Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 26.12.2008 20:19:12
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža Evo mene! o čau, katera je pa tvoja mama Ja lasi mi hodijo pokonci. Ji bom že še kej povedala, če si ni že tle prebrala, pol bo pa užaljena, ma... vandolina ti, ti mama ti, ti, ker "vohuni" za hčero
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 26.12.2008 20:19:36
|
|
|
|
blaža
|
Kje pa se vse?
< Sporočilo je popravil blaža -- 26.12.2008 20:20:20 >
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 26.12.2008 20:24:15
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža Kje pa se vse? evo, jaz sem glih friški umita... sem mojga naštimala da bova mela vodni dan sam, a lahko goljufava in mava 1 uro kasnej kosilo - zato da vsi skup jemo k se tamala zbudi sej pol itak 24 ur nič...
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 26.12.2008 20:26:42
|
|
|
|
Maj78
|
Hojla še od mene , madona mi sploh ne rata vsega prečekirat. Tole je od nas za vas z malce zamude Drugače pa nič novega razen tega da dobivamo 7 zob ki nas temu primerno tudi matra.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 26.12.2008 20:26:48
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka dolenjka - a ti ji daš AM, pol pa še joško? V kakšnem razmaku? Pa kdaj je imela večerjo? Midve z malo sva večerjali ob 18,30, kruh in sir pa čaj je zraven mala pila. Pred kakšne pol ure sem ji še joško ponudlila pred spanjem pa ni hotela. Pa za večerjo ni kaj dosti pojedla . Sama pa že tudi veliko razmišljam, da AM kupim in ji ga ponudim, če bo sploh želela. Se mi zdi, da je tudi moja proizvodnja bolj proti koncu. Carica je zmazala je 60 ml vode s polento pomesano s kislo smetano (ob 18.30)... tudi malo palacinke, potem ob 19.30 140 ml Aptamila... josk pa takoj potem ... Ceprav nocoj prvic bolj mal joska... zgleda da gredo prot koncu . Mogoce bo jotri bolje...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 26.12.2008 20:26:52
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: blaža Kje pa se vse? evo, jaz sem glih friški umita... sem mojga naštimala da bova mela vodni dan sam, a lahko goljufava in mava 1 uro kasnej kosilo - zato da vsi skup jemo k se tamala zbudi sej pol itak 24 ur nič... Malo lahko zgolfaš
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 26.12.2008 20:27:11
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka Mene pa zanima, kakšne poganjalece ste kupili vašim sončkom? Jaz jih že nekaj časa gledam, pa mi nobeden prav ne "sede" Če ste spregledale , res bi rabila kakšen namig, mnenje, ...
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 26.12.2008 20:28:41
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Maj78 Hojla še od mene , madona mi sploh ne rata vsega prečekirat. Tole je od nas za vas z malce zamude Drugače pa nič novega razen tega da dobivamo 7 zob ki nas temu primerno tudi matra. ¨ Joj trga gateeeeee!!!!!!!!
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 26.12.2008 20:30:22
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka Mene pa zanima, kakšne poganjalece ste kupili vašim sončkom? Jaz jih že nekaj časa gledam, pa mi nobeden prav ne "sede" Če ste spregledale , res bi rabila kakšen namig, mnenje, ... Ma mi smo enega v Baby centru, ki je bil v akciji in je bil 10e Zastonj. No je tak mali z naslonjačem, pa volan ima spredaj. sem mislila, da bo slaba plastika za ta denar, pa je prav super. malo se že spoznam, ki sem delala 4 leta v Arielu.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 26.12.2008 20:30:52
