Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 3.1.2009 12:19:07
|
|
|
|
Lara Croft
|
.Neki bluzim
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 3.1.2009 12:48:14
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft .Neki bluzim ....sam vseeno vem kaj češ povedat ...mene pa nekaj laptop jezi, ma neke čudne barve ...komaj kaj vidim...bom mogla nekaj spit ..ta mali pikec spi, ta veliki se uči družbo...., jaz grem spraznit pomivalni stroj in ga na novo napolnit, pa danes bomo kar šmorn pa kompot jedli, da se malo spucamo te praznične svinjarije..... ...sem hotla skupaj z avgustovkami štartat 90 dnevno ločevalno....pa vse, ki poznam, da so po njej hujšali...so pol še več zraven dobili..... a je katera od vas probala to?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 3.1.2009 13:00:05
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft .Neki bluzim ....sam vseeno vem kaj češ povedat ...mene pa nekaj laptop jezi, ma neke čudne barve ...komaj kaj vidim...bom mogla nekaj spit ..ta mali pikec spi, ta veliki se uči družbo...., jaz grem spraznit pomivalni stroj in ga na novo napolnit, pa danes bomo kar šmorn pa kompot jedli, da se malo spucamo te praznične svinjarije..... ...sem hotla skupaj z avgustovkami štartat 90 dnevno ločevalno....pa vse, ki poznam, da so po njej hujšali...so pol še več zraven dobili..... a je katera od vas probala to? ...jaz hujšala po tej dieti in dala dol 22 kg.(sem ih mela kr velik ja )..pol se mi ih je pa vrnilo 7(v dveh letih normalnega hranjenja ),pa v postopku IVF ene tri...tak da bi bilo fajn dati dol teh 9-10 kg. spet....je pa dober ko so pa cm. kr topili pri tej dieti ...kolegici so se pa vsi kg. vrnili in še kateri gor ....jaz z mojim štartam v ponedeljek vadiiiit ker na dieto mislim iti ko neham dojit....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 3.1.2009 13:02:09
|
|
|
|
gloria
|
..pozdravček vsem....bežim se mal uredit pa na en hiter obisk....mali je pa odzuni z ....joj kok je fajn zdej ko je bil doma....pa vsak dan smo se do 10,11 cartal vsi trije....aha pa še tašča ni tolk hodila gor ....bežim
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 3.1.2009 13:09:04
|
|
|
|
Lara Croft
|
sem hotla skupaj z avgustovkami štartat 90 dnevno ločevalno. Meni se zdi bolj zdrava tista po Montignaku... ni dieta, ampak način prehranjevanja...
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 3.1.2009 13:33:28
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft sem hotla skupaj z avgustovkami štartat 90 dnevno ločevalno. Meni se zdi bolj zdrava tista po Montignaku... ni dieta, ampak način prehranjevanja... a ni to tud ločevanje beljakovin od OH .. ...ma jih mam ful sprintanih, pa ....... ... ....mi je težko ko nisem sama, pa moram še za druge kuhat...Če bi bla sama....bi bla še vedno suhica, zdaj se pa ne morem upret skušnjavi...... Pa prej sem lahko pojedla kaj sem hotla...kot da mam trakuljo...... zdaj se mi pa vse prime..... Mi je pa čudno, da v nosečnosti se mi pa ni..... A čem bit zdaj nonstop ..
