|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki - drugič :)
29.12.2008 12:31:50   
ključek
prej sva bili eno uro zunaj, je kr mrzlo, pa pihalo je.........ampak si je fajn mal "glavo" zluftat...............user posted image user posted image user posted image

pa verjetno sem hecna, ker šantam (zaradi prsta) zraven vozička...........user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Me to you -- 29.12.2008 12:37:17 >

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2051
29.12.2008 12:41:04   
ključek
kaj boste kuhale??? jaz bom naredila polpete, zelena solata z koruzo pa kar kruh bo zraven.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2052
29.12.2008 12:41:36   
ključek
so vaši user posted image  doma ali še delajo??

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2053
29.12.2008 12:43:34   
ključek
http://bibaleze.si/clanek/starsi/bozicni-intervju-sabina-kogovsek-in-jurij-zrnec.html

luškana tale Leni, ni kaj!!

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2054
29.12.2008 12:56:44   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

so vaši user posted image  doma ali še delajo??

moj je že od srede domauser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2055
29.12.2008 12:59:47   
arabela*

kaj boste kuhale??? jaz bom naredila polpete, zelena solata z koruzo pa kar kruh bo zraven.

imamo golaževo juho še od včeraj,mi je tašča dalauser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2056
29.12.2008 13:16:37   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

imamo golaževo juho še od včeraj,mi je tašča dalauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2057
29.12.2008 13:26:47   
pf
Mi smo pa jedli gobovo juho s krompirjem, polnjene tortilje, zeleno solato. Lana spi pridno, jaz malo prečekiram tukaj po netu, potem pa greva ven za kako urco ali dve.
Me to you luškana je Leni, kaka mičkena je še na slikah. Drugače pa ati še dela.
Jaz tudi ne maram preveč obiskov, sploh sedaj ne z Lano. Kot je rekla MTY to pakiranje, pa slačenje, pa oblačenje, pa dojim. Gremo bolj k ožjim sorodnikom, drugače ne hodimo na obiske, sploh ne k prijateljem. Za praznike pa drugače spečem malo peciva, pa za jest bom že nekaj pripravila za silvestrski večer, ampak samo za naju. Za božička sta bila na večerji kolega in njegova prijateljica in smo se imeli fino, za novo leto pa ne bomo nobenega vabili.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2058
29.12.2008 13:28:21   
ključek
bejbike................če bo kdaj spomladi katera šla v sunny studio, naj mi sporoči, bomo šle skupaj na kakšno razvajanje obraza, masažo, pedikuro.......................ker sama res ne bom šla. mi je nerodno.user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2059
29.12.2008 13:33:52   
Lara Croft
Drugač pa se tud jaz sprašujem glede prehrane: oreščki, marelice, čokolada, svinjina... A je to odsvetovano v začetku dojenja zarad krčev ali česa drugega. Ker mislim, da se je pri nas zdaj umirilo kar se krčev tiče (že trkam).

Bi pa ful rada kakšno limonado spila zarad vitaminčkov. A se to tud odsvetuje?

Jaz sem tri dni zaporedoma zdaj jedla svinjino.... najprej ocvirke, potem klobaso, včeraj pršut.... morda zaradi tega malo bolj prdi, ma drugače ji nič ne fali... user posted image

Ene dva tedna tudi že jem pomaranče... čokolado pa jem itak že od začetka... user posted image
Po oreških pa niti ne vprašam.. user posted image

Glede mazanja po obrazu - mojo Kajo je že patronažna namazala po celem telesu z 'ribjo kremo' (tisto modro, ki nima tako močnega vonja). In ima ful lepo kožo. Jaz jo s tem mažem - po obrazu vsak dan, po telesu pa vsak drug dan. In tud za ritko je fajn.

Jaz sem tudi Laro s tem mazala na začetku.... najprej lepo diši, po nekaj urah mi je pa začela preveč po ribah smrdet in sem opustila....

Zdele, ko sem vas mal za nazaj brala - lahko bi se pa zmenle, pa gremo skup v Sunnyja. Ampak to v roku enega tedna, pol gremo mi spet dol .

Ko prideš dol, se pa midve lahko v Kopru dobiva... A a a a a?user posted image

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu Marsy)
Neposredna povezava do sporočila: 2060
29.12.2008 13:34:36   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

jutrouser posted image
pri nas nič novega.Spala sem do zdaj.Hvalabogu,da je user posted image doma.Me vse boli,od ušes,do grla,do glave.Itak moja zdravnica dela popoldan,tak da bom mogoče šla,če nebo boljše.

