|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :)
28.12.2008 15:58:55   
lana17
vidim, da ni nobene, če mi bo user posted image pustil se tipkamo zvečer...čavči..

Nikoli ne kažite otroku česa, kar ni mogoče videti. Ko razmišljate, kaj bi bilo zanj koristno, ko bo starejši, govorite o tistem, kar je lahko koristno sedaj.
Rousseau

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 2001
28.12.2008 18:10:01   
gloria

IZVIRNO SPOROČILO: lana17

IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Danes pa Leyla praznuje...

user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 2002
28.12.2008 18:11:07   
gloria
svojim še dajete sirupe oz. kapljiceproti krčem?

...jaz mu spet dajem gdaj pa gdaj ker ih še ima...

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2003
28.12.2008 18:22:40   
ključek

Danes pa Leyla praznuje...

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 2004
28.12.2008 18:43:44   
lana17

user posted image zdej tud dobi čajček, po žlički, ker po flaški ne zna pit...ga pa treniram...

no, pa je šlo...spil kamilce po flaški...bravoooooooouser posted image user posted image user posted image user posted image

Nikoli ne kažite otroku česa, kar ni mogoče videti. Ko razmišljate, kaj bi bilo zanj koristno, ko bo starejši, govorite o tistem, kar je lahko koristno sedaj.
Rousseau

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 2005
28.12.2008 19:07:17   
gold fish

user posted image zdej tud dobi čajček, po žlički, ker po flaški ne zna pit...ga pa treniram...

no, pa je šlo...spil kamilce po flaški...bravoooooooouser posted image user posted image user posted image user posted image

...mi dajemo kapljice..vetrovne...samo še malo na dudouser posted image ..ker so nam pač ostale....user posted image

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 2006
28.12.2008 19:31:34   
arabela*

če je kasneje iz katere druge pilauser posted image

ma ni šans.
Ravno v tem je fora,ker je nuk tako mehak in ga otroci zlo radi sprejmejo,posledično pa se tud navadijo.naši je na koncu služil že za dudo,smo jo komaj odvadli.

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 2007
28.12.2008 19:33:06   
arabela*
Bom vprašala sedaj na posvetovalnici 12.1.....,

mi tud mamo 12.1user posted image
So cepljeni?

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 2008
28.12.2008 20:02:03   
pf
Pozdravljene. Včeraj je bilo zunaj fajn. Sem se imela super, domov prišla opolnoči in je bilo vse ok.
Gold fish in Gloria ne vem kdo je N...81, mogoče je to ista oseba. Je iz naših krajev. Letnik bi lahko bil pravi. Možno je vse.
Lana in Gloria lepa božička imata, Lana tvoj je cart tudi ko joka.
Leyla user posted image user posted image user posted image
Naši Lani pa po moje sigurno zobki grejo ven, ker je malo bolj sitkana in ima vsak dan bolj belo na dlesni. Juhu. To še bo veselo.
Saraya upam, da si ok.
Lahko noč. Se pišemo jutri.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2009
28.12.2008 21:38:58   
Lara Croft
Za klepetat ni nobene... kaj nej pa zdej počnem?user posted image user posted image Škatle sem končala... ma so lepe... user posted image

Moja pupi spi... Jao, kaka zaspanka je to...jaz jo moram vsako jutro ob osmih zbudit... pridna pupika moja....

Ma kolk si gloda rokice... prej je tudi prstke stegnila in skoraj bruhala... kr ji ponudiš prime in nese v usta... Imam občutek, da jo dlesni srbijo.... ma ne bi rada, da dobi zobke prezgodaj...

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2010
28.12.2008 22:18:21   
arabela*

Moja pupi spi... Jao, kaka zaspanka je to...jaz jo moram vsako jutro ob osmih zbudit... pridna pupika moja....

pridna pupauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2011
28.12.2008 22:18:57   
arabela*

Ma kolk si gloda rokice... prej je tudi prstke stegnila in skoraj bruhala... kr ji ponudiš prime in nese v usta... Imam občutek, da jo dlesni srbijo.... ma ne bi rada, da dobi zobke prezgodaj...

zakaj ne?

Neposredna povezava do sporočila: 2012
28.12.2008 22:19:11   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Bom vprašala sedaj na posvetovalnici 12.1.....,

mi tud mamo 12.1user posted image
So cepljeni?

naš bo takrat ja....

