|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009 - 4.del...
29.12.2008 15:30:05   
Katjusa
sem mal gledala sezname in piše npr.  5 plišastih pajackov je to mišljeno ti z rokavi + oni brez rokavov al kako k jst mam  vsakih po 5 onih brez celo se mi zdi 7user posted image user posted image user posted image user posted image   točno vem da ne rabim veliko sma je težko dat kej stran k je to vse enkrat že en tvoj dojenček nosil in pol ga kr vidim... pa sej ni problem da mam veliko sej to je fino sam k nimam prostora in pol morem met vse nagužvano pa še lenobo pri pranju si podpiram.....

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3126
29.12.2008 15:38:16   
Maksi1
Cita in Majchy - jaz nimam še nič oprano in zlikano, ker še vedno nimamo omare in zdej ne bi imela, kam zložit.

Pupka - pozdravljena. Lepo, da je zdej stanje boljše.

Ilicha - žal mi je, da si bubana. Držim pesti, da čimprej mine.

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3127
29.12.2008 15:53:42   
sunny24
Vas sam na hitro pozdravim.mi2 sva spet v akciji gnezdenja...user posted image  Bom pol zvečer kaj več tle-upam!user posted image

Pikica mi ni niča odgovorila na sms...user posted image  Upam, da je vse OK!

Nč, grem jst še mojmu pomagat na balko, pa se tipkamo pole!

Lep dan!user posted image

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3128
29.12.2008 16:08:48   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: cita

IZVIRNO SPOROČILO: Shuka

Cita - naj gre ponedeljek mimo in naj torek ne bo enak.user posted image

HVALA upam da bo res drugačen torek...

In kako si ti kaj Shuka??

Jaz sem dobro, mali se mi danes kar oglaša, noge mam kt slon, zatekam tud na prstih na rokah ampak to je vse vzajemno s tistimi 43 dnevi k mi še ostanejo.
Imam zlata starša, zdej sta mi en kup stvari pobrala in jih odnesla domov, mi bo mami zlikala in oprala kar je še ostalo. Ne morm se jim sploh primerno zahvalit.user posted image
Drugače pa iščem pildek kjer je pisalo kaj vse moram še nabavit, pol pa gledam kaj nabavljate ve, če slučajno pildka ne najdemuser posted image

Bom navijala za to, da bo jutri popolnoma drugačen in nov danuser posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 3129
29.12.2008 16:27:29   
cati
Punce eno neumno vprašanje

Kako izgleda plodovnica????
Že cel dan imam neki izcedek prozoren je kot beli tok ampak bolj tekoče?user posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 3130
29.12.2008 16:33:01   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: cati

Že cel dan imam neki izcedek prozoren je kot beli tok ampak bolj tekoče?user posted image
Ni neumno vprašanje za nas k smo prvorodke, tudi sama ga imam celo nosečnost, zato nekako menim da to ni plodovnica, plodovnica je bolj tekoča, čeprav tudi prozorna, bojo pa povedale une k vejo o tem mal več.

(odgovor članu cati)
Neposredna povezava do sporočila: 3131
29.12.2008 16:35:13   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: cati

bojda je čist taka kot jo opisuješ... prozorna kot tekoča hitro se jo zamenja za urin.... v lekarni se dobijo bojda neki vložki za testiranje plodovne vode.....
če misliš da bi lahko blo to to je bolje, da se greš v P pokazat....

Upam, da ti sam voda uhaja in da še ni to to nej še tvoja žabica malo počaka.....

(odgovor članu cati)
Neposredna povezava do sporočila: 3132
29.12.2008 16:37:25   
Katjusa
aja sem spet mal površno brala plodovnica je čist tekoča nič sluzasta vsaj kolkr sem jst svoje vidla k men so mehur na mizi predrli in se je sam voda ulila.....

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3133
29.12.2008 16:38:33   
Maksi1
Sunny - vidva pa sta res pridna. A štimata sobico?
Shuka- user posted image  za mamico. Ja, čas res beži. Jaz ne otekam dosti, poskušam večkrat na dan počivat z nogami gor in mi pomaga. Mi se pa mravljinčijo prsti na rokah. Sej ko roko stresem je buljše, samo me jezi, ker se mi to zgodi, ko rabim sklopit budilko, prijet telefon, držat žlico.

Cati - pojma nimam. Sem pa pred časom na eni drugi temi tuki na rr prebrala, da je tole lahko plodovnica in da se da v lekarni kupit ene testerje, ki ti to (ne)potrdijo, al pa težave z uhajanjem urina. Ti pa svetujem, da glede na to, da so zdej še delovni dnevi, da pokličeš svojega G in boš najbolj ziher, kaj je.

