petrap
|
katjusa - sem zdaj prebrala, da si ful prala...no jaz sem vse stvari kar jih imama oprala v štirih rundah..zdaj mam sam še eno dekico za oprat, pa kupila sem še eno brisačo, pa 2 previjalni plenici..tko da to je tud še za oprat... claud - res škoda za obkekice..mene tud boli sramna kost, ponavadi če dolgo stojim ali hodim...je prou nadležno, danes ko sva se sprehajala bo btcju mi je pa itak tko trebuh dol vlekl, da sem ga kar z rokami gordržala, da ne bi kje odpadu... ..rodit bi jaz šla pa tam po 20em januarju, bi blo po moje kar okej ...strahu pred porodom pa se jaz kar spretno izogibam, tku da me še ni najdu...mam pa bolj skrbi, da ne bom vedla kdaj mam popadke une taprave al pa kdaj mi bo voda odtekla ajvy - kako pa zgleda,da imaš popadke en dan pa pol na 6 minut...saj nč druzga ne delaš k čakaš popadek, pa gledaš na uro kolk časa traja...a to si bla doma al so te obdržali? majchy - vidim, da tebe tud zgaga matra...mene peče že, ko gre hrana proti želodčku...je rs grozen občutek..sploh ne vem kaj je to...a ma še katera take probleme?.... deja, urša08 - mi tud mamo že vse pripravljeno, ma smo pridne a ne? spanje - meni je včeraj prijateljica svetovala, da naj hodim čim prej spat, ker se otrok že sedaj nauči navad za spanje...tku da je rekla, da bo ona naslednjič hodila že ob 8h spat, sam da bo tamal kaj več spal k zdaj...a je to res? a kera ve kaj o tem? cita - upam,da je današnji dan bil vseeno kaj bolši k včeri... baki - dobrodošla...mislm, da te še nism pozdravila od kar si se nam pridružila... diamantina - jaz sem pa ravno danes še torbo za v porodnišnico pripravljala..mi zadnje čase redno otrdeva trebuh in mi je moj naroču naj si kar pripravim, da ne bo pol on okrog skakou ..mi je pa kupu en tak majhen kovček, ker nimam nobene pametne torbe...aja sem danes gledala uno torbo za vse stvari za dojenčka, ki jo nosiš sabo...upam, da veste kero mislim (lahko jo daš tud na voziček...), pa je bla v BC 50 eur al pa več...tko, da sva se z mojim odločila, da bova raje kupila kar en nahrbtnik...bo ceneje.. pupka - men tud pravijo, da se mi je trebuh spustil...spim zadnje čase tud katastrofalno in če grem sam 2x lulat, je to že rekord...morm it vedno večkrat, pa še noben položaj mi več ne ustreza, tko da smrčim k kak star stric ..moj je mogu včeri kar vstat, pa počakat, da sem trdno zaspala, ker pol je baje bolš, no pol se je pa še on spravu spat... ..tko da imamo kar vse podobne težave...srbel je pa tud mene...sem se isto šla stuširat, pa namazat...je blo pol vseeno mal bolš... lilchy - upam, da se kmalu pozdraviš...jaz pa do zdaj celo nosečnost nism bla čist nč bolna..tko da sem mela res srečo..upam, da bo tko tud v naprej... sunny - super, da napredujete s pospravljanjem stanovanja... joj sem napisala cel roman, ampak malo sem vas mogla pokomentirat