Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 2.1.2009 19:56:04
|
|
|
|
Lara Croft
|
Hm... Lara spi... ji nisem pustila spat ob 18h, ko se ji je spalo.... ma sem žleht... Ma sem sigurna, da se bo danes zvečer še zbudila... ma prav, kar nej se.... potem bo itak takoj nazaj zaspala... Danes zvečer pred enim letom, sem pa jst test naredila.... in končno zagledala dve črtici... sicer je bla komaj komaj vidna, ker bi mogla počakat do jutra, ma šlo... Sem prišla k možu in ga vprašala, koliko jih vidi, je na hitrco pogledal in rekel, da eno.... Sem mu turala tisto palčko pod nos in mu govorila, da nej boljš pogleda... hahaha Naša Demi ima neko virozo... čist je hin... čist... ji je dal veterinat dve šponti antibiotika in jutri jo je treba peljat še enkrat... je rekel, da ni nujno, da ozdravi..... ma sva tolk žalostna.... tolk veselja nama je naredila v teh 11h letih, ko je z nama.... sem tku upala, da jo bo tudi Lara spoznala...
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 2.1.2009 21:33:08
|
|
|
|
amor real
|
Punce, da vam tudi jaz čeprav z zamudo voščim vse dobro v novem letu in veliko lepih trenutkov z vašimi dragimi
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 2.1.2009 22:05:37
|
|
|
|
meta21
|
Oooooojlaaaa, babnce! Sem že nazaj! Ste me kaj pogrešale? Jaz vas ful pa sem se kar s hrano tolažila Najprej vsem skupaj ŽELIM SREČE, ZDRAVJA, VESELJA Z MALIMI IN VELIKIMI MIŠEKI IN NAJ BO VSE TAKO KOT STE SI ZAMISLILE!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 2.1.2009 22:09:42
|
|
|
|
meta21
|
Preden vas grem za nazaj brat... Kot sem že omenila Lovra ni več mogoče zadržat na hrbtu, ker se takoj prevrne na trebuh in ko je na trebuhu skoz poliva, tudi če je jedel pred 1 uro. Poliva pa tudi na rami in bog ne daj da ga primeš okoli trebuščka... Čeprav bi rad večje obroke, jeva manj in večkrat, kar pomeni, da jeva 7-8krat v 12 urah!!!!!! Skratka nonstop! Pa zdi se mi da je skoz slabše! Zdravnica je na pregledu pri 3 mesecih rekla, da ma mal refluksa. Zdaj pa vprašanje: IMA KATERA IZKUŠNJE Z NOVALAC formulo proti polivanju?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 2.1.2009 22:12:21
|
|
|
|
Lara Croft
|
Meta... jst sem te pogrešala.... Sem prow vesela, da si nazaj....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 2.1.2009 22:15:22
|
|
|
|
gold fish
|
ooooooooooo, Meta je nazaj iz Prlekije ..... ...ubožček Lovro..... ... .... mislim, da je mty bila na novalacu, samo ne vem če na tem proti polivanju .... midva še tud jema na 3 ure....,razen če spi ga ne budim....., pol vsaj dobi dovolj hrane.....drugače se tak sploh ne dere za njo in posledično čez dan premalo poje....... zato torej 3 ure....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 2.1.2009 22:17:18
|
|
|
|
gold fish
|
saraya - ma pa nov avatar .... p.s. čeprav sem se na tisto sliko ful navadila....vedno mislim, da si bla ti.....ker sta obe temni
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 2.1.2009 22:18:20
|
|
|
|
gold fish
|
lara - a tako dolgo že mata to muco? kak dolgo pa sploh živijo mačke?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 2.1.2009 22:19:20
|
|
|
|
gold fish
|
lara - a tiste škatle tvoje si slikala? ....... pa daj še kako sliko tvoje Demi zraven, da jo spoznamo .....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 2.1.2009 22:49:36
|
|
|
|
meta21
|
Uh, ste načvekale v tem tednu... Nisem še vsega prebrala, ampak preden pozabim... MTY-Kako kaj spanje z AC? Gold fish, kako probaš tisto z jezičkom za gosto hrano Emi-za nosek sem jaz ful zadovoljna z Baby vac-najdeš na spletu. Govorite o fredovem obroču za v vodo. Podnapise prosim Pa še tista mi je bla močna, MTY, da je mali spil fiziološko. Sicer če se ne motim je to samo mace osoljena voda ampak, halo OK. Grem naprej brat...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 2.1.2009 22:51:25
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish lara - a tako dolgo že mata to muco? kak dolgo pa sploh živijo mačke? Ja, od kar sva šla živet skupaj jo imava.... Ma od 15 do 18 let menda.... Ugotavljam, da nimam nobene njene lušne slike na računalniku... Škatle pa nisem še poslikala... bom jutri..
