|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2005- 2. del
22.12.2008 7:40:48   
tažana
pia: ravno zadnjič sem razmišljala, da bi mi bilo prav neprijetno it k ginekologu, ker imam po notranjosti stegen cel kup modric zaradi praskanja (alergija) user posted image . resnično izgleda zelo čudno user posted image .

Ursae:
zelo lepe jaslice. mi bomo pa kar mah naštimal ampak ideja je pa super.
smo nameravali že včeraj postavit pa ni zneslo. sva se lotila še vf dnevni plesen odstranjevat pa nama je barve zmanjkalo, da prebarvava steno. tako imam kavč na sredini dnevne sobe knjige pa na kavču user posted image . No ampak upam, da danes to uredimo.

Kot zanalašč ta teden delam do pol petih pa še vaje imamo vsak dan in mi časa primankuje v največji meri user posted image . Ali ga katera kaj posodi user posted image ?

Skratka že ves teden imam v mislih, da moram napisat:

Če ima kdo čas se lahko 26.12 pripelje v Tržič na novoletni koncert pihalnega orkestra

user posted image

lep pozdrav. grem po opravkih preden grem v vrtec.

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 3026
22.12.2008 13:38:22   
2ursae
IZVIRNO SPOROČILO: Pia67

Iz česa si naredila zelene krošnje?

vata, posprejana z zelenim sprejem. Z štalco oz. votlino, sem v star plastičn teglc izrezala luknjo, ga postavila na glavo, prelepila z vato in posprejala, grmički so kosmi posprejane vate, drevo sem pa izrezala iz lepenke, krošnjo polepila z vato in posprejala. Ful simpl in hitro, kar je bistveno, glede na to, da Anže ni za take stvari user posted image . Morda naslednje leto.

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 3027
22.12.2008 21:15:45   
Nika v službi
Dober večer!

Prvi sprehod mojih 100 kil user posted image  so nove stopnice prestale. Juhej, nismo več odrezani od mansarde. Jasno, stvar še ni dokončana, manjka še ograja, pa zaključki, pa knauf spodaj (to slednje bo itak šele po praznikih), ampak stopnice stojijo in jutri prideta mojstra dokončat svojo stvaritev. En dan bomo tako spet odrezani, ker se bo moral podest posušit (zaključni sloj laka na podestu bosta namreč naredila tu, vse ostalo je bilo pobarvano oz. polakirano že prej), ampak pomembno je, da se tale naš projekt vendarle in vztrajno bliža koncu. Tako kot letošnje leto...

Benika in Pety, prisrčne čestitke ob vstopu v najboljši del! Trideseta so meni ful kul leta! Čisto zares!

2ursae, kakšne simpatične jaslice! Bravo! Mali jahač je seveda tudi cortkan.

Mi smo norice odkljukali.user posted image Novih ni, nekaj jih je že odpadlo, ostale se sušijo. Nika je sicer (še vedno ali pa znova) prehlajena, ampak vsaj tole karanteno smo končali. Včeraj smo šli prvič med ljudi po tednu dni in prav prileglo se je. Smo jo mahnili v center, z busom seveda, pa na sprehod po praznično okrašeni Ljubljani in na tortico v Zvezdo (pri h. Slon) za zaključek.

Danes dopoldan smo bili v šopingu, na banki, v lekarni in na pošti, popoldan pa smo asistirali pri montaži stopnic. Jutri bo Tomaž postavljal jaslice, zvečer imamo spoved, mojstra bosta dokončala stopnice in nato sledi pospravljanje. Jupi.user posted image

Planov za praznične dni nimamo, sem se pa odločila, da v toplice ne gremo, ker se bojim, da bi mi Nika potem res dokončno zbolela in fasala še kakšno pljučnico. Imunski sistem po noricah še dodatno pade in res nima smisla rinit v težave. Verjetno jo bomo kak dan mahnili na sankanje v Kranjsko goro, pa sprehod po Ljubljani bomo tudi še ponovili verjetno, pa obiski sorodnikov, prijateljev... in bo minilo.

Če bo kdo v LJ, se lahko kje dobimo na kavici ali pa gremo skupaj na sprehod. Kar pokličite.

