|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009 - 4.del...
28.12.2008 22:10:50   
Katjusa
jst se popadkov sploh ne spomnim je šlo prehitrouser posted image user posted image user posted image user posted image in si ne znam predstavljat Ajvy kak je to zgledalo dan in pol sam verjamem da si bla že pošteno utrujena pol....

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3076
28.12.2008 22:11:24   
claud
ajvy-user posted image user posted image user posted image user posted image jah...po eni strani ja, po drugi pa neuser posted image mene stiska ker ne vem kako je , ene pa ker vejo kako je-tko da se zglihamouser posted image

katjusa- user posted image user posted image joj sj to...jst upam da se mi sami popadki začnejo pa da bo šlo gladko.....umetni baje ful bolj bolijo....pa še tko upam da bo vsaj kakšen dan pred rokom...ker pomoje živčnga fašem če bo šlo čez pa da bom mogla čakat...user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3077
28.12.2008 22:11:35   
brkn83
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

IZVIRNO SPOROČILO: brkn83

kolumbo - no super večerjo sta imela. Pa tudi dan ste lepo preživeli. Jutri pa le pridno nakupuj v Celovcu.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Potem pa le poročaj kaj si kej kupla.

itak da bo pol Celovca domov prnesla user posted image user posted image

Ja to bo zagotovo, sej se ne bo mogla upretiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pol bo mogla pa revca še po novo omaro user posted image

Eh sej s tem se je pa že itak sprijaznila, da bo pač morala po praznikih obiskati mizarja, da ji naredi eno omaro po meri. Sam vprašanje, če bo tudi v njo vse spravla.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3078
28.12.2008 22:13:14   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

jst se popadkov sploh ne spomnim je šlo prehitrouser posted image user posted image user posted image user posted image in si ne znam predstavljat Ajvy kak je to zgledalo dan in pol sam verjamem da si bla že pošteno utrujena pol....

mah ja....sam zanimiv,..nisem bla nič lačna....po rojstvu sem bila pa polna energije...ko sem tam v porodni gledla pikico.....
pa še pol v sobi..nisem skoraj celo noč spala, ker sem gledala v pojsteljico....kar nisem mogla verjet, da je nekaj tako lepega in majhnega prišlo v moje življenje.....novo življenje.....ah ja....si me čist tja odpeljalauser posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3079
28.12.2008 22:14:20   
Ajvy

kolumbo - no super večerjo sta imela. Pa tudi dan ste lepo preživeli. Jutri pa le pridno nakupuj v Celovcu.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Potem pa le poročaj kaj si kej kupla.

itak da bo pol Celovca domov prnesla user posted image user posted image

Ja to bo zagotovo, sej se ne bo mogla upretiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pol bo mogla pa revca še po novo omaro user posted image

Eh sej s tem se je pa že itak sprijaznila, da bo pač morala po praznikih obiskati mizarja, da ji naredi eno omaro po meri. Sam vprašanje, če bo tudi v njo vse spravla.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tista bo toliko velika,da bo ugotovila ,da ima premalo cunjicuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 3080
28.12.2008 22:15:25   
brkn83
js pa se zaenkrat še nič ne obremenjujem s porodom. kako bo pač bo, sam upam, da bo šlo vse po naravni poti brez zapletov.

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 3081
28.12.2008 22:16:03   
Ajvy
punce moje drage....lepo je bilo dokler je trajal
user posted image user posted image

moram it spat....da bom lahko jutri vstala......

Claud...vse bomo rodile.....kako...bomo pa še vidli user posted image user posted image user posted image
AMpak vera v hitr in lahek porod je neomajna za nas februarske trebuškarce....user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3082
28.12.2008 22:16:19   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: claud

ajvy-user posted image user posted image user posted image user posted image jah...po eni strani ja, po drugi pa neuser posted image mene stiska ker ne vem kako je , ene pa ker vejo kako je-tko da se zglihamouser posted image

katjusa- user posted image user posted image joj sj to...jst upam da se mi sami popadki začnejo pa da bo šlo gladko.....umetni baje ful bolj bolijo....pa še tko upam da bo vsaj kakšen dan pred rokom...ker pomoje živčnga fašem če bo šlo čez pa da bom mogla čakat...user posted image

mene ni bolelo sme rodila brez protibolečisnkih in ni blo hudo no me je celo nosečnost bolelo vse tams podaj tak da sme se očitno fino razširlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ajvy res je čudovito videt svoje bitjece sam mene kuj k so me dal na oddelek sme prosla za kruh sme bla lačna k volk user posted image user posted image user posted image user posted image sem se pa tud jst počutla da bi lahko šla tud na triglav tolk energije sem melauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3083
28.12.2008 22:16:22   
claud
Ja no zdj pa spet grem k ne morm več sedet.

