Pa da se noči že enkrat umirijo. Moj sine je včeraj zaspal ob 19h in se je zbudil ob 22h čist zbujen in naspidiran tolk, da kej tazga pa še ne. Do pol noči je na najini postelji med nama rogovilil, vriskal, ploskal, se metal,....midva sva ga sam gledala od kje ima tolk energije ob tej uri user posted image user posted image user posted image . Pa sej ne moreš bit jezen nanj ko je bil pa tko dobre volje user posted image . No, ob pol noči ga je pa zmanjkalo in je spal do jutra. Svašta!

Punce, dejte mal predlogov, kaj dati za večerjo. OK, tik pred spanjem ga podojim, ampak tam ob 18h - 19h pa dobi še zmeraj kupljeno kašico (te ki se naredijo z vodo....7 žit ipd.) Kaj dajete ve za večerjo vašim sončkom? Bi mal ukinila te kašice.....hvala.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 3814
29.12.2008 20:11:29   
san
Nejc, Neva in Nataša, Sergej in Neja, Sara ter Nejc in Matic vsem iskrene čestitke za vaše obmesečnice!!! Bodite še naprej pridni in veseli, pa pokajte od zdravja!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa oprostite za zamudouser posted image

dinki, jaz dajem za večerjo malemu tudi kruh, pa kaj gor namažem - skute, sirni namaz, tunin namaz, tist brez konz. od vulevupate, ali pa skuto pa jogurt zraven, al pa kar kruh v jogutu nadrobljen, al pa sadje jogurtom in kosmiči, al pa kruhom. včasih tudi gres na vodi, pa kaše - rad ma od milupe gresovo s cornfleksom al pa s piškoti. ma tko različno

čokolina mu še nisem dala, ker km še ne dam, no parkrat sm mu ga malček dala v hrano, pol sm se pa odločla da ne. z drugimi mleki pa ne mara (ovsen, rižev...)

alarm

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 3815
29.12.2008 21:36:37   
Naša črtica koraka
Nekaj takega kot san, tudi jaz dajem za večerjo ... včasih pa tudi kakšno juhico, ki je ostala od kosila. Mi večerajmo ob 17h. user posted image  Ampak če je kasneje, je že tako zaspana, da ne more niti mleka po steklenički popit, oziroma ga popije, samo je pa res vsa jokava in tečna.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 3816
29.12.2008 21:37:50   
Lona76
Dober večer!

Otročički spijo, jaz sem zlikala, možek pa čisti štedilnik. Ja pri nas to on počne. Me pa tale sonce malo jezi ker sem sedaj vidla kako umazana okna imam user posted image . In jih bom jutri čistila ker mi gre na jetra da so taka. Zdejle grem pa še posesat pa pomiti po tleh, sem še une puzle kr u stroj vrgla da so se fejst upral, ker drgač jih sam na roke neki čistim.

Dinki Tit je full luškan. Naša je še daleč od tega da bi se dvigovala. Se je danes prvič dvignila na kolenih, ko sem v pomivalca zlagala in se je na vrata od njega naslonila in dvignila ker so jo tako zanimale tiste drobtine.user posted image  Pa priden Titek da sta lahko vse nabavila. Naša bo po moje ko bo v nakupovalno središče pršla misnla da je odkrila Ameriko user posted image .

Tko zdej se je pa možek ponudil da bo posesal. Saj načeloma je to njegovo delo, oz. vedno on sesa. Ja jaz bom pa pomila, pa mogoče mi še kopalnico rata danes pospraviti. To je pa tko če čez vikend zabušavaš. Jutri gre pa revež spet delat. Da ne povem da je na dopustuuser posted image . Ampak žal ma tako službo da če je treba it kaj narediti mora, pa dopust gor al pa dol. Kaj čmo.

Zdej grem pa naprej pospravljat. Me je neki zagrabil. Ja svinjarija user posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 3817
29.12.2008 21:39:38   
Lona76
Aja večerjamo pa še vedno samo kašice in mleko pa sem tudi že rekla da bi spremenila, samo jaz ji moram pa v hrano dajati zvečer zdravila tko da more bit neki na žlico. Baje se v tekočini ta zdravila ne stopijo. Edino če bi ji naredila kašice samo za zdravilo to je ena žlica, potem pa kaj drugega. Sem razmišljala da bi mogoče bolje spala če bi dobila npr. kruh za večerjo.