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka dolenjka - a ti ji daš AM, pol pa še joško? V kakšnem razmaku? Pa kdaj je imela večerjo? Midve z malo sva večerjali ob 18,30, kruh in sir pa čaj je zraven mala pila. Pred kakšne pol ure sem ji še joško ponudlila pred spanjem pa ni hotela. Pa za večerjo ni kaj dosti pojedla . Sama pa že tudi veliko razmišljam, da AM kupim in ji ga ponudim, če bo sploh želela. Se mi zdi, da je tudi moja proizvodnja bolj proti koncu. Carica je zmazala je 60 ml vode s polento pomesano s kislo smetano (ob 18.30)... tudi malo palacinke, potem ob 19.30 140 ml Aptamila... josk pa takoj potem ... Ceprav nocoj prvic bolj mal joska... zgleda da gredo prot koncu . Mogoce bo jotri bolje... thx pa saj mene najbolj muči to, ko ne vem, če dobi z dojenjem dovolj mleka Pa najbolj zvečer, da je ne bi slučajno lačne spat silala, joške pa so prazne Mah, res grem po AM, pa da vidim kako bo Saj ostale stvari pa Lana vse pridno papa.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 26.12.2008 20:32:09
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka dolenjka - a ti ji daš AM, pol pa še joško? V kakšnem razmaku? Pa kdaj je imela večerjo? Midve z malo sva večerjali ob 18,30, kruh in sir pa čaj je zraven mala pila. Pred kakšne pol ure sem ji še joško ponudlila pred spanjem pa ni hotela. Pa za večerjo ni kaj dosti pojedla . Sama pa že tudi veliko razmišljam, da AM kupim in ji ga ponudim, če bo sploh želela. Se mi zdi, da je tudi moja proizvodnja bolj proti koncu. Carica je zmazala je 60 ml vode s polento pomesano s kislo smetano (ob 18.30)... tudi malo palacinke, potem ob 19.30 140 ml Aptamila... josk pa takoj potem ... Ceprav nocoj prvic bolj mal joska... zgleda da gredo prot koncu . Mogoce bo jotri bolje... Mi smo pa zvečer ob pol osmi zmazali flašo mleka ( 300ml) z osmimi žlicami rižilinota( čajnimi) Pa vseeno noče spustit mleko ob 5ih zjutraj 2 dcl, pa zbudi se ob šesti in deset, pa je pol spet še vedno lačen in ob sedmi in pol že je zajtrk.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 26.12.2008 20:33:22
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka dolenjka - a ti ji daš AM, pol pa še joško? V kakšnem razmaku? Pa kdaj je imela večerjo? Midve z malo sva večerjali ob 18,30, kruh in sir pa čaj je zraven mala pila. Pred kakšne pol ure sem ji še joško ponudlila pred spanjem pa ni hotela. Pa za večerjo ni kaj dosti pojedla . Sama pa že tudi veliko razmišljam, da AM kupim in ji ga ponudim, če bo sploh želela. Se mi zdi, da je tudi moja proizvodnja bolj proti koncu. Carica je zmazala je 60 ml vode s polento pomesano s kislo smetano (ob 18.30)... tudi malo palacinke, potem ob 19.30 140 ml Aptamila... josk pa takoj potem ... Ceprav nocoj prvic bolj mal joska... zgleda da gredo prot koncu . Mogoce bo jotri bolje... thx pa saj mene najbolj muči to, ko ne vem, če dobi z dojenjem dovolj mleka Pa najbolj zvečer, da je ne bi slučajno lačne spat silala, joške pa so prazne Mah, res grem po AM, pa da vidim kako bo Saj ostale stvari pa Lana vse pridno papa. Če se ti ne zbuja ponoči in je sita, verjetno ji je dovolj, če ne pa raje pojdi kupit, pa boš vidla če bo hotla pojest.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 26.12.2008 20:33:55
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: Maj78 Hojla še od mene , madona mi sploh ne rata vsega prečekirat. Tole je od nas za vas z malce zamude Drugače pa nič novega razen tega da dobivamo 7 zob ki nas temu primerno tudi matra. Ful dobr...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 26.12.2008 20:34:23
