Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 29.12.2008 17:57:58
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: tia Naj mojega sinčka Maj-a pohvalim se malce považiva danes sva dobila prvi zobek,hitro a ne?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 29.12.2008 17:59:25
|
|
|
|
ključek
|
še jutri, potem pa že novo leto...................kako hitro je minilo tole 2008.............lani ob tem času sem nestrpno čakala na , in potiho upala, da bomo delali test.....................
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 29.12.2008 18:01:55
|
|
|
|
arabela*
|
naša pa tud že sto let ni bla na sprehodu. V sredo je sonce kao napovedano,pa bomo šle malo šetat. Zdaj pa je zadremala,Aneja se igra,jaz pa malo pospravljam. Moj pa gre jutri delat,bomo spet same babe. Včeraj me je tašča vprašala,kaj bomo kuhali na silvestrovo A se je kaj posebnega al kako??Za mene je to dan,kot vsi ostali
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 29.12.2008 18:01:59
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft .... ima stalno moker slinček naša je pa alergična na slinček. si ga prav vleče dol. ji ga čisto na rahlo zavežem, ker je močna in prou ornk zagrabi za slinček.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 29.12.2008 18:03:55
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you še jutri, potem pa že novo leto...................kako hitro je minilo tole 2008.............lani ob tem času sem nestrpno čakala na , in potiho upala, da bomo delali test..................... meni se pa ko tako pomislim,ne zdi da je šlo tako hitro naokoli.Kolk vsega se je dogajalo. Test pa sem naredla jaz na 31.12,pol pa direkt na fešto. Še napit se ga nisem smela od sreče
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 29.12.2008 18:04:01
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Včeraj me je tašča vprašala,kaj bomo kuhali na silvestrovo A se je kaj posebnega al kako??Za mene je to dan,kot vsi ostali mah, eni delajo ful fensi šmensi večerje pa to. jaz sem se odločila, da bova letos imela narezek (pršut, šunka v kosu), 4 vrste sira, francoska solata, kruh, in pecivo-ledeni srčki. nič kej posebnega.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 29.12.2008 18:05:10
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft .... ima stalno moker slinček naša je pa alergična na slinček. si ga prav vleče dol. ji ga čisto na rahlo zavežem, ker je močna in prou ornk zagrabi za slinček. jaz sem slinčke za zvezat vse v koš zmetala.ma naša bi znorela.Sem vse nabavla z ježki in to tiste tavelike slinčke.So res super
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 29.12.2008 18:06:05
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Test pa sem naredla jaz na 31.12,pol pa direkt na fešto. jaz tudi 31.12.. ker prvič sem prehitevala in ga naredila okrog 28.12., pa je bil negativen. ampak M pa še ni bilo, je pa že kar nekaj časa zamujala. zato sem potem 31.12. naredila ponovno test, pa 2.1. prav tako.................. čeprav je že 31.12. pokazal plusek..................
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 29.12.2008 18:06:44
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you mah, eni delajo ful fensi šmensi večerje pa to. jaz sem se odločila, da bova letos imela narezek (pršut, šunka v kosu), 4 vrste sira, francoska solata, kruh, in pecivo-ledeni srčki. nič kej posebnega. ja,saj ne rečem,če praznuješ ok.Če pa ti je dan,kot vsak, grejo spat potem pa tak brezveze.
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 29.12.2008 18:07:30
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya jaz sem slinčke za zvezat vse v koš zmetala.ma naša bi znorela.Sem vse nabavla z ježki in to tiste tavelike slinčke.So res super zadnjič sem enega kupila v H & M. mislm, kok micen slinček.............. ..........ni šans, da bi ln to lahko imela gor............kje pa si kupila te tavelike???
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 29.12.2008 18:08:31
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Me to you mah, eni delajo ful fensi šmensi večerje pa to. jaz sem se odločila, da bova letos imela narezek (pršut, šunka v kosu), 4 vrste sira, francoska solata, kruh, in pecivo-ledeni srčki. nič kej posebnega. ja,saj ne rečem,če praznuješ ok.Če pa ti je dan,kot vsak, grejo spat potem pa tak brezveze. a vidva ne bosta nič praznovala, bosta šla kar normalno spati??
