Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 24.12.2008 22:45:24
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Tako, darila sem zatlačila pod smrečico Estrella*, une žvali sem komaj spravil podnjo Anitka, o, ti si tudi tukaj Ohoho, Estrella*, 8000 Špelin@: joj, a veš, da bi šla spat in pozabola na darila Šibam po njih..........
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 24.12.2008 22:45:32
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Pr nas se pa spet drva žagajo na kavču Pri nas pa zaenkrat še ni hude potrebe po drvih, ker jih je že par večerov nazaj nažagal za celo leto!!!! A tvoj je zdej skos doma? naš je doma do 5.1. blagor se vam. naš bo pa samo vikend frej ostalo pa vse dela Moj je zagnoju in bi moral bit od 12 12 doma, pa gre še 29 in 30 delat A NIMAJO KOLEKTIVCA? ups spet caps lock Ja drugi vsi, samo orodjarna in plastika, pa kar lavfajo Pa pravjo, da ni dela....
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 24.12.2008 22:46:16
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Tako, darila sem zatlačila pod smrečico Estrella*, une žvali sem komaj spravil podnjo Anitka, o, ti si tudi tukaj Ohoho, Estrella*, 8000 Ja, tukaj sem
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 24.12.2008 22:47:22
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Pr nas se pa spet drva žagajo na kavču Pri nas pa zaenkrat še ni hude potrebe po drvih, ker jih je že par večerov nazaj nažagal za celo leto!!!! A tvoj je zdej skos doma? naš je doma do 5.1. blagor se vam. naš bo pa samo vikend frej ostalo pa vse dela Moj je zagnoju in bi moral bit od 12 12 doma, pa gre še 29 in 30 delat A NIMAJO KOLEKTIVCA? ups spet caps lock Ja drugi vsi, samo orodjarna in plastika, pa kar lavfajo Pa pravjo, da ni dela.... tele firme
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 24.12.2008 22:47:28
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Pr nas se pa spet drva žagajo na kavču Pri nas pa zaenkrat še ni hude potrebe po drvih, ker jih je že par večerov nazaj nažagal za celo leto!!!! Mi jih žagamo pa skoraj vsako noč To je pa za popiz.d.di.t A veš, da sta stara zakonca(moja bivša soseda) šla narazen spat zaradi tega,ker žena ni mogla spat zraven motorn žage v nenehnem pogonu???P še ljudje so spraševali, kdo tako smrči? Torej so tud sosedi slišali smrčanje, kaj ga ne bi uboga žena Uf kriza
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 24.12.2008 22:48:45
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Pr nas se pa spet drva žagajo na kavču Pri nas pa zaenkrat še ni hude potrebe po drvih, ker jih je že par večerov nazaj nažagal za celo leto!!!! A tvoj je zdej skos doma? naš je doma do 5.1. blagor se vam. naš bo pa samo vikend frej ostalo pa vse dela Moj je zagnoju in bi moral bit od 12 12 doma, pa gre še 29 in 30 delat mojemu pa še tiste dneve ko bi mogu bit doma piše nadure ker kao ni ljudi A so jih tolk odpustil, al pa izkoriščajo ljudji, ki si ne upajo rečt NE
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 24.12.2008 22:48:53
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
evo jaz vas zapuščam. se Manca nekaj oglaša po baby fonu. upam, da samo jamra, da se ne bo prebudila. Pa g. Sončnico morem dat spat , da ne bo preveč drv nažaganih pridne bodite
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 24.12.2008 22:50:02
|
|
|
|
Estrella*
|
Darila so pod smrekco, še ata je nekaj prstavil, baje za mamico, pa da vidimo ju3 kaj bo mami dobila
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 24.12.2008 22:50:58
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** ZALA! VSE NAJBOLJŠE IN NAJLEPŠE!!!! SANDRA IN MANCA Še od naju z Galom vse najboljše Aha, tej čestitki se pa tudi jaz pridružujem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 24.12.2008 22:51:04
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** evo jaz vas zapuščam. se Manca nekaj oglaša po baby fonu. upam, da samo jamra, da se ne bo prebudila. Pa g. Sončnico morem dat spat , da ne bo preveč drv nažaganih pridne bodite Ta Sončna, MIRNO NOČKO !!!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 24.12.2008 22:51:11
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Darila so pod smrekco, še ata je nekaj prstavil, baje za mamico, pa da vidimo ju3 kaj bo mami dobila Priden ata
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 24.12.2008 22:51:52
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Pa g. Sončnico morem dat spat , da ne bo preveč drv nažaganih Le glej, da ne bo Ta sončni preveč priden
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 24.12.2008 22:52:03
