|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :)
25.12.2008 12:06:20   
gold fish
dober dan.....

VESEL BOŽIČuser posted image

....mi smo pa danes že dolgo auf...... je ta veliki pikec ob 4 zjutraj prišel v spalnico, da ga kao trebuh boli....je spil čaj in kar tam zaspal..., možek je šel pol raje kar v njegovo sobo spat...

...jaz pa z obeh strani user posted image , ta mali nekaj jamral...ta velik user posted image ..vsake pol ure gledal na uro...kako dolgo še do jutra..... pred 7 bil seveda auf..... v dnevno gledat, če je kaj pod smrekico in pol štala..tak kot vsako leto..letal sem in tja, prelagal tista darila...letos jih je kar na sedežno posortiral po prejemnikihuser posted image ..... ... pol je pa še  po stopnicah dol i gor tekal ...kaj je pri dedku in babici....in to je bilo vse pred 7user posted image .....cela štala......   No tako smo auf že pred 7, spat pa šli tam okrog 1user posted image

...sedaj se je končno umiril in sestavlja svoje lego zadeveuser posted image , ta mali pikec spi, jaz pa počivam, ker smo k mami povabljeni na kosilouser posted image ..gremo kar v copatihuser posted image

...aja...pri nas sneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeežiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiuser posted image

Uživajte.....

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 1826
25.12.2008 12:07:00   
gold fish
gloria - kak je fletkan......cela mamauser posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 1827
25.12.2008 12:55:20   
leda
No tako smo auf že pred 7

naju je 6.15 zbudila, ker je ona slišala dedka mraza...in je bla tolk našponana, da se še trudila nisva s prepričevanjemuser posted image

zdej ona in fotr spita gor, tamala na kavču, jst sm pa tolk zelenga čaja spila, da bom spet do polnoči pokonc...

Neposredna povezava do sporočila: 1828
25.12.2008 12:56:15   
arabela*
dobro jutrouser posted image
Mi pa smo bolani spet,zdaj je še mene spet konkretno zagrablouser posted image
Spali tak nismo nič ponoči,sem pa proti jutru lenarla do pol dvanajsteuser posted image
Naše frklje je božiček že včeraj obdaril.M je dobila plišiko,pa sončeka ,body in kekseke.A pa je dobila polly limuzino,knjigico Vrtičkarji,sladkarije,babyborna,ki sam lula in pije,3d puzle.
Zdaj pa jenarimo,kuhat mi ni treba,ker je tašča dala zraven,jutri pa tak grem z user posted image user posted image k fotru na r.d.,moj pa gre na božično dirko,tak da,vse poštimano.
lara,jaz jem svinjinouser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

Neposredna povezava do sporočila: 1829
25.12.2008 12:57:12   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: gloria

user posted image

kak luškan user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 1830
25.12.2008 12:58:47   
leda
lara,jaz jem svinjino

svinjina spada sicer med prepovedana živila v času dojenja. če se prov spomnim je tvoja ratala pikasta po potici al gibanici al kaj dobrega je že bilo, tko da lahko da spada med tiste bolj občutljive, zarad katerih so ta priporočila narjena...

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1831
25.12.2008 13:03:44   
leda
zaključujem z monologi. men je dedek mraz med drugim prinesu Calvina in Hobbesa in grem brat in se potihem krohotat zraven, da ne zbudim tamale.

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 1832
25.12.2008 14:04:06   
gloria
Mi pa smo bolani spet,zdaj je še mene spet konkretno zagrablo
Spali tak nismo nič ponoči,sem pa proti jutru lenarla do pol dvanajste

...joj vam se pa res vleče ta prehlad.....želim da se kmal vsi pozdravteuser posted image user posted image user posted image .....

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 1833
25.12.2008 14:04:21   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

ker je bila neja pridna, ji je božiček pustil darila pod smrekico.

Lara je tudi pridna pa ji Božiček ni nič prinesel.... kako nepravično...

user posted image

se boš mogla malo pogovoriti s tem božičkom..........................user posted image

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 1834
25.12.2008 14:04:46   
gloria
gloria - kak je fletkan......cela mama

...si pa prva ko je to reklauser posted image .....

