|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 9.del
25.12.2008 11:01:55   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Preden odidemo na kosilo k mojim se še malce oglasim in pokažem nekaj fotkuser posted image .

A pri vas tudi dežuje ko pri norcih?user posted image user posted image user posted image

Kasso user posted image user posted image

Estrella user posted image user posted image user posted image user posted image za pridobitev.

**** upam, da bo tvoj mož kmalu ugotovil, da se mu ne splača, zate pa user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi smo še tudi v klubu brezzobih pa sedimo še tudi ne. Do kdaj naj bi user posted image samostojno sedel?user posted image Se mi zdi, da smo pri tem kar precej za vsemi hroščeki.

Tule pa še nekaj obljubljenih fotk:

user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image kako so lepe fotke. A špotem si zadovoljna z novo pridobitvijo???

Pri nas tako sonce sije, da sem morala zagrnit oknauser posted image

Hvalauser posted image . No tale mei-tai sem si sicer kupila sama, ata božiček pa me je razveselil z novo pižamouser posted image .
A res, sonce mate? Jaz bi ga tudi imelaaaaaaauser posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 1301
25.12.2008 11:03:26   
Anitka

Anitka otrok nej bi sedel nekje do 7m, kaki tudi malo kasneje. Ponavadi do 8m vsem rata. Naša je tud brezzobauser posted image , sedi sicer že 1 mesec, sem pa opazila, da se je začela verbalno zelo hitro brazvijat in oponaša kaj mi govoriimo; npr; kaj je, daj mi, kaj in podobne besede. Motorika je pa še bolj v povojihuser posted image user posted image

No upam, da bo naš tudi počasi sedel. Verbalno se pa tudi naš kar razvija - le po kom?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

Neposredna povezava do sporočila: 1302
25.12.2008 11:11:33   
Estrella*

Anitka otrok nej bi sedel nekje do 7m, kaki tudi malo kasneje. Ponavadi do 8m vsem rata. Naša je tud brezzobauser posted image , sedi sicer že 1 mesec, sem pa opazila, da se je začela verbalno zelo hitro brazvijat in oponaša kaj mi govoriimo; npr; kaj je, daj mi, kaj in podobne besede. Motorika je pa še bolj v povojihuser posted image user posted image

No upam, da bo naš tudi počasi sedel. Verbalno se pa tudi naš kar razvija - le po kom?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja le po kom user posted image user posted image  Zanimivo je to, da Andraž je bil z motoriko veliko bolj napreden kot Alja, samo govoril je pa bolj pozno. Alja je ravno na obratni potiuser posted image user posted image user posted image Jaz sem shodila šele pri 14 mesecih, prve razločne besede sem pa govorila že pri 9 mesecih. Govorila v stavku že pri 1,5 leta. Se mi še danes poznauser posted image user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1303
25.12.2008 11:11:41   
Srčekgirll

evo moja nova pridobitev:

user posted image

Uuuuuuuaaaaaauuuuuuuuuu. A ti jo je Božiček prnesu?

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

Neposredna povezava do sporočila: 1304
25.12.2008 11:14:54   
Anitka

Ja le po kom user posted image user posted image  Zanimivo je to, da Andraž je bil z motoriko veliko bolj napreden kot Alja, samo govoril je pa bolj pozno. Alja je ravno na obratni potiuser posted image user posted image user posted image Jaz sem shodila šele pri 14 mesecih, prve razločne besede sem pa govorila že pri 9 mesecih. Govorila v stavku že pri 1,5 leta. Se mi še danes poznauser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Neposredna povezava do sporočila: 1305
25.12.2008 11:16:44   
Anitka
Pri nas pa sedaj že snežiiiiii

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1306
25.12.2008 11:24:14   
Estrella*

Pri nas je brez oblačka!!!!Saj ne morm verjeti, da sneži

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1307
25.12.2008 11:25:59   
jana81
dobro jutro

najprej VSEM ŽELIM user posted image , upam da vam je Božiček kaj lepega prinesel.

Mi smo spali dokaj dobro, glede na to da je zaspal šele ob 23h, ker smo imeli obisk, in ga je preveč vse zanimalo.
Potem se je zbudil ob 00.30 (spil flašo), nato ob 3.30(spil flašo) in ob 6.30 (dobil zizo)user posted image

No trenutno je zaspal, tako da lahk kej pogledam na RR.