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2013
28.12.2008 22:20:14   
arabela*
našo user posted image pa zdaj ati fujtra po flaški,njemu lepo zaspiuser posted image .
Nek fajn film je potem,mogoče mi ga uspe pogledatuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2014
28.12.2008 22:21:17   
arabela*
kak si kaj user posted image ?

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2015
28.12.2008 22:26:36   
gold fish

Škatle sem končala... ma so lepe... user posted image  

.....daj kako slikico gor, da vidim kaj sploh delašuser posted image ...pa o kakih škatlah govorišuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2016
28.12.2008 22:26:55   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

pridna pupauser posted image

ma res je pridna.....user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2017
   RE: Septembrski sončki - drugič :)
28.12.2008 22:47:00   
arabela*
nobene niuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2018
29.12.2008 6:49:51   
pf
Dobro jutro punce. Danes sem bolj zgodna, me tak vse boli kot da bom menstruacijo dobila in ne morem spat več. Mala še spi, user posted image pa že dela. Danes sem pa z lahkoto prebrala, ker ste bile zaspanke včeraj zvečer. Se pišemo kasneje.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2019
29.12.2008 8:20:23   
ključek
Danes pa praznuje................

user posted image  Tomaž.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2020
29.12.2008 8:20:40   
ključek

user posted image                           user posted image   

user posted image  TEŽKO PRIČAKOVANI SEPTEMBRČKI 2008 user posted image

user posted image     

user posted image

user posted image   mokatela          - R 2.8.,user posted image user posted image Minea(41,5 cm, 1.520 g) in Manja(43 cm, 1.600 g) 
user posted image   gold fish            - R 17.8.,user posted image Jaka (49 cm, 3.030 g)
user posted image  emi                   - R 18.8., user posted image  Ines (48 cm, 2.880 g)
user posted image  *zoe*              - R 23.8., user posted image  Marko (47 cm, 2.500 g)

user posted image

user posted image   pf                      R 26.8., user posted image  Lana (53 cm, 3.550 g)
user posted image  Saraya              - R 27.8., user posted image  Marisa (49,5 cm, 3.410 g)
user posted image   tasha23           - R 30.8., user posted image  Gabriel (52 cm, 3.690 g)
user posted image   srki                   -R 31.8., user posted image  Nik
user posted image  timica                - R 2.9., user posted image
user posted image  Optimizem       - R 2.9., user posted image  Kaja (52 cm, 3.240 g)
user posted image   *bubi*               - R 4.9., user posted image  *bubika* 
user posted image   anckabancka   
 -R 4.9., user posted image  Jakob (51 cm, 3.680 g)

user posted image  Me to you         - R 4.9., user posted image Lana Neja (54 cm, 4.120 g)
user posted image   talytha               -R user posted image , Neža   

user posted image  Lea2007           -R 6.9., user posted image   Patrik (51 cm, 3.510 g)
user posted image  KAHLO             
  -R 7.9., user posted image  Ronja (54 cm, 3.850 g)
user posted image  petrax               - R 7.9., user posted image  Kristjan (52 cm, 3.600 g)
user posted image   nynna               -R 8.9., user posted image   Kaja (49 cm, 3.310 g)  
user posted image   račkapk            -R 8.9., user posted image  Marija (50 cm, 2.900 g)
user posted image  SashaB            - R 9.9., user posted image   Nik ( 52 cm, 3.245 g) 
user posted image    gloria                - R 9.9., user posted image  Nik (52 cm, 4.200 g)
user posted image  anchy82          -R 10.9., user posted image  Vita (54 cm, 3.520 g)
user posted image  maruškaš         - R 10.9., user posted image  Enej (54 cm, 3.860 g) 
user posted image  lana17              - R 10.9., user posted image  Jon (52 cm, 3.180 g)
user posted image   miko                   -R 10.9., user posted image  Tim (51 cm, 3.390 g)
user posted image   nosek5              -R 11.9., user posted image   Klara (53 cm, 3.840 g)
user posted image  meta21            - R 13.9., user posted image   Lovro (52 cm, 3.920 g) 
user posted image   Tejchy              - R 13.9., user posted image   Nik (51 cm, 3.470 g)
user posted image   simat                  - R 14,9.,user posted image , Nina ( 51 cm, 3.200 g)
user posted image  alysa                - R 14.9., user posted image Anže (52 cm, 3.370 g)
user posted image  najina pikica*   -R 15.9., user posted image Lana (50 cm, 3.350 g)
user posted image   AinB                  - R 18.9., user posted image Tarik (52 cm, 3.430 g)
user posted image  bark                 -R 18.9., user posted image   Tit (50 cm, 3.080 g)
user posted image   nelly2629          - R 18.9., user posted image Niko (52 cm, 3.390 g)
user posted image   taja1235         - R 18.9.,  user posted image  Ingrid (51 cm, 2.940 g)
user posted image   Tia                      - R 18.9., user posted image Maj (52 cm, 3.590 g)
user posted image   leda                -R 18.9., user posted image , Ela (50 cm, 3.010 g) 
user posted image  nosecka08       - R 19.9., user posted image Ana (51 cm, 3.470 g)
user posted image   morango          -R 19.9., user posted image  Lena (54 cm, 3.650g)
user posted image  Lara Croft        -R 19.9., user posted image , Lara (51 cm, 3.440 g)