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 1835
25.12.2008 14:05:53   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

user posted image

kak luškan user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1836
25.12.2008 14:06:33   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Mi pa smo bolani spet,zdaj je še mene spet konkretno zagrablouser posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1837
25.12.2008 14:07:16   
ključek

user posted image                           user posted image   

user posted image  TEŽKO PRIČAKOVANI SEPTEMBRČKI 2008 user posted image

user posted image     

user posted image

user posted image   mokatela          - R 2.8.,user posted image user posted image Minea(41,5 cm, 1.520 g) in Manja(43 cm, 1.600 g) 
user posted image   gold fish            - R 17.8.,user posted image Jaka (49 cm, 3.030 g)
user posted image  emi                   - R 18.8., user posted image  Ines (48 cm, 2.880 g)
user posted image  *zoe*              - R 23.8., user posted image  Marko (47 cm, 2.500 g)

user posted image

user posted image   pf                      R 26.8., user posted image  Lana (53 cm, 3.550 g)
user posted image  Saraya              - R 27.8., user posted image  Marisa (49,5 cm, 3.410 g)
user posted image   tasha23           - R 30.8., user posted image  Gabriel (52 cm, 3.690 g)
user posted image   srki                   -R 31.8., user posted image  Nik
user posted image  timica                - R 2.9., user posted image
user posted image  Optimizem       - R 2.9., user posted image  Kaja (52 cm, 3.240 g)
user posted image   *bubi*               - R 4.9., user posted image  *bubika* 
user posted image   anckabancka   
 -R 4.9., user posted image  Jakob (51 cm, 3.680 g)

user posted image  Me to you         - R 4.9., user posted image Lana Neja (54 cm, 4.120 g)
user posted image   talytha               -R user posted image , Neža   

user posted image  Lea2007           -R 6.9., user posted image   Patrik (51 cm, 3.510 g)
user posted image  KAHLO             
  -R 7.9., user posted image  Ronja (54 cm, 3.850 g)
user posted image  petrax               - R 7.9., user posted image  Kristjan (52 cm, 3.600 g)
user posted image   nynna               -R 8.9., user posted image   Kaja (49 cm, 3.310 g)  
user posted image   račkapk            -R 8.9., user posted image  Marija (50 cm, 2.900 g)
user posted image  SashaB            - R 9.9., user posted image   Nik ( 52 cm, 3.245 g) 
user posted image    gloria                - R 9.9., user posted image  Nik (52 cm, 4.200 g)
user posted image  anchy82          -R 10.9., user posted image  Vita (54 cm, 3.520 g)
user posted image  maruškaš         - R 10.9., user posted image  Enej (54 cm, 3.860 g) 
user posted image  lana17              - R 10.9., user posted image  Jon (52 cm, 3.180 g)
user posted image   miko                   -R 10.9., user posted image  Tim (51 cm, 3.390 g)
user posted image   nosek5              -R 11.9., user posted image   Klara (53 cm, 3.840 g)
user posted image  meta21            - R 13.9., user posted image   Lovro (52 cm, 3.920 g) 
user posted image   Tejchy              - R 13.9., user posted image   Nik (51 cm, 3.470 g)
user posted image   simat                  - R 14,9.,user posted image , Nina ( 51 cm, 3.200 g)
user posted image  alysa                - R 14.9., user posted image Anže (52 cm, 3.370 g)
user posted image  najina pikica*   -R 15.9., user posted image Lana (50 cm, 3.350 g)
user posted image   AinB                  - R 18.9., user posted image Tarik (52 cm, 3.430 g)
user posted image  bark                 -R 18.9., user posted image   Tit (50 cm, 3.080 g)
user posted image   nelly2629          - R 18.9., user posted image Niko (52 cm, 3.390 g)
user posted image   taja1235         - R 18.9.,  user posted image  Ingrid (51 cm, 2.940 g)
user posted image   Tia                      - R 18.9., user posted image Maj (52 cm, 3.590 g)
user posted image   leda                -R 18.9., user posted image , Ela (50 cm, 3.010 g) 
user posted image  nosecka08       - R 19.9., user posted image Ana (51 cm, 3.470 g)
user posted image   morango          -R 19.9., user posted image  Lena (54 cm, 3.650g)
user posted image  Lara Croft        -R 19.9., user posted image , Lara (51 cm, 3.440 g)

user posted image   coko              - R 21.9., user posted image user posted image , Ela (50 cm, 2.970 g) 
user posted image  Bambi D           -R 21.9., user posted image  Laura 
 user posted image   onina                - R 23.9., user posted image , Matic (51 cm, 3.510 g)