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Pr nas se pa spet drva žagajo na kavču Pri nas pa zaenkrat še ni hude potrebe po drvih, ker jih je že par večerov nazaj nažagal za celo leto!!!! A tvoj je zdej skos doma? naš je doma do 5.1. blagor se vam. naš bo pa samo vikend frej ostalo pa vse dela Moj je zagnoju in bi moral bit od 12 12 doma, pa gre še 29 in 30 delat mojemu pa še tiste dneve ko bi mogu bit doma piše nadure ker kao ni ljudi A so jih tolk odpustil, al pa izkoriščajo ljudji, ki si ne upajo rečt NE ne sam veš bolniške dopusti pol pa naenkrat jih tolk manjka da morajo delat nadure ,pol si pa jaz kakšen plan naredim za kam iti pa mi moj reče ja takrat pa delam
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 24.12.2008 22:52:44
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Darila so pod smrekco, še ata je nekaj prstavil, baje za mamico, pa da vidimo ju3 kaj bo mami dobila za ata Jaz sem si kar sama morala nekaj zavit... smrk...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 24.12.2008 22:52:49
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** evo jaz vas zapuščam. se Manca nekaj oglaša po baby fonu. upam, da samo jamra, da se ne bo prebudila. Pa g. Sončnico morem dat spat , da ne bo preveč drv nažaganih pridne bodite lahko nočko
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 24.12.2008 22:52:55
|
|
|
|
Anonimen
|
spelin@: si videla moje vprasanje???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 24.12.2008 22:53:16
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Pr nas se pa spet drva žagajo na kavču Pri nas pa zaenkrat še ni hude potrebe po drvih, ker jih je že par večerov nazaj nažagal za celo leto!!!! A tvoj je zdej skos doma? naš je doma do 5.1. blagor se vam. naš bo pa samo vikend frej ostalo pa vse dela Moj je zagnoju in bi moral bit od 12 12 doma, pa gre še 29 in 30 delat mojemu pa še tiste dneve ko bi mogu bit doma piše nadure ker kao ni ljudi A so jih tolk odpustil, al pa izkoriščajo ljudji, ki si ne upajo rečt NE ne sam veš bolniške dopusti pol pa naenkrat jih tolk manjka da morajo delat nadure ,pol si pa jaz kakšen plan naredim za kam iti pa mi moj reče ja takrat pa delam
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 24.12.2008 22:53:31
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Darila so pod smrekco, še ata je nekaj prstavil, baje za mamico, pa da vidimo ju3 kaj bo mami dobila za ata
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 24.12.2008 22:53:34
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Darila so pod smrekco, še ata je nekaj prstavil, baje za mamico, pa da vidimo ju3 kaj bo mami dobila Priden ata Ja sem ga dans mal samga pustla v LJ, da je šel Božiček v šoping Mal je po hali A kratoviču
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 24.12.2008 22:53:54
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** spelin@: si videla moje vprasanje??? Katero pa??
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 24.12.2008 22:54:24
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Darila so pod smrekco, še ata je nekaj prstavil, baje za mamico, pa da vidimo ju3 kaj bo mami dobila za ata Jaz sem si kar sama morala nekaj zavit... smrk... Kaj pa govoris? Pa tak fajn mnenje sem imela... ta boljsi letnik se mi je zdel ta tvoj ata...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 24.12.2008 22:55:03
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: **** spelin@: si videla moje vprasanje??? Katero pa?? O hrani... cak grem poiskat!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 24.12.2008 22:55:13
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Darila so pod smrekco, še ata je nekaj prstavil, baje za mamico, pa da vidimo ju3 kaj bo mami dobila za ata Jaz sem si kar sama morala nekaj zavit... smrk... Če imaš tako možnost, pol ti je lahko vsaj zihr všeč. Kaj bo pa mami dobila od ata, ki ni najbolj nadarjen za izbiranje daril
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 24.12.2008 22:56:11
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Darila so pod smrekco, še ata je nekaj prstavil, baje za mamico, pa da vidimo ju3 kaj bo mami dobila za ata Jaz sem si kar sama morala nekaj zavit... smrk... Kaj pa govoris? Pa tak fajn mnenje sem imela... ta boljsi letnik se mi je zdel ta tvoj ata... Saj za rojstni dan se bolj izkaže Itak dava darila za naju pod smreko samo zaradi lepšega, zaradi otroškega veselja Kupila sem mu kantico zimskega Sonaxa
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 24.12.2008 22:57:09
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: **** spelin@: si videla moje vprasanje??? Katero pa?? O hrani... cak grem poiskat! Aha, na tisto sem odgovorila Pejt malo nazaj pobrskat, Estrella* je preveč pike zbirala in je ostalo zadaj
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?