(odgovor članu cati)
Neposredna povezava do sporočila: 3134
29.12.2008 16:41:18   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Maksi1
Mi se pa mravljinčijo prsti na rokah. Sej ko roko stresem je buljše, samo me jezi, ker se mi to zgodi, ko rabim sklopit budilko, prijet telefon, držat žlico.

joj poznam to jst sem mela te težave od poroda pa vse do zdej k sem spet zanosla kmalu po zanositvi so te težave zginle no upam da se po porodu ne vrnejo..... ful je neprijetno še evto sem včasih komaj peljala k so mi v nekaj minutah roke postale čist mravljinčaste, da ne govorim kako je na motorju.....
upam da ti to po porodu zgine

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3135
29.12.2008 16:41:38   
petrap
pozdravljene bejbe...kako ste? upam, da vse super...

me kar nekaj časa ni blo, a ne? user posted image ...nama je med prazniki crknu monitor, pa nism mogla bit nič na netu...no danes sva šla v lj, pa sva kupila novega..je super, je tak ogromen...user posted image , večji k najina televizija..

no prvo obdobje praznikov preživela mirno, predvsem doma al pa pr žlahti...v soboto sva šla še v lekarno in sva kupila še vse kar nama je mankalo za otročka...tko da zdaj naj bi imeli vse, vsaj za takoj...oprala sem vse, zlikala tudi, sobica pripravljena (no mankajo nalepke na steni, sam jih bomo kupili kasneje, ko bomo vedeli spol našega otroka), voziček in ostala oprema pa tudi že doma...nam manka sam še otroček user posted image , ki še vedno veselo skače po maminem bušiju...saj je prav, tko naj ostane še en mesec, pol pa lahko pride ven...user posted image

plodovnica - to pa tud mene zanima, ker mam zadnje dneve prou poplave med nogami user posted image ..sam mislm, da je to dejansko beli tok in to ni plodovnica...

no brala vas nism za nazaj, tko da nč ne vem kaj se dogaja...bom zdaj ene 5 strani prebrala...

LIJA - 28.01.2009 (3860g, 53cm)

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 3136
29.12.2008 16:44:24   
sunny24
maksi, ne, ne štimamo še sobice. Smo balkon pospravla, pa full stvari v klet znosila iz ta male sobice, malo površinsko pucala, cunje perem in jih dajem sušit...Tko, delamo plac v stanovanju. In ja, nimamo več škatl od sobice v hodniku in lahko gremo normalno mimo, brez da se skori ubijemo!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3137
29.12.2008 16:48:34   
Shuka

Shuka- user posted image  za mamico. Ja, čas res beži. Jaz ne otekam dosti, poskušam večkrat na dan počivat z nogami gor in mi pomaga. Mi se pa mravljinčijo prsti na rokah. Sej ko roko stresem je buljše, samo me jezi, ker se mi to zgodi, ko rabim sklopit budilko, prijet telefon, držat žlico.

Meni včasih zaspi samo en prst na roki, včasih dva ali tri, je pa res zoprno k bi jih mela čist mrtve, sej čutim dotik, sam kej koristni mi pa tudi niso ko so v takem stanju, sej čez dan je OK, čez noč so pa večkrat otrpli al pa mravljinčasti.

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3138
29.12.2008 16:52:59   
Čebel@
ola,spet jazuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
no samo prebrat sem vas prišla,sva kupila kuhalno ploščo,pod greva pa v januarju(bova počakala če bo umes prišla reklama od baumaxa in bova videla ali bo ta najin pod v akciji).......no jaz pa šibam v tosamo in v pikapolonico,moj pa sestavlja zgornje elemente od kuhinjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

no šibam.......se tipkamo kasneje

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 3139
29.12.2008 17:01:18   
Maksi1
Petrap - pozdravljena. Zelo lepo, da si že vse prštimala.

Majchy - veselo nakupovanje ti želim!

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3140
29.12.2008 17:02:19   
Maksi1
Sunny - pridna sta bla. Verjetno imaš občutek, da ti je zdej stanovanje zraslo. user posted image

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3141
29.12.2008 17:04:03   
Shuka
Maksi1 - kako si ti drugače?user posted image

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3142
29.12.2008 17:15:34   
Katjusa
Jst pa čakam dragega da pride je mogu dons mal potegnat zdej je šel pa še po kruh.... pol pa pride... ju3 še dela pol je pa do 6.1 frejuser posted image user posted image user posted image user posted image bo spet luštno k mi delo pr florjanu prevzame in lahko jst mal več počivam....

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 3143
29.12.2008 17:19:14   
Maksi1
Oj, Shuka - dobro sem. Sej te težavice mi ne predstavljajo neki, s čimer bi se obremenjevala. In dokler razmišljam pozitivno, je vse ok. Komi pa čakam, da moj naredi pohištvo za v sobico, da potem operem in zlikam cunjce. V januarju pa me še čaka 2. del nakupov (jogi, posteljnina, kozmetika). Kaj pa ti, kako si?

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 3144
29.12.2008 17:20:27   
Maksi1
Katjuša, kako lepo. Boste imeli pravo družinsko vzdušje za praznike.