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 2.1.2009 22:57:35
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish saraya - ma pa nov avatar .... p.s. čeprav sem se na tisto sliko ful navadila....vedno mislim, da si bla ti.....ker sta obe temni malo za spremembo.Saj jaz tud ne rada spreminjam
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 2.1.2009 22:58:24
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Oooooojlaaaa, babnce! Sem že nazaj! oila
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 2.1.2009 23:02:39
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IMA KATERA IZKUŠNJE Z NOVALAC formulo proti polivanju? mi imamo za zvečer in tu pa tam,ko kam gremo. Je kar vredu,vendar bi na tvojem mestu,če ima refluks raje dala Aptamil AR,v kolikor ga bo vredu prenašal
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 2.1.2009 23:16:18
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Meta... jst sem te pogrešala.... Sem prow vesela, da si nazaj.... Jest sem tud vesela. Je prav fajn bit doma. Drugač mam pa tako močno M, da mam kar poplave. Sem se pred časom hvalila, da nimam močnih. Prvi 2 rundi sta ble res bolj za vzorec zdaj pa ....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 2.1.2009 23:18:50
|
|
|
|
meta21
|
Delam 100 stvari zraven, tak da še nisem vsega prebrala (bom jutri) ampak dovolj, da lahko rečem tole: MTY, da nam niti slučajno kam ne pobegneš!!!! SAj si vendar naša, pa jest sem si (ti) še eno ekskurzijo obljubila v vaše kraje... Halo, kako bom pa drugač tiste kraje kdaj spoznala
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 2.1.2009 23:19:21
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Sicer če se ne motim je to samo mace osoljena voda ampak, halo ja,nekaj takega
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 3.1.2009 8:48:47
|
|
|
|
Marsy
|
spet jaz prva Zgleda, da novo leto tud tuki prinasa spremembe . Ma sej jutr gremo pa ze dol... Men se ne da glih iskat, kako se slikca pod nickom zamenja - rabim kak namig. Me je zdej saraya spodbudila.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 3.1.2009 9:56:21
|
|
|
|
pf
|
Dobro jutro babike. Upam, da ste se naspale. Naša po novem spi do dveh, pa do šestih in do pol osmih, osmih, tak da če bi bilo tak bi še kar nekak šlo. Jaz bom tudi malo povprašala pediatrinjo kako je kaj z zbujanjem ponoči in hranjenjem. Predvsem me zanima če je potrebno dvakrat papat ponoči. No saj si mislim, da mi bo rekla, da če je lačna naj je. Ampak kot je rekla Saraya verjetno bi bila včasih dudka dovolj, jaz ji pa kar dam za jest. Mogoče bi bilo enkrat dovolj. Ne vem, bom povprašala malo. Lara Croft upam, da ti mucka ozdravi in da bo Lex dobro. Meta pozdravljena. A si se imela lepo v Prlekiji? Marsy a jutri pa že romate nazaj? Hitro so minili prazniki, a ne? Punce a ve še tudi kar dobivate oblačila za ? Jaz toliko dobim, da mi je že zoprno. Pa ne misliti, da sem nehvaležna, ampak vse kar je normalno. Ne vem če nima istih številk trenerk za spomladi enih sedem, osem, bodijev št. 80 enih 15. Škoda mi je denarja, ker tak ne more vse ponositi. Včeraj je spet dobila mikico s kapuco - prav ji bo kvečjemu dva tedna, danes je dobila eno mikico spet. Jaz nisem razsipna in mi je to vse preveč. Rada vidim, da je lepo oblečena, pa barvno usklajena da je, ampak toliko pa ne rabi. Vsi zgleda radi kupujejo cotke, ker so tak cart in pa izbira je velika.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 3.1.2009 10:07:45
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Gold fish, kako probaš tisto z jezičkom za gosto hrano Govorite o fredovem obroču za v vodo. Podnapise prosim probaš tako, da mu daš po žlički, recimo mleko.....pa vidiš reakcijo al potiska jeziček ven...še ni pripravljen...al ga že obvladuje...je pripravljen...... upam, da razumeš...najbolj boš videla tako, da probaš..... fredov obroč... http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=173097
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 3.1.2009 10:09:14
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft majo naši sosedi podobno, sicer mačaka, pa malo daljšo dlako ima...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 3.1.2009 10:11:10
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Drugač mam pa tako močno M, da mam kar poplave. Sem se pred časom hvalila, da nimam močnih. Prvi 2 rundi sta ble res bolj za vzorec zdaj pa .... jaz sem mela do zdaj že 4...pa vse 4 take poplave, da je joj......Upam, da naslednja ne bo......