Zdej pa grem sesalec že poje user posted image

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 3818
29.12.2008 22:13:31   
Ursi2
Dober večer, punce!user posted image
Kako ste kaj? Upam, da ste preživele lep dan.user posted image Midva z Lukijem sma se danes prav fajn imela. user posted image Jz sem se načvekala kot že dolgo ne in seveda tudi nasmejala. Luka pa je užival, ko so ga crtlali vsi po vrsti.
Sma bila pri mojih, potem pa je sestrična prišla in smo šli na kavo in čvekali pa še en user posted image smo si privoščili, potem pa sma šle nazaj in še k mojmu bratu in smo še tam čvekali.
Pa Luka je bil ful posrečen. Ima brat hčerkico, ki je stara 18 mesecev in potem sta se z Lukanom ful igralauser posted image in se lovila user posted image po stanovanju. Smo se jima tk smejaliuser posted image . Mali je res užival in vriskal.
No, dragi je pa tudi užival, ko je bil popoldan sam doma in si je malo spočil od sitne ženeuser posted image user posted image
jE pa danes Luka kr precej user posted image l. Najprej za zajtrk corn flakes, potem ko smo bili na kavici je pojedel eno kašico. Ko sma prišla k našim je še spal in sem mu pripravla krompir, ki sem ga popekla s česnom na malo ollja in potem sem skuhala in dodala špinačo. Je vse zmazal, potem sma šla pa še k bratu, kjer so imeli kosilo in je imela za Lukana pripravljeno krompirjevo juho (tako, da jo je lahko) in je še tisto vse pojedel.
Za večerjo je pa tudi zmazal en otroški krožnik borovničevega pudinga, banane in quinoje. Vmes pa še itak dojenje. Sem sam gledala, kam da.

Točno. Imam eno vprašanje, pa vas vedno pozabim vprašat. Tuki na RR, tam ko je opisan razvoj dojenčka po mesecih, piše za Lukana, ki je že 10 mesecev, da je to starost, ko mu že lahko daš barvice. Sej naš jih že nekaj časa vlači okrog, sploh pri mojih, tako da to ni nič novega. Sem pa začela študirat, a je za prstne barve še prehitro. Najbrž je, kaj mislite. Sicer niso škodljive, č ejih da v usta, sam najbrž bi še kak mesec ali dva počakala, kaj!?user posted image user posted image user posted image

živjo,kako ste kaj preživeli praznike? Mi smo se imeli ful luštno. Mal smo bili na obiskih, enkrat smo šli ven jest, ker sem rekla da že ne bom kuhala, pa v petek smo šli na bowling in smo vzeli nejo zraven. In je bila malo v naročju, malo v kolesu in je bilo ful luštno. Ful je uživala. Včer smo bili pad oma in se crklali. Božični večer je bil super, smo užival. Smo bili pri mojih starših in smo jedli ribe.Mljask... baje bomo za novoletno večerjo jedli lososa.
Drugače Neja napreduje, edno ponoč ga je začale ful biksat. Skoz se neki zbuja, pol pa noče zaspat nazaj, pša joka, pa brunda .... dokler je ne vzamem k sebi. Sem že prov zmatrana. Dojenje ponoči? Vsako noč najprej zvečer ob 19h ko zaspi, pa ob 1ih in ob 5ih. Vsako noč ko urca. Nevem kako bom to ukinla?????

Super, da ste se lepo imeli čez praznike in ste jih max uživali!!!!!!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image Vav, pa bowling. To more bit ful fajn. Si že dolgo želim, pa še kr nisem šla.user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image , da se vam noči kmalu poštimajo!
Čokolino: ne vem glih, kdaj bi ga lahko dala. Če nimate nobenih problemov s kako hrano, lahko poskusiš čokolino dat tudi z riževim mlekom. Ker glih KM, še res ni pametno devat. No, vsaj moje mnenje. Drgač pa mislim, da bi že lahko. Piše, mislim da od 8 meseca dalje, a ne!?

