Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 28.12.2008 21:16:48
|
|
|
|
Ajvy
|
Cita...super za kosilo škoda ker nisem bila povabljena....tolk dobrot ,da se mi kar sline cedijo..... a kar imenčka sta izbirale..... Ja...tale pikica se pa res še nič ni javla.... Sunny....a si kej kontaktirala z njo??aha...sem prebrala da si..superca....zdej samo še počakamo na odgovor.... Witto...a je tvoj čist predramil tvojega sej prav...super za pojsteljico in voziček Birdy...bogica s temle likanjem...in pranjem.....naj se čimprej konča
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 28.12.2008 21:21:42
|
|
|
|
Ajvy
|
Brkn...itak da si bila pridna....bi me že skrbelo če ne bi bila Kako sem....bolj švoh..neki me če trebušček bolet...prav orenk me je zgleda nekam boksnu..pa me zdej kr mau bolečina drži...sej bo..ko bom šla počivat....bo vse bolje..... Tkole ko berem ,kolk si pridna....mi je fino...še jst mau energije dobim...jst jutri operem zadnji stroj...polikcam in za letos adijo pamet.....potem pa naprej naslednje leto KAtjuša...super za tako ogromno število cotk
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 28.12.2008 21:26:18
|
|
|
|
timy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Deja timy - glede materinske - a mogoče veš kje v celju jo izvajajo? Z njo začnem 6.1.09, pa nimam pojma kam moram it... hvala za pomoč Punce - vsem ostalim pa lep pozdrav. Ste ble tolk pridne čez praznike da vas vseh sploh ne morem pokomentirat.... V zdravstvenem domu, ginekološki oddelek, prva vrata levo.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 28.12.2008 21:33:02
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 28.12.2008 21:34:47
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 28.12.2008 21:40:19
|
|
|
|
brkn83
|
kolumbo - no super večerjo sta imela. Pa tudi dan ste lepo preživeli. Jutri pa le pridno nakupuj v Celovcu. . Potem pa le poročaj kaj si kej kupla.
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 28.12.2008 21:44:23
|
|
|
|
birdy
|
Kolumbo, ma kaj ne pokličeš če si na našmu koncu ? Se pa res vedno falimo
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 28.12.2008 21:44:32
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83 kolumbo - no super večerjo sta imela. Pa tudi dan ste lepo preživeli. Jutri pa le pridno nakupuj v Celovcu. . Potem pa le poročaj kaj si kej kupla. itak da bo pol Celovca domov prnesla
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 28.12.2008 21:52:41
|
|
|
|
claud
|
Evo mene spet malo na javljanju...res pridem sam še na čekiranje in kratko javljanje.... resne morm več sedet.... Pa eno vprašanje mam....A mogoče kateri od vas poka mislm da sramna kost al pa neki v tistem delu? Ker men se to redno dogaja...boli k svina in hodm k ena raca Ajvy- ma ja res ne vem kaj ji je s temi cunami....sm mela prou more dons ponoč...sm sanjala da mi je odgovorila na klic in ko sm jo vprašala kje so moje cunce je rekla da se ji ful bolj dopadejo pa da mi je zato dala druge in pol sm se ob 5h zbudila in nism mogla več zaspat.... Ma sj zdj mam cunc dost, sam mi je ful hudo za tiste k so res huuuude pa čist še nove.... Drugač pa upam da res vsaj še 2 tedna ne bom šla no....čeprav ma moj željo da bi pa čez ene 2 tedna pa kr lohk šla --k ne bo treba njemu rodit.... Sam dons me pa je mal strah zvil...pred popadki in porodom....se je že začel...groza...kaj šele bo...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 28.12.2008 21:56:13
|
|
|
|
brkn83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: brkn83 kolumbo - no super večerjo sta imela. Pa tudi dan ste lepo preživeli. Jutri pa le pridno nakupuj v Celovcu. . Potem pa le poročaj kaj si kej kupla. itak da bo pol Celovca domov prnesla Ja to bo zagotovo, sej se ne bo mogla upreti
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 28.12.2008 21:57:01
|
|
|
|
Ajvy
|
Claud...ti kar počivčkej..... meni nič ne poka tam doli....me pa gromozansko boli, ko vstanem iz kjerkoli za kamorkoli.....tak da kar naj zdej boli....da bo šlo potem lažje skozi..... Verjamem, da imaš prav more.....in verjamem, da ti je hudo za temi cunjicami...to je čist normalno....in normalno je ,da se ti pravzaprav zamalo zdi, da se je vse tako izjalovilo in da ni nobene iskrenosti glede cunjic..... Najbolje je da jo vprašaš, da boš lahko mirneje spala..... glede strahu pred porodom...mene tudi že malo stiska,,...
