|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki - drugič :)
3.1.2009 12:19:07   
Lara Croft
.Neki bluzimuser posted image user posted image user posted image

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 2426
3.1.2009 12:48:14   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

....sam vseeno vem kaj češ povedatuser posted image

...mene pa nekaj laptop jezi, ma neke čudne barve ...komaj kaj vidim...bom mogla nekaj spituser posted image

..ta mali pikec spi, ta veliki se uči družbo...., jaz grem spraznit pomivalni stroj in ga na novo napolnit, pa danes bomo kar šmorn pa kompot jedli, da se malo spucamo te praznične svinjarije.....

...sem hotla skupaj z avgustovkami štartat 90 dnevno ločevalno....pa vse, ki poznam, da so po njej hujšali...so pol še več zraven dobili.....

a je katera od vas probala to?

Neposredna povezava do sporočila: 2427
3.1.2009 13:00:05   
gloria

IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

....sam vseeno vem kaj češ povedatuser posted image

...mene pa nekaj laptop jezi, ma neke čudne barve ...komaj kaj vidim...bom mogla nekaj spituser posted image

..ta mali pikec spi, ta veliki se uči družbo...., jaz grem spraznit pomivalni stroj in ga na novo napolnit, pa danes bomo kar šmorn pa kompot jedli, da se malo spucamo te praznične svinjarije.....

...sem hotla skupaj z avgustovkami štartat 90 dnevno ločevalno....pa vse, ki poznam, da so po njej hujšali...so pol še več zraven dobili.....

a je katera od vas probala to?

...jaz hujšala po tej dieti in dala dol 22 kg.(sem ih mela kr velik jauser posted image )..pol se mi ih je pa vrnilo 7(v dveh letih normalnega hranjenjauser posted image ),pa v postopku IVF ene tri...tak da bi bilo fajn dati dol teh 9-10 kg. spet....je pa dober ko so pa cm.  kr topili pri tej dietiuser posted image user posted image user posted image user posted image ...kolegici so se pa vsi kg. vrnili in še kateri goruser posted image ....jaz z mojim štartam v ponedeljek vadiiiit ker na dieto mislim iti ko neham dojit....

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 2428
3.1.2009 13:02:09   
gloria
..pozdravček vsem....bežim se mal uredit pa na en hiter obisk....mali je pa odzuni z user posted image ....joj kok je fajn zdej ko je bil doma....pa vsak dan smo se do 10,11 cartal vsi trije....aha pa še tašča ni tolk hodila goruser posted image user posted image user posted image ....bežimuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2429
3.1.2009 13:09:04   
Lara Croft
sem hotla skupaj z avgustovkami štartat 90 dnevno ločevalno.

Meni se zdi bolj zdrava tista po Montignaku... ni dieta, ampak način prehranjevanja...

Neposredna povezava do sporočila: 2430
3.1.2009 13:33:28   
gold fish

sem hotla skupaj z avgustovkami štartat 90 dnevno ločevalno.

Meni se zdi bolj zdrava tista po Montignaku... ni dieta, ampak način prehranjevanja...

a ni to tud ločevanje beljakovin od OHuser posted image ..

...ma jih mam ful sprintanih, pa .......user posted image ...

....mi je težko ko nisem sama, pa moram še za druge kuhat...Če bi bla sama....bi bla še vedno suhica, zdaj se pa ne morem upret skušnjavi...... Pa prej sem lahko pojedla kaj sem hotla...kot da mam trakuljo...... zdaj se mi pa vse prime..... Mi je pa čudno, da v nosečnosti se mi pa ni.....
A čem bit zdaj nonstop user posted image ..user posted image

< Sporočilo je popravil gold fish -- 3.1.2009 13:35:45 >

Neposredna povezava do sporočila: 2431
3.1.2009 13:42:43   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: gloria

...jaz hujšala po tej dieti in dala dol 22 kg.(sem ih mela kr velik jauser posted image )..pol se mi ih je pa vrnilo 7(v dveh letih normalnega hranjenjauser posted image ),pa v postopku IVF ene tri...tak da bi bilo fajn dati dol teh 9-10 kg. spet....je pa dober ko so pa cm.  kr topili pri tej dietiuser posted image user posted image user posted image user posted image ...kolegici so se pa vsi kg. vrnili in še kateri goruser posted image ....jaz z mojim štartam v ponedeljek vadiiiit ker na dieto mislim iti ko neham dojit....

saj jaz tud vse, ki poznam...so jih še več dobili nazaj...

a si ti 90 dni + 90 dni sadje za zajtrk al ne?