Živjo mamice!

Naša noč spet katastrofa. Skos se je neki zbujala in jokala. Pojma nimam kaj ji je.

Sva bili pa danes pri P. Njena je na dopustu in sva morali drugam. Je pa šla najprej njena sestra vprašat če bi ji dali zdravila za učke brez da jo vidijo pa niso hotli. Je rekla  da ni gužve. In ko sva prišli s Tajo tja sva čaklai 1 uro da sva prišli na vrsto. Tam so vsi kašljali in smrkali pa še nevzgojeni so. Je bila ena punčka stara sigurno 8 let in kašljala vse naokrog bog ne daj da bi si dala roko pred usta, mamica njena pa nič. Madonca sme mela na konc jezika da je dost stara da si da roko pred usta k kašlja, pa vem da bi se samo skregala, pa sem se v jezik grizla. Upam, da nismo še kakšnega hudiča zdej tam kasirali. Ima pa baje tudi malo rdeče uho. No dobila pa je kapljice in mazilo, pa rekla je naj ji v nosek dajemo Operil za otroke. Sem pa rekla da se full joka če jo moti mogoče uček pa je rekla da prej joka od smrklja in kašljanja. Ampak nemogoče da joka od kašljanja, ker je zakašlala zvečer 2 krat, iz nosa ji pa tut ne teče ampak ma gor višje zabasano. No kaj čmo. V glavnem mazilo imamo in če ni do srede bolje morava priti nazaj. Mislim pa da bo do srede že dobro, glede na to, da je šlo s fiziološko že kar dobro nazaj.

Tudi za vas gora user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da bi se učka in ušesek pozdravla in da bi bila današnja noč boljša. pa res upam, da niste še zraven kaj dobili. Ja, to je res user posted image  pri zdravniku, ko je vsega polno, pa eni starši niti pomislijo ne, da bi malo še na druge gledali. Sam na sebe in svojega otroka. Sej, če bi pa tvoj kašljal, bi pa ona najbrž znorela.
tO SEM BILA tudi jz ful jezna v bolnici, ko sma bila notri. Je bil naš zdrav, pač bila sma na preiskavah. In so dali zraven v sobo enega 20 mesecev starega fantka, ki je imel kar visoko vročino . Me je že to malo razjezilo, pa sem mislila, da bo vsaj mama toliko, da ga bo vstran držala. Pa kje! Prav fajn se ji je zdelo, če se je kje okrog naju sukal pa v naju rinil, da je ona imela malo fraj. Pa sem Lukana vstran držala pa rekla, da naj ne hodi prebllizu, da ne bo še naš kaj fasal. Ni nič pomagalo. Je sestra videla, da mu kr pusti, da tja v našega rine in da jz že ne morem kam umaknat Lukana, pa ji je rekla, pa je pomagalo glih za 5 min, potem pa spet isto. Pa je hotu Lukanove igračke imet, pa mu nisem pustila. Ampak na koncu ni  nič pomagalo, je vseeno dobil vročino. user posted image

jaz pijem šele sedaj mojo 1. današnjo kavo user posted image . Sva zjutraj s Titkom šla v Lj. v supernovo. Sem mogla iti po standard stvari zanj. O gužvi seveda raje ne bom, a popoldne bi bila verjetno še hujša. No, najin nakup je zgledal tako, da sva šla najprej v mullerja in se šla raztovorit do avta. Pa spet notri v mercator pa raztovorit do avta. Pol pa še v H&M po žabice, ki jih ponovno nimajo njegove številke in sva jih potem dobila v C&Aju, še ceneje! Tit je bil ful priden, user posted image  moj.
Drage moje, pri nas se je Tit začel ob vsaki priliki na nogice dvigovat. ja, zdej smo pa tudi mi v tej fazi. Ma čim je enkrat to "zavohal" je gotovo. Evo ga, našega korenjaka:

user posted image

sicer je v nogice kot Elvis (po besedah teride in njene erike user posted image ), ampak se drži in ob tem tako uživa, da kar vriska. Ga je prav užitek gledat.

