Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 26.12.2008 18:04:07
|
|
|
|
blaža
|
Prav ne cedi!!!
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 26.12.2008 18:07:40
|
|
|
|
blaža
|
Evo končno se je skenslala, radovedni.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 26.12.2008 18:26:47
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža Evo končno se je skenslala, radovedni. Čer. Mi smo šli po kosilu hitro mal ven po sončku, je blo luštno se vsaj mal prepustit sončnim žarkom potem smo se pa cartali v dnevni, mal v kuhni, mah, povsod nas je dost 3 033333, ,00, 3 2, Tako vas pa zgleda Larisa pozdravlja sem si ravno pogrela gov. juhco ker me je neki zeblo, pa dam tamali za probat, mi je pa zdej skor vso pojedla vsaj nekaj ma po mamic ne vem kaj bo zdej z njeno večerjo Jeney, lepe slikce Vas pridem še kaj pozdravit za lahko noč, grem zdaj ker tamala že nori kle
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 26.12.2008 18:34:19
|
|
|
|
Stipe air force
|
Midva s Seflo peceva palacinke ... pa se Carici bomo dal za probat... ...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 26.12.2008 19:07:20
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Midva s Seflo peceva palacinke ... pa se Carici bomo dal za probat... ... ...ma je prezivela... , marmelado (brez cukra) je kar s prstki jedla...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 26.12.2008 19:09:57
|
|
|
|
srečka nosečka
|
Evo, maje dva že imata večerni ritual. Jo je ati prevzel, ker je treba it spat. Zadnje dneve spi samo 1x na dan, pa še to ne več kot urco ali manj. Res ne vem, od kot ji toliko energije. Saj potem pa pridno spi od cca. 8,00 zvečer do 9,00 zjutraj. Jaz pa veterce sušim, ker so mi beljaki od tiramisuja ostali. Spet se bomo sladkali. stipe - naj vam teknejo palačinke, pa carici kaj marmelede privošči
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 26.12.2008 19:10:38
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Midva s Seflo peceva palacinke ... pa se Carici bomo dal za probat... ... ...ma je prezivela... , marmelado (brez cukra) je kar s prstki jedla... evo, pa si me prehitel
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 26.12.2008 19:12:31
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Midva s Seflo peceva palacinke ... pa se Carici bomo dal za probat... ... ...ma je prezivela... , marmelado (brez cukra) je kar s prstki jedla... evo, pa si me prehitel Srecka nosecka kar slatkajte se... zakaj bi se samo mi... Yes !
< Sporočilo je popravil Stipe air force -- 26.12.2008 19:13:26 >
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 26.12.2008 19:21:15
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Midva s Seflo peceva palacinke ... pa se Carici bomo dal za probat... ... ...ma je prezivela... , marmelado (brez cukra) je kar s prstki jedla... evo, pa si me prehitel Srecka nosecka kar slatkajte se... zakaj bi se samo mi... Yes ! le zakaj niso prazniki čez celo leto ne bi nič na kile gledali
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 26.12.2008 19:22:39
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Midva s Seflo peceva palacinke ... pa se Carici bomo dal za probat... ... ...ma je prezivela... , marmelado (brez cukra) je kar s prstki jedla... evo, pa si me prehitel Srecka nosecka kar slatkajte se... zakaj bi se samo mi... Yes ! le zakaj niso prazniki čez celo leto ne bi nič na kile gledali Pa se base, pa refosk... pa sladice, celo leto...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 26.12.2008 19:23:29
|
|
|
|
MetiLu
|
Čer! Moj sine je zaspal že ob 18.45 sem ga kar malo prej poterala spat, ker drugač bi mi pa ob 18.ih dol padu, pa spal spet do večera, pa bluzil do 23.00 zvečer ... tko da sem že frej sem mu pa dones v sobo naštimala radio in dala gor CD z uspavankami, da vidim, če mu bo všeč Sicer ga je dones tko hitr zmanjkal, da pomojem sploh ni porajtal upam na vsaj tako dobro noč kot sta bili prejšnji dve! Atek dela do 00.00, tko da je daljinc samo mojjjjjjjjjjjjj Dones je prišla na obisk tudi moja sestrična, ki je tudi krstna botra našemu Janezu in ker ima mali jutri god, mu je prinesla darilo ful lepo od nje, se prov čuti, kako je pozorna na našga mulčka Jutri gremo mal v nabavo, pa sanke kupit, ker gremo 2.1. na pohorje sankat Janey, se bomo kej dobil? Mogoče bomo šli celo za 2 dni, ker gremo na obisk k eni kolegici ... V soboto pa moj oči vabi na kosilo mogoče se jutri tudi jaz lotim kaj spečt, da bom kaj nesla sabo ...