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 28.12.2008 21:57:35
|
|
|
|
Katjusa
|
evo sem že drugi stroj zložla tretjega pa ne bom dons ga bom šele zjutraj dala sušit, da ne bo preveč ropotalo.... sem se pa odločla da bom vseeno nekaj oblekic podarila tak da bom ju3 kej poslikala in če katera rabi ji pošlem... ker če ne mormo nosit nekdo drug pa rabi nič ne nucajo.... najraje bi vidla če ena vse vzame tak da če katera kej rabi prisim lahko tud na ZS če ji je tle nerodno.... bo pa nekaj pajecekov brez rokavov pa kakšen z, kakšna kapica, copatki, požamca... no saj boste ju3 videle k bom mal poslikala in ko bom skupaj spravla.... vsi so lepo ohranjeni so pa seveda rabljeni in mi smo pr florjanu vse nosli.... tud zdej bi sam če računam da sem 2 pajacka že nova zraven kupla (sem pač nisem mogla upret, pa en kompletek za iz porodnišnice) imam res tega ogromno in bom zelo vesela če se katera javi da vzame...... (aja to so številke nekje 56-62 tam od 0-3 mesece) zdej grem pa pod tuš pa pred tv in pol počas ajat.... aja majchy sem bla pr mojmu doma sem šle pos tvari pa tistih podlog nikjer ne najdem se opravičujem k bi ti z veseljem kakšno dala pa jih ne najdem če se slučajno pojavijo ti jih pošljem....
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 28.12.2008 21:57:41
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83 IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: brkn83 kolumbo - no super večerjo sta imela. Pa tudi dan ste lepo preživeli. Jutri pa le pridno nakupuj v Celovcu. . Potem pa le poročaj kaj si kej kupla. itak da bo pol Celovca domov prnesla Ja to bo zagotovo, sej se ne bo mogla upreti pol bo mogla pa revca še po novo omaro
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 28.12.2008 22:00:42
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy Claud...ti kar počivčkej..... meni nič ne poka tam doli....me pa gromozansko boli, ko vstanem iz kjerkoli za kamorkoli.....tak da kar naj zdej boli....da bo šlo potem lažje skozi..... Verjamem, da imaš prav more.....in verjamem, da ti je hudo za temi cunjicami...to je čist normalno....in normalno je ,da se ti pravzaprav zamalo zdi, da se je vse tako izjalovilo in da ni nobene iskrenosti glede cunjic..... Najbolje je da jo vprašaš, da boš lahko mirneje spala..... glede strahu pred porodom...mene tudi že malo stiska,,... A mislš da bo šlo kj laži če že zdj boli Sj sm jo dons klicala pa sms napisala, pa ni blo odgovora.... Sj tistim k ste že rodile je pomoje še hujš k veste prbližn kaj vas čaka in kako to gre.....je pa res da nikol ni 2x isto ane... Je pa fajn ker gre v 2. baje hitrejš...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 28.12.2008 22:01:14
|
|
|
|
Katjusa
|
Brkn ja bi blo lepo, da se dobimo dokler smo še 2v1 tak da se bome zmenle časa mam jst dost....
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 28.12.2008 22:02:36
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy Claud...ti kar počivčkej..... meni nič ne poka tam doli....me pa gromozansko boli, ko vstanem iz kjerkoli za kamorkoli.....tak da kar naj zdej boli....da bo šlo potem lažje skozi..... Verjamem, da imaš prav more.....in verjamem, da ti je hudo za temi cunjicami...to je čist normalno....in normalno je ,da se ti pravzaprav zamalo zdi, da se je vse tako izjalovilo in da ni nobene iskrenosti glede cunjic..... Najbolje je da jo vprašaš, da boš lahko mirneje spala..... glede strahu pred porodom...mene tudi že malo stiska,,... A mislš da bo šlo kj laži če že zdj boli Sj sm jo dons klicala pa sms napisala, pa ni blo odgovora.... Sj tistim k ste že rodile je pomoje še hujš k veste prbližn kaj vas čaka in kako to gre.....je pa res da nikol ni 2x isto ane... Je pa fajn ker gre v 2. baje hitrejš... mene je v prvo tko bolel in porod je bil lahek zdej v 2. me nič kej ne boli tak da me kr mal skrbi.... sicer s epa poroda ne bojim sma želim si da bi bil vsaj pol tako super k je bil prvi aja pa če bo še ml hitrejši ne bom mela nič proti (v prvo je blo 3 ure)
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 28.12.2008 22:03:04
|
|
|
|
claud
|
katjuša- kakšne podloge?...sm očitno neki zgrešila....
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 28.12.2008 22:04:37
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud katjuša- kakšne podloge?...sm očitno neki zgrešila.... one za v postlco nepremočljive mi jih nismo nič upoarabljal pa imam mende ene 3 in sem misla dat 2 naprej pa jih ne najdem niti ene kaj šele tri
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 28.12.2008 22:04:51
|
|
|
|
claud
|
katjuša- kaj 3 ure? a sam 2. porodna faza al ti to vse skup šteješ?