Lepo spite, pa se tud NAspite!

Nočkouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3084
28.12.2008 22:18:37   
Katjusa
lahko noč tiste k že greste jst bom še par minut pol pa tud grem.... čakam mojga da grema skupiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3085
28.12.2008 22:22:41   
brkn83
katjuša - si mi kr lušte naredila.user posted image user posted image user posted image user posted image   Res komaj čakam, da bom lahko videla user posted image , ter jo držala v rokah.

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3086
28.12.2008 22:23:51   
brkn83
grem js tudi pod tuš, pa še mal tv pogledat potem pa spat.

Lahko noč vam želim.

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 3087
28.12.2008 22:29:36   
Deja
cita- hvala za odgovor

brkn83 - hvala tudi tebi, no pol pa se vidimo v šoliuser posted image

timy - hvala za info...

aja - da se malo pohvalim... naše dete lahko pride. Sem med prazniki oprala in zlikala vse cotke, ko pridem iz P samo oblečem svežo posteljnino, ki čaka v omari in je to to... Sem full vesela da mi je uspelo to vse že letos narediti. mam namreč skoz neke ideje da me bo dete prehitelo....
Ja pa za božič sva z možem zložila posteljico - bom ob priliki poslikala sobico in slike prilimala...

zdaj pa lahko noč.... pa eno bolho za pomoč...user posted image

21.6.2008-najlepši dan mojega življenja-postala sem gospa!!!
22.1.2009-smo dočakali našega princa...

http://www.ringaraja.net/sn/personalpage_user.asp?show=3&memID=1108329586

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 3088
28.12.2008 22:32:05   
Čebel@
čer(in lahko noč vsem ki greste pančat)!
katjuša.......sploh ni panike za podlogo-ne sikeraj se......je itak 16e(se mi ne zdi tak denar)in jo bova kupilauser posted image user posted image user posted image
strah pred porodom.....mene vsake toliko prime ampak tista huda panika me še čakauser posted image user posted image user posted image
no drugo sem pa pozabila-imam pač sklerozouser posted image user posted image user posted image

midva sva šla pa v kino.........sva gledala božič na kvadrat-luškan film......za večerjo sva si pa naredila čokolino-sva bila ko 2 mejhna otrokauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zdej grem pa počas v posteljo-se mala tako neki čudno muva da me kar rebra bolijouser posted image pa še zgaga se je spet uglasila(user posted image )........no želim vam lepo in mirno nočko in se tipkamo jutri

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 3089
28.12.2008 22:32:25   
Katjusa
deja vi ste tud že bli pridni ni kejuser posted image user posted image user posted image user posted image

no mi tud sam še operemo stvari do konca in pol prekrižam roke noge in čakamuser posted image user posted image user posted image user posted image postlco oz. košaro bom pa postavla in oblekla ko pridem iz P oz moj jo bo že postavu po rojstvi jst bom pa pol preobleko gor dala k sem sama šivala in najbolje vem kako je treba zmontiratuser posted image user posted image user posted image user posted image

lahko noč vsem se ju3 tipkamo grem tud jst zdej počas.....

(odgovor članu Deja)
Neposredna povezava do sporočila: 3090
28.12.2008 22:42:33   
sunny24
A ste šle že vse spat? Ste mele pa res en pravi čveklani včer. user posted image  Mi smo meli pa obisk...

Ajvy, ja, dejansko tudi nosim vse cote, k jih mam...Predvsem za poleti je moja garderoba bolj pestra in sem sposobna se tudi po 2-3x na dan preoblečt za it ven...

Porod, ma mene me res ni nič strah, tko ku bo, bo. Upam pa, da bo čimbolj kratko!user posted image

claud, sam ta tvoja frendica je res ena pojava...user posted image

Ma itak sem vse pozabla zdej...Se opravičujem...user posted image

Te k greste pančat, vam želim lahko nočko in lepe sanje! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3091
29.12.2008 0:43:26   
tanci29
pupike lepo pančkejte...

nisem vas brala sem vam pa prišla zaželet lahko nočko....

