|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :)
29.12.2008 21:21:49   
gloria
Gloria, kaj ti je P rekla, na dopustu.

...čim večkrat nosek pucat,držati ga na toplem,ponudit mu večkrat pit...ker je imel včeri temp.37.4 sem ga še vprašala če je nevaren pa je povedal da do 37.8 ni....pol mi je še povedal da ima polno čakalnico bolanih otrok in da je fajn da sem prej poklicala....tak da ga spremljam in merim temp.in mu je pala HB....

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 2151
29.12.2008 21:59:49   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: gloria

TOMAŽ user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2152
29.12.2008 22:04:19   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

jaz bom pa verjetn nehala čvekat z vami........

Ah dej nehi... kaj pa pišeš takega? Veš kok ljudi mene pozna... tudi linke so že obešali na druge forume.... ma dokler ne lažem in kradem, ne ni prow nič sram.... user posted image

tako se govoriuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 2153
   RE: Septembrski sončki - drugič :)
29.12.2008 22:15:39   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: tia

Naj mojega sinčka Maj-a pohvalim se malce považiva danes sva dobila prvi zobek,hitro a ne?

(odgovor članu tia)
Neposredna povezava do sporočila: 2154
29.12.2008 22:16:51   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

kak si kaj user posted image ?

komsi komsauser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2155
29.12.2008 22:17:16   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

Danes pa praznuje................

user posted image  Tomaž.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2156
29.12.2008 22:19:14   
gold fish

IZVIRNO SPOROČILO: pf

Jaz tudi dam naši na dudo malo vetrovnih. Sploh ko je utrujena in zaspana ji paše.

naša isto.................user posted image

še en....user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2157
29.12.2008 22:22:47   
Lara Croft
e pa tak smeško, je začel čist drugačne zvoke spuščat... mu pravi, da se oglaša kot mucka

Lara je prej držala joško v ustih, me gledala in gledala in govorila... kaj kaj kaj... dedi dediuser posted image user posted image

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 2158
29.12.2008 22:23:18   
gold fish

piha, tko da deluje potem, kot da je minus 10.... brrrrrr..... Zato, v takem sploh ne hodim ven... Lari bi blo že ok, verjetno.... ma mene pa zebe ku psa... brrrrrrrrrrrrrrrrrrr

jaz tud zdaj ne hodim ven...rajši večkrat prezračim, pa malega pol po stanovanju vozičkamuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2159
29.12.2008 22:25:53   
gold fish

Ma sem bolj to mislila.... jaz nič ne pečem in kake hrane na veliko pripravljam... v bistvu, kot vsak dan... nikogar ne vabimo in tudi k nobenmu ne gremo.... user posted image

user posted image

...jaz sem samo potico spekla, drugač se pa pridružujem temu mnenjuuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2160
29.12.2008 22:27:18   
gold fish

so vaši user posted image  doma ali še delajo??

delajo ...tud 31.user posted image ..sicer skrajšano ali ipak, pa pol spet 3.1user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2161
29.12.2008 22:27:39   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

jaz tud zdaj ne hodim ven...rajši večkrat prezračim, pa malega pol po stanovanju vozičkamuser posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 2162
29.12.2008 22:28:17   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

delajo ...tud 31.user posted image ..sicer skrajšano ali ipak, pa pol spet 3.1user posted image

saj prav,naj delajo dedciuser posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 2163
29.12.2008 22:28:58   
arabela*

Lara je prej držala joško v ustih, me gledala in gledala in govorila... kaj kaj kaj... dedi dediuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2164
29.12.2008 22:30:18   
arabela*
upsuser posted image se je zbudilauser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2165
29.12.2008 22:34:28   
Lara Croft

upsuser posted image se je zbudilauser posted image

Moja tudi... že pred eno uro... je premaal kupčke podrla, pa predolgo sem jo na boku pustila in ji je ful gor začelo prihajat... ma zdej jo nesem nazaj pančat.... user posted image

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2166
29.12.2008 22:39:51   
gold fish

Ma kaj fešte si že dobila? Ma kaj ne pravijo, da ne dobiš, dokler dojiš? user posted image

...jaz sem jo pri prvem tud tam 2 al 3 mesec dobila....pa sem ga polno dojila...mlekec je pa tud bil še pri 13 mesecih, pa še bi bil, če ne bi pikec sam nehal dudlat...