Super, da sta vredu opravla nakup in da je bil Tit tako priden.user posted image user posted image user posted image user posted image Ma, nič tipično moško ni to. user posted image user posted image Naš je pa v takih trgovinah malo časa že priden, potem ima pa dost. v Merkurju ali kateri podobni bi pa lahko 2 uri hodil, pa ne bi bil siten.user posted image user posted image
Jz sem tudi mislila, da bi šla malo v šoping za Lukija (žabice,...)Pa sem videla, da bojo 5.1 razprodaje in bom počakala na takrat. Itak pa morem porodniško najprej še dobit, ker tale december me je kr precej obral!user posted image
Čestitke Titu za neumorno postavljanje na nogice.user posted image user posted image user posted image user posted image Ja, zdej se pa začenja obdobje, ko smo sam za ritjo našim sončkom in jih lovimo!user posted image user posted image  
Prav res je luškan Tit.user posted image user posted image user posted image user posted image Ma, ko ga takole pogledam, bi rekla, da je že vsaj 1 leto star!!!!user posted image user posted image ! Res je pravi dec!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Zofy, super si tole uredila z dragim user posted image . kar naj vidi kako je to. jaz si mojega ne predstavljam, ampak na srečo se nama Tit ponoči več ne zbuja (so seveda izjeme, ampak načeloma ne). A mlekarne se pa zapirajo? Ja nimaš kaj. se pa strinjam, da je to nekako kontra sorazmerno z našimi kilami. Tudi jaz opažam moj trebušček pa tudi nič ne pečem user posted image . Ja zdej smo se lahko mal preseravale s hranjenjem, pol po treba pa spet mal pazit. Čeprav jaz sem še vedno v minusu, imam kilo do dve manj kot pred user posted image .

Ursi2, te štekam kaj si hotela povedati glede tikanja/vikanja in bravo tudi tebi za odgovarjanje na več postov naenkrat user posted image  

Punce, dejte mal predlogov, kaj dati za večerjo. OK, tik pred spanjem ga podojim, ampak tam ob 18h - 19h pa dobi še zmeraj kupljeno kašico (te ki se naredijo z vodo....7 žit ipd.) Kaj dajete ve za večerjo vašim sončkom? Bi mal ukinila te kašice.....hvala.

Tudi jz si svojega ne znam predstavljat, da bi vstal ponoči in ga nazaj uspaval.user posted image user posted image No, itak zaspi na kavču zvečer prej kot pa Luka. Pa bolj kot ne celo noč prespi, razen če je že res fejst, fejst jok. Potem pa oba vstaneva ob 5 zjutri pa gre on v službo. Jz pa tudi ne grem nič nazaj spat. Res je, da ne delam ful neki fizičnega, ampak se pa tudi skoz dogaja in je treba skoz neki, pa sem zvečer velik bolj budna kot on. Danes sma prišla domov popoldan  in mi je Luka v avtu zaspal, tako da se nisem ustavljala v trgovini in sem šla kr domov pa sem ga nesla spat. Moj je itak spal na kavču. Pridem dol in mu rečem, da naj malo posluša Lukana, če se bo zbudil in da me največ pol ure ne bo, da če se bo zbudil, da sit je in ni panike, da malo se pa že lahko igrata. Je bil čist blesav, tako da sem rajši doma ostala, ker sploh nisem vedla, če je zastopu, kaj sem mu rekla. Pol smo šli pač skupaj v trgovino, ko se je zbudil. Zdej zvečer sma se pa tudi še igrala in knjige brala. Je moj na tleh zraven zaspal, potem se je prestavil na kavč in spal naprej. Jz sem potem šla Lukana spat dat in sem zložila perilo, pospravila kuhinjo in dnevno, ker itak me je vse čakalo. Luka je že slabo uro spal in grem za rač, pa me moj ful,kje mam Lukana, kam je šel, če je na stopnicah, kk da ga ne gledam!? Sem sam stala pa ga gledala. Se začnem smejat pa me grdo gleda in mu rečem da že spi pa on nazaj: Aja, ok. Pa se je obrnil in spal naprej. Pa to potem, ko je včeri popoldan spal, ponoči je spal ko top. Jz sem bila pa od 1, ko sem šla spat in do 5, ko sem vstala4x pokonci.user posted image user posted image user posted image user posted image

