Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 25.12.2008 15:28:39
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Darila so pod smrekco, še ata je nekaj prstavil, baje za mamico, pa da vidimo ju3 kaj bo mami dobila Priden ata Ja sem ga dans mal samga pustla v LJ, da je šel Božiček v šoping Mal je po hali A kratoviču Znajdi se.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 25.12.2008 15:28:42
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso Sem vam pozabila povedat, da mi je moje prvo samoinjiciranje v poneljek maksimalno uspelo. Tako hitro sem to zrihtala, da je mi je rekla sestra, ki uvaja, da me takoj vzame v službo. Tako, da mi zdaj ni treba več v LJ se kazat, kako jaz to obvladam, ampak bom kar doma sama nadaljevala . Mogoče se vam zdi smešno, a jaz si to zdravilo prav z veseljem vbrizgam...mogoče sem mazohist, ne vem, ampak se prav rada zbadam Aja, pa pozabila sem tudi povedat, da sem se v soboto imela zelo zelo fajn in hvala vsem vam majčicam za super družbo...vse po vrsti pa ste itak 1A ženske Pomoje imaš tako veselje, ker veš, da ti bo pomagalo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 25.12.2008 15:28:49
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Darila so pod smrekco, še ata je nekaj prstavil, baje za mamico, pa da vidimo ju3 kaj bo mami dobila za ata Jaz sem si kar sama morala nekaj zavit... smrk... Kaj pa govoris? Pa tak fajn mnenje sem imela... ta boljsi letnik se mi je zdel ta tvoj ata... Saj za rojstni dan se bolj izkaže Itak dava darila za naju pod smreko samo zaradi lepšega, zaradi otroškega veselja Kupila sem mu kantico zimskega Sonaxa Pa zase??? špelina, vsa darila kupim in zavijem jaz, tudi zase...zaradi otrok...za RD pa sem od nazadnje dobila za 30. rd A tvoj tudi rabi valjar?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 25.12.2008 15:28:58
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* ANI ZA 8 MESECEV GALU IN BRINI ZA 7 MESECEV VSE NAJ, NAJ!!!! HROŠČKI IN MAJČICE 2008
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 25.12.2008 15:29:04
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Moram pa mal pojamrat, a lahko? Sem zalostna Res ima moz ogromno dela in mu kar se da pomagam...Samo on pa tud ni normalen no...pa noce me poslusat. Ta teden ze dvakrat ni spal!!! Cez dan je na gradbiscih in v tovarni ponoci pa doma rise in racuna in se stusira in spet gre zjutraj... V obraz je ze cist zelen in prav vidi se mu da je utrujen ko pes... Pa me noce poslusat da to tko ne more it...pa njegovo srce Da ne povem raje kok kadi... Kaj naj naredim no??? On pravi skoz...vem, vem...ampal lej sam se ta teden pol bo pa spet vse normalno...Teh tednov je pa ze 4 Pa kako se deloholike pozdravi no??? Z lepo besedo ne gre z grda je pa se slabse... uspavalo v pijačo. Nimam pojma kako naj ti pomagam.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 25.12.2008 15:29:12
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Dobro jutro! Najprej en čudovit božični dan vam želim Spali smo super Malce čez 6 se je zbudila Manca, pa sem jo k sebi vzela in sva še dobro uro skup dremali. Sicer sem pokasirala kar nekaj brc in klofuta, ampak je bilo za preživet Zdej bomo po počsi kaj pojedli in se odpravili k babici na kosilo Pridna Manca. Pa ati tudi priden, ker ni smrčal.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 25.12.2008 15:29:19
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jutro! Spala sem bolj tako, tako.....Alja se je vstala že ob 7.20h mamici pa ni najbolj pasalo. Smo pojedli zajtrk in odprli darila. Sem dobila od božička mleko sivka za v banjo in ročno uro!!!!!!!!HVALA BOŽIČEK kasso: ti si pa zgodnaj danes. Upam, da boš dan izkoristila za počitek A je zadel uro? to kar si rabila (uro)
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 25.12.2008 15:29:26
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* evo moja nova pridobitev: uuuuaaaauuuu Ful j dobra. Se mi zdi čisto prava zate.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 25.12.2008 15:29:29
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Jaz grem zdej s tamalo v labolatorij mora dat vodo...pol grem pa na depilacijo, ker ce ne bom cez kak teden ze kitke pletla Upam , da bo kera pol kasneje tukaj...