Tažana, hvala za vabilo, lepo koncertirajte.

Pia, a si že kakšen test delala?user posted image

Se tipkljamo, lahko noč!

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 3028
22.12.2008 21:29:00   
teta beta
Danes je imela Daša nastop s plesnimi v narodnem domu v celju, so bili tako luštni, da joj!! V soboto so imeli pa v city centru, tam sem jo pa komaj na oder spravila, pa še to se je potem zadaj samo prestopala in si tiščala roko v usta user posted image .

Mi bomo jaslice in smrekco postavljali v sredo. Jutri še gre Daša v vrtec, jaz grem v G. potico pečt, ati bo cel dan na jagi, v sredo pa imamo potem fraj. No, kdo nam bo stanovanje pospravil, pa ne vem. Računam na kakšne palčke... Danes smo pa bili v Avstriji, šli smo itak pozno od doma, tako da nismo kaj kupovali, šli smo po računalnik, potem je pa bilo že tako pozno, da sva se malo švercala po avtocesti. Drugače gremo po stari do Graza, zdaj sva jo pa nazaj do Leibniza usekala po AC brez vinjete, pa potem še gasa po naši AC do doma, zamenjat avto in po Dašo. Pa smo še vseeno prišli bolj pozno po njo kot ponavadi.

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 3029
22.12.2008 23:32:50   
pety78
Punce, hvala za čestitke.

Sem po dolgem času spekla dve torti. Eno čokoladno, z lešniki, drugo višnjevo, z eno plastjo čokoladne kreme. Ju že ni več, na pultu pa že imam biskvit, da jutri nastane nova tortica.
Ampak se ne sekiram, ker sem dobila orbitrek za RD.user posted image user posted image

Punce, a bomo mal začele navijati za Pio in Tažano? user posted image user posted image user posted image
Da se obema uresničita dve črtici in to čimprej.

Mi pa jo v sredo mahnemo na Koroško k moji sestri. Je končno dočakala božič v novi hiški. V četrtek bomo na kosilu pri mojih starših, v soboto jo kar s Koroške mahnemo v Maribor, kjer bom obiskala dve prijateljici in njuni tromesečni štručki, v nedeljo pa se odpravimo domov, vendar ne preko Avstrije, ampak na Velenje do še ene prijateljice.
Ne vem, kateri dan si naj rezerviram za obisk v Semič k sestrični...user posted image Madonca, povsod nas je polno. user posted image Tako da bo pri nas kar pestro in bodo prazniki minili kot bi rekel keks.

Zdaj pa grem počasi spat.

Lepo se imejte!
Čaw

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 3030
23.12.2008 5:48:17   
A-N-J-A
Benika in Pety vse najboljše ob vstopu v najboljša letauser posted image user posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 3031
23.12.2008 9:13:04   
Pia67
Tažana, hvala za povabilo. Pa za fotko, kako izgledate tudi. Ponavadi so mi take skupinske slikce ako zategnjene, vaša pa nasprotno, nabrž se dobro zastopite med sabo.

Ursa, pobarvana vata zgleda kot ena plastična masa in na fotki sploh ni slaba. Rabim idejo, da naredim štukaturo na Ninini hiški za Barbiko, tako, da danes grem na lov za pinki sprejem (bljak). Hvala še 1x za idejo.

Nika, testa nisem delala, včeraj mi je gini rekel, da nima smisla, če imam jutri napovedan menzes in bom tako ali tako vedela,če je to to ali ne. On je bolj za naravne procese, tako, da nisem bila vztrajna. No, bomo videli. Vsekakor javim kaj bo...

