|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009 - 4.del...
28.12.2008 21:16:48   
Ajvy
Cita...super za kosilouser posted image user posted image user posted image škoda ker nisem bila povabljena....tolk dobrot ,da se mi kar sline cedijo.....
a kar imenčka sta izbirale.....user posted image user posted image

Ja...tale pikica se pa res še nič ni javla....

Sunny....a si kej kontaktirala z njo??aha...sem prebrala da si..superca....zdej samo še počakamo na odgovor....

Witto...a  je tvoj user posted image  čist predramil tvojega user posted image user posted image  sej prav...super za pojsteljico in voziček user posted image user posted image user posted image

Birdy...bogica s temle likanjem...in pranjem.....naj se čimprej konča user posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3051
28.12.2008 21:21:42   
Ajvy
Brkn...itak da si bila pridna....bi me že skrbelo če ne bi bila user posted image user posted image
Kako sem....bolj švoh..neki me če trebušček bolet...prav orenk me je zgleda user posted image  nekam boksnu..pa me zdej kr mau bolečina drži...sej bo..ko bom šla počivat....bo vse bolje.....
Tkole ko berem ,kolk si pridna....mi je fino...še jst mau energije dobim...jst jutri operem zadnji stroj...polikcam in za letos adijo pamet.....potem pa naprej naslednje leto user posted image user posted image user posted image
KAtjuša...super za tako ogromno število cotk user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3052
28.12.2008 21:26:18   
timy
IZVIRNO SPOROČILO: Deja

timy - glede materinske - a mogoče veš kje v celju jo izvajajo?
Z njo začnem 6.1.09, pa nimam pojma kam moram it...
hvala za pomoč

Punce - vsem ostalim pa lep pozdrav. Ste ble tolk pridne čez praznike da vas vseh sploh ne morem pokomentirat....

V zdravstvenem domu, ginekološki oddelek, prva vrata levo.

(odgovor članu Deja)
Neposredna povezava do sporočila: 3053
   [Brisano sporočilo]
28.12.2008 21:33:02   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu timy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3054
   [Brisano sporočilo]
28.12.2008 21:34:47   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3055
28.12.2008 21:40:19   
brkn83
kolumbo - no super večerjo sta imela. Pa tudi dan ste lepo preživeli. Jutri pa le pridno nakupuj v Celovcu.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Potem pa le poročaj kaj si kej kupla.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3056
28.12.2008 21:44:23   
birdy
Kolumbo, ma kaj ne pokličeš če si na našmu koncuuser posted image ?
Se pa res vedno falimouser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 3057
28.12.2008 21:44:32   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83

kolumbo - no super večerjo sta imela. Pa tudi dan ste lepo preživeli. Jutri pa le pridno nakupuj v Celovcu.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Potem pa le poročaj kaj si kej kupla.

itak da bo pol Celovca domov prnesla user posted image user posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 3058
28.12.2008 21:52:41   
claud
Evo mene spet malo na javljanju...res pridem sam še na čekiranje in kratko javljanje....
resne morm več sedet....

Pa eno vprašanje mam....A mogoče kateri od vas poka mislm da sramna kost al pa neki v tistem delu? Ker men se to redno dogaja...boli k svina in hodm k ena racauser posted image

Ajvy- ma ja res ne vem kaj ji je s temi cunami....sm mela prou more dons ponoč...sm sanjala da mi je odgovorila na klic in ko sm jo vprašala kje so moje cunce je rekla da se ji ful bolj dopadejo pa da mi je zato dala drugeuser posted image user posted image user posted image user posted image in pol sm se ob 5h zbudila in nism mogla več zaspat....
Ma sj zdj mam cunc dost, sam mi je ful hudo za tiste k so res huuuude pa čist še nove....user posted image
Drugač pa upam da res vsaj še 2 tedna ne bom šla no....čeprav ma moj željo da bi pa čez ene 2 tedna pa kr lohk šlauser posted image user posted image --k ne bo treba njemu rodit....
Sam dons me pa je mal strah zvil...pred popadki in porodom....se je že začel...groza...kaj šele bo...

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 3059
28.12.2008 21:56:13   
brkn83
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

Ja to bo zagotovo, sej se ne bo mogla upretiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3060
28.12.2008 21:57:01   
Ajvy
Claud...ti kar počivčkej.....

meni nič ne poka tam doli....me pa gromozansko boli, ko vstanem iz kjerkoli za kamorkoli.....tak da kar naj zdej boli....da bo šlo potem lažje skozi.....

Verjamem, da imaš prav more.....in verjamem, da ti je hudo za temi cunjicami...to je čist normalno....in normalno je ,da se ti pravzaprav zamalo zdi, da se je vse tako izjalovilo in da ni nobene iskrenosti glede cunjic.....
Najbolje je da jo vprašaš, da boš lahko mirneje spala.....

glede strahu pred porodom...mene tudi že malo stiska,,...

