Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 24.12.2008 22:57:25
|
|
|
|
tally
|
jaz sem se malo zgubila , sem brala mal majčice 2008
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 24.12.2008 22:57:32
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Darila so pod smrekco, še ata je nekaj prstavil, baje za mamico, pa da vidimo ju3 kaj bo mami dobila za ata Jaz sem si kar sama morala nekaj zavit... smrk... Kaj pa govoris? Pa tak fajn mnenje sem imela... ta boljsi letnik se mi je zdel ta tvoj ata... Saj za rojstni dan se bolj izkaže Itak dava darila za naju pod smreko samo zaradi lepšega, zaradi otroškega veselja Kupila sem mu kantico zimskega Sonaxa Pa zase???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 24.12.2008 22:58:26
|
|
|
|
kasso
|
Oj, kaj še ne spite? Sploh mi ne znese na forum , ali je Varja sitna,ker je prehlajena, al moj, al otroka...danes sem jih dala v varstvo, da sem vsaj cunje malo pospravla, pobrisala prah, tla..enih šest ur sem non stop nekaj delala in prav veliko se ne pozna... da vidimo, o čem teče debat ...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 24.12.2008 22:58:27
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally jaz sem se malo zgubila , sem brala mal majčice 2008 Kateri del pa? Jaz se prvega in sem se prav nasmejala. Aurora, CatJa in Aurea so bile ta glavne
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 24.12.2008 22:59:22
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso Oj, kaj še ne spite? Sploh mi ne znese na forum , ali je Varja sitna,ker je prehlajena, al moj, al otroka...danes sem jih dala v varstvo, da sem vsaj cunje malo pospravla, pobrisala prah, tla..enih šest ur sem non stop nekaj delala in prav veliko se ne pozna... da vidimo, o čem teče debat ... Pridna, pridna....in darila so že pod smrekco???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 24.12.2008 22:59:23
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally jaz sem se malo zgubila , sem brala mal majčice 2008 Kateri del pa? Jaz se prvega in sem se prav nasmejala. Aurora, CatJa in Aurea so bile ta glavne 3. del še vedno berem
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 24.12.2008 22:59:26
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Darila so pod smrekco, še ata je nekaj prstavil, baje za mamico, pa da vidimo ju3 kaj bo mami dobila za ata Jaz sem si kar sama morala nekaj zavit... smrk... Kaj pa govoris? Pa tak fajn mnenje sem imela... ta boljsi letnik se mi je zdel ta tvoj ata... Saj za rojstni dan se bolj izkaže Itak dava darila za naju pod smreko samo zaradi lepšega, zaradi otroškega veselja Kupila sem mu kantico zimskega Sonaxa Pa zase??? En roman - pa ne me vprašat za naslov, ker sem ga pozabila, se mi je pa zdela po opisu fajn zgodba. Ti povem, ko odvijem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 24.12.2008 22:59:35
|
|
|
|
Anitka
|
Čveke moje lahko noč vam želim
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 24.12.2008 23:00:02
|
|
|
|
špelin@
|
Madona, pri nas tudi drva žagamo.........
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 24.12.2008 23:00:04
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally jaz sem se malo zgubila , sem brala mal majčice 2008 Kateri del pa? Jaz se prvega in sem se prav nasmejala. Aurora, CatJa in Aurea so bile ta glavne 3. del še vedno berem In kake težave so nas pestile? 2 srečanje???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 24.12.2008 23:00:19
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Darila so pod smrekco, še ata je nekaj prstavil, baje za mamico, pa da vidimo ju3 kaj bo mami dobila za ata Jaz sem si kar sama morala nekaj zavit... smrk... Kaj pa govoris? Pa tak fajn mnenje sem imela... ta boljsi letnik se mi je zdel ta tvoj ata... Saj za rojstni dan se bolj izkaže Itak dava darila za naju pod smreko samo zaradi lepšega, zaradi otroškega veselja Kupila sem mu kantico zimskega Sonaxa Pa zase??? špelina, vsa darila kupim in zavijem jaz, tudi zase...zaradi otrok...za RD pa sem od nazadnje dobila za 30. rd
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 24.12.2008 23:00:37
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Madona, pri nas tudi drva žagamo.........