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 3032
23.12.2008 12:06:35   
ninocka
Upam, da mi bo kaj ratalo napisat, ker imamo v službi grozno gužvo, da se dihat ne da. Doma sem pa pol čist adijo in spim že pred 9, da bi šla pa na računalnik, me pa sploh mine...mah, sem zadnje cajte ko ena cunja, sam ležim in spim user posted image

Sej sploh ne vem, kaj sem nazadnje napisala, če se kaj ponovim - aj em sori - v glavnem - norice smo odpikali, Evan jebil prejsnji teden doma še v ponedeljek, ker je ful kašljal čez vikend. Potem smo mu pa vlažilec zalaufala in je blo potem boljše.
Smo bli pa prejšnjo soboto pri svakinji na obisku, smo šli povedat novici (pomoje je lih zadnja zvedla user posted image ) in je bil Ruben čist nerazpoložen, jokav, skoz se je k meni stiskal, sam sem mislila, da je zaspan, pa da mu ne paše, ker ga je hotla sestrična crkljat.  Ponoči je spal OK, v nedeljo zjutraj je mel pa lev ušesek čist zalit z gnojčkom, ampak je bil pa potem dobre volje. Smo šli na metelkovo, tam je samo norel, kot da mu ni nič in smo dobili antibiotike. Tko da sva bla do srede potem doma, v četrtek je šel pa v vrtec, ker so mel v vrtcu dedka Mraza.
Meli so slikanje, dobili so igrače za vrtec in pa za domov mehurčke in pomarančo. Evan je bil čist navdušen in je ful z veseljem razlagal, kaj so dobili zaene nove igrače. V petek se je pa že nevem kdaj zjutri zbudil in pol utrujal še 2 uri, kdaj bo šel v vrtec, da se bo lahko igral z novimi igračkami user posted image  Pomoje smo bli tist dan lih prvi v vrtcu user posted image

V soboto smo meli pa Božička v službi, Ruben ob 9ih, Evan pa ob 10ih. Smo šli na obadva, pa še dobr, ker so darila za obadva dali kar zjutraj. Evan je ob 10ih mel neko lutkovno predstavo, sta šla s samotom, mi2 z bubijem sva jih pa počakala v igralnici. Rubnu se je čist odpulilo, je samo tekel od enega igrala do drugega, pa plezal sem in tja user posted image  matr, kot da doma nimamo ne ene igračke user posted image
Darila so me pa mal razočarala. Sta dobila obadva ful luštne majčke z eno našo maskoto, pa niti enmu ne greta čez glavo. Evan je potem dobil še nek magneten teater (meni čist BZ, on se pa ful igra s tistimi figuricami) in pa eno družabno igrco, Ruben je pa dobil neko leseno bibo za vlečt in en povštrček v obliki muce. Edino ful dobre so vreče, v katerih so bila darila - so iz flisa, pa lahko so kot žakelj, dekica ali pa povšter.
V soboto sem s tamalima cel dan preživela pri mamici, ker je bla enkrat za spremembo čez vikend doma, ko smo prišli domov je mel pa Evan totalni izpad - NAJPREJ SE JE SKOR 20 MIN DRL, KER SE NI HOTEL SEZUT, POTEM SE JE UMIRIL, BIL  20 MIN kot angelček, potem seje pa skor 45 min drl, ker se ni slekel, ko smo se šli umit in ga potem nisva hotla stuširat - sva rekla, da je zamudil, da smo se mi že umili, on bo pa umazan. In kaj hujšega - po tleh SE METAT, DRL SE je, da noče bit umazan in da se hoče it umit...sej se mi je ful smilil, samo vseeno nisva popustila. Pa še spat je šel brez kakavčka in pravljice. Sem mu potem povedala, da je to kazen in je rekel, da ne bi mel kazni in da noče bit poreden. Potem sva se zmenila, da bo naslednji dan priden in je bil res kot angelček user posted image

Včeraj sem mela pa NS, vse je OK, tveganje je nizko, sem pa potem dal še kri za dvojni hormonski test. In ker imam jst take svetovne žile, mi niso mogli vzeti krvi oz. so se ful namatrali. Me je špiknila v pregib komolca na eni roki in potem na zgornje dele dlani  na obeh dveh, da mi je potegnila neki krvi ven. Pa še tist ni bla ziher, a bo ratal serum in če bo dovolj al ne...
Smo pa vidli na UZ nogice, pa rokice, pa otroček je skoz usta odpiral in ful skakal. Pa srček smo poslušali. In za božička so mi potem nardili še CD s slikcami (tud 4d) user posted image user posted image  Sem pa potem vprašala še, če se vidi že spol in je rekla, da kaže na .... a boste ugibale? user posted image user posted image user posted image   Vam povem potem user posted image user posted image  ...mogoče....user posted image user posted image