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3145
29.12.2008 17:22:50   
petrap
katjusa - sem zdaj prebrala, da si ful prala...no jaz sem vse stvari kar jih imama oprala v štirih rundah..zdaj mam sam še eno dekico za oprat, pa kupila sem še eno brisačo, pa 2 previjalni plenici..tko da to je tud še za oprat...

claud - res škoda za obkekice..mene tud boli sramna kost, ponavadi če dolgo stojim ali hodim...je prou nadležno, danes ko sva se sprehajala bo btcju mi je pa itak tko trebuh dol vlekl, da sem ga kar z rokami  gordržala, da ne bi kje odpadu...user posted image user posted image ..rodit bi jaz šla pa tam po 20em januarju, bi blo po moje kar okej user posted image ...strahu pred porodom pa se jaz kar spretno izogibam, tku da me še ni najdu...mam pa bolj skrbi, da ne bom vedla kdaj mam popadke une taprave al pa kdaj mi bo voda odtekla user posted image

ajvy - kako pa zgleda,da imaš popadke en dan pa pol na 6 minut...saj nč druzga ne delaš k čakaš popadek, pa gledaš na uro kolk časa traja...a to si bla doma al so te obdržali?

majchy - vidim, da tebe tud zgaga matra...mene peče že, ko gre hrana proti želodčku...je rs grozen občutek..sploh ne vem kaj je to...a ma še katera take probleme?....

deja, urša08 - mi tud mamo že vse pripravljeno, ma smo pridne a ne? user posted image

spanje  - meni je včeraj prijateljica svetovala, da naj hodim čim prej spat, ker se otrok že sedaj nauči navad za spanje...tku da je rekla, da bo ona naslednjič hodila že ob 8h spat, sam da bo tamal kaj več spal k zdaj...a je to res? a kera ve kaj o tem?

cita - upam,da je današnji dan bil vseeno kaj bolši k včeri...

baki - dobrodošla...mislm, da te še nism pozdravila od kar si se nam pridružila...

diamantina - jaz sem pa ravno danes še torbo za v porodnišnico pripravljala..mi zadnje čase redno otrdeva trebuh in mi je moj naroču naj si kar pripravim, da ne bo pol on okrog skakou user posted image ..mi je pa kupu en tak majhen kovček, ker nimam nobene pametne torbe...aja sem danes gledala uno torbo za vse stvari za dojenčka, ki jo nosiš sabo...upam, da veste kero mislim (lahko jo daš tud na voziček...), pa je bla v BC 50 eur al pa več...tko, da sva se z mojim odločila, da bova raje kupila kar en nahrbtnik...bo ceneje..

pupka - men tud pravijo, da se mi je trebuh spustil...spim zadnje čase tud katastrofalno in če grem sam 2x lulat, je to že rekord...morm it vedno večkrat, pa še noben položaj mi več ne ustreza, tko da smrčim k kak star stricuser posted image ..moj je mogu včeri kar vstat, pa počakat, da sem trdno zaspala, ker pol je baje bolš, no pol se je pa še on spravu spat...user posted image user posted image user posted image ..tko da imamo kar vse podobne težave...srbel je pa tud mene...sem se isto šla stuširat, pa namazat...je blo pol vseeno mal bolš...

lilchy - upam, da se kmalu pozdraviš...jaz pa do zdaj celo nosečnost nism bla čist nč bolna..tko da sem mela res srečo..upam, da bo tko tud v naprej...

sunny - super, da napredujete s pospravljanjem stanovanja...user posted image

joj sem napisala cel roman, ampak malo sem vas mogla pokomentirat user posted image user posted image user posted image

LIJA - 28.01.2009 (3860g, 53cm)

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3146
29.12.2008 17:22:52   
Katjusa

Katjuša, kako lepo. Boste imeli pravo družinsko vzdušje za praznike.

ja upam Božič je bil bol tako-tako, tak da upam na novo leto da se malo popravi vse skupi.... je pa vsekakor fino k smo vsi skupaj in karkoli se že okol nas dogaja smo skupaj močnejšiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image drgač je pa pred nami veseli januar in potem veseli februaruser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3147
29.12.2008 17:36:03   
Maksi1
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa
drgač je pa pred nami veseli januar in potem veseli februaruser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  jeeeee

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3148
29.12.2008 17:41:38   
rebeka84
cao! kako ste?

midva pa sva danes sla po vzmetnico, tak da je že v postelji in čaka...no morem še kupit posteljnino. bom jo verjetno naročila kar pri galeb.eu je zelo ugodno
joj jaz že komaj čakam, zdaj se mi pa že res vleče.

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3149
29.12.2008 17:49:06   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: rebeka84
joj jaz že komaj čakam, zdaj se mi pa že res vleče.

ja bliže k smo bolj se vleče pol če greš pa še čez rok se pa še bolj vlečeuser posted image user posted image user posted image user posted image pol so pa kr naenkrat stari leto in 2 in že imajo priprave za maturouser posted image user posted image user posted image user posted image in že bomo doble vnučkeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rebeka84)
Neposredna povezava do sporočila: 3150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?