Uf kriza... user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2061
29.12.2008 13:39:54   
pf
Midve pa sedaj uporabljava vso kozmetiko od Mustele. Za obrazek - prav tako za veter, mraz-, pa šampon za laske, pa kopel in lotion za telo in ji ustreza. Samo je pa draga za ****i. Je treba mazati otročkom obrazek zdaj ko je tak mrzlo.

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 2062
29.12.2008 13:40:07   
Lara Croft

Si kuham krompir pa ocvirke bom dala notri... + radič z naribanim korenčkom in mozzarello...

prej sva bili eno uro zunaj, je kr mrzlo, pa pihalo je.........ampak si je fajn mal "glavo" zluftat.......

Midve sva šli samo do pošte.... matr je mrzlo.... bogi moji sinusi.... sej če ne bi pihala burja, bi blo prow fajn..

so vaši doma ali še delajo??

Moj je doma, ma kot da ga ne bi blo....

Ko pa h komu greva je pa itak v lupinici... tam pa ni oblečena nič bolj, kot doma.... v lupinci imam eno dekico, ki jo zapnem, pa čez dam še eno dekico, ko greva iz avta do hiše oz. stanovanja... tko da ni dela s slačenjem....

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2063
29.12.2008 13:58:07   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

so vaši doma ali še delajo??

Moj je doma, ma kot da ga ne bi blo....

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2064
29.12.2008 14:05:31   
ključek
grem kosilo do konca zrihtat, se tipkamo zvečer, pol gremo mal k prababici.

čao. user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2065
29.12.2008 14:09:54   
pf
Jaz jo pa za v lupinico isto oblečem v pajacka, ker če sem jaz v odprti bundi v avtu, ko vozim recimo, se mi zdi da bi otročka zeblo če ne bi bilo oblečeno. Dobro Lara če imaš dekico preko je druga, samo eni pa čisto slečejo otročke v avtu ko se peljejo, pa  potem spet oblečejo, ko gredo ven. Jaz ji kapco dam dol, pa zadrgo ji odprem na pajacku. Vidim tu pri nas imajo ene tak malo oblečene user posted image , da te mine. V petek sem srečala znanko, ki je imela pupo staro tri in pol mesece. Imela je oblečen body, hlačke z naramnicami, pa tanko jaknico, tanko kapo in preko samo prevleko od vozička, ki ščiti bolj pred vetrom kot pred mrazom. Zdaj ne vem če so na vseh vozičkih iste, samo od PP ni tak debela, da bi lahko zdaj v minusu bil otroček še brez dekice. Se je čudla, ko sem ji povedala, da ima naša oblečen body, mikico s kapuco, hlačke s celega, spodaj bombažne štramplčke in zokne, navrh pa kombinizon - bolj tanek, ne tak tipičen bunda debeline, dekico in prevleko od vozička navrh. Samo naša je tak navajena in ni nič potna, ko jo vzamem ven. No druga stvar je pa da grema ven ponavadi za dve urci in se mi zdi, da če bi imela malo oblečeno, bi bila kar hitro nahodna. Njena pupica se mi je prav zasmilila, ker je bila čist rdeča v lička in nosek od mraza. Sama je pa po drugi strani bila oblečena kot polh z debelo bundo in kaubojkami, otroček pa mirno leži v vozičku, pa še rabi malo več toplote kot mi, ko hodimo in smo dosti bolj oblečeni še. Si ne predstavljam, da bi tam not ležala tak malo oblečena kot njena user posted image . Zmrznem. Naša še kar spi, bo ja prej tema, preden bova šle ven. Grem malo pogledati kaj dela. Mogoče že kuka.

Neposredna povezava do sporočila: 2066
29.12.2008 14:10:55   
pf
Lara kako to misliš, da je tvoj doma, ampak kot da ga ne bi bilo? A je tak priden ko miška?

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2067
29.12.2008 14:15:24   
tia
Hojla,

res ste pridne da pišete enostavno vam ne morem slediti,berem že a da bi pa kaj napisala ,komentirala pa ste že pred mano.

Naj mojega sinčka Maj-a pohvalim se malce považiva danes sva dobila prvi zobek,hitro a ne?

Bodite še naprej tako pridne pri pisanju,

lp

< Sporočilo je popravil tia -- 29.12.2008 14:16:05 >

ni vse zlato kar se sveti.

12.08.2005 sem dobila največjo darilo princesko Leni

18.9.2008 sem pa dobila drugo največje darilo Maj-a

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2068
29.12.2008 16:30:54   
emi*
IZVIRNO SPOROČILO: tia

Hojla,

res ste pridne da pišete enostavno vam ne morem slediti,berem že a da bi pa kaj napisala ,komentirala pa ste že pred mano.