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka dolenjka - a ti ji daš AM, pol pa še joško? V kakšnem razmaku? Pa kdaj je imela večerjo? Midve z malo sva večerjali ob 18,30, kruh in sir pa čaj je zraven mala pila. Pred kakšne pol ure sem ji še joško ponudlila pred spanjem pa ni hotela. Pa za večerjo ni kaj dosti pojedla . Sama pa že tudi veliko razmišljam, da AM kupim in ji ga ponudim, če bo sploh želela. Se mi zdi, da je tudi moja proizvodnja bolj proti koncu. Carica je zmazala je 60 ml vode s polento pomesano s kislo smetano (ob 18.30)... tudi malo palacinke, potem ob 19.30 140 ml Aptamila... josk pa takoj potem ... Ceprav nocoj prvic bolj mal joska... zgleda da gredo prot koncu . Mogoce bo jotri bolje... Mi smo pa zvečer ob pol osmi zmazali flašo mleka ( 300ml) z osmimi žlicami rižilinota( čajnimi) Pa vseeno noče spustit mleko ob 5ih zjutraj 2 dcl, pa zbudi se ob šesti in deset, pa je pol spet še vedno lačen in ob sedmi in pol že je zajtrk. Tvoj pikec pa je jedec . 300 ml ima Lana za dve večerji.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 26.12.2008 20:35:27
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka dolenjka - a ti ji daš AM, pol pa še joško? V kakšnem razmaku? Pa kdaj je imela večerjo? Midve z malo sva večerjali ob 18,30, kruh in sir pa čaj je zraven mala pila. Pred kakšne pol ure sem ji še joško ponudlila pred spanjem pa ni hotela. Pa za večerjo ni kaj dosti pojedla . Sama pa že tudi veliko razmišljam, da AM kupim in ji ga ponudim, če bo sploh želela. Se mi zdi, da je tudi moja proizvodnja bolj proti koncu. Carica je zmazala je 60 ml vode s polento pomesano s kislo smetano (ob 18.30)... tudi malo palacinke, potem ob 19.30 140 ml Aptamila... josk pa takoj potem ... Ceprav nocoj prvic bolj mal joska... zgleda da gredo prot koncu . Mogoce bo jotri bolje... thx pa saj mene najbolj muči to, ko ne vem, če dobi z dojenjem dovolj mleka Pa najbolj zvečer, da je ne bi slučajno lačne spat silala, joške pa so prazne Mah, res grem po AM, pa da vidim kako bo Saj ostale stvari pa Lana vse pridno papa. Če se ti ne zbuja ponoči in je sita, verjetno ji je dovolj, če ne pa raje pojdi kupit, pa boš vidla če bo hotla pojest. Zbuja se samo zaradi dudice, je fuuuul redko ponoči. Spi pa tudi dobro. Tako, da mislim, da ji nič ne manjka. Ali pa ni zahtevna
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 26.12.2008 20:35:37
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka dolenjka - a ti ji daš AM, pol pa še joško? V kakšnem razmaku? Pa kdaj je imela večerjo? Midve z malo sva večerjali ob 18,30, kruh in sir pa čaj je zraven mala pila. Pred kakšne pol ure sem ji še joško ponudlila pred spanjem pa ni hotela. Pa za večerjo ni kaj dosti pojedla . Sama pa že tudi veliko razmišljam, da AM kupim in ji ga ponudim, če bo sploh želela. Se mi zdi, da je tudi moja proizvodnja bolj proti koncu. Carica je zmazala je 60 ml vode s polento pomesano s kislo smetano (ob 18.30)... tudi malo palacinke, potem ob 19.30 140 ml Aptamila... josk pa takoj potem ... Ceprav nocoj prvic bolj mal joska... zgleda da gredo prot koncu . Mogoce bo jotri bolje... Mi smo pa zvečer ob pol osmi zmazali flašo mleka ( 300ml) z osmimi žlicami rižilinota( čajnimi) Pa vseeno noče spustit mleko ob 5ih zjutraj 2 dcl, pa zbudi se ob šesti in deset, pa je pol spet še vedno lačen in ob sedmi in pol že je zajtrk. Tvoj pikec pa je jedec . 300 ml ima Lana za dve večerji. ej, skozi je lačen, samo, da vidi hrano, že brblja mam mam , mam mam
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 26.12.2008 20:36:26
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: Maj78 Hojla še od mene , madona mi sploh ne rata vsega prečekirat. Tole je od nas za vas z malce zamude Drugače pa nič novega razen tega da dobivamo 7 zob ki nas temu primerno tudi matra. jaz pa tega ne znam "zalaufat" Ful dobr...