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3092
29.12.2008 5:30:12   
Balonchy

user posted image       FEBRUARČKI 2009     user posted image

PDPIme (starost)(št.user posted image , št.user posted image )Spol-imePreglediPorod.
user posted image  1.2. rebeka84        (1,0)  user posted image - Uroš      16.1. LJ
user posted image   2.2. smokvica72    (3,0)   user posted image                 ?  LJ               
user posted image   2.2. TEDIGO (30)   (2,0)   user posted image - Eva (Tevž) 5.1.     
user posted image   3.2. mamutka        (3,2)   user posted image                 ?
user posted image   3.2. bara10           (2,0)   user posted image                 ?
user posted image   3.2. LaraS             (x,x)    user posted image                 ?
user posted image   5.2. Ajvy                (2,1)   user posted image                6.1.  LJ
user posted image   5.2. nina 166         (2,1)   user posted image                 ?
user posted image   5.2. Nusa30 (30)   (2,1)   user posted image                 ?
user posted image    5.2. petrap (24)    (1,0)    user posted image             14.1.  PO
user posted image  5.2. claud (22)        (1,0)   user posted image - Larissa  6.1.
user posted image   6.2. kk85               (2,1)   user posted image                 ?
user posted image   6.2. RAISA (35)      (2,1)   user posted image                    LJ
user posted image    7.2. witto (29)      (1,0)   user posted image                   ?  IZ 
user posted image   7.2. carmar            (2,1)   user posted image                 ?
user posted image  7.2. suzyto             (2,1)   user posted image - Lora       ?
user posted image   8.2. reckova (24)   (1,0)   user posted image                 6.1.   MB 
user posted image   8.2. timy (29)         (1,0)   user posted image - Eva      12.1.  CE
user posted image   8.2. Nea                 (4,2)  user posted image                   ?
user posted image   8.2. diamantina (23) (1,0)  user posted image - Ambrož  
8.1. MB
user posted image  8.2. Pupka (24)       (2,1)  user posted image                   5.1.  PT
user posted image  10.2. cati (28)         (3,0)   user posted image                  5.1.  MB
user posted image 10.2. kolumbo          (2,1)   user posted image                  14.1.
user posted image 10.2. Shuka              (3,0)  user posted image                   21.1. KR
user posted image 10.2. Katjusa (27)    (2,1)  user posted image                5.1./19.1. CE
user posted image  10.2. orto2 (28)      (1,0)  user posted image                     16.1.  LJ
user posted image  10.2. barbyka (32)  (3,1)  user posted image                       ?   LJ
user posted image  13.2. izidora            (5,2)  user posted image                       ?
user posted image  14.2. Kranjcanka     (x,x)  user posted image                       ?
user posted image  14.2. Maša29          (1,0)  user posted image                       ?   JES
user posted image  14.2. Kaška (33)     (1,0)  user posted image                       ?   CE
user posted image  15.2. micamuca       (1,0)  user posted image                       ?
user posted image  15.2. SALT (23)       (2,0)   user posted image                        CE 
user posted image  16.2. birdy               (2,1)  user posted image                    20.1.
user posted image  16.2. kayica24 (24) (1,0)  user posted image  - Marinela   5.1.   PT
user posted image  16.2. vesnozaver (27) (1,0)  user posted image - Aljaž       ?    MB
user posted image  16.2. mala* (23)     (1,0)  user posted image                    7.1. KR
user posted image  17.2. julija 30 (30)  (1,0)  user posted image                      ?    PT
user posted image  17.2. tanci29 (31)   (2,1)  user posted image                      6.1. 
user posted image  18.2. naia (25)        (1,0)  user posted image                       ?    LJ
user posted image  18.2. Želva             (2,1)   user posted image                     ?
user posted image  18.2. *Nelly* (27)   (1,0)  user posted image                     ?
user posted image  19.2. zorica (30)     (1,0)  user posted image                       ?  MB
user posted image  20.2. maja83 (24)   (2,1)  user posted image                      ?   SG
user posted image  20.2. mrka               (x,x)  user posted image                      ?
user posted image  20.2. macka27 (25) (1,0)  user posted image                     ?  KR/LJ
user posted image  20.2. brkn83 (25)     (1,0)  user posted image                  20.1. CE
user posted image  21.2. Cvetka13        (2,1)  user posted image                      ?
user posted image  21.2. Maksi1            (1,0)  user posted image                    5.1.
user posted image  21.2. Alter_ego        (2,1)  user posted image                      ? 
user posted image  22.2. Pikica5 (21)    (2,0)  user posted image user posted image - Tai,Mai/Tia  ?  MB
user posted image  22.2. glen (28)        (5,1)  user posted image - Val             7.1.  IZ
user posted image  22.2. bad girl (24)   (4,1)  user posted image                      ?
user posted image  22.2. Deja (25)        (1,0)  user posted image                  12.1. CE
user posted image  22.2. baki (32)          (2,1) user posted image  - Nik             7.1. SG
user posted image  23.2. antonia (32)   (3,0)  user posted image                      ?   PO
user posted image   23.2. majchy23 (23)(1,0)  user posted image - Hana     30.12.  LJ
user posted image  23.2. Anonimen       (x,x)  user posted image                    ?
user posted image   23.2 Zwer (28)       (1,0)  user posted image                   5.1.  LJ/PO
user posted image  23.2. bibi5                (2,1) user posted image                        ?
user posted image  24.2. sunny24 (27)  (2,0)  user posted image                     9.1.  PO
user posted image  24.2. Luca (29)        (1,0)   user posted image                      ?   LJ
user posted image  25.2. delfinkica         (x,x)   user posted image                      ?
user posted image  25.2. boma2 (31)     (2,1)   user posted image                      23.1.  LJ
user posted image  25.2. lilcha (28)        (1,0)   user posted image - Maša           27.1.  LJ
user posted image  26.2. piskot (33)      (2,1)   user posted image                          KR
user posted image  26.2. akvalina (27)   (3,1)  user posted image - Lea             5.1.  LJ
user posted image  26.2. BarbaraGS (28)(1,0)  user posted image - Elizabeta   13.1.  LJ
user posted image  26.2. Miša99 (34)     (3,2)   user posted image                         ?   LJ
user posted image  28.2. dita7                (x,x)   user posted image                        ?
user posted image  5.3. sazi (32)             (2,1)  user posted image                       7.1.  LJ

