lucika
|
jap, anč, prav zaprl je vrata, kljuko dol... pravkar se z mojim uspavata. upam, da bo uspelo. smo imeli krokodilje solze za kopanje. se noče več umivati. vsake tolko gledam slike in vidim ono, ko si sam drži tuš v glavo, kako je vedno užival v kopalnici. zdaj pa...hghfsosgjso....tuširamo ga še nekak na silo in zobe umivamo...glava pa pride na vrsto vsake...hdjgshhsfj....boljš da sem tiho. ne vem, kaj se mu je zasralo. s svojim dvd in tv v sobi smo pa naredili potezo tisočletja. neeee. zdaj bi bil kr gor, kar je še slabše kot prej. no, lahko se naredima frajerja in ga pustima naj uživa cele dneve, midva pa zaživiva, kot sva pred otrokom. po moje bi lahko komot kam šel, gospodič še opazil ne bi. tak da imamo pregovarjanja, če hočemo kam ven, pa solce in trmarjenje, pa...no, pa saj to je bilo prej tudi, ampak smo bili ta čas vsaj skupaj. zdaj pa ne misliva v otroški sobi čepet cel cajt, ko se on ukvarja s svojim nodijem... je pa lukav da je kaj. ko se gre spat, hoče v svojo sobo. in "aniga nodija mami". pa vsak večer nasedema. ker ko je konc, in že napol drema...se vstane, gremo zaj tja spat. v spalnico. in vedno nasedema, ker misliva, da bo pa le zaspal ob tem svojem enem nodiju. zdaj se pa res na vzgojne knjige vržem... tašča me tolaži naj se ne sekiram, itak nimamo kaj, ko je mrzlo in smo bolj not. saj je res, ko pridemo enkrat ven, je vse super..., no, pravi, da ko bo topleje bo itak spet cel dan zunaj in bo pozabil na tv..... mislim, aši so gledali risanke, ko našega tv ni zanimala niti za sekundo. zdaj pša imam porcijo za nazaj. no, da si ne bomo samo čestitali, še jaz malo raznišljam na glas. bolančki, pozdravite se! čeprav tud mene ena pikica v grlu boli, sam se ji ne dam:)
|