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 24.12.2008 23:00:39
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso Oj, kaj še ne spite? Sploh mi ne znese na forum , ali je Varja sitna,ker je prehlajena, al moj, al otroka...danes sem jih dala v varstvo, da sem vsaj cunje malo pospravla, pobrisala prah, tla..enih šest ur sem non stop nekaj delala in prav veliko se ne pozna... da vidimo, o čem teče debat ... Pridna si bila
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 24.12.2008 23:01:12
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ tally, moram ti povedat, da se je danes Gregiju "odprlo", kar se hrane tiče. Za kosilo je z užitkom (beri: tako , da je lepo odpiral usta ) pojedel skoraj celo skledico ričeta To se še ni zgodilo!!! Pa upam, da bo trajalo. Tekom dneva je zmazal dobrih 800g hrane A to z fizolom in prav tako ta prav ricet? No saj mi ga tukaj nimamo ampak bi ga pa jaz prec jedla A testenine ze je? Pa meso tud ? Imam obcutek da sam jaz neki mencam pa se ne upam dat ta prave hrane pa mu kuham bucke pa korencek pa brokoli pa krompir in se ze ko mu mal pisancka not zmiksam tresem... Ma Omar bi tako jedel... vse zmaze kar mu dam. Se kar mal smotano pocutim. Pa a vi se vse miksate al ze samo z vilco pasirate? Evo tole... sej ce mi se kera odgovori bom tud vesela...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 24.12.2008 23:01:38
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso špelina, vsa darila kupim in zavijem jaz, tudi zase...zaradi otrok...za RD pa sem od nazadnje dobila za 30. rd Vsaj za RD se pa lahko spomni
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 24.12.2008 23:02:03
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally jaz sem se malo zgubila , sem brala mal majčice 2008 Kateri del pa? Jaz se prvega in sem se prav nasmejala. Aurora, CatJa in Aurea so bile ta glavne 3. del še vedno berem In kake težave so nas pestile? 2 srečanje??? trenutno sem na začetku , edina je imela glavobol, anitka precej velik buši in probleme s hojo po stopnicah tvoj dragi pa je za kosilo naredil morski list z zelenjavo in kuskusom
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 24.12.2008 23:02:14
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: kasso Oj, kaj še ne spite? Sploh mi ne znese na forum , ali je Varja sitna,ker je prehlajena, al moj, al otroka...danes sem jih dala v varstvo, da sem vsaj cunje malo pospravla, pobrisala prah, tla..enih šest ur sem non stop nekaj delala in prav veliko se ne pozna... da vidimo, o čem teče debat ... Pridna, pridna....in darila so že pod smrekco??? Ah ne, pri nas nosi Dedek Mraz in ne Božiček...se pravi, da bodo pod smrekco prišla na silvestrsko noč, da bo za otroke na 1. presenečenje.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 24.12.2008 23:02:54
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Darila so pod smrekco, še ata je nekaj prstavil, baje za mamico, pa da vidimo ju3 kaj bo mami dobila za ata Jaz sem si kar sama morala nekaj zavit... smrk... Kaj pa govoris? Pa tak fajn mnenje sem imela... ta boljsi letnik se mi je zdel ta tvoj ata... Saj za rojstni dan se bolj izkaže Itak dava darila za naju pod smreko samo zaradi lepšega, zaradi otroškega veselja Kupila sem mu kantico zimskega Sonaxa
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 24.12.2008 23:03:04
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: **** A to z fizolom in prav tako ta prav ricet? No saj mi ga tukaj nimamo ampak bi ga pa jaz prec jedla V bistvu sem posebej skuhala neslano zelenjavo (rdeč, rumen koren, kolerabo), mami pa je naredila klasičen ričet, iz katerega sem potem pobrala samo ješprenj in ga zmiksala z omenjeno zelenjavo - fižol sem ven pobrala. A testenine ze je? Ja. Pa meso tud ? Ja. Imam obcutek da sam jaz neki mencam pa se ne upam dat ta prave hrane pa mu kuham bucke pa korencek pa brokoli pa krompir in se ze ko mu mal pisancka not zmiksam tresem... Ma Omar bi tako jedel... vse zmaze kar mu dam. Se kar mal smotano pocutim. Daj dedcu konkretno hrano Pa a vi se vse miksate al ze samo z vilco pasirate? Odvisno - če se ne da z vilico fino stlačit, zmiksam Kopiram s 46. strani
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 24.12.2008 23:03:11
|
|
|
|
Estrella*
|
