Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 29.12.2008 21:21:49
|
|
|
|
gloria
|
Gloria, kaj ti je P rekla, na dopustu. ...čim večkrat nosek pucat,držati ga na toplem,ponudit mu večkrat pit...ker je imel včeri temp.37.4 sem ga še vprašala če je nevaren pa je povedal da do 37.8 ni....pol mi je še povedal da ima polno čakalnico bolanih otrok in da je fajn da sem prej poklicala....tak da ga spremljam in merim temp.in mu je pala HB....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 29.12.2008 21:59:49
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria TOMAŽ
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 29.12.2008 22:04:19
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft jaz bom pa verjetn nehala čvekat z vami........ Ah dej nehi... kaj pa pišeš takega? Veš kok ljudi mene pozna... tudi linke so že obešali na druge forume.... ma dokler ne lažem in kradem, ne ni prow nič sram.... tako se govori
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 29.12.2008 22:15:39
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tia Naj mojega sinčka Maj-a pohvalim se malce považiva danes sva dobila prvi zobek,hitro a ne?
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 29.12.2008 22:16:51
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya kak si kaj ? komsi komsa
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 29.12.2008 22:17:16
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you Danes pa praznuje................ Tomaž.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 29.12.2008 22:19:14
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: pf Jaz tudi dam naši na dudo malo vetrovnih. Sploh ko je utrujena in zaspana ji paše. naša isto................. še en....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 29.12.2008 22:22:47
|
|
|
|
Lara Croft
|
e pa tak smeško, je začel čist drugačne zvoke spuščat... mu pravi, da se oglaša kot mucka Lara je prej držala joško v ustih, me gledala in gledala in govorila... kaj kaj kaj... dedi dedi
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 29.12.2008 22:23:18
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft piha, tko da deluje potem, kot da je minus 10.... brrrrrr..... Zato, v takem sploh ne hodim ven... Lari bi blo že ok, verjetno.... ma mene pa zebe ku psa... brrrrrrrrrrrrrrrrrrr jaz tud zdaj ne hodim ven...rajši večkrat prezračim, pa malega pol po stanovanju vozičkam
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 29.12.2008 22:25:53
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Ma sem bolj to mislila.... jaz nič ne pečem in kake hrane na veliko pripravljam... v bistvu, kot vsak dan... nikogar ne vabimo in tudi k nobenmu ne gremo.... ...jaz sem samo potico spekla, drugač se pa pridružujem temu mnenju
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 29.12.2008 22:27:18
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you so vaši doma ali še delajo?? delajo ...tud 31. ..sicer skrajšano ali ipak, pa pol spet 3.1
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 29.12.2008 22:27:39
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish jaz tud zdaj ne hodim ven...rajši večkrat prezračim, pa malega pol po stanovanju vozičkam
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 29.12.2008 22:28:17
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish delajo ...tud 31. ..sicer skrajšano ali ipak, pa pol spet 3.1 saj prav,naj delajo dedci
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 29.12.2008 22:28:58
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Lara je prej držala joško v ustih, me gledala in gledala in govorila... kaj kaj kaj... dedi dedi
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 29.12.2008 22:30:18
|
|
|
|
arabela*
|
ups se je zbudila
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 29.12.2008 22:34:28
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ups se je zbudila Moja tudi... že pred eno uro... je premaal kupčke podrla, pa predolgo sem jo na boku pustila in ji je ful gor začelo prihajat... ma zdej jo nesem nazaj pančat....
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 29.12.2008 22:39:51
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Ma kaj fešte si že dobila? Ma kaj ne pravijo, da ne dobiš, dokler dojiš? ...jaz sem jo pri prvem tud tam 2 al 3 mesec dobila....pa sem ga polno dojila...mlekec je pa tud bil še pri 13 mesecih, pa še bi bil, če ne bi pikec sam nehal dudlat...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 29.12.2008 22:42:38
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you ..... si ga prav vleče dol. ji ga čisto na rahlo zavežem, ker je močna in prou ornk zagrabi za slinček. naš tud ful vleče....pa m ga tud rajši bolj na rahlo zavežem, da se ne zadrgne kje sam....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 29.12.2008 22:43:28
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Me to you še jutri, potem pa že novo leto...................kako hitro je minilo tole 2008.............lani ob tem času sem nestrpno čakala na , in potiho upala, da bomo delali test..................... meni se pa ko tako pomislim,ne zdi da je šlo tako hitro naokoli.Kolk vsega se je dogajalo. Test pa sem naredla jaz na 31.12,pol pa direkt na fešto. Še napit se ga nisem smela od sreče jaz sem ga pa delala 3.1., pa pol sem šla 10.1 na krvnega v Lj, da so potrdili...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 29.12.2008 22:45:25
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Včeraj me je tašča vprašala,kaj bomo kuhali na silvestrovo A se je kaj posebnega al kako??Za mene je to dan,kot vsi ostali mah, eni delajo ful fensi šmensi večerje pa to. jaz sem se odločila, da bova letos imela narezek (pršut, šunka v kosu), 4 vrste sira, francoska solata, kruh, in pecivo-ledeni srčki. nič kej posebnega. .....mi si pa ponavadi, če smo doma fondi čmradimo....pa ne zaradi fensi šmensi , ampak zato, da se pikecu nekaj dogaja, pa zgleda bomo letos tud malo packali
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 29.12.2008 22:46:24
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Sem vse nabavla z ježki in to tiste tavelike slinčke.So res super .....sploh nisem vedela, da obstajajo ..... Kje se jih pa dobi?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 29.12.2008 22:48:30
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: Saraya joj,kak mi grejo na jetra,ti ko pokajo zunaj.Pa cel ljubi dan že neke petarde al kaj pokajo. pri nas isto. pa smo kao na vasi doma, pa boh pomagi, kot sredi največje evropske prestolnice. kaj bo šele 31????????? me kr skrbi zaradi ln. pri nas pa hvalabogu samo rakete..... ko smo pa bli v mestu...v centru ...psičko smo v kopalnico peljali, zaprli vrata, ker jo je skoraj kap od pokanja...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 29.12.2008 22:50:10
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: leda Ima mogoče katera viška eno dm-ovo nalepko? Meni manjka ravno še ena... mam. celo dve. ne,mam pa šparove. ,še rabiš? ...če mi jih croftova pošlje, pol mislim, da bo dovolj.....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 29.12.2008 22:51:24
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you ma, jz bom živčnga fasala. še na enem prstu se mi zanohtnica dela..................... pa še te nisem pozdravila. ...... meni isto....se mi tud že meša....in to ne na palcu, ampak onem zraven ...če ne bo januarja boljše grem pod nož
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 29.12.2008 22:54:36
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Gloria in Fisšica - a ste ok? rastete? Zdravi? imejte se lepo v teh prazničnih dneh. sonček33 - enako ...... uživaj zadnji praznični čas brez ...v kratkem se bo marsikaj spremenilo... ...sem pogledala tvoj ticker...... jaz sem čez 1 teden že imela svojega ..... Ti še pa kar malo počakaj..... ... no detece še naj bo malo na toplem pri mamici.......
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.