Večerja: midva jema kak corn flakes na riževem mleku ali pa puding z banano ali rižolino z banano oz kakim sadjem.Pa polento in riževo mleko mu včasih nardim.
Sem se pa odločila, da bom zdej spekla kak kruh, da boma lahko ga jedla in mu bom kaj takega s kruhom dala.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 3819
29.12.2008 23:35:04   
terida
Vilma, ne koš ali vagon, ampak en cel vlak user posted image za Dominika! Da se revčku nehajo te smotane koze pojavljat in naj bo čim prej bolje!!!

Ursi2, to kar dela tvoja tašča je navadno IZSILJEVANJE! Verjamem, da so eni ljudje bolj občutljivi in se hitro užalijo, a taki ljudje so potem tudi sami bolj obzirni do ostalih - v smislu "vsak človek sodi po sebi". Hočem rečt, da če bi bila ona tako hudo občutljiva, da bi jo tvoja pripomba spravila v jok, potem bi tudi sama zelo pazila kaj govori tebi, ker bi pač sklepala, da se ljudje ob raznih njenih pripombah tudi tako hitro užalijo kot ona sama... No, glede na to, kar nam praviš, se meni zdi, da tole svojo užaljenost bolj ali manj zaigra in se samo pretvarja. Mogoče hoče, da bi se vam smilila?! No, najbolj žalostno je gotovo to, da vas manipulira na najbolj nizkoten način - z jokom. In to odrasla ženska, da je ni sram! Tebi pa vsa čast za železno potrpljenje! S takimi ljudmi verjetno ne moreš nikoli zmagat. Res je tako, kot vam je že sama rekla, da je ne boste vi pri teh letih prevzgojili. Tako da je še najbolje, da minimiziraš stike z njo in piješ Persen user posted image Mah, v bistvu je to prav žalostno in mi je žal zate, da imaš tako taščo... No, naj ti bomo vsaj me v uteho! Kar potoži se nam, mi smo tu zate user posted image !

Lona76, Erika se ponoči ne doji več - tisto dojenje okrog šestih zjutraj (ali nekje tam), po katerem vedno še zaspiva, sem jaz razglasila za jutranje dojenje in je torej OK user posted image Ah, kam pa prideš, če boš vedno pediatre poslušala user posted image !

Dinki, ja tudi meni potegne zvečer na sladko. Samo navadno v bolj konkretni obliki čokolade - razni nadomestki niso dovolj user posted image In ker je mleka vedno manj, je tako kot pri Zofy, kilc vedno več user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Naša črtica koraka

Dinki, čestitke Titu za vstajanje! user posted image user posted image user posted image Res je cukr user posted image ! Naša zadnje dni tudi non-stop vstaja. Sploh ne dela več drugega. In še vedno ni pogruntala, da ne more stat brez opore, saj se kar spusti in potem seveda pade na rit. A so se vaši user posted image tudi toliko spuščali, ko so začeli stat ob opori user posted image

Sem mislila še malo pokomentirat, pa grem raje user posted image pocrklat, ker sem že predolgo za računalnikom in se počuti zapostavljenega user posted image user posted image

Nočko!

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 3820
30.12.2008 6:28:49   
Ursi2
Dobro jutro!
Ena kavica za vse
user posted image

Naša noč je bila kr nekak do 4 zjutri, potem je pa začel ful kašljat. Sej je že prej malo kašljal, ampak ga ni zbudilo. Potem pa je začel tk ful suho in jekleno, da se mi je prav smilil. Sem mu šla in dala mokro brisačo na radiator, pa v en lončke sem mu dala vodo in notri par kapljic materine dušice. Pa malo sem mu s fiziološko nakapala, da se mu je malo nos spucal. Upajmo, da bo spal zdej malo, revček.