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 26.12.2008 20:36:55
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka dolenjka - a ti ji daš AM, pol pa še joško? V kakšnem razmaku? Pa kdaj je imela večerjo? Midve z malo sva večerjali ob 18,30, kruh in sir pa čaj je zraven mala pila. Pred kakšne pol ure sem ji še joško ponudlila pred spanjem pa ni hotela. Pa za večerjo ni kaj dosti pojedla . Sama pa že tudi veliko razmišljam, da AM kupim in ji ga ponudim, če bo sploh želela. Se mi zdi, da je tudi moja proizvodnja bolj proti koncu. Carica je zmazala je 60 ml vode s polento pomesano s kislo smetano (ob 18.30)... tudi malo palacinke, potem ob 19.30 140 ml Aptamila... josk pa takoj potem ... Ceprav nocoj prvic bolj mal joska... zgleda da gredo prot koncu . Mogoce bo jotri bolje... Mi smo pa zvečer ob pol osmi zmazali flašo mleka ( 300ml) z osmimi žlicami rižilinota( čajnimi) Pa vseeno noče spustit mleko ob 5ih zjutraj 2 dcl, pa zbudi se ob šesti in deset, pa je pol spet še vedno lačen in ob sedmi in pol že je zajtrk. Braaaavooooo za apetit...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 26.12.2008 20:41:01
|
|
|
|
listek1
|
čer, no, da se še jaz malo javim Smo se imeli tele dni tako lepo, da ni bilo časa za računalnik. v sredo smo bili pri teti od mojga na kosilu, zvečer pa sva se z mojim cartala, si nardila mal večerjice, pa vinčka, svečke .... Je blo tok fajn. Včeri pa sta zvečer prišla še mojadva, pa na enem rojstnem dnevu smo bli. Dobili smo full lepih daril. Pa moj je meni kupil ful kul darilo, sem dobla podhlače za bordat, ker sem imela lani tako modrico na rit, da sem 1 mesec komi hodila. tako, da komi čakam, da greva spet bordat, to bo spet smeha Naš škratek je super, edin neki zgodi se je začel zbujat. Je pa predvčerajšnjim prvič v kahlico naredu klobaso , obvezno pa vsakič naredi lužico na kahlico. Je spet nenormalno velik. No tok o nas. Februarka - take obiske bi jest tud sigurno vrgla ven. Blaža - ti si spet pridna s peko Janey - ful lušne slikce.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 26.12.2008 20:42:46
|
|
|
|
Stipe air force
|
En tajuzni vic (nasi so itak brez veze) !!! Vrativši se kući s polaganja vozačkog ispita, Mujo ulazi i psuje. Pita ga Fata: Šta je, bolan, Mujo, jesi prošao? Mujo će na to: Ma, jok! ****li me na semaforu, ****li me na krivini, ****li me na stopu, ****li me na raskrsnici... Fata će na to: Svašta! Mene samo jednom u garaži i ja prošla.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 26.12.2008 20:45:54
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force En tajuzni vic (nasi so itak brez veze) !!! Vrativši se kući s polaganja vozačkog ispita, Mujo ulazi i psuje. Pita ga Fata: Šta je, bolan, Mujo, jesi prošao? Mujo će na to: Ma, jok! ****li me na semaforu, ****li me na krivini, ****li me na stopu, ****li me na raskrsnici... Fata će na to: Svašta! Mene samo jednom u garaži i ja prošla.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 26.12.2008 20:47:08
|
|
|
|
blaža
|
Čaka mujo pre Super novo in gleda na uro, da kdaj bojo odprli. Pa pride mimo čistilka in reče: zgoden si, zgoden. On pa njej nazaj: Pa nisi ni ti pi*** loša!!!!
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 26.12.2008 20:55:22
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža Čaka mujo pre Super novo in gleda na uro, da kdaj bojo odprli. Pa pride mimo čistilka in reče: zgoden si, zgoden. On pa njej nazaj: Pa nisi ni ti pi*** loša!!!!
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 26.12.2008 21:07:46
|
|
|
|
MetiLu
|
dobra ... Mi smo mel že 2x budnico dudica, pa položit in takoj spi naprej... Zakaj naš otrok tega ne zna sam Ko ste govorile o dojenju, jaz že neki časa nimam več skoraj nič, ma tistih par požirkov mu vseeno privoščim pa sem že rekla, da bom nehala, pa mi je kakšen večer to še vedno tako lepo, da se jaz pomojem bolj crkljam kot Janez tko da bom še neki časa vztrajala... Žal pa moj mulček noče pit iz flaše, sploh pa ne AM, tud alpskega ne tko, da to nadomestim z več mlečnimi obroki ... Gledam film Poslednji samuraj, zraven pa se bašem z medenjaki s čokolado teško meni, a ? Pa mal o varstvu prebiram na RR ... se moram nekak nakulirat, da bo vsem lažje ... Spet joka jest mu bom to dudo zapela na pižamo no ... a še katera to dela, baje so te vrvice z dudo varne oz. dovolj kratke
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 26.12.2008 21:09:48
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Maj78 Hojla še od mene , madona mi sploh ne rata vsega prečekirat. Tole je od nas za vas z malce zamude Drugače pa nič novega razen tega da dobivamo 7 zob ki nas temu primerno tudi matra. full dobr, sem se nasmejala
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?