Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 hvala za čestitke!!! mi pa čestitamo Galu in Ani koliko ste napisale od včeraj dopoldan!!! če bom pol preletela, bo OK sem pa videla, da je ena napisala, da naj bi sedeli do 7 meseca no, mi imamo 7 mesecev, stanje pa je takšno: - brez zob in nič še ne kaže nanje pridejo slej ko prej - sedi bolj slabo, se kmalu čisto naprej nagne ali pa na stran zvrne (ker zadaj ima ponavadi še vedno naslonjalo sedežne ) tudi to bo kmalu - plazi se pa ful, po vseh 4, že dolgo - lovim jo vsakih par sekund, ker kar gre okoli po svoje in vleče zadeve a ni bilo vse bolj enostavno a ko se še niso znali plaziti - če leživa zraven na sedežni, že kar nekaj časa pleza preko, kleči poleg z rokami na naju, se postavlja na noge (to tudi traja že skabe 3 tedne) aha, kot pri nas - se ful smeji, aaaa "govori" in podobno, včasih je kdaj pa kdaj rekla "mam", "amam", zdaj pe že nekaj časa tega nisem slišala - smo po moje še kar daleč od kakšne "mami" in "očija" mi smo pa na da-dan, ata-ata in pa-pa - večina prehranjevanja je še vedno dojenje, ker kaj preveč GH ne upamo, dokler ne začne kaj več piti - spije par požirkov vode mogoče bo ko jedla več GH bo tudi več pila, ker bo enostavno rabila tekočino - nič ne ploskamo in nič ne mahamo papa v pozdrav - verjetno zato, ker ji tega niti ne kažemo (papa mahanje sploh nikoli, "bravo" pa smo že ploskali z rokicami, ampak verjetno ne toliko, da bi si zapomnila) vse, ampak res vse bodo znali prej ko slej - ....... ne vem, kaj bi še napisala ti kar povej še kej
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|