user posted image user posted image user posted image    VSEH TREBUŠČKARC = 74   user posted image user posted image user posted image

user posted image  = 21
user posted image  = 15
 user posted image  = 39

Z nami so pot začele:   
kalaxy, nicnic, anonimna, loveforever - junija pričakuje user posted image   user posted image user posted image , fortun, mariana, Rubin, Fargesia, Katyy26, lea88

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3093
29.12.2008 5:30:21   
Balonchy
ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE
DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE
TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3094
29.12.2008 5:34:58   
Balonchy
Jutro trebuščkarce...

user posted image

user posted image

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3095
29.12.2008 5:56:03   
baki
dobro jutro vsem.vceraj me ni bilo vec gor tk da bom dons povedla o porodu.zacelo se je okrog 24ure,ob 03ure sem imela popadke na 5 min, ob 05ure sem dobila zraven umetne pop. in potem sem rodila ob 9.11.zjutraj.pa upam, da bo vsaj tako kot prvic.mene zdaj ful boli medenica pa pravijo da potem gre hitrej.upam da je res.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3096
29.12.2008 7:25:44   
Balonchy
Zdej grem pa jaz še mal zadremat...

Najt, najt... user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 3097
29.12.2008 8:19:20   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy

Zdej grem pa jaz še mal zadremat...

Najt, najt... user posted image

da nisi ti mau zamenjala dneva za noč user posted image user posted image user posted image

nočko.....

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3098
29.12.2008 8:21:09   
Ajvy
tko...noč je bila čudna.....sem mogla sede spat, ker me je drugače trebušček bolel....uf...nikakor se nisem mogla naštimat...pol sem pa končno zaspala...mi je pa moj povšter premaknu in me prevalil na stranuser posted image user posted image  tak da spet vse jovo na novouser posted image user posted image  ah ja,....sej bo kmalu ura dvanajst , ko gremo na opoldanski počitek....sem že z eno nogo tamuser posted image

lep dan punce.....

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3099
29.12.2008 9:53:29   
Čebel@
user posted image

jutro!
a še vse spite?
jaz sem bila na sociali-sem oddala papirje tko da to imamo oštimanouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image šla sem še v lekarno po stvari za user posted image  tko da tudi tam sem zaključilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
bravo zameuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
zdej se bom pa spravlja na nutellouser posted image
baloncy....hvala za zajterkuser posted image
ajvy......veš da sem si kupila uno dolgo kačasto blazino za dojenje in z njo spem in mi je full lažje.....se boš pa na popoldanskem počitku spočilauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?