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 3.1.2009 10:17:14
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Punce a ve še tudi kar dobivate oblačila za ? Jaz toliko dobim, da mi je že zoprno. Pa ne misliti, da sem nehvaležna, ampak vse kar je normalno. Ne vem če nima istih številk trenerk za spomladi enih sedem, osem, bodijev št. 80 enih 15. Škoda mi je denarja, ker tak ne more vse ponositi. Včeraj je spet dobila mikico s kapuco - prav ji bo kvečjemu dva tedna, danes je dobila eno mikico spet. Jaz nisem razsipna in mi je to vse preveč. Rada vidim, da je lepo oblečena, pa barvno usklajena da je, ampak toliko pa ne rabi. Vsi zgleda radi kupujejo cotke, ker so tak cart in pa izbira je velika. ....meni gre to tud na živce...sploh, če me ne vprašajo prej....... pol pa mi prinesejo nekaj št. 68...ko že tak imam ful... al pa po možnosti za 12 mesecev...in to ful debele dolge rokave..... ...moje dete je ja avgusta rojeno..sredi poletja dolgi rokavi ...pa takih cvetk je kar nekaj.....nekaj prinesejo pa sploh ne študirajo koliko bo otrok star, ko bo lahko to nosil...... ...isto s plenicami...sem še pred kratkim dobila od 3-6kg...... kot da ne morejo prinest 1 št. večjih, ko jih bomo itak ponucali..... saj za tekoče previjanje pa ja mamo zalogo .... ...najbolj grozno pri vsem pa je to, da to dela bližnja žlahta, ki bi lahko vprašala prej..... ...pol pa tak zgleda kot da nisi hvaležen če kaj dobiš...... če pa ti itak ne koristi.....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 3.1.2009 12:00:12
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Dobro jutro babike. Veterinar je danes rekel, da zgleda, da bo ozdravla, čeprav se niti ne premakne..... je danes dobila še štiri šponte, antibiotike in glukozo... Jutri pa spet... Lexu smo tudi za silo nekaj zrihtali... Lara pa nič ne dobi, še dobro, da imam vas forumovke, drugač bi hodila naga okoli....
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 3.1.2009 12:02:56
|
|
|
|
Lara Croft
|
probaš tako, da mu daš po žlički, recimo mleko.....pa vidiš reakcijo al potiska jeziček ven...še ni pripravljen...al ga že obvladuje...je pripravljen...... upam, da razumeš...najbolj boš videla tako, da probaš..... Jaz ji dajam tiste vitamine po žlički.... še vedno poriva ven jeziček.... majo naši sosedi podobno, sicer mačaka, pa malo daljšo dlako ima... Sej naša Demi tudi ni čist kratkodlaka, čeprav bi si želela....
|
nosečnost in kajenjezvezdica90Vsi vemo kakšni so učinki kajenja na plod med nosečnostjo. Me pa vseeno zanima koliko jih med nosečnostjo vseeno kadi?ne kadim (
85%)
kadim redno (
6%)
kadim občasno (
10%)
Število vseh glasov: 210Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!