GAL , ANA in BRINA VSE NAJ ZA OBMESEČNICE.
user posted image

< Sporočilo je popravil jana81 -- 25.12.2008 11:30:27 >

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1308
25.12.2008 11:26:55   
jana81

daj še malo snega pošlji k nam...jst bi se user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1309
25.12.2008 11:28:06   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll

user posted image

Ja, sam za RD ni bilo pa ničuser posted image user posted image user posted image  No na FB pa ti kar pridno nabiraš prjatleuser posted image Od kod ti jih čez 200user posted image

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 1310
25.12.2008 11:29:24   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

Ne klič user posted image , še prehitr sam pride. A Brini pa nič?user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1311
25.12.2008 11:30:11   
jana81

Ne klič user posted image , še prehitr sam pride. A Brini pa nič?user posted image

že popravljam , seznama nisem gledala, dva sta mi sotala v glavi.

< Sporočilo je popravil jana81 -- 25.12.2008 11:31:04 >

Neposredna povezava do sporočila: 1312
25.12.2008 11:34:03   
jana81
pri nas je tudi začelo user posted image , sicer res tako da moreš z rešpetlinom gledat, ampak pada pa.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1313
25.12.2008 11:39:56   
Srčekgirll

user posted image

Ja, sam za RD ni bilo pa ničuser posted image user posted image user posted image  No na FB pa ti kar pridno nabiraš prjatleuser posted image Od kod ti jih čez 200user posted image

Kr kliknem jih, mal pr svojih prjateljih, mal pa kr tko. Pol pa če me kdo da na seznam ok, če ne pa nč. Itak pa jst rada spoznavam nove ljudi.

Neposredna povezava do sporočila: 1314
25.12.2008 11:43:46   
Srčekgirll
Jst sm si vas dala, tiste na FB, pod majske mamice 2008, da vas bom lažje najdla. Prosm, če mi potrdite, če sm vas vse prou shranla al sm kero spustila:
- E.G.
- N.M.
- S.R.
- N.V.

Sm kero pozabila?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1315
25.12.2008 11:45:43   
tana7
IZVIRNO SPOROČILO: ****

aja kako pa kaj kakajo vasi user posted image ?

moj je kar naprej pokakan in to kar precej tekoce... ma se mu razmaze ke do srede hrbta, se posebej zjutraj.

pravo nasprotje Brine
sedaj je začela malo kakati, ampak je še vedno precej trdo, se kar matra
ampak vsaj kaj pokaka

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1316
25.12.2008 11:47:36   
jana81

Jst sm si vas dala, tiste na FB, pod majske mamice 2008, da vas bom lažje najdla. Prosm, če mi potrdite, če sm vas vse prou shranla al sm kero spustila:
- E.G.
- N.M.
- S.R.
- N.V.

kaj pa mene?
Jana Nejc

Neposredna povezava do sporočila: 1317
25.12.2008 11:55:46   
Srčekgirll

- E.G.
- N.M.
- S.R.
- N.V.

kaj pa mene?
Jana Nejc

Evo, sm te dodala.user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1318
25.12.2008 11:58:09   
jana81
no pri nas je začelo metat ornk kepe snega.user posted image user posted image

KOOOOONČNO. estrella sej k vam ga ne bomo poslali.

Neposredna povezava do sporočila: 1319
25.12.2008 12:09:14   
tana7
hvala za čestitke!!!

mi pa čestitamo Galu in Ani user posted image user posted image user posted image

koliko ste napisale od včeraj dopoldan!!!
če bom pol preletela, bo OK
sem pa videla, da je ena napisala, da naj bi sedeli do 7 meseca