< Sporočilo je popravil gold fish -- 3.1.2009 13:35:45 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 3.1.2009 13:42:43
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria ...jaz hujšala po tej dieti in dala dol 22 kg.(sem ih mela kr velik ja )..pol se mi ih je pa vrnilo 7(v dveh letih normalnega hranjenja ),pa v postopku IVF ene tri...tak da bi bilo fajn dati dol teh 9-10 kg. spet....je pa dober ko so pa cm. kr topili pri tej dieti ...kolegici so se pa vsi kg. vrnili in še kateri gor ....jaz z mojim štartam v ponedeljek vadiiiit ker na dieto mislim iti ko neham dojit.... saj jaz tud vse, ki poznam...so jih še več dobili nazaj... a si ti 90 dni + 90 dni sadje za zajtrk al ne? ...jaz jih tud mam od postokov, pa nikak da se jih rešim .. Bi pa rada se pred poletjem tega rešla.....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 3.1.2009 13:49:34
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: gloria ...jaz hujšala po tej dieti in dala dol 22 kg.(sem ih mela kr velik ja )..pol se mi ih je pa vrnilo 7(v dveh letih normalnega hranjenja ),pa v postopku IVF ene tri...tak da bi bilo fajn dati dol teh 9-10 kg. spet....je pa dober ko so pa cm. kr topili pri tej dieti ...kolegici so se pa vsi kg. vrnili in še kateri gor ....jaz z mojim štartam v ponedeljek vadiiiit ker na dieto mislim iti ko neham dojit.... saj jaz tud vse, ki poznam...so jih še več dobili nazaj... a si ti 90 dni + 90 dni sadje za zajtrk al ne? ...jaz jih tud mam od postokov, pa nikak da se jih rešim .. Bi pa rada se pred poletjem tega rešla..... ...ja 90 dni diete + 90 dni za zajtrk sadje...jaz sem se je navadla hiter in sploh mi ni bilo problem kuhat ker sem ob enem še za svojega lahk pripravla isto in je z veseljem pojel
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 3.1.2009 13:56:36
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria .... ker na dieto mislim iti ko neham dojit.... ....pa ti z dojenjem ne grejo kg dol ..meni so pri prvem ful šle...brez kake diete
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 3.1.2009 13:58:37
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: gloria .... ker na dieto mislim iti ko neham dojit.... ....pa ti z dojenjem ne grejo kg dol ..meni so pri prvem ful šle...brez kake diete ...stojijo od poroda
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 3.1.2009 14:04:23
|
|
|
|
Lara Croft
|
bi bla še vedno suhica, zdaj se pa ne morem upret skušnjavi.... Hehe..... ma to pa ni problem od ostalih.... Moraš ti bit bolj odločna.
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 3.1.2009 14:06:04
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ....meni gre to tud na živce...sploh, če me ne vprašajo prej....... pol pa mi prinesejo nekaj št. 68...ko že tak imam ful... al pa po možnosti za 12 mesecev...in to ful debele dolge rokave..... ...moje dete je ja avgusta rojeno..sredi poletja dolgi rokavi ...pa takih cvetk je kar nekaj.....nekaj prinesejo pa sploh ne študirajo koliko bo otrok star, ko bo lahko to nosil...... mene so že pri A.nafilali s cotami.Sem jih morala ene tri škatle zmetat stran,ker enostavno nimam prostora jih imet doma. Najbolj pa mi je bilo smotano,ko mi je ena znanka takrat prinesla rabljeno prsno črpalko Ko pa jaz cote okoli ponujam,pa itak da noben noče vzet,si včasih mislim,kako so ljudje čudni,še šenkala bi jim,pa nočejo met
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 3.1.2009 14:06:36
|
|
|
|
Lara Croft
|
pa ti z dojenjem ne grejo kg dol ..meni so pri prvem ful šle...brez kake diete Meni prow nič, razen tistih dveh, ki sta mi ostali od nosečnosti....
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 3.1.2009 14:08:21
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft bi bla še vedno suhica, zdaj se pa ne morem upret skušnjavi.... Hehe..... ma to pa ni problem od ostalih.... Moraš ti bit bolj odločna. meni pa gre tak na živce,ko vsak ko me vidi nekaj komentira,jaooooooooooo kaj ti pa nič ne ješ,a si na dieti,ker si tak suha.Saj če pa bi imela nekaj kg preveč,pa itak da mi nebi nihče reko,jaooooooooo kak sio ti lepo okrogla.... ma zdaj pa že bluzim...