Ok, zdej pa še mal popucam za nazaj:

2ursae ful lep venček in luštne jaslice user posted image user posted image  Mi mamo tud take copatke, samo svelo modre user posted image  A Anže je zdaj OK? Božček...user posted image
Spelka, tud tvoj venček je super, sploh zelo izviren user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: A-N-J-A

Benika in Pety vse najboljše ob vstopu v najboljša letauser posted image user posted image user posted image user posted image !

Še od mene, pa Pety, PLS preplji mi košček tortice, če prideš kaj mim v BTC user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: teta beta
No, kdo nam bo stanovanje pospravil, pa ne vem. Računam na kakšne palčke...

Če slučajno pridejo in ko ti pospravjo, jih prosim pošlji še k meni user posted image

Valla, ful lepe slikice user posted image user posted image  Avtosedež je pa že Anja povedala, ga pa uporabljamo že tam enkrat od maja. Evan je ful zadovoljen  z njim. Oba imamo isofixa, samo da Punto ma isofix in je tko montiran, Ford pa ne in ga mamo potem kot navadnega. Sva pa vzela isofix zato, ker bomo menjali avto in nov bo itak mel isofix. Pa kaj naj rečem - HB za Anjo, ker je bla edina tolk pametna, da je na to pomislila user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: pety78
Punce, a bomo mal začele navijati za Pio in Tažano? user posted image user posted image user posted image
Da se obema uresničita dve črtici in to čimprej.

Jst tudi navijam user posted image user posted image user posted image  Dejmo, dejmo, dojenčki na plano user posted image

Nika, mi bomo tud v LJ za NL. Če bomo kaj bluzli po mestu, ti sporočim. Ful bi rada peljala mala dva lučke gledat v Ljubljano, pa je skoz deževalo...user posted image
Pa super za norice, da ste jih že preboleli...user posted image user posted image  Kašljanje pa upam, da se bo umirilo...mi tud kr naprej kašljamo...pa dokler je samo to, sem še srečna, sam da ni bronhiolitis user posted image

Evo, tole sem zdej pisala lih od 8ih zjuraj...user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 3033
23.12.2008 22:34:24   
pety78
Ninočka, dve torti sta zginli, ampak v hladilniku čaka nova, da jo samo še z bonbončki do konca okrasim, tokrat samo čokoladna, ki gre z nami na Koroško.user posted image Ej, čist sem not padla, zopet v torte, ampak okraševanje se mi pa ne da. Itak nimam tičino mase, tako da kar neki naredim brezveznega. Važno, da so za požret.
Torej, odpiram slaščičarno, če želi katera naročiti kakšno torto. user posted image

Ninočka, če nas boš pa tokrat vlekla do konca in nas zafrkavala s spolom, sva pa skregani. user posted image Sicer imam res 50% možnosti, da ugotovim spol, kar je v primerjavi z ugotovitvijo imena res ogromno. Kot da bi skoraj na lotu zadela. user posted image user posted image user posted image

Sedaj pa bodi toliko prijazna in nam najprej povej:
1. Ali nam boš zaupala spol, preden se dete rodi?
2. Če je odgovor DA, potem brž to stori, ker boš na dom prejela eno lepo nagrado!!! user posted image user posted image

Grem bonbone na torto metat. user posted image

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3034
   [Brisano sporočilo]
23.12.2008 23:02:21   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ninocka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3035
23.12.2008 23:04:42   
pety78
Valla., bejž spat...user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3036
24.12.2008 7:39:28   
A-N-J-A
Lahko vam pa jaz namignem.Imete dve možnosti:
A-punčka
B-fantek
No saj ni tok težkouser posted image

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 3037
24.12.2008 7:58:04   
2ursae
' jutro, miške

ninočka, pa dej izdej nam vsaj ime, če že spola nočeš user posted image , si nam še od zadnjič dolžna, k si nas tolg dolg matrala z uncnom.