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 28.12.2008 22:06:34
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: claud katjuša- kakšne podloge?...sm očitno neki zgrešila.... one za v postlco nepremočljive mi jih nismo nič upoarabljal pa imam mende ene 3 in sem misla dat 2 naprej pa jih ne najdem niti ene kaj šele tri Aja, hvala za pojasnilo jst o tem nism in tud ne bom nč razmišljala..... pomoje da ne rabm...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 28.12.2008 22:06:57
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy Claud...ti kar počivčkej..... meni nič ne poka tam doli....me pa gromozansko boli, ko vstanem iz kjerkoli za kamorkoli.....tak da kar naj zdej boli....da bo šlo potem lažje skozi..... Verjamem, da imaš prav more.....in verjamem, da ti je hudo za temi cunjicami...to je čist normalno....in normalno je ,da se ti pravzaprav zamalo zdi, da se je vse tako izjalovilo in da ni nobene iskrenosti glede cunjic..... Najbolje je da jo vprašaš, da boš lahko mirneje spala..... glede strahu pred porodom...mene tudi že malo stiska,,... A mislš da bo šlo kj laži če že zdj boli Sj sm jo dons klicala pa sms napisala, pa ni blo odgovora.... Sj tistim k ste že rodile je pomoje še hujš k veste prbližn kaj vas čaka in kako to gre.....je pa res da nikol ni 2x isto ane... Je pa fajn ker gre v 2. baje hitrejš... a veš un vic: se dve nosečki srečata pred porodno sobo...pa prva reče drugi: prvič... pa reče druga: ne , drugič... pa reče prva njej: joj...blagor vam , ko že veste kaj vas čaka......... pa reče druga njej: ne, ne ....blagor vam, ko n e veste kaj vas čaka......
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 28.12.2008 22:07:29
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud katjuša- kaj 3 ure? a sam 2. porodna faza al ti to vse skup šteješ? v P sem prišla na CTG 3 dni čez rok brez popadkov 3-4 cm odprta tak da sem šla pol direkt v porodno so mi dal umetne popadke in od takrat ko so se popadki začel pa do iztisa je monlo 3 ure in tud v tistem porodnem poročilu piše čas poroda 3 ure
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 28.12.2008 22:07:56
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy Claud...ti kar počivčkej..... meni nič ne poka tam doli....me pa gromozansko boli, ko vstanem iz kjerkoli za kamorkoli.....tak da kar naj zdej boli....da bo šlo potem lažje skozi..... Verjamem, da imaš prav more.....in verjamem, da ti je hudo za temi cunjicami...to je čist normalno....in normalno je ,da se ti pravzaprav zamalo zdi, da se je vse tako izjalovilo in da ni nobene iskrenosti glede cunjic..... Najbolje je da jo vprašaš, da boš lahko mirneje spala..... glede strahu pred porodom...mene tudi že malo stiska,,... A mislš da bo šlo kj laži če že zdj boli Sj sm jo dons klicala pa sms napisala, pa ni blo odgovora.... Sj tistim k ste že rodile je pomoje še hujš k veste prbližn kaj vas čaka in kako to gre.....je pa res da nikol ni 2x isto ane... Je pa fajn ker gre v 2. baje hitrejš... mene je v prvo tko bolel in porod je bil lahek zdej v 2. me nič kej ne boli tak da me kr mal skrbi.... sicer s epa poroda ne bojim sma želim si da bi bil vsaj pol tako super k je bil prvi aja pa če bo še ml hitrejši ne bom mela nič proti (v prvo je blo 3 ure) zdej maš že vse raztegnen
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 28.12.2008 22:08:39
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: claud katjuša- kaj 3 ure? a sam 2. porodna faza al ti to vse skup šteješ? v P sem prišla na CTG 3 dni čez rok brez popadkov 3-4 cm odprta tak da sem šla pol direkt v porodno so mi dal umetne popadke in od takrat ko so se popadki začel pa do iztisa je monlo 3 ure in tud v tistem porodnem poročilu piše čas poroda 3 ure meni pa 4 ure...s tem da sem imela popadke na 6 minut en dan in pol.....
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 28.12.2008 22:08:56
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy Claud...ti kar počivčkej..... meni nič ne poka tam doli....me pa gromozansko boli, ko vstanem iz kjerkoli za kamorkoli.....tak da kar naj zdej boli....da bo šlo potem lažje skozi..... Verjamem, da imaš prav more.....in verjamem, da ti je hudo za temi cunjicami...to je čist normalno....in normalno je ,da se ti pravzaprav zamalo zdi, da se je vse tako izjalovilo in da ni nobene iskrenosti glede cunjic..... Najbolje je da jo vprašaš, da boš lahko mirneje spala..... glede strahu pred porodom...mene tudi že malo stiska,,... A mislš da bo šlo kj laži če že zdj boli Sj sm jo dons klicala pa sms napisala, pa ni blo odgovora.... Sj tistim k ste že rodile je pomoje še hujš k veste prbližn kaj vas čaka in kako to gre.....je pa res da nikol ni 2x isto ane... Je pa fajn ker gre v 2. baje hitrejš... mene je v prvo tko bolel in porod je bil lahek zdej v 2. me nič kej ne boli tak da me kr mal skrbi.... sicer s epa poroda ne bojim sma želim si da bi bil vsaj pol tako super k je bil prvi aja pa če bo še ml hitrejši ne bom mela nič proti (v prvo je blo 3 ure) zdej maš že vse raztegnen iz tvojih ust v božja ušesa a nisem jst rekla da grem pod tuš:)
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?