Neposredna povezava do sporočila: 2167
29.12.2008 22:42:38   
gold fish

..... si ga prav vleče dol.user posted image
ji ga čisto na rahlo zavežem, ker je močna in prou ornk zagrabi za slinček.

naš tud ful vleče....pa m ga tud rajši bolj na rahlo zavežem, da se ne zadrgne kje sam....

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2168
29.12.2008 22:43:28   
gold fish

še jutri, potem pa že novo leto...................kako hitro je minilo tole 2008.............lani ob tem času sem nestrpno čakala na user posted image , in potiho upala, da bomo delali test.....................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

meni se pa ko tako pomislim,ne zdi da je šlo tako hitro naokoli.Kolk vsega se je dogajalo.
Test pa sem naredla jaz na 31.12,pol pa direkt na fešto.
Še napit se ga nisem smela od srečeuser posted image

jaz sem ga pa delala 3.1., pa pol sem šla 10.1 na krvnega v Lj, da so potrdili...

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2169
29.12.2008 22:45:25   
gold fish

Včeraj me je tašča vprašala,kaj bomo kuhali na silvestrovouser posted image
A se je kaj posebnega al kako??Za mene je to dan,kot vsi ostaliuser posted image

mah, eni delajo ful fensi šmensi večerje pa to. jaz sem se odločila, da bova letos imela narezek (pršut, šunka v kosu), 4 vrste sira, francoska solata, kruh, in pecivo-ledeni srčki. nič kej posebnega.

.....mi si pa ponavadi, če smo doma fondi čmradimo....pa ne zaradi fensi šmensiuser posted image , ampak zato, da se pikecu nekaj dogaja, pa zgleda bomo letos tud malo packaliuser posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2170
29.12.2008 22:46:24   
gold fish

Sem vse nabavla z ježki in to tiste tavelike slinčke.So res superuser posted image

.....sploh nisem vedela, da obstajajouser posted image ..... Kje se jih pa dobi?

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2171
29.12.2008 22:48:30   
gold fish

joj,kak mi grejo na jetra,ti ko pokajo zunaj.Pa cel ljubi dan že neke petarde al kaj pokajo.user posted image

pri nas isto. pa smo kao na vasi doma, pa boh pomagi, kot sredi največje evropske prestolnice. kaj bo šele 31?????????user posted image user posted image user posted image user posted image  me kr skrbi zaradi ln.

pri nas pa hvalabogu samo rakete..... ko smo pa bli v mestu...v centruuser posted image ...psičko smo v kopalnico peljali, zaprli vrata, ker jo je skoraj kap od pokanja...

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2172
29.12.2008 22:50:10   
gold fish

IZVIRNO SPOROČILO: leda

Ima mogoče katera viška eno dm-ovo nalepko? Meni manjka ravno še ena...

mam. celo dve.

ne,mam pa šparove.user posted image ,še rabiš?

...če mi jih croftova pošlje, pol mislim, da bo dovolj.....user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2173
29.12.2008 22:51:24   
gold fish

ma, jz bom živčnga fasala. še na enem prstu se mi zanohtnica dela.....................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa še te nisem pozdravila.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

...... meni isto....se mi tud že meša....in to ne na palcu, ampak onem zravenuser posted image ...če ne bo januarja boljše grem pod nožuser posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2174
29.12.2008 22:54:36   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Gloria in Fisšica - a ste ok? rastete? Zdravi? imejte se lepo v teh prazničnih dneh.

sonček33 - enako ...... uživaj zadnji  praznični čas brez user posted image ...v kratkem se bo marsikaj spremenilo...

...sem pogledala tvoj ticker...... jaz sem čez 1 teden že imela svojega user posted image .....  Ti še pa kar malo počakaj.....

...   no detece še naj bo malo na toplem pri mamici.......user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.