pety in nika, hvala še enkrat za ikea bone, sva jih brez težav vnovčila user posted image . Je bil pa to en zelo lušten izletek user posted image .

tko, lep božični večer vam želim vsem, se že veselim večerje oz. poznega kosila, je moj včeraj cel večer nekaj pripravljal. Imeli bomo mehiško.
user posted image

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 3038
24.12.2008 9:24:31   
ninocka

[/link]
[link=http://crazy-frankenstein.com/free-wallpapers-files/christmas-scenes-wallpapers/waiting-for-santa-christmas-scene.jpg]

Bejbike, lep Božič vam želim, prijetno praznovanje v krogu družine, eno fajn dobro večerjo in naj vam jutri Božiček pod jelko pusti veliko daril!

2. Če je odgovor DA, potem brž to stori, ker boš na dom prejela eno lepo nagrado!!! user posted image user posted image

Sam zato, ker dobim darilo od Pety, vam povem user posted image user posted image

G je rekla, da trenutno kaže na .....

...... punčko user posted image user posted image user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 3039
24.12.2008 9:37:47   
2ursae
user posted image user posted image  ZA PUPIKO user posted image user posted image
In kakšen je recept, prosim lepo, za nas, ki nimamo pojma? user posted image

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3040
   [Brisano sporočilo]
24.12.2008 9:51:37   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu 2ursae)
  Neposredna povezava do sporočila: 3041
24.12.2008 10:51:46   
pety78

IZVIRNO SPOROČILO: ninocka

Sam zato, ker dobim darilo od Pety, vam povem user posted image user posted image

G je rekla, da trenutno kaže na .....

...... punčko user posted image user posted image user posted image

Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, iskrene čestitke. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

To jo bosta brateca čuvala. user posted image

Na ZS mi pusti tvoj naslov. Danes grem na Koroško, zato ti šele drug teden pošljem eno lepo majčko. user posted image
Sem jo dobila lani od sodelavcev za RD. Je rdeče barve, iz trgovine popek, številka je 40, upam, da ti bo prav, gor pa piše seveda PRIDEM JULIJA. user posted image
Je pa bila po moje trikrat nošena, ker za doma sem mela skoz kratek rokav, šla sem pa zelo hitro na bolniško, pa še čuvala sem jo ful, tak da sušilca ni videla. Jo lahko daš pa ti, če ti bo prevelika.

Vsem želim lepe praznike!
Pa pa

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3042
24.12.2008 11:38:58   
Nika v službi
Mi glancamo in glancamo, tako da samo na hitro:

Ninočka, iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, pupika! Pri meni lahko dobiš veliiiiko oblekic.user posted image

Tudi jaz vam vsem voščim ene krasne praznike, tistim, ki greste k polnočnici (otroški ali ta pravi), pa želim lepo doživetje Kristusovega rojstva in obilo dobrot. Pa naj vam Božiček pusti kakšno darilce pod smrekico.

Jaz sem te dni poslikala kar nekaj motivov, če bom uspela, bom vrgla nekaj fotk gor v prihodnih dneh.

Vse dobro!

Vanja

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 3043
24.12.2008 15:36:16   
tažana
No še jaz voščim Blagoslovljen božič. Čim bolj mirno ga preživite eno fajn dobro večerjo vam želim. pri nas večerjo kuha možek pa je že sedaj začel, da bo do devetih fertik user posted image . Mi gremo kar na otroško polnočnico ob 17ih zato se moram kar podvizat user posted image .

Ninočka: user posted image user posted image  za punčko user posted image .

se beremo v prihodnji dneh...

Neposredna povezava do sporočila: 3044
24.12.2008 19:27:53   
benika
Želimo vam blagoslovljen in miren Božič

user posted image

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 3045
24.12.2008 20:16:17   
2ursae
user posted image                                                                   user posted image

Drage moje, naj vas zdravje, sreča in ljubezen spremljajo vse dni novega leta, božični večer pa prinese topline in miru.

user posted image

< Sporočilo je popravil 2ursae -- 24.12.2008 20:18:46 >

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3046
25.12.2008 11:44:33   
Nika v službi
Dober dan v božičnem dopoldnevu!