Dejte mi povedat, če bote imeli jutri na silvestrovo kako večerjo in kaj bote postregle?
Jz imam doma začimbe za tatarski biftek, tako da ga bom nardila, pa francosko solato. Pa najbrž malo narezka. Sam to še ne vem, ali bom kaj drugega. Za na vrh pa princeske.
Morem pa pogruntat, kaj bi za naju, da boma lahko jedla. user posted image

Lona76, vidva sta bila pa pridna!!!!!!!!!!Mene pa tale manija pospravljanja kar ne prime. Sam tisto ta najbolj nujno. Pa sej bom jutri vse lepo spucala, danes se bom pa še fajn imela. Ma moj po službi zaključek, tako da bom spet bolj sama doma.ASmpak boma šla malo k mojim, da se malo pocrtljajo!
Une puzzle, ko jih daš v stroj, a ti ta mali koščki ne popadajo ven? Kk jih pa potem sušiš?

Terida, ma sej se nočem preveč sekirat, niti se ji ne pustim. J, ona niti pod razno ni tip človeka, ki bi rekla, da nje ni včeš, da bi z njo tako delali in da potem ona tudi ne bo do drugih taka. To je ta zadnje. Ona lahko vse reče, mi pa lahko samo kimamo. To bi bilo za njo idealno.seveda ji pa zdej ni prav, odkar imama Lukana, da ji jz ne kimam več in se postavim za nas in predvsem za njega.
To z jokom pa ona obvlada. Sam mene ne gane. V bistvu postanem še bolj hladan. Ker ona je tip človeka, ki ve, da bo z jokom dosegla in to izkorišča. Sam pri meni ne doseže nič. Ma, sej jz sem svoje obiske omejila na minimum, razen toliko, da mi res ne more kaj očitat. Pa še takrat izklopim vse in vklopim un vljudnostni gumb in samo kimam in sem lepo vljudna, ko mi kaj reče. Seveda, dokler da ni kaj, kar škodi Lukanu. Pa je potem boljši in je ona čist srečna, ker če ne pa moj posluša, kk sem vzvišena pa nesramna.
Sej včasih se še sam smejima, ker je boljši kot pa da bi se jezila. Je pa en plus, je moj čist srečen, da imam mene za ženo in ne kak podoben karakter kot je njegova mama. In se tega zaveda in mi večkrat pove!user posted image
Hvala, da se vam lahk mal potožim. Je res lažje. Ker drgač ni nobenega, ki bi mu lahk in je res grozno, ko se nabira v meni not!

(odgovor članu terida)
Neposredna povezava do sporočila: 3821
30.12.2008 6:32:54   
Ursi2
JOB, VSE NAJBOLJŠE OB OBMESEČNICI!!!!!!!!!!!!!!!

user posted image

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 3822
30.12.2008 8:56:24   
Naša črtica koraka
'br jutr, gospe.

Naša noč - solidna, je bilo spet prebujanje in molža, ampak mene to ne moti, ker potem takoj nazaj zaspi. opažam pa, da se je kar okrepila tale moja princeska in moram že kar bicepse napenjat, da jo kam premaknem ... tricepse pa še ne user posted image .

No, zdaj je pa matija vstal, pri nas radi dolgo spimo, pozimi to ni hudo, poleti je pa kriza ... ane, lucalu, koliko lepih juter gre s tem mimo?user posted image

Anja ga je tako vesela, da kar vriska, ko ga vidi ... ona je bolj bratova ljubljenka, očita in mamico pod razno ne šmirgla toliko kot njega. matija jo ima tudi rad,

joj, me že rabita, oba visita na meni user posted image  - kaj bi danes dopoldne počeli? Malo bi šli ven ...

ok, ok -reees morm nehat!

lepo se mejte

(odgovor članu terida)
Neposredna povezava do sporočila: 3823
30.12.2008 11:24:27   
pomlad08

JOB, VSE NAJBOLJŠE OB OBMESEČNICI!!!!!!!!!!!!!!!

user posted image

Hvala, Ursi!
Sam čisto na hitro se javljam, ker imam kup dela, danes gostimo mojo družino, pa ene moževe prijatelje, jutri pa vse kaže tudi silvestrovanje, tako da zdele sem dala Joba spat in šibam v štacuno!

Se oglasim kaj kasneje, če mi uspe!