user posted image   coko              - R 21.9., user posted image user posted image , Ela (50 cm, 2.970 g) 
user posted image  Bambi D           -R 21.9., user posted image  Laura 
 user posted image   onina                - R 23.9., user posted image , Matic (51 cm, 3.510 g)

user posted image  tinka                - R 23.9., user posted image , Aljaž (52 cm, 3.400 g)

user posted image

user posted image  Marsy                -R 27.9., user posted image , Kaja ( 56 cm, 3.630 g)
user posted image   virtualna          -R 28.9., user posted image Leyla (52 cm, 4.310 g)
user posted image  amor real         -R 29.9, user posted image  Tomaž (56 cm, 4.090 g)
user posted image  petra1978        -R 2.10.,user posted image  Gal (51 cm, 3.510 g) 
user posted image   lana luna           -R 4.10.,user posted image  Sara (52 cm, 3.470 g)

user posted image

C.septemberka
user posted image user posted image
Varci user posted image user posted image  

copka user posted image user posted image  
B.septemberka user posted image  user posted image
Sunny24user posted image user posted image  

*nana*user posted image user posted image  
uršula83user posted image user posted image  
babywishuser posted image user posted image user posted image  

*dotika* user posted image user posted image
pikica36user posted image user posted image  

maybebaby user posted image user posted image                               

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2021
29.12.2008 8:23:06   
ključek
pa seveda dobro jutro želim................

user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2022
29.12.2008 8:25:32   
ključek
mislim, da bo še zadnje decemberske dni tukaj gor bolj zatišje...........edina dobra stran tega je, da uspem vse prebrati.........user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2023
29.12.2008 9:08:37   
petra1978
Dobro jutro.

Danes imam pa malo časa za RR. user posted image  še spi, je prišel iz nočne, Gal pa tudi že spet spi. Zadnje čase mi nekako ne rata, da bi kaj napisala. Saj preberem še kaj, pa tudi ne vse, potem pa že Gal kliče. Zvečer, ko pa Gal zaspi, se mi pa tudi ne da več na net, se grem raje k user posted image  stisnit.

Jaz mu še dajem te vetrovne kapljice, samo ne za krče, ker jih več nima, ampak včasih preden zaspi. Ko je že zelo utrujen, težko zaspi in ful joka. Pa takrat nič ne pomaga. Dude noče, razen če dam gor eno to kapljico, pol pa jo zgrabi in zaspi. Se mi pa tako smili včasih. Tako joka, pa take debele solze mu tečejo. Božček moj mali.

Čaj pa jaz našemu dajem, samo ga noče preveč. Ko pa mu je, ga pa lepo pije po flaški. Kateri čaj pa daete svojim user posted image ? Jaz sem prvo dajala Hippov komarčkov čaj, potem pa sem bila kregana od pediatrinje, da je v teh instant čajih največja "svinjarija" noter in je rekla, naj mu raje skuham kamilice ali pa dam te čaje na filter vrečke. No, kamilic noče (pa sem kupila bio kamilice, da bi le zdravo pil), tega otroškega na vrečke pa malo pije.

Si mogoče katera shranjuje mleko? Meni ga ostane približno 20 ml na obrok in sem si ga začela črpat in zmrzovat. Bomo imeli kasneje za kašice. 

Pa je le prišel - najin sonček Gal :)

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2024
29.12.2008 9:12:54   
pf
Tomaž čestitke. user posted image  user posted image  user posted image
Petra lepo, da si črpaš in shranjuješ. Meni se ne da več, pa bi še bilo kaj viška sigurno.
Drugače bo pa mrzlo danes. Bo treba user posted image fajn obleči, ko grema ven. Danes bo pa po mojem kar cel dan minus.

(odgovor članu petra1978)
Neposredna povezava do sporočila: 2025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.