katja_p
|
Ojla! Da se še js malo javim! Če ne bi imela doma velik dela (hišnih opravil) in če moj ne bi večino časa šreždel za računalnikom, bi lahk cel dan bla tle gor. Naša samo spi in spi ... 4 ure, tud 5, če je ne zbudiš. Pol se pa previjemo, mal postoka, se naje in nazaj zaspi. Včasih celo uspe ene 10 min imet očke odprte Ful je pridna! Včeri smo šli v Muellerja mal kupit darila za božič in je bil tam totalen džumbus! Raje kot noro!!!! Tamala pa spala ko ubita v vozičku Mislim ... doma lahk mamo žur, pa je ne bo ganlo, še bolj bo spala KILE: js sm jih pridobila 15, zdaj sm že -12, kar pomeni, da še sam 3 kg (pa za moj boljši občutek še kako zraven). Takoj, ko sm prišla iz bolnice, sm jih zgubla 10, pol pa še tiste prve dni doma 2. To gre kr samo dol. Najbrž mal zarad dojenja, pa nočna vstajanja ... Pa js zdej manj jem, ker spimo do 11, spat grem pa tud okol 22. Pa je premal dneva za jest TETRA PLENICE: js jih imam 30 pa jih nimam nč preveč. Eno mam v vozičku, eno na previjalni, eno v lupinici, eno za povštrček, pol še za kupčke podirat ... Pa tisto na previjalni uspe kdaj polulat (to je zlo zabavno - ravno odstaviš umazano pampersko al pa glih daš novo ... in takrat se ulije ) PAMPERS: js sm zdej sprobala Pampers MADE IN GERMANY iz Muellerja in Pampers MADE IN POLAND iz Spara. IN vam povem, da je pr men razlika. Te poljske men premočjo. Pa ne da bi mogoč sam pri robu nogic, ampak prav ta del blaga pod ritko postane vlažen - še posebej, če se pokaka. Včeri sm pa vzela Muellerjeve (so pol cenej) pa bom poročaka, kako se bojo obnesle. Bistvo je, da morjo zdržat čez noč. MLEKO: uf, js mam totaln naval mleka, za izvažat. Kr teče mi in premoči blazinice, modrc, včeri sm si dala še krpico pa je blo zjutri mokro ... Katastrofa! Sej, če si na roke izprazniš dojko (po podoju, ko se dete naje), to ni dodaten stimulans zadelanje mleka? Ker pač ni vakum,ne? OK, zdej jo grem pa res zbudit! Spi že od 8.00, jedla je pa ob 7.15.
|