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 26.12.2008 19:27:03
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Midva s Seflo peceva palacinke ... pa se Carici bomo dal za probat... ... ...ma je prezivela... , marmelado (brez cukra) je kar s prstki jedla... evo, pa si me prehitel Srecka nosecka kar slatkajte se... zakaj bi se samo mi... Yes ! le zakaj niso prazniki čez celo leto ne bi nič na kile gledali Pa se base, pa refosk... pa sladice, celo leto... valda - refošk No, midva si bova pa zdaj privoščila kuhan vinček. Pa še kak kos potice, ki jo je moja mami spekla, njamiiiiii.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 26.12.2008 19:49:04
|
|
|
|
blaža
|
Evo mene!
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 26.12.2008 19:50:51
|
|
|
|
dolenjka
|
Čer Vidim, da vas Stipe pridno obvešča kako in kaj pri nas NO, carica že flaško zauga, tako da ji potem samo še zize ponudim in via pančevo Palačinke je sicer res probala, ampak ne več kot za kovanec 2 eurov velikosti Ona je večerjala polento s kislo smetano Imamo pa na obisku očijevo hčerko (11 let) in se je danes tako lepo igrala s TAro in Tara tako uživala in vriskala, da bo res treba eno sestrico naslednjemu Božičku naročiti Sam imam še tko da bo treba še kak dan počakat Ju3 grem pa k frizerju po svežo barvo in na - 2 cm Zvečer pa s Stipetom v lajf po 1 letu
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 26.12.2008 19:51:25
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža Evo mene! o čau, katera je pa tvoja mama
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 26.12.2008 19:52:03
|
|
|
|
blaža
|
blaž je šel spat. je šel ob po osmi, ki je popoldne spal od pete do šeste ure in je pol šel pol ure kasneje. Ma ima svoj ritem in ko pride njegova ura je konec, rata tečko in hoče spat. Stipe, si mi naredu gušte z palačinkami. No Nizy, če bereš jutri je luna in imam vodni dan od 13.20 pa 24 ur- do nedelje do13.20 Samo vooooda! Sej bo šlo, ki lahko ješ kosilo, pol pa voda. in v nedeljo samo spustiš zajtrk in spet lahko ješ kosilo.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 26.12.2008 19:52:28
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža Evo mene! o čau, katera je pa tvoja mama vandolina
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 26.12.2008 19:55:33
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža Evo mene! o čau, katera je pa tvoja mama vandolina Je malo dosti preveč firbčna in sem ji že rekla, da naj ne gleda kaj pišemo tle, ki nima majhnih otrok, pa tudi da jaz ne gledam kaj ona na enem drugem forumu piše. Jaz sem katastrofa glede zasebnosti. Z mojim možekom si vse vse delim 1000%, ma za druge firbce, pa ni treba , da prov vse vejo. Že včeraj mi je rekla, ko sem jo klicala, : O čav Blaža, pa sem jo takoj poštekala, da nas je čitala, pa je rekla, da ne. Se ji je zareklo. Še ko sem živela doma, so bli grozno firbčni
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 26.12.2008 19:56:57
|
|
|
|
blaža
|
No zgleda, da ima zgoraj konkurentko!
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 26.12.2008 19:57:19
|
|
|
|
blaža
|
Ja ma kje si zdej Šefla?!
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 26.12.2008 20:02:03
|
|
|
|
srečka nosečka
|
dolenjka - a ti ji daš AM, pol pa še joško? V kakšnem razmaku? Pa kdaj je imela večerjo? Midve z malo sva večerjali ob 18,30, kruh in sir pa čaj je zraven mala pila. Pred kakšne pol ure sem ji še joško ponudlila pred spanjem pa ni hotela. Pa za večerjo ni kaj dosti pojedla . Sama pa že tudi veliko razmišljam, da AM kupim in ji ga ponudim, če bo sploh želela. Se mi zdi, da je tudi moja proizvodnja bolj proti koncu.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 26.12.2008 20:02:36
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža Evo mene! o čau, katera je pa tvoja mama vandolina ti, ti mama
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 26.12.2008 20:03:48
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža Evo mene! o čau, katera je pa tvoja mama vandolina ti, ti mama
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 26.12.2008 20:07:47
|
|
|
|
Februarka08
|
Evo, tud naša punčara že spi. Danes je očkov dan, tako da jo je on dal spat ob 12h in zdele jest pa počasi pod tuš in via kavč Larisa je tud danes jedla za večerjo kruh in sir, pa mal čaja s sirupom, čez cca. 1 uro pa dobi še flašo, ampak ji je uspelo samo ene 110 ml pojest. Sigurno je bla preveč sita. Naslednji obrok je pa itak šele ob ene 8.30 upam da bo lepo pančkala... dere se kot jeshar ko ji je treba nos pucat in masko na usta tiščat še par dni, pa bo ok Dolenjka, še nekaj dni, potem pa akcija za sestrico/bratca, da se bo Tara imela s kom igrati Blaža dobra si, da ti uspevajo teli vodni dnevi čeprav tale sploh ni slab ker res malo obrokov izpustiš... mene tud mika No, sem že zamudila vlak za kopalnico morm mojga počakat da se zamenava
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 26.12.2008 20:09:19
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža Evo mene! o čau, katera je pa tvoja mama vandolina ti, ti mama ti, ti, ker "vohuni" za hčero
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?