no, mi imamo 7 mesecev, stanje pa je takšno:
- brez zob in nič še ne kaže nanje
- sedi bolj slabo, se kmalu čisto naprej nagne ali pa na stran zvrne (ker zadaj ima ponavadi še vedno naslonjalo sedežneuser posted image )
- plazi se pa ful, po vseh 4, že dolgo - lovim jo vsakih par sekund, ker kar gre okoli po svoje in vleče zadeve
- če leživa zraven na sedežni, že kar nekaj časa pleza preko, kleči poleg z rokami na naju, se postavlja na noge (to tudi traja že skabe 3 tedne)
- se ful smeji, aaaa "govori" in podobno, včasih je kdaj pa kdaj rekla "mam", "amam", zdaj pe že nekaj časa tega nisem slišala - smo po moje še kar daleč od kakšne "mami" in "očija"
- večina prehranjevanja je še vedno dojenje, ker kaj  preveč GH ne upamo, dokler ne začne kaj več piti - spije par požirkov vode mogoče
- nič ne ploskamo in nič ne mahamo papa v pozdrav - verjetno zato, ker ji tega niti ne kažemo (papa mahanje sploh nikoli, "bravo" pa smo že ploskali z rokicami, ampak verjetno ne toliko, da bi si zapomnila)
- ....... ne vem, kaj bi še napisala user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1320
25.12.2008 12:12:09   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: tana7

hvala za čestitke!!!

mi pa čestitamo Galu in Ani user posted image user posted image user posted image

- sedi bolj slabo, se kmalu čisto naprej nagne ali pa na stran zvrne (ker zadaj ima ponavadi še vedno naslonjalo sedežneuser posted image )
- plazi se pa ful, po vseh 4, že dolgo - lovim jo vsakih par sekund, ker kar gre okoli po svoje in vleče zadeve
- če leživa zraven na sedežni, že kar nekaj časa pleza preko, kleči poleg z rokami na naju, se postavlja na noge (to tudi traja že skabe 3 tedne)
- se ful smeji, aaaa "govori" in podobno, včasih je kdaj pa kdaj rekla "mam", "amam", zdaj pe že nekaj časa tega nisem slišala - smo po moje še kar daleč od kakšne "mami" in "očija"
- večina prehranjevanja je še vedno dojenje, ker kaj  preveč GH ne upamo, dokler ne začne kaj več piti - spije par požirkov vode mogoče
- nič ne ploskamo in nič ne mahamo papa v pozdrav - verjetno zato, ker ji tega niti ne kažemo (papa mahanje sploh nikoli, "bravo" pa smo že ploskali z rokicami, ampak verjetno ne toliko, da bi si zapomnila)

ne rabiš več nič napisat, ker se mi zdi da za 7.mesecev je dost razvita, glede na to da je Nejc 8.mesecev pa še na plazi po kolenih , ampak leze kot kuščar, zdej se neki začenja na kolene postavljat. sedi pa res že od 6,5 meseca, ampak eni nekaj prej, drugi pa druge reči.
Z GH pa le začni, potem bo sama začela več pit, ker bo žejna, napš tud prej ni spil niti 10ml čaja, zdej pa včasih pol litra.

(odgovor članu tana7)
Neposredna povezava do sporočila: 1321
25.12.2008 12:17:08   
Srčekgirll

Jst sm si vas dala, tiste na FB, pod mamice 2008, da vas bom lažje najdla. Prosm, če mi potrdite, če sm vas vse prou shranla al sm kero spustila:
- E.G.
- N.M.
- S.R.
- N.V.

kaj pa mene?
Jana Nejc

Evo, sm te dodala.user posted image

Še kera?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1322
25.12.2008 12:23:07   
tana7
IZVIRNO SPOROČILO: ****

Moram pa mal pojamrat, a lahko?

Sem zalostna user posted image  Res ima moz ogromno dela in mu kar se da pomagam...Samo on pa tud ni normalen no...pa noce me poslusat. Ta teden ze dvakrat ni spal!!!

Cez dan je na gradbiscih in v tovarni ponoci pa doma rise in racuna in se stusira in spet gre zjutraj...user posted image user posted image user posted image

V obraz je ze cist zelen in prav vidi se mu da je utrujen ko pes...user posted image user posted image user posted image

Pa me noce poslusat da to tko ne more it...pa njegovo srce user posted image  Da ne povem raje kok kadi...

Kaj naj naredim no???

On pravi skoz...vem, vem...ampal lej sam se ta teden pol bo pa spet vse normalno...Teh tednov je pa ze 4 user posted image user posted image

Pa kako se deloholike pozdravi no???