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 3.1.2009 14:09:56
|
|
|
|
arabela*
|
moj je danes hotel Marisi kašico kupit. Mu ne gre v glavo,zakaj še ne sme jest GH ,ker je A že jedla pri teh mesecih
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 3.1.2009 14:11:06
|
|
|
|
arabela*
|
Aneja pa se je danes šla k tašči čuvat.Prvič
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 3.1.2009 14:12:59
|
|
|
|
lana17
|
Ojla, babike! Lara tale je zate , tale za mucko in tale za kačona . Za lariko pa enga lupčka od Jona. Lih kar ima pevske vaje, očitno bo v operi pel . saraya, sem mislila, da nas je obiskala nova čvekica, pol pa vidim, da imaš ti nov avantar. Se bom mogla navadit. Vas po avantarjih prepoznam. Zdele čakam, da pride od bratranca hčerka, se bova učile.
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 3.1.2009 14:16:13
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana17 saraya, sem mislila, da nas je obiskala nova čvekica, pol pa vidim, da imaš ti nov avantar. Se bom mogla navadit. Vas po avantarjih prepoznam. malo za spremembo Ta se mi kar nek vpadljiv zdi,ko je take barve
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 3.1.2009 14:27:10
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana17 Ojla, babike! Lara tale je zate , tale za mucko in tale za kačona . Za lariko pa enga lupčka od Jona. Lih kar ima pevske vaje, očitno bo v operi pel . saraya, sem mislila, da nas je obiskala nova čvekica, pol pa vidim, da imaš ti nov avantar. Se bom mogla navadit. Vas po avantarjih prepoznam. Hvala za objemčke in lubčke.....Ji bom posredovala, ko se zbudi.... Sem laro prej posnela s telefončkom - zvočni posnetek, ko se je ful na veliko pogovarjala z mano.... Avantar? A se ne reče avatar?
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 3.1.2009 14:33:00
|
|
|
|
arabela*
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 3.1.2009 14:33:09
|
|
|
|
Lara Croft
|
Men se ne da glih iskat, kako se slikca pod nickom zamenja - rabim kak namig. Me je zdej saraya spodbudila. Greš v moja ringaraja - moj profil Zadnja opcija je MOj avatar... tam imaš možnost nalagat avatar... lahko jih na netu dobiš, lahko si pa svojo fotko naložiš, ampak jo moraš prej ful pomanjšat.... potem čisto na dnu klikneš potrdi in to je to....
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 3.1.2009 14:51:03
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft bi bla še vedno suhica, zdaj se pa ne morem upret skušnjavi.... Hehe..... ma to pa ni problem od ostalih.... Moraš ti bit bolj odločna. ...zdaj pa še ti, ko si že sama to dopovedujem...samo je vseeno težko veš...pri dveh dedcih
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 3.1.2009 14:59:35
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya moj je danes hotel Marisi kašico kupit. Mu ne gre v glavo,zakaj še ne sme jest GH ,ker je A že jedla pri teh mesecih jaz pa imam doma že frutek jabolko, pa jabolko-korenček...., pa frutek jabolčni sok, pa baby gris..... ...ampak samo doma... ...uporabljamo še ne....mam za ziher... ..... bomo videli 12.1 kaj bo rekel pediater..... ..... bo že skoraj 5 mesec imel takrat naš falot... btw.... je spal do sedaj
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 3.1.2009 15:00:19
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Aneja pa se je danes šla k tašči čuvat.Prvič naš ta prvi ima 9 let pa je bil mogoče 5 krat tam na čuvanju
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 3.1.2009 15:33:04
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Najbolj pa mi je bilo smotano,ko mi je ena znanka takrat prinesla rabljeno prsno črpalko ...kaj pa je tu smotanega ......če jo steriliziraš...nima kaj bit..... jih ful to dela..... ...jaz mojo tud prodajam..pa je rabljena cca 14 dni..kaj naj jo stran vržem...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?