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 29.12.2008 18:09:04
|
|
|
|
arabela*
|
joj,kak mi grejo na jetra,ti ko pokajo zunaj.Pa cel ljubi dan že neke petarde al kaj pokajo.
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 29.12.2008 18:10:26
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya joj,kak mi grejo na jetra,ti ko pokajo zunaj.Pa cel ljubi dan že neke petarde al kaj pokajo. pri nas isto. pa smo kao na vasi doma, pa boh pomagi, kot sredi največje evropske prestolnice. kaj bo šele 31????????? me kr skrbi zaradi ln.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 29.12.2008 18:10:45
|
|
|
|
Olivija*
|
Ima mogoče katera viška eno dm-ovo nalepko? Meni manjka ravno še ena...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 29.12.2008 18:11:14
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you zadnjič sem enega kupila v H & M. mislm, kok micen slinček.............. ..........ni šans, da bi ln to lahko imela gor............kje pa si kupila te tavelike??? v Šparu imajo potri pakirane,pa v Müllerju imajo tud.Res so super,taki večji in tak fajn mehki.
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 29.12.2008 18:12:14
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Me to you mah, eni delajo ful fensi šmensi večerje pa to. jaz sem se odločila, da bova letos imela narezek (pršut, šunka v kosu), 4 vrste sira, francoska solata, kruh, in pecivo-ledeni srčki. nič kej posebnega. ja,saj ne rečem,če praznuješ ok.Če pa ti je dan,kot vsak, grejo spat potem pa tak brezveze. a vidva ne kaj naj praznujem??
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 29.12.2008 18:14:06
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you pri nas isto. pa smo kao na vasi doma, pa boh pomagi, kot sredi največje evropske prestolnice. kaj bo šele 31????????? me kr skrbi zaradi ln. nam so predlani v hausturu metali petarde. letos bom kar policijo klicala,če bo kriza
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 29.12.2008 18:14:12
|
|
|
|
ključek
|
no praznuješ............malo narobe sem napisala............ali ne počakata do polnoči?? tko sem mislila!!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 29.12.2008 18:15:25
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Me to you pri nas isto. pa smo kao na vasi doma, pa boh pomagi, kot sredi največje evropske prestolnice. kaj bo šele 31????????? me kr skrbi zaradi ln. nam so predlani v hausturu metali petarde. letos bom kar policijo klicala,če bo kriza petrade so letos tako ali tako zakonsko prepovedane.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 29.12.2008 18:18:10
|
|
|
|
leda
|
Ima mogoče katera viška eno dm-ovo nalepko? Meni manjka ravno še ena... mam. celo dve.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 29.12.2008 18:19:49
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you no praznuješ............malo narobe sem napisala............ali ne počakata do polnoči?? tko sem mislila!! ja to itak,saj pred eno,pol drugo tak nikoli ne grem spat. Čist isto bo,pit itak ne smem,drugače bi še kaj nazdravla ,moj bo avtka šraufal,jaz pa lenarla zraven
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 29.12.2008 18:21:06
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: leda Ima mogoče katera viška eno dm-ovo nalepko? Meni manjka ravno še ena... mam. celo dve. ne,mam pa šparove. ,še rabiš?
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 29.12.2008 18:22:34
|
|
|
|
ključek
|
kaj je blo včeraj.............. .............gremo na obisk. in imajo majhne . in otrok hodi sem in tja z fiziološko raztopino v roki, odprto. in kar naenkrat odpre usta, nagne flaško in celo fiziološko spije. njegova mami pa nič.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 29.12.2008 18:23:22
|
|
|
|
ključek
|
ma, jz bom živčnga fasala. še na enem prstu se mi zanohtnica dela..................... pa še te nisem pozdravila.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 29.12.2008 18:24:25
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: nosecka08 Ima mogoče katera viška eno dm-ovo nalepko? Meni manjka ravno še ena... Veš, da imaš čas samo do 31., da jih unovčiŠ? Pojdi v DM in ti bojo tisto eno sigurno dali.... Vsaj meni je tako rekla enkrat, ko sem kupla za 8€, točke pa mi ni hotla dat... NO, jaz nimam več niti ene, sem jih vse pošenkala...
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.