Naj mojega sinčka Maj-a pohvalim se malce považiva danes sva dobila prvi zobek,hitro a ne?

Bodite še naprej tako pridne pri pisanju,

lp

res al kajuser posted image uuu to pa je blo hitrouser posted image kje pa gor ali dol?

Ma evo jaz sem prišla malo pogledat kaj se dogaj.Ines bi kar sedela,samo rine naprej in se zvija,sploh noče ležat.Začela je praskat z nohti po vsem kar vidi,ko mačka.user posted image Slini pa se vse bolj kar slap ji teče iz ust.Vse kar ji dam pit,pije iz žličke flaške noče videt.Je bolj malo ali pa se hitro naje,odkar sem dobila m jo mleko ne zanima več tolko ali pa se ga je naveličala,nimam pojma.user posted image Zgleda da bo treba kaj drugega začet jest.Kaka lula vsak dan,ni še dneva da se ne bi pokakala.Zanimivo.Drugače se samo smeje,karkoli se ji reče,najraje je zunaj,ko je doma je tečna,samo bi se šetala.user posted image Roke pa si nonstop rine v usta pa prste.

nič gremo en giro po stanovanju,na vsak način hoče sedet,ccc a lava ji še malo binglja.user posted image

(odgovor članu tia)
Neposredna povezava do sporočila: 2069
29.12.2008 16:46:23   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: pf

Lara kako to misliš, da je tvoj doma, ampak kot da ga ne bi bilo? A je tak priden ko miška?

Lepo priden, tih.... Se prestavlja s kavča, kjer ima v naročju laptop, do jedilnice, kjer ima PC.... morda gre še v kuhinjo po čips... pa na WC, če se mu da.... Za vsako stvar, ki je za naredit, bi mu morala reči... Ker sem pa jst trmasta kozoroginja, ne rečem nič in vse naredim sama... in tako je gospod lepo fraj... Sam se pa ne zmisli, da bi se česa lotil....
In tako sva lepo odtujena, iz dneva v dan bolj...

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2070
29.12.2008 16:51:54   
Lara Croft
Začela je praskat z nohti po vsem kar vidi,ko mačka. Slini pa se vse bolj kar slap ji teče iz ust.Roke pa si nonstop rine v usta pa prste.

Haha... Lara tudi praska.... ima stalno moker slinček in ker jih nimam toliko na razpolago, jih sušim na radiatorju in menjujem... roke gloda... sedela bi... včasih jo posedem v naročje, da me gleda in potem se tudi na nogice dvigne.... sej vem, da ji ne bi smela pustit... user posted image

Ma kaj fešte si že dobila? Ma kaj ne pravijo, da ne dobiš, dokler dojiš? user posted image

(odgovor članu emi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2071
29.12.2008 16:59:40   
emi*

Haha... Lara tudi praska.... ima stalno moker slinček in ker jih nimam toliko na razpolago, jih sušim na radiatorju in menjujem... roke gloda... sedela bi... včasih jo posedem v naročje, da me gleda in potem se tudi na nogice dvigne.... sej vem, da ji ne bi smela pustit... user posted image

Ma kaj fešte si že dobila? Ma kaj ne pravijo, da ne dobiš, dokler dojiš? user posted image

kao??user posted image user posted image jaz sem tudi to slišala pa evo jo mam že dva meseca.mah,tudi so rekli,da ti kao mleka pol zmanjka,ma mi ne zgleda.nekomu verjet,cccuser posted image  Ja jaz tudi sušim slinčke na radiatorju,saj ga menjam vsake pol ure.user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2072
29.12.2008 17:14:19   
arabela*

jaz jo že mam tud lep čas,pa še dojim user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2073
29.12.2008 17:15:10   
panja
Ojla!
Kako mi je bilo hecno to prebrati. Tudi jaz imam sina, rodila sem 24.09.2008, ime mu je Mai.
Včeraj, 28.12.pa mu je na plano prikukal prvi zobek.
So Mai res tako hitri? :-)

(odgovor članu tia)
Neposredna povezava do sporočila: 2074
29.12.2008 17:31:04   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: panja

Ojla!
Kako mi je bilo hecno to prebrati. Tudi jaz imam sina, rodila sem 24.09.2008, ime mu je Mai.
Včeraj, 28.12.pa mu je na plano prikukal prvi zobek.
So Mai res tako hitri? :-)

Ojla.... Kaku pa, da se nam večkrat ne pridružiš? user posted image

(odgovor članu panja)
Neposredna povezava do sporočila: 2075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.