user posted image  tinka                - R 23.9., user posted image , Aljaž (52 cm, 3.400 g)

user posted image

user posted image  Marsy                -R 27.9., user posted image , Kaja ( 56 cm, 3.630 g)
user posted image   virtualna          -R 28.9., user posted image Leyla (52 cm, 4.310 g)
user posted image  amor real         -R 29.9, user posted image  Tomaž (56 cm, 4.090 g)
user posted image  petra1978        -R 2.10.,user posted image  Gal (51 cm, 3.510 g) 
user posted image   lana luna           -R 4.10.,user posted image  Sara (52 cm, 3.470 g)

user posted image

C.septemberka
user posted image user posted image
Varci user posted image user posted image  

copka user posted image user posted image  
B.septemberka user posted image  user posted image
Sunny24user posted image user posted image  

*nana*user posted image user posted image  
uršula83user posted image user posted image  
babywishuser posted image user posted image user posted image  

*dotika* user posted image user posted image
pikica36user posted image user posted image  

maybebaby user posted image user posted image                               

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1838
25.12.2008 21:05:04   
gold fish

gloria - kak je fletkan......cela mama

...si pa prva ko je to reklauser posted image .....

...če sem pa samo mamo vidla, atija pa ne user posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 1839
25.12.2008 21:45:04   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish
gloria - kak je fletkan......cela mamauser posted image

Ja,  res je fletkan ... se strinjam, da je ko mama.... user posted image user posted image

Joj SAraya.... pa pismo no.... dost imate teh bolezni...

Danes sem jedla par ocvirkov, bom vidla, kaj bo jutri.... user posted image

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

Neposredna povezava do sporočila: 1840
25.12.2008 21:52:30   
Lara Croft
Vi vsi veste, kok midve z Laro pohajava... nikoli ne joče v avtu.... no, če pa že joče, ustavim, jo podijim in gremo brez problema naprej...

Danes pa gremo po doooolgem času vsi trije.... in za nazaj se je lotla tečnarit... jo podojim, se mal pocrtava in jo dam nazaj v lupinico... joj, kok se je začela dret... smo iz Portoroža do sežane vozili več kot uro pa pol, ker smo se stalno ustavljali... Matr, jst sem mislila, da je lačna, da nimam mleka, sem je jezila sama nase, ker nisem nič vzela s sabo.... ponavadi vedno vzamem pa nikoli ne rabimo....celo plenico sem ji kar na kolenih menjala, ker sem mislila, da jo moti, ker je bla kr polulana.... nič....  ma ona se je tok drla, da je bla vsa zaripla in čist mokra od solz.... meni je je srce paralo... Babe, ni blo druge, kot da sem jo vzela iz lupince in šla zadaj z njo sedet...... pol se je umirila... in ni blo več problema... doma jo hitro odložim in začnem pripravljat papico, ma ona se je vsa zadovoljna začela pogovarjat in zabavat.... sploh ni bla lačna... jst ne vem, kaj je blo... še nikoli tako...

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

Neposredna povezava do sporočila: 1841
25.12.2008 22:19:21   
gloria
...če sem pa samo mamo vidla, atija pa ne

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1842
25.12.2008 22:49:53   
arabela*
Babe, ni blo druge, kot da sem jo vzela iz lupince in šla zadaj z njo sedet...... pol se je umirila... in ni blo več problema..

uh,še kako dobro to poznamuser posted image
Nam pa se dogaja,da ko jo oblačimo in dajemo v lupinico,se pa dere ko šoja.Nasplošno že ne mara oblačenjauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1843
25.12.2008 22:50:42   
meta21

user posted image

Iiiiiiiiii, še en mali Žičekuser posted image ! Enega sem danes že od Petre1978 dobilauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 1844
25.12.2008 22:52:09   
meta21

Sem razmišljala, kaj delam drugače kot ponavadi, ko jo dam spat.... podnevi jo takoj, ko mi zaspi na rokah odložim.... zvečer pa jo držim in držim in držim... danes sem jo dala takoj, ko je zaspala v zibko... ne vem, al je bil slučaj al kaj, ma Lara mi niti mrdnila... spi že od devetih, tko da sem celo obrbo v kuhinji po tleh lahko nalepila in škatle pobarvala... user posted image

Go Lara, Go Lara...user posted image user posted image user posted image  Pridna!

