Me pa tolko časa ni blo, da ne bom brala za nazajm ker grem stavt, da bi glih do februarja končala!
Upam, da ste še vse 2v1. Jaz sem zadnjič enkrat pa res mislila da me bodo morali peljat, ker me je celo noč tako zvivalo da joj. Pa še mama me straši da se mi je trebuh spustil, kar so opazili tudi drugi! Ampak zaenkrat ostajam še 2v1 in glede na besede G bi blo dobro vsaj še doober teden!
Danes sem nosla papirje na CSD. Mojga je moral podpisat moj ati, ker je šel danes nazaj domov še nekaj uštimat in mi je šele zjutraj dal papirje in ko sem pol pregledovala sem opazila da se ni podpisal- on je bil pa že na Vogrskem.
Je pa božiček prnesel vrtiljak, pa ene hlačke, pa bodija, pa še enga plišastega pajacka! Je
dobil več kot jaz
Drugače pa spim tako slabo da ni res... Obvezno vsake dve uri na WC in ko pridem nazaj ne morem zaspati... Pa se obračam kot oddojek. Včeraj zvečer me je za povrh vsega še nenormalno srbela koža.... CELA- od glave do pet! Ne vem od česa... Sem se stuširala fajn, pa še namazala faaaajn, pa ni nič pomagalo. Sem mislila da se mi kmali zmeša- res! Pol me je pa moj stisnil, ker je alergičen na čohanje.... pa me lepo božal... pa sem zaspala in celo noč kar solidno spala potem!
Še največ preglavic pa mi povzroča sedenje, ker če mal dlje časa sedim se
tako čudno nekam obrne, da ko vstanem mam občutek da ga/ jo bom zgubila!
Saj samo še malo pa bo!
Upam da lepo preživljate te zadnje dneve... ne samo tega leta ampak tudi nosečnosti! Se oglasim spet kaj ob priliki! In upam da ne po takem dolgem obdobju!Da vas bom lahko mal bl sproti spremljala!