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 3824
30.12.2008 11:38:33   
Dinki
najprej San, hvala za kar nekaj dobrih idej za večerjo user posted image . Kakšen kruh kupujete za vaše malčke? Belega? midva doma zmeraj jeva polnozrnatega s semeni(sosedov, stoletni) ampak ne vem če je ta primeren za dojenčke user posted image .

Lona76, Ursi2 in Terida hvala za pohvale mojega sončka user posted image .

Lona76 ma imaš pridnega moža user posted image . Lepo si ga vzgojila user posted image . Glede tega, da je Taja še daleč od tega. Ma Titku se je kar nankrat čist odprlo in je ratal čist divji. Prej pa veš koliko časa nič od nič. Moram pa priznati, da me je hudo presenetil s tem, ker sem bila prepričana da se še dolgo časa ne bo začel postavljati. Bravo Tajiki za kolenčka user posted image . Tit se tudi zmeraj dviguje na kolena ob vrata od pomivalca, mi pomaga zlagat posode user posted image . Sej ko bo pa starejši bo pa bežal stran od tega opravila.

Ursi2, super za tako pester dan user posted image . Si trenirala jezik user posted image

Točno. Imam eno vprašanje, pa vas vedno pozabim vprašat. Tuki na RR, tam ko je opisan razvoj dojenčka po mesecih, piše za Lukana, ki je že 10 mesecev, da je to starost, ko mu že lahko daš barvice. Sej naš jih že nekaj časa vlači okrog, sploh pri mojih, tako da to ni nič novega. Sem pa začela študirat, a je za prstne barve še prehitro. Najbrž je, kaj mislite. Sicer niso škodljive, č ejih da v usta, sam najbrž bi še kak mesec ali dva počakala, kaj!?user posted image user posted image user posted image

jaz bi s tem še malce počakala. Ne vem....lahko mu pa probaš dat. sej tudi navadne barvice.....a misliš da bi dejansko že naredil kako črto? Ne vem, nisem dovolj pametna....vprašanje kakšen bo Tit čez dober mesec, tako da težko rečem.

IZVIRNO SPOROČILO: terida

Dinki, čestitke Titu za vstajanje! user posted image user posted image user posted image Res je cukr user posted image ! Naša zadnje dni tudi non-stop vstaja. Sploh ne dela več drugega. In še vedno ni pogruntala, da ne more stat brez opore, saj se kar spusti in potem seveda pade na rit. A so se vaši user posted image tudi toliko spuščali, ko so začeli stat ob opori user posted image

sicer mi še nismo na tem ampak pomojem je to čisto normalno. Še nekaj časa bo padala na ritko. S tem si ona počasi krepi nogice in prej ali slej ji bo uspelo stanje na mestu za dalj časa. Veš kakšno delo je to, ujeti ravnotežje na dveh nogicah user posted image .

Dejte mi povedat, če bote imeli jutri na silvestrovo kako večerjo in kaj bote postregle?
Jz imam doma začimbe za tatarski biftek, tako da ga bom nardila, pa francosko solato. Pa najbrž malo narezka. Sam to še ne vem, ali bom kaj drugega. Za na vrh pa princeske.
Morem pa pogruntat, kaj bi za naju, da boma lahko jedla. user posted image

glede na to, da bova za silvestrovo sama (prvič od kar sva skupaj) sva se tudi odločila za neko tako varianto. Verjetno nič kuhanja, le kaki dobri prigrizki. Bo pa jutri šel moj v nabavo pa se bo tam odločil. Ne vem še točno, tako da ne znam nič pametnega svetovati. No, biftek in francoska se sliši super. In sama bi vse naredila???? pridna user posted image
pa tako malo spanca potebuješ ti? dobra si, res....jaz bi bila čist povožena user posted image , sploh ne bi mogla funkcionirat.

Je pa en plus, je moj čist srečen, da imam mene za ženo in ne kak podoben karakter kot je njegova mama. In se tega zaveda in mi večkrat pove!user posted image

In na koncu še čestitka našemu današnjemu slavljencu

Job, vse naj, naj za mini RD
bodi še naprej zdrav, nasmejan
in osrečuj svojo mamico in očija še naprej
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 3825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?