SEveda, k se je navadla na toploto pol jo je pa zazeblouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1845
25.12.2008 22:53:21   
arabela*

Joj SAraya.... pa pismo no.... dost imate teh bolezni...

ma katastrofa.Dva dni nazaj sem že bila skoraj čist zdrava,danes ponoči pa spet.Sem čez dan celo malo vročine imela.Za znoret,jutri pa še taka moram na r.d.fotrovuser posted image
Pa še snegec je zunaj,kak bi šla ven se šetat.Ma ima da smo do ponedeljka zdravi,ker nujno že rabim sprehod po mestuuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1846
25.12.2008 22:56:21   
arabela*
Danes sem se tak uboga zbudila,komaj prilezla s postelje.Lenarla pol dneva,pol pa se rekla konec smiljenja sama sebi.In sem šla prestavljat pohištvo v sobi.Sem omaro ven vrgla,pa manjšo not postavla,pa celo sobo obrnila.Pa še uživala zravenuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1847
25.12.2008 23:00:15   
gloria
Nam pa se dogaja,da ko jo oblačimo in dajemo v lupinico,se pa dere ko šoja.Nasplošno že ne mara oblačenja

...isto je pri nam....se dere ko zmešan

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1848
25.12.2008 23:00:31   
meta21

Vi vsi veste, kok midve z Laro pohajava... nikoli ne joče v avtu.... no, če pa že joče, ustavim, jo podijim in gremo brez problema naprej...

Danes pa gremo po doooolgem času vsi trije.... in za nazaj se je lotla tečnarit... jo podojim, se mal pocrtava in jo dam nazaj v lupinico... joj, kok se je začela dret... smo iz Portoroža do sežane vozili več kot uro pa pol, ker smo se stalno ustavljali... Matr, jst sem mislila, da je lačna, da nimam mleka, sem je jezila sama nase, ker nisem nič vzela s sabo.... ponavadi vedno vzamem pa nikoli ne rabimo....celo plenico sem ji kar na kolenih menjala, ker sem mislila, da jo moti, ker je bla kr polulana.... nič....  ma ona se je tok drla, da je bla vsa zaripla in čist mokra od solz.... meni je je srce paralo... Babe, ni blo druge, kot da sem jo vzela iz lupince in šla zadaj z njo sedet...... pol se je umirila... in ni blo več problema... doma jo hitro odložim in začnem pripravljat papico, ma ona se je vsa zadovoljna začela pogovarjat in zabavat.... sploh ni bla lačna... jst ne vem, kaj je blo... še nikoli tako...

Ena zgodba iz MŠ mi je zdaj padla na pamet... Nam je razlagala babica, da so se eni starši pritoževali, da njihov dojenček noče it ven. Vedno, ko so zunaj naj bi se jokal, ko pa pridejo domov pa je spet ves nasmejan in dobre volje.

No problem ni bil v tem, da ne bi hotel it ven ampak v tem, da so ga preveč oblekli za ven in mu je bilo vedno vroče, ko pa so prišli domov pa so ga slekli in je blo ok.

Kaj hočem povedat...a je blo mogoče danes kaj drugače kot ponavadi-nova jopca, kapa, bodi z gumbi, bolj hladno/toplo... Ker bolelo je očitno ni nič, če se je pri tebi pomirila...

No, al je pa samo rabla crkljanje in to nujno in takoj! Tak je vsaj moj Lovro-ko nekaj hoče, ni kompromisovuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1849
25.12.2008 23:05:28   
meta21
Mi pa že 2 dni samo žremo in komaj čakam, da bo januar in je konec te norije. Letos HB nisem jaz gostitelj in mi ne bo ostalo hrane še za pol januarja, kot vsako leto. Izmenjujemo se s svakinjo-vsako leto smo pri nekom. BTW-Lara, si nabavla leg magic? Kako je?

Božiček je Lovru zaenkrat prinesel hlače in pižamico, v soboto gremo pa še k babicam in teti pogledat, če je še tam kaj pustil.user posted image  Itak, da je, ker so me vse spraševale kolk številko nosi.

Meni je med drugim prinesel poln nos in posledično tečnobouser posted image  ampak se pridno zdavim z limono in medomuser posted image . Joj, zdaj pa že pol ure nisem nič jedla... Grem....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.