...jaz jih tud mam od postokov, pa nikak da se jih rešimuser posted image ..    Bi pa rada se pred poletjem tega rešla..... 

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2432
3.1.2009 13:49:34   
gloria

saj jaz tud vse, ki poznam...so jih še več dobili nazaj...

a si ti 90 dni + 90 dni sadje za zajtrk al ne?

...jaz jih tud mam od postokov, pa nikak da se jih rešimuser posted image ..    Bi pa rada se pred poletjem tega rešla..... 

...ja 90 dni diete + 90 dni za zajtrk sadje...jaz sem se je navadla hiter in sploh mi ni bilo problem kuhat ker sem ob enem še za svojega lahk pripravla isto in je z veseljem pojeluser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2433
3.1.2009 13:56:36   
gold fish

.... ker na dieto mislim iti ko neham dojit....

....pa ti z dojenjem ne grejo kg doluser posted image

..meni so pri prvem ful šle...brez kake diete

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2434
3.1.2009 13:58:37   
gloria

.... ker na dieto mislim iti ko neham dojit....

....pa ti z dojenjem ne grejo kg doluser posted image

...stojijo od porodauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2435
3.1.2009 14:04:23   
Lara Croft
bi bla še vedno suhica, zdaj se pa ne morem upret skušnjavi....

Hehe..... ma to pa ni problem od ostalih.... user posted image user posted image Moraš ti bit bolj odločna.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2436
3.1.2009 14:06:04   
arabela*

....meni gre to tud na živce...sploh, če me ne vprašajo prej.......  pol pa mi prinesejo nekaj št. 68...ko že tak imam ful...  al pa po možnosti za 12 mesecev...in to ful debele dolge rokave.....user posted image ...moje dete je ja avgusta rojeno..sredi poletja dolgi rokaviuser posted image ...pa takih cvetk je kar nekaj.....nekaj prinesejo pa sploh ne študirajo koliko bo otrok star, ko bo lahko to nosil......

mene so že pri A.nafilali s cotami.Sem jih morala ene tri škatle zmetat stran,ker enostavno nimam prostora jih imet doma.
Najbolj pa mi je bilo smotano,ko mi je ena znanka takrat prinesla rabljeno prsno črpalkouser posted image
Ko pa jaz cote okoli ponujam,pa itak da noben noče vzet,si včasih mislim,kako so ljudje čudni,še šenkala bi jim,pa nočejo metuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

Neposredna povezava do sporočila: 2437
3.1.2009 14:06:36   
Lara Croft
pa ti z dojenjem ne grejo kg dol

Meni prow nič, razen tistih dveh, ki sta mi ostali od nosečnosti.... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2438
3.1.2009 14:08:21   
arabela*

Hehe..... ma to pa ni problem od ostalih.... user posted image user posted image Moraš ti bit bolj odločna.user posted image

meni pa gre tak na živce,ko vsak ko me vidi nekaj komentira,jaooooooooooo
kaj ti pa nič ne ješ,a si na dieti,ker si tak suha.Saj če pa bi imela nekaj kg preveč,pa itak da mi nebi nihče reko,jaooooooooo kak sio ti lepo okrogla....
ma zdaj pa že bluzim...user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

Neposredna povezava do sporočila: 2439
3.1.2009 14:09:56   
arabela*
moj user posted image je danes hotel Marisi kašico kupit.
Mu ne gre v glavo,zakaj še ne sme jest GHuser posted image ,ker je A že jedla pri teh mesecihuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2440
3.1.2009 14:11:06   
arabela*
Aneja pa se je danes šla k tašči čuvat.Prvičuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2441
3.1.2009 14:12:59   
lana17
Ojla, babike!