No na tej strani pa čvekamo same težkokategornice s 5 zvezdicam Pol se pa čudimo, zakaj smo na 9 delu
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 24.12.2008 23:03:20
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ tally, moram ti povedat, da se je danes Gregiju "odprlo", kar se hrane tiče. Za kosilo je z užitkom (beri: tako , da je lepo odpiral usta ) pojedel skoraj celo skledico ričeta To se še ni zgodilo!!! Pa upam, da bo trajalo. Tekom dneva je zmazal dobrih 800g hrane A to z fizolom in prav tako ta prav ricet? No saj mi ga tukaj nimamo ampak bi ga pa jaz prec jedla A testenine ze je? Pa meso tud ? Imam obcutek da sam jaz neki mencam pa se ne upam dat ta prave hrane pa mu kuham bucke pa korencek pa brokoli pa krompir in se ze ko mu mal pisancka not zmiksam tresem... Ma Omar bi tako jedel... vse zmaze kar mu dam. Se kar mal smotano pocutim. Pa a vi se vse miksate al ze samo z vilco pasirate? **** sej jaz tudi še kr za njo posebej kuham, meso ji pa kr dam, piščanca ne miksam govedino pa sem. ostalo pa samo pretlačim z vilco. aja testenine ji še nisem dala bom šla en dan kupit,tiste brez jajc
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 24.12.2008 23:03:58
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: **** A to z fizolom in prav tako ta prav ricet? No saj mi ga tukaj nimamo ampak bi ga pa jaz prec jedla V bistvu sem posebej skuhala neslano zelenjavo (rdeč, rumen koren, kolerabo), mami pa je naredila klasičen ričet, iz katerega sem potem pobrala samo ješprenj in ga zmiksala z omenjeno zelenjavo - fižol sem ven pobrala. A testenine ze je? Ja. Pa meso tud ? Ja. Imam obcutek da sam jaz neki mencam pa se ne upam dat ta prave hrane pa mu kuham bucke pa korencek pa brokoli pa krompir in se ze ko mu mal pisancka not zmiksam tresem... Ma Omar bi tako jedel... vse zmaze kar mu dam. Se kar mal smotano pocutim. Daj dedcu konkretno hrano Pa a vi se vse miksate al ze samo z vilco pasirate? Odvisno - če se ne da z vilico fino stlačit, zmiksam
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 24.12.2008 23:04:03
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ tally, moram ti povedat, da se je danes Gregiju "odprlo", kar se hrane tiče. Za kosilo je z užitkom (beri: tako , da je lepo odpiral usta ) pojedel skoraj celo skledico ričeta To se še ni zgodilo!!! Pa upam, da bo trajalo. Tekom dneva je zmazal dobrih 800g hrane A to z fizolom in prav tako ta prav ricet? No saj mi ga tukaj nimamo ampak bi ga pa jaz prec jedla A testenine ze je? Pa meso tud ? Imam obcutek da sam jaz neki mencam pa se ne upam dat ta prave hrane pa mu kuham bucke pa korencek pa brokoli pa krompir in se ze ko mu mal pisancka not zmiksam tresem... Ma Omar bi tako jedel... vse zmaze kar mu dam. Se kar mal smotano pocutim. Pa a vi se vse miksate al ze samo z vilco pasirate? Evo tole... sej ce mi se kera odgovori bom tud vesela... danes je Varja jedla piščančjho obaro...mesko na drobno narezano, zelenjavo pa pretlačeno
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 24.12.2008 23:04:31
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: **** A to z fizolom in prav tako ta prav ricet? No saj mi ga tukaj nimamo ampak bi ga pa jaz prec jedla V bistvu sem posebej skuhala neslano zelenjavo (rdeč, rumen koren, kolerabo), mami pa je naredila klasičen ričet, iz katerega sem potem pobrala samo ješprenj in ga zmiksala z omenjeno zelenjavo - fižol sem ven pobrala. A testenine ze je? Ja. Pa meso tud ? Ja. Imam obcutek da sam jaz neki mencam pa se ne upam dat ta prave hrane pa mu kuham bucke pa korencek pa brokoli pa krompir in se ze ko mu mal pisancka not zmiksam tresem... Ma Omar bi tako jedel... vse zmaze kar mu dam. Se kar mal smotano pocutim. Daj dedcu konkretno hrano Pa a vi se vse miksate al ze samo z vilco pasirate? Odvisno - če se ne da z vilico fino stlačit, zmiksam Kopiram s 46. strani ups si me pa pihnla
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 24.12.2008 23:04:37
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso Ah ne, pri nas nosi Dedek Mraz in ne Božiček...se pravi, da bodo pod smrekco prišla na silvestrsko noč, da bo za otroke na 1. presenečenje. Pri nas pa se gremo tako, da pač prinese, kdor pač prinese - se Dedek Mraz in Božiček zmenita med sabo
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?