Lotila sem se loadanja slik, pa mogoče mi celo uspe narediti predizbor fotografij, ki bodo krasile koledar, skratka vzela sem si urico, dve za tovrstna opravila.

Prilagam nekaj utrinkov, več pa jih sledi v albumu - dobite povabilo.user posted image

Miklavž mi je prinesel harmoniko.
user posted image

Naše jaslice
user posted image

Naše nove stopnice - še nepomiteuser posted image
user posted image

Lepo praznujte še naprej!

F. Lainšček

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 3047
25.12.2008 15:30:36   
doroteja23

BLAGOSLOVLJEN BOŽIČ!!

Najprej NInočka člestitke za punčko. Vedno več jih je! Hvala bogu,. no.
Naša pupa pa še kr čaka na toplem. Ji ni da bi se nam pokazala in pričakala z n ami Novo leto. Tak da je sestra že prav tečna.

Nika Naša pa je dobla za Božička harmoniko, samo ji nekak ne gre. Jo težko narazen potegne. Je še prešibka trako da bo še malo počakala! Dobla pa še je praslni stroj pa mikrovele pa kavni servis in porcelana. Pa mikrofon, pa cote. Pa slkadkarije.

Nič grem gledat če se je princesa zbudla gremo malo k prababici pogledat, če je tam tud BOžiček kaj pustil. Danes sma namreč same, najin ati namreč dela. Ja vlak more vozit, ni kaj!!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3048
25.12.2008 15:32:24   
doroteja23
Se opravičujem za vse napake, ki sem jih naredilauser posted image . Sem na računalniku pri sestri in ima čisto drugačno tipkovnico.

lp, Doroteja

(odgovor članu doroteja23)
Neposredna povezava do sporočila: 3049
25.12.2008 21:31:46   
Nika v službi
Dober večer!

Doroteja, lepo te je slišati! Upam, da čimprej postaneš tetka in da gre vse kot po maslu. Mogoče pa punčica čaka novega leta dan, da bo prva v l. 2009. Nagrade oz. motivacija dela čudeže...user posted image

Mi smo bili popoldan v Depali vasi pri mami in atu, zdajle pa sva s Tomažem prišla iz Stolnice, kjer sva bila pri maši in na koncertu Matjaža Robavsa - enega od članov Eroike ter hkrati mojega dolgoletnega prijatelja od otroških let dalje. Je bilo lepo, doživeto. Po koncertu še kavica in domov. Doma pa presenečenje - Nika ni hotela spat, ker je čakala mamico. Saj nisem vedela, ali bi bila raznežena ali "huda". Smo se lepo zmenili, da se z babi uredi, umije in gre spat, ampak nikakor ni hotela. Oblekla je samo spodnji del pižamice in dovolila umiti ritouser posted image , zob ni hotela umiti, pa tudi zgornji del pižame ne. Komaj je še stala na nogah, ampak je vztrajno ponavljala, da bo počakala mamico.user posted image  No, potem sva na brzino vse skupaj opravili, zdaj pa s Tomažem molita in se zibata v sen. O, ti moja mala pokora!

Jutri dopoldan dobimo obiske - prijatelj Jani z družino pride in to "že" ob 11:00, tako da bo treba "zgodaj" vstati, pripraviti prigrizek, darila postavit k jaslicam, pozajtrkovati... Me prav zanima, kako gostoljubna bo Nika do Tobije... (avgusta je dopolnil leto dni). No, formule ne bo mogla z njim vozit, tako da bivakiranje v mansardi odpade.user posted image

Na kosilo bomo verjetno šli v kako restavracijo, če bomo kje dobili prostor. Moram še razmislit, kam bi jo mahnili.

Nič, grem še uredit nekaj stvari na računalniku, potem pa se pridružim Tomažu pod kovrtčkom.user posted image

Lahko noč!

F. Lainšček

(odgovor članu doroteja23)
Neposredna povezava do sporočila: 3050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Super ideje za pustni kostum
Če za svojega malčka še nimate pustnega kostuma in ste boste letos primorani malo poigrati doma, preverite odlične ideje...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.