Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 24.12.2008 11:00:38
|
|
|
|
arabela*
|
nevem,ko je bila prvič cepljena,ni pisalo,da je namenski pregled
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 24.12.2008 11:34:59
|
|
|
|
petra1978
|
Čudovit in miren božič vam želim
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 24.12.2008 12:37:05
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Bubi jaz sem bila v Maestralu že trikrat. Preden so ga prenovili, pa potem še dvakrat. Ampak za prvega maja, ne poleti. Imajo fajn bazen veliki, savne, sobe so lepe, hrana pa okusna. Pa sprehajalnih stez je tam polno za vozičkanje, čisto blizu je do centra Novigrada cca dobrih pet minut ob morju. A greste? gledam varianto za 2. teden v maju. Me zanima, na koliko stopinj je ogreta voda v notranjem bazenu.... če bo dovolj za male škratke . Letos smo bili v Umagu, pa je bilo samo 28°
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 24.12.2008 13:50:23
|
|
|
|
RAČKAPK
|
bubi - dej prosim še men javi kje to iščeš pa kakšne so cene za drugi teden v maju mi smo letos bili v Rabcu, pa je blo ok
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 24.12.2008 14:31:34
|
|
|
|
RAČKAPK
|
Želim vam lep Božični večer
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 24.12.2008 15:35:52
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK Želim vam lep Božični večer se kar podpišem pod tole.....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 24.12.2008 15:39:21
|
|
|
|
gold fish
|
...končno....tudi mi postavljamo našo smrekico..... ....ati je (že) doma .....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 24.12.2008 15:40:50
|
|
|
|
gold fish
|
NAJ BO VAŠ KORAK V LETU 2009 ODMEVEN VAŠA BESEDA POGUMNA, IN VAŠA DEJANJA USTVARJALNA! S R E Č N O 2009!!!
< Sporočilo je popravil gold fish -- 24.12.2008 15:41:17 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 24.12.2008 15:41:24
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ....ati je (že) doma ..... naš pa še dela
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 24.12.2008 16:06:43
|
|
|
|
morango
|
V BOŽIČNEM MIRU SVET SE PRERODI IN S SILVESTROM VEDNO ZNOVA VZCVETI! ŽELIM VAM LEP BOŽIČ!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 24.12.2008 16:59:56
|
|
|
|
gold fish
|
..... moja potica je že v pečici .... letos sem jo prvič nardila čist sama...... drugače mi je vedno mami ta kvas nastavljala.... ..vam javim kako je uspela....zaenkrat zgleda vse ok ....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 24.12.2008 17:15:32
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ..... moja potica je že v pečici .... letos sem jo prvič nardila čist sama...... drugače mi je vedno mami ta kvas nastavljala.... pridna
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 24.12.2008 17:16:49
|
|
|
|
arabela*
|
mi pa gremo k tašči na večerjo zdaj. Sem bla prej v EP,katastrofa,kaka gužva,kar vse vprek so ljudje jemali ,kot da je zastojn
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 24.12.2008 17:17:14
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK bubi - dej prosim še men javi kje to iščeš pa kakšne so cene za drugi teden v maju mi smo letos bili v Rabcu, pa je blo ok Relaxov katalog poletje imam. Smo njihovi redni gostje in imamo še extra popust Je pa 2. teden v maju kar precej ceneje kot 1. teden. Pa jaz moram še to gledat, da imam za oba otroka zastonj
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 24.12.2008 17:21:16
|
|
|
|
*bubi*
|
Lep miren večer želim vsem
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 24.12.2008 18:25:22
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Lep miren večer želim vsem jaz tudi
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 24.12.2008 23:48:29
|
|
|
|
Lara Croft
|
Probaj naredit čim bolj podobno situacijo kot takrat, ko jo proti jutru nahraniš in daš nazaj v zibko. Sem razmišljala, kaj delam drugače kot ponavadi, ko jo dam spat.... podnevi jo takoj, ko mi zaspi na rokah odložim.... zvečer pa jo držim in držim in držim... danes sem jo dala takoj, ko je zaspala v zibko... ne vem, al je bil slučaj al kaj, ma Lara mi niti mrdnila... spi že od devetih, tko da sem celo obrbo v kuhinji po tleh lahko nalepila in škatle pobarvala... Nisem hotela prižgat računalnika do zdej, ker če ne, bi me sigurno zamelo tle in ne bi naredila nič... baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaabeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.........kje ste EVO MEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE... sEM šla že dopoldne v Koper.. sem nujno rabla nekaj iz OBIja....pa v Baby center sem šla po dekoracijo za Larino sobico..... Matr, kako je blo na parkirišču..... nisem niti tela it v trgovino, sigurno bi me kap.... pol pa še malo k staršem.... Sem dobila nekaj domačih klobas.... yihaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... Kaj lahko jem svinjino??????????????? upam,. da po novem letu res boljše bo... Fiši.... ma že jutri bo boljše, boš vidla... Te tabele na mlekih, koliko bi naj otrok pojedel, so ubijalske. Kam naj v ta majhen želodček 2 deci nafilam Na naši škatli piše.... 90ml... Madona... kaj to je vse, kar vam je ratalo naklofat v celem dnevu? No, pa vesel Božič.. - namesto smrečice...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 25.12.2008 7:35:10
|
|
|
|
Lara Croft
|
Dobro jutroooooooooooooooo....... Danes je Božič. :)))) Sem mogla vstat, ker me joška boli.... Sej zdej se končno prebuja in preteguje.....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 25.12.2008 9:05:27
|
|
|
|
Lara Croft
|
Gold fish..... 119 šparovih točk imam.... a bo dovolj?
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 25.12.2008 9:47:36
|
|
|
|
lana17
|
Dobro jutro. Vesel božič!
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 25.12.2008 11:00:09
|
|
|
|
ključek
|
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 25.12.2008 11:02:16
|
|
|
|
ključek
|
tako, predbožični večer je za nami, ker pa je ostalo toliko hrane, imam kosilo že narejeno za danes. ker je bila neja pridna, ji je božiček pustil darila pod smrekico. tako, sedaj se grem pa crkljati z mojo princesko, imejte se lepo...............
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 25.12.2008 11:25:06
|
|
|
|
Lara Croft
|
ker je bila neja pridna, ji je božiček pustil darila pod smrekico. Lara je tudi pridna pa ji Božiček ni nič prinesel.... kako nepravično...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 25.12.2008 11:42:13
|
|
|
|
gloria
|
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 25.12.2008 11:42:37
|
|
|
|
gloria
|
VESEL BOŽIČ VSEM SKUPAJ
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Možgani nosečnic in mamic se pomlajujejoRaziskovalci iz Norveške so prišli do zanimivega ugotovitve: da so možgani mamic drugačni, iz zelo posebni. V čem? Preve...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.