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 25.12.2008 15:29:34
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Pri nas pa sedaj že snežiiiiii Pri nas je brez oblačka!!!!Saj ne morm verjeti, da sneži Mi imamo tudi sneg.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 25.12.2008 15:30:06
|
|
|
|
barbaw
|
Je pa bilo ob strani fajn videt 5 pikapok.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 25.12.2008 15:36:53
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Je pa bilo ob strani fajn videt 5 pikapok.
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 25.12.2008 15:37:13
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr sovražim zamujajoče obiske valjar bi rabla kej večjega
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 25.12.2008 15:37:47
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Mi imamo tudi danes večerjo, jutri pa imamo popoldan srečanje. Tako da veste, kdaj ne morete računat name. A cel večer????Men osebno ta praznik ne pomeni prav nič in mi dol binglja vsa ceramonija okoli njega, zato bom nekako do 21h na razpolago, pol grem pa za spremembo pogledat kak film Mi imamo pravo ceremonijo, ker imamo večerjo pri tašči, pa še babica od mojega pride in sestrična s fantom, potem pa se po njihovi tradiciji odpirajo darila. Po moji bi se pa danes zjutraj. Danes pa imajo že xx let v koloniji srečanje cele familije in je že 4 ali 5 generacij. Tja pa ne gremo enkrat za spremembo. tebi naj se Jaka pozdravi, žlahta bo že preživela tudi brez vas,ane?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 25.12.2008 15:42:53
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Lepe praznike!!!!!! Ja kje si pa tega betežnega Dedija pobrala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 25.12.2008 15:43:24
|
|
|
|
Estrella*
|
Pri nas je tud začel padat rahel sneg
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 25.12.2008 15:47:20
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Pr nas tud neki se lati naletavat sneg.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 25.12.2008 15:52:29
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Lepe praznike!!!!!! Ja kje si pa tega betežnega Dedija pobrala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 25.12.2008 15:53:01
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Pri nas je tud začel padat rahel sneg pr nas tud ta pada že en čas, je že belo zunej
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 25.12.2008 16:02:50
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr sovražim zamujajoče obiske valjar bi rabla kej večjega gorjačo?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 25.12.2008 16:02:53
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Lepe praznike!!!!!! Ja kje si pa tega betežnega Dedija pobrala Na eni strani.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 25.12.2008 16:03:01
|
|
|
|
Estrella*
|
Ata je nafutral Aljo in jo bo dal sedaj spat, pol pa gre k svoji žlahti, jaz pa počivat in bom kaj prebrala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 25.12.2008 16:04:36
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr sovražim zamujajoče obiske valjar bi rabla kej večjega gorjačo? bi bila kar pravšnja ja
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 25.12.2008 16:05:04
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Nč, grem jz pred TV, me tale sneg kar v slabo voljo spravlja
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 25.12.2008 16:16:36
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: sesil vesel božič!!!!!!!!!!!! pa obmesečnikom tudi čestitke. ste pa pridne s čvekanjem. včeraj me ni blo nič za računalnikom. sploh ga nisem prižgala. to mi ni podobno. sem se spomnila da sem obljubila jani recept za panno cotto. 3,5 dl mleka 15g želatine (lističe) 150 g jogurta 50 g pasiirane skute tekoče sladilo (jaz dam natren) vaniljeva aroma (jaz tega ne dam) 200 g zmrznjenih višenj ali gozdnih sadežev... želatino prelijemo z nekaj žlic hladne vode in pustimo da nabrekne. zavremo mleko, vanj vmešamo želatino, 3 žličke sladila, vaniljevo aromo in premešamo, da se želatina stopi. pustimo da se ohladi. zmešamo jogurt in skuto ter ju s stepalno metlico vmešamo v ohlajeno mleko. prelijemo v modelčke in damo v hladilnik za 3-4 ure. segrejemo zmrznjene višnje do vretja in ko serviraš, poliješ s tem panno cotto. rabim še malo dopolnilnega pouka - a mora biti obvezno želetaina v listih al je lahko tudi una navadna v prahu? - kako segreješ sadje? v vreli vodi? - v kakšne modelčke to daš? tiste ki hujšate , da ne boste omedlevale, narediš enako, le da daš vse sestavine light (skuta)oz. z malo mlečne maščobe (jogurt , mleko) uživajte v pojedini. bomo, ko mi boš do konca odgovorila jaz nimam prakse z želatino v prahu. provaj pa boš povedala. zmrznjeno sadje enostavno fliknem v kozico, če hočeš malo več tekočine, lahko dodaš malo več vode ali pa lahko tudi pol sadja pretlačiš. modelčke, jaz sem bolj po gorenjsko - navadne plastične lončke , sam daj samo do polovice, kel pol zvrneš in ostane narobe - lažje "stoji"
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?