Lara tale je zateuser posted image , tale za muckouser posted image in tale za kačonauser posted image . Za lariko pa enga lupčka od Jona. Lih kar ima pevske vaje, očitno bo v operi peluser posted image .

saraya, sem mislila, da nas je obiskala nova čvekica, pol pa vidim, da imaš ti nov avantar. Se bom mogla navadit. Vas po avantarjih prepoznam.

Zdele čakam, da pride od bratranca hčerka, se bova učile.

Nikoli ne kažite otroku česa, kar ni mogoče videti. Ko razmišljate, kaj bi bilo zanj koristno, ko bo starejši, govorite o tistem, kar je lahko koristno sedaj.
Rousseau

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2442
3.1.2009 14:16:13   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: lana17

saraya, sem mislila, da nas je obiskala nova čvekica, pol pa vidim, da imaš ti nov avantar. Se bom mogla navadit. Vas po avantarjih prepoznam.

malo za spremembouser posted image
Ta se mi kar nek vpadljiv zdi,ko je take barveuser posted image

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 2443
3.1.2009 14:27:10   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: lana17

Ojla, babike!

Lara tale je zateuser posted image , tale za muckouser posted image in tale za kačonauser posted image . Za lariko pa enga lupčka od Jona. Lih kar ima pevske vaje, očitno bo v operi peluser posted image .

Hvala za objemčke in lubčke.....Ji bom posredovala, ko se zbudi....  user posted image

Sem laro prej posnela s telefončkom - zvočni posnetek, ko se je ful na veliko pogovarjala z mano.... user posted image

Avantar? A se ne reče avatar? user posted image

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 2444
3.1.2009 14:33:00   
arabela*

Neposredna povezava do sporočila: 2445
3.1.2009 14:33:09   
Lara Croft

Men se ne da glih iskat, kako se slikca pod nickom zamenja - rabim kak namig. Me je zdej saraya spodbudila.

Greš v moja ringaraja - moj profil

Zadnja opcija je MOj avatar... tam imaš možnost nalagat avatar... lahko jih na netu dobiš, lahko si pa svojo fotko naložiš, ampak jo moraš prej ful pomanjšat.... potem čisto na dnu klikneš potrdi in to je to....

(odgovor članu Marsy)
Neposredna povezava do sporočila: 2446
3.1.2009 14:51:03   
gold fish

...zdaj pa še ti, ko si že sama to dopovedujem...samo je vseeno težko veš...pri dveh dedcihuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2447
3.1.2009 14:59:35   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

moj user posted image je danes hotel Marisi kašico kupit.
Mu ne gre v glavo,zakaj še ne sme jest GHuser posted image ,ker je A že jedla pri teh mesecihuser posted image

jaz pa imam doma že frutek jabolko, pa jabolko-korenček...., pa frutek jabolčni sok,
pa baby gris.....

...ampak samo doma...

...uporabljamo še ne....mam za ziher...user posted image

..... bomo videli 12.1 kaj bo rekel pediater.....user posted image ..... bo že skoraj 5 mesec imel takrat naš falot...

btw.... je spal do sedajuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2448
3.1.2009 15:00:19   
gold fish

Aneja pa se je danes šla k tašči čuvat.Prvičuser posted image

naš ta prvi ima 9 let pa je bil mogoče 5 krat tam na čuvanjuuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2449
3.1.2009 15:33:04   
gold fish

Najbolj pa mi je bilo smotano,ko mi je ena znanka takrat prinesla rabljeno prsno črpalkouser posted image

...kaj pa je tu smotanegauser posted image ......če jo steriliziraš...nima kaj bit..... jih ful to dela.....

...jaz mojo tud prodajam..pa je rabljena cca 14 dni..kaj naj jo stran vržem...user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Možgani nosečnic in mamic se pomlajujejo
Raziskovalci iz Norveške so prišli do zanimivega ugotovitve: da so možgani mamic drugačni, iz zelo posebni. V čem? Preve...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?