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3061
28.12.2008 21:57:35   
Katjusa
evo sem že drugi stroj zložla tretjega pa ne bom dons ga bom šele zjutraj dala sušit, da ne bo preveč ropotalo.... sem se pa odločla da bom vseeno nekaj oblekic podarila tak da bom ju3 kej poslikala in če katera rabi ji pošlem... ker če ne mormo nosit nekdo drug pa rabi nič ne nucajo.... najraje bi vidla če ena vse vzame tak da če katera kej rabi prisim lahko tud na ZS če ji je tle nerodno.... bo pa nekaj pajecekov brez rokavov pa kakšen z, kakšna kapica, copatki, požamca... no saj boste ju3 videle k bom mal poslikala in ko bom skupaj spravla....  vsi so lepo ohranjeni so pa seveda rabljeni in mi smo pr florjanu vse nosli.... tud zdej bi sam če računam da sem 2 pajacka že nova zraven kupla (sem pač nisem mogla upret, pa en kompletek za iz porodnišnice) imam res tega ogromno in bom zelo vesela če se katera javi da vzame...... (aja to so številke nekje 56-62 tam od 0-3 mesece)

zdej grem pa pod tuš pa pred tv in pol počas ajat....

aja majchy sem bla pr mojmu doma sem šle pos tvari pa tistih podlog nikjer ne najdemuser posted image user posted image user posted image user posted image se opravičujem k bi ti z veseljem kakšno dala pa jih ne najdem če se slučajno pojavijo ti jih pošljem....

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3062
28.12.2008 21:57:41   
Ajvy

Ja to bo zagotovo, sej se ne bo mogla upretiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pol bo mogla pa revca še po novo omaro user posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 3063
28.12.2008 22:00:42   
claud

meni nič ne poka tam doli....me pa gromozansko boli, ko vstanem iz kjerkoli za kamorkoli.....tak da kar naj zdej boli....da bo šlo potem lažje skozi.....

Verjamem, da imaš prav more.....in verjamem, da ti je hudo za temi cunjicami...to je čist normalno....in normalno je ,da se ti pravzaprav zamalo zdi, da se je vse tako izjalovilo in da ni nobene iskrenosti glede cunjic.....

A mislš da bo šlo kj laži če že zdj boliuser posted image

Sj sm jo dons klicala pa sms napisala, pa ni blo odgovora....

Sj tistim k ste že rodile je pomoje še hujš k veste prbližn kaj vas čaka in kako to gre.....je pa res da nikol ni 2x isto ane...user posted image
Je pa fajn ker gre v 2. baje hitrejš...user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3064
28.12.2008 22:01:14   
Katjusa
Brkn ja bi blo lepo, da se dobimo dokler smo še 2v1user posted image user posted image user posted image user posted image tak da se bome zmenle časa mam jst dost....

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3065
28.12.2008 22:02:36   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: claud

Sj tistim k ste že rodile je pomoje še hujš k veste prbližn kaj vas čaka in kako to gre.....je pa res da nikol ni 2x isto ane...user posted image

mene je v prvo tko bolel in porod je bil lahek zdej v 2. me nič kej ne boli tak da me kr mal skrbi.... sicer s epa poroda ne bojim sma želim si da bi bil vsaj pol tako super k je bil prvi aja pa če bo še ml hitrejši ne bom mela nič proti (v prvo je blo 3 ure)

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3066
28.12.2008 22:03:04   
claud
katjuša- kakšne podloge?...sm očitno neki zgrešila....

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3067
28.12.2008 22:04:37   
Katjusa

one za v postlco nepremočljive mi jih nismo nič upoarabljal pa imam mende ene 3 in sem misla dat 2 naprej pa jih ne najdem niti ene kaj šele triuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3068
28.12.2008 22:04:51   
claud
katjuša- kaj 3 ure?  a sam 2. porodna faza al ti to vse skup šteješ?

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3069
28.12.2008 22:06:34   
claud
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

one za v postlco nepremočljive mi jih nismo nič upoarabljal pa imam mende ene 3 in sem misla dat 2 naprej pa jih ne najdem niti ene kaj šele triuser posted image user posted image user posted image user posted image

Aja, hvala za pojasnilouser posted image user posted image user posted image
jst o tem nism in tud ne bom nč razmišljala..... pomoje da ne rabm...

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3070
28.12.2008 22:06:57   
Ajvy

a veš un vic:
se dve nosečki srečata pred porodno sobo...pa prva reče drugi: prvič...
pa reče druga: ne , drugič...
pa reče prva njej: joj...blagor vam , ko že veste kaj vas čaka.........
pa reče druga njej: ne, ne ....blagor vam, ko n e veste kaj vas čaka......user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3071
28.12.2008 22:07:29   
Katjusa

v P sem prišla na CTG 3 dni čez rok brez popadkov 3-4 cm odprta tak da sem šla pol direkt v porodno so mi dal umetne popadke in od takrat ko so se popadki začel pa do iztisa je monlo 3 ure in tud v tistem porodnem poročilu piše čas poroda 3 ureuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3072
28.12.2008 22:07:56   
Ajvy

mene je v prvo tko bolel in porod je bil lahek zdej v 2. me nič kej ne boli tak da me kr mal skrbi.... sicer s epa poroda ne bojim sma želim si da bi bil vsaj pol tako super k je bil prvi aja pa če bo še ml hitrejši ne bom mela nič proti (v prvo je blo 3 ure)

zdej maš že vse raztegnen user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3073
28.12.2008 22:08:39   
Ajvy

v P sem prišla na CTG 3 dni čez rok brez popadkov 3-4 cm odprta tak da sem šla pol direkt v porodno so mi dal umetne popadke in od takrat ko so se popadki začel pa do iztisa je monlo 3 ure in tud v tistem porodnem poročilu piše čas poroda 3 ureuser posted image user posted image user posted image user posted image

meni pa 4 ure...s tem da sem imela popadke na 6 minut en dan in pol.....

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3074
28.12.2008 22:08:56   
Katjusa

zdej maš že vse raztegnen user posted image user posted image user posted image

iz tvojih ust v božja ušesauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

a nisem jst rekla da grem pod tuš:)user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?