Z lepo besedo ne gre z grda je pa se slabse...

ti ne znam svetovati
praviš, da z lepo besedo ne gre
ne vem, kaj bi razen lepe besede lahko pomagalo
najprej pa se vprašaj, zakaj toliko dela - potem pa mogoče, kaj lahko naredite, da tega razloga več ne bi bilo

pri nas je podobno, ne sicer tako ekstremno, da ne bi spal, kot pri vas
ampak tudi moj veliko dela
imamo pa to smolo, da enostavno mora toliko delat, ker sicer gre lahko nazaj v službo, se spet zaposli, pa najt bi morala, kdo nama bo pomagal odplačevati kredit, ki je za oba skupaj cca. 230.000 SIT (so bili še siti, ko sva vzela kredit, pa se mi ne da preračunavat)
to je bila cena tega, da sva kupila stanovanje

in če verjameš, tudi danes DELA - sicer bo "samo" do 13.00
jutri pa 8-9 ur, za vikend še ne vem
in če upoštevaš, da nimamo pomoči babic in dedkov, potem si lahko predstavljaš, kakšne praznike (pa tudi sicer) imamo - na srečo mi božič nič ne pomeni
v bistvu mi gre bolj na živce, ker se mi vsiljuje, da je treba praznovat, pa v krogu družine pa blablablabla, verna itak nisem
praznujemo bolj težko, ker ni časa
mislili smo moje starše obiskat (sem edinka), pa sta sama sedaj za praznike, ker je oče zbolel, ful kašlja, ima vročino, in me je strah zaradi Brine, da se česa ne naleze - včeraj mu je zdravnik predpisal amoksiklave (ali nekaj takšnega)
tako, sedaj sva midve z Brino same, moji starši so sami (oče še bolan povrhu vsega), in mi gre res prav na živce tale božič - sedaj se mama zihr ne počuti najbolje, ker sta sama za božič - če ne bi bilo tega "predpisanega" božičkovanja, o tem sploh ne bi razmišljala in bi se počutila boljeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1323
25.12.2008 12:25:11   
tana7

IZVIRNO SPOROČILO: tana7

hvala za čestitke!!!

ne rabiš več nič napisat, ker se mi zdi da za 7.mesecev je dost razvita, glede na to da je Nejc 8.mesecev pa še na plazi po kolenih , ampak leze kot kuščar, zdej se neki začenja na kolene postavljat. sedi pa res že od 6,5 meseca, ampak eni nekaj prej, drugi pa druge reči.
Z GH pa le začni, potem bo sama začela več pit, ker bo žejna, napš tud prej ni spil niti 10ml čaja, zdej pa včasih pol litra.

uaaaaa, pol litra!!! user posted image user posted image user posted image
štajerci, a ne? user posted image user posted image se hecam, brez zamere, ampak res ful fajn, da toliko pije
Brina rada mlečne kašice papa, dopoldan sadne pa včasih ful, danes pa recimo zelo malo
zelenjavne pa tko tko

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1324
25.12.2008 14:08:19   
sesil
vesel božič!!!!!!!!!!!!

pa obmesečnikom tudi čestitke.

ste pa pridne s čvekanjem. včeraj me ni blo nič za računalnikom. sploh ga nisem prižgala. to mi ni podobno.user posted image

sem se spomnila da sem obljubila jani recept za panno cotto.
3,5 dl mleka
15g želatine (lističe)
150 g jogurta
50 g pasiirane skute
tekoče sladilo (jaz dam natren)
vaniljeva aroma (jaz tega ne dam)
200 g zmrznjenih višenj ali gozdnih sadežev...

želatino prelijemo z nekaj žlic hladne vode in pustimo da nabrekne.
zavremo mleko, vanj vmešamo želatino, 3 žličke sladila, vaniljevo aromo in premešamo, da se želatina stopi. pustimo da se ohladi.
zmešamo jogurt in skuto ter ju s stepalno metlico vmešamo v ohlajeno mleko. prelijemo v modelčke in damo v hladilnik za 3-4 ure.
segrejemo zmrznjene višnje do vretja in ko serviraš, poliješ s tem panno cotto.

tiste ki hujšateuser posted image , da ne boste omedlevale, narediš enako, le da daš vse sestavine light (skuta)oz. z malo mlečne maščobe (jogurt , mleko)

uživajte v pojedini.

(odgovor članu tana